»عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اخیراً اعلام کرد مشاهده میزان تاثیرگذاری قابلیت اتصال متقابل پیامرسانهای داخلی کمی زمان میبرد اما بر اساس گزارشها، روزانه چند ده هزار کاربر جدید به این پیامرسانها اضافه میشوند.
دولت سیزدهم از آغاز کار خود حمایت جدی از فناوری بومی و پیامرسانهای داخلی کرده است و تلاش میکند کسب و کارهای آسیبدیده مردم را به این پلتفرمها منتقل کند. وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است از زمان تصویب آییننامه آبان سال گذشته، میزان استقبال کاربران از پیامرسانهای داخلی افزایش یافته است و با گذشت چند ماه، کسب و کارهای اینترنتی به مسیر مطلوب خود بازگشتهاند.
برخی از کاربران ایرانی بر این باور بودند تعدد پیامرسانهای داخلی منجر به سردرگمی میشود. بنابراین، وزارت ارتباطات برای جلوگیری از انحصارطلبی و رقابت میان پیامرسانهای داخلی، یک قابلیت با نام اتصال متقابل میان پیامرسانها معرفی کند. این قابلیت در حال گذراندن مراحل آزمایشی است و هفته گذشته موفق شد فاز اول آن با حضور وزیر ارتباطات و نمایندگان پیامرسانهای داخلی رونمایی شود.
میزان کاربران در پیام رسان های داخلی؛ تکمیل پروژه فیبرنوری و امکان رفع مشکلات ارتباطی در ایران!
«زارع پور» تاکید کرد مشاهده میزان اثرگذاری قابلیت مذکور کمی زمان میبرد اما طبق آمارهای به دست آمده، تعداد کاربران فعال در پیامرسان ایتا حدود 22 میلیون نفر شده است. در ادامه، پیامرسان بله با حدود 16 میلیون نفر، سروش پلاس با 10 و نیم میلیون نفر و روبیکا با 40 میلیون نفر ثبت شده است. همچنین روزانه چند ده هزار کاربر جدید به پیامرسانهای بومی اضافه میشوند. او امیدوار است در آینده مردم تمایل خود را به استفاده از پیامرسانهای داخلی نشان دهند.
وزیر ارتباطات در ادامه به مسئله پروژه فیبرنوری پرداخت. او گفت پروژه فیبر نوری به عنوان اصلیترین مسئله زیرساخت ارتباطی کشور به پایان رسیده است. با اتمام این پروژه، میزان عقبماندگیهای کشور در حوزه ارتباطات رفع میشود و کاربران ایرانی به نحو چشمگیری شاهد افزایش کیفیت ارتباطات خواهند شد. «زارع پور» مدعی شد دولت سیزدهم تلاش میکند تا پایان سال جاری میزان پوشش فیبرنوری به ده میلیون خانوار را افزایش دهد. او گفت این پروژه در حال حاضر در 455 شهر آغاز شده و بیش از 1200 کیلومتر فیبرکشی انجام شده است و نزدیک به سه میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفتهاند.
منظورش همون ارتش سایبری خودشونه نه مردم. فکر کن این همه بودجه و هزینه آخرشم فقط خودشون از خودشون تعریف و تمجید میکنند. بچه ها هم به اجبار برای کلاس های درس مجازی اینها رو نصب میکنند
به زور و اجبار
شرم که تو وزیر ارتباطات یک مملکتی
سیمکارت گردشگری درست کردی؟
من تعجب میکنم چرا یه انسانی که وزیر ارتباطات یه کشور هست که الان تو عصر همون صنعت هستیم چرا باید یه همچنین حرف بسیار سطح پایینی بزنه حالا بگو آمارهات هم درست ولی خوب شما رفتی رقیبهای خارجی رو فیلتر شدید کردی قطعا مردم نیاز دارن به این برنامه ها هم تو بخش بیزنس هم ارتباطی مثل داستان خودروها هست اولا واردات محدوده دوما گمرکی شدید هست دلار هم بالا عملا رقیب نزاشتید اینجوری مردم میرن ماشین داخلی میخرن بعد نمیشه ادعا کرد که ایران خودرو و سایپا کارشون خوبه و فروششون بالاست