پس از آنکه برای اولین بار شرکت Intel پشتیبانی از حافظه های DDR4 با ظرفیت 32 گیگابایت در هر اسلات را در سال گذشته ممکن ساخت، چند شرکت سازنده حافظه رم برای این منظور دست به کار شده و ماژول 32 گیگابایتی خود را معرفی کردند؛ به دلیل استفاده از 2 پشته تراشه در رم های DDR4، آنها فاقد استاندارد اصلی JEDEC بودند و از این رو Micron و Samsung دست به کار شده و تولید حافظه هایی با پشته های کمتر را آغاز کردند.
در رم های 32 گیگابایتی پیشین، به دلیل استفاده از تراشه های 8 گیگابیتی، تراشه های بیشتر باید بر روی یک PCB نصب می شد که اینک سامسونگ و مایکرون با برداشتن این محدودیت، موفق به تولید ماژول های DDR4 با ظرفیت 32 گیگابایت شده اند که خوشبختانه حتی از نظر ابعاد نیز با استاندارد های JEDEC سازگار است.
این رم های 32 گیگابایتی جدید که نمونه ای از آنها نیز توسط ADATA به تازگی معرفی شده بود، از تراشه های 16 گیگابیتی بهره می برند. سامسونگ در همین راستا به تازگی اعلام کرده است که نه تنها رم های DDR4 نوع DIMM را برای کلاس خانگی به ظرفیت استاندارد 32 گیگابایت رسانده است، بلکه به دنبال تولید حافظه های UDIMM و SO-DIMM تا تابستان امسال است.
به به معنی استفاده از 32 گیگابایت حافظه رم در یک اسلات، نه فقط در کامپیوترهای خانگی، بلکه لپ تاپ ها و… است. در این رقابت سامسونگ و مایکرون تنها سازندگان تراشه 16 گیگابیتی با لیتوگرافی 10 نانومتری در جهان، به صورت 2 قطبی رقابت خواهند کرد. با کمی تامل خواهید دید که محدودیت 2 گیگابایت در هر اسلات برای پلتفرم DDR2 امروز تا چه حد پیشرفت داشته است!
محدودیت 2 گیگابایت در هر اسلات برای پلتفرم DDR2 امروز تا چه حد پیشرفت داشته است!
واقعا خیلی بهمون ظلم شد اون زمان ها (12 تا 15 سال پیش)
یه بازی میخواستی اجرا کنی از دماغ آدم درمیومد:l:l
الام دیگه رم گوشی های ارزون هم بالای 2 گیگه…PC ها که دیگه هیولا شدن تو قطعات:x
256 = 32 * 8 :-o:-o:-o