«محمد مهدی اسماعیلی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم اعلام کرد امروز بخش مهمی از بازیهای کامپیوتری گرهگشای مسائل اجتماعی هستند. او همچنین به ضرورت تولید بازیهای کامپیوتری تا 10 الی 15 درصد به صورت سالانه تاکید کرد. برای مطالعه ادامه صحبتهای وزیر فرهنگ پیرامون جایگاه بازیهای کامپیوتری در ایران همراه ما باشید.
در مراسم اختتامیه هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم صحبتهایی پیرامون اهمیت بازیهای کامپیوتری در ایران امروزی ارائه کرد. او از استقبال میلیونی بازیکنان از این مراسم احساس رضایت کرد و آن را یک اتفاق بسیار خوب برای بازیسازان داخلی دانست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه افزود بازیهای کامپیوتری میتوانند گرهگشای مسائل اجتماعی باشند. او اعلام کرد ایران دارای 34 میلیون گیمر دارد و میانگین سنی آنها 23 سال است، حدود 4 میلیون بازیکن حرفهای در این حوزه فعالیت میکنند که هفتهای بیش از 21 ساعت نیز بازی میکنند. «اسماعیلی» با اشاره به آمار فوق بیان کرد بازیهای کامپیوتری بخش برجستهای از زندگی افراد است که باید با پتانسیل فرصت به ماجرا نگاه و از آن بهرهبرداری نمود.
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: باید به جایگاه بازیهای کامپیوتری در ایران اهمیت بدهیم!
سپس، مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای روی صحنه آمد و اعلام کرد جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران در این دوره با همکاری ادارات کل کشورها برگزار شد و در مجموع 14 استان به صورت فیزیکی در این مسابقات شرکت کردند. او همچنین افزود 15 شرکت بازیساز ایرانی در بخش بازیهای موبایل مسابقات حضور داشتند و حدود 1.5 میلیون گیمر در این بخش شرکت کردند، آماری که به طرز قابلتوجهی نسبت به سال گذشته پیشرفت داشته اشت.
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید عونی الدوس (استریمر 12 ساله از غزه) تاکید کرد وجود 32 میلیون بازیکن بازیهای کامپیوتری در کشور نشان میدهد که موضوع بازی در کنار سایر محصولات فرهنگی نظیر موسیقی و کتاب بیشتر مصرف فرهنگی را در جامعه دارد؛ بنابراین، برنامهریزی برای این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با تشکر از زحمات بازیسازان ایرانی با هدف توسعه بازیهای پرمخاطب و باکیفیت گفت: «امروز بازیهای ایرانی در سبد مصرف بسیاری از خانوادههای ایرانی قرار گرفته و بخش قابل توجهی از بازار مصرف بازیهای دیجیتال در کشور به بازیهای بومی و داخلی اختصاص پیدا کرده است. امیدواریم که در آینده شاهد رشد و رونمایی از بازی مختلف ایرانی در کشور باشیم و به سمت توسعه بازیهای پرمخاطب و جذاب حرکت نماییم».
بدبخت شدیم
تا وقتی اینا کاری به چیزی نداشته باشند خوبه ولی همین تا شروع کنن دیگه باید منتظر محدودیت و سانسور تمام بازی ها بود
البته از قبل شروع کردند و حتی بازی ماشینی مثه فورزا هورایزن رو هم از سایت های دانلود با اخطار قضایی حذف کردند