سیمکارت های امروزی نام 3G و 4G را یدک می کشند و با آنکه سرعت آنها حتی به نیمی از استاندارد های ذکر شده برای آن نمی رسند، اما باز هم در مواقعی می توانند راه گشا باشند. ابزار های هوشمند اطراف ما اغلب از سیمکارت پشتیبانی می کنند، اما برخی از این موارد نیز وجود دارند که پشتیبانی از سیمکارت ندارند و تنها به اتصال Wi-Fi مجهز شده اند. خوشبختانه می توان اینترنت سیمکارت گوشی های هوشمند را به کمک Wi-Fi با دستگاه های دیگر به اشتراک گذاشت و دستگاه های دیگر را نیز به کمک سیمکارت به اینترنت متصل کرد. این آموزش 90 ثانیه ای ساده نحوه انجام این کار روی گوشی های مختلف را نشان می دهد.
گوشی های مختلف نام های متفاوتی برای به اشتراک گذاری اینترنت سیمکارت در نظر گرفته اند و برای آنکه این آموزش شکل بهتر و کاربردی تری پیدا کند، مراحل لازم برای راه اندازی را در اینجا نیز ذکر می کنیم.
سیستم عامل اندروید
گوشی مورد استفاده ما در این آموزش LG L90 است. دیگر گوشی های اندرویدی نیز وضعیتی مشابه خواهند داشت و شاید تنها برخی از نام ها اندکی تفاوت داشته باشند. از بخش Wi-Fi گزینه Tethering & Network را انتخاب کرده و سپس Wi-Fi Hotspot و Set-up Wi-Fi Hotspot را انتخاب کنید. در این قسمت Network SSID نام اتصال Wi-Fi که قرار است روی دستگاه دیگر مشاهده کنید، Security (که بهتر است روی مقدار WPA2 PSK باقی بماند) و کلمه عبور (حداقل 8 کاراکتر) را مشخص کرده و دکمه Save را انتخاب کنید. در نهایت به زدن دکمه روشن و خاموش Wi-Fi Hotspot، این قابلیت فعال می شود. پیغام هشدار نشان داده شده در این قسمت به شما می گوید که فعال سازی این گزینه باتری گوشی را سریعتر خالی می کند.
سیستم عامل ویندوز فون
ویندوز فون از قسمتی به نام Internet Sharing که در Setting قرار دارد برای به اشتراک گذاری اینترنت استفاده می کند. به طور پیش فرض نام و کلمه عبور اتصال Wi-Fi در نظر گرفته شده است، اما شما می توانید با انتخاب دکمه Edit در پایین صفحه (با آیکون مداد) آن ها را ویرایش کنید. قبل از آنکه بتوانید Internet Sharing را فعال کنید، باید اتصال دیتا سیمکارت را روشن کرده باشید وگرنه با پیغام خطا روبرو خواهید شد. پس از فعال شدن موفقیت آمیز Internet Sharing، آیکونی همچون یک آنتن در گوشه بالا سمت چپ صفحه نمایش داده می شود.
سیستم عامل iOS 8.2
اپل از نام Personal Hotspot برای سیستم به اشتراک گذاری اینترنت سیمکارت استفاده کرده و پروسه راه اندازی آن کمی پیچیده تر از دو مورد دیگر است. در ابتدا از Setting وارد بخش Cellular شده و گزینه Cellular Data Network را انتخاب کنید. به انتهای لیست نمایش داده شده رفته و در بخش Personal Hotspot یک Username به دلخواه انتخاب کنید. حال زمانی که به منوی اصلی Setting باز گردید خواهید دید که گزینه ای به نام Personal Hotspot به لیست افزوده می شود. با انتخاب این بخش می توانید Personal hotspot را روشن کرده و کلمه عبور اتصال Wi-Fi را نیز تغییر دهید. با فعال سازی این بخش پنجره ای نمایش داده می شود که امکان دسترسی به Personal Hotspot از طریق اتصال Wi-Fi و بلوتوث یا کابل USB را ممکن می سازد.
اگه قرار باسه با ایرانسل به اینترنت متصل بشیم اونم با اون سرعتش که یک کاربر رو هم جوابگو نیست کلا باید قید به اشتراک گذاری رو بزنیم.
این بخش نود ثانیه خیلی کاربردی و عالیه ممنون
ممنون.
این مطلب باعث شد برای اولین بار از هات اسپات گوشی استفاده کنم 🙂
خودمم همینطور!…منتها دنبال سوژه خوب بودم!…حالا موضوعی به ذهنتون رسید بهم بگید
مطلبتون کاربردی و مفید بود اما باید سرعت اینترنت کافی هم این سیم کارت داشته باشد که اکثرا دارند.
و فکر نکنم اصلا جاوا بتونه از 3g .4g پشتیبانی کنه
باتشکر
چندی بود که دلم واسه 90 ثانیه تنگ شوده بود واقعا اموزنده و عالی هستش مرسی …
عالیییه
پس گوشیهای جاوا چنین خاصیتی ندارند.