اغلب افراد با شنیدن ردهی گوشیهای هوشمند میتوانند وضعیت سختافزاری آنها را پیشبینی کنند. با توجه به تعداد محدود تولیدکنندگان قطعات سختافزاری گوشیهای هوشمند تقریباً همه گوشیهای همرده که در طول یک سال رونمایی و عرضه میشوند، مشخصات سختافزاری مشابهی دارند. اما تفاوت اندک میان نامهای قطعات گوشیهای هوشمند دلیل بر یکسان بودن عملکرد فنی آنها نیست؛ موضوعی که در مقایسه گوشیهای همرده بهوضوح به چشم میآید. به این منظور در این مطلب قصد داریم تا یکی از گوشیهای تازهوارد به بازار ایران، یعنی آنر 9ایکس را زیر ذرهبین سختافزار برده و بررسی کوتاهی از جزئیات سختافزاری آن داشته باشیم.
آنر 9X قرار است تا جایگزین یکی از پرفروشترین محصولات این کمپانی، یعنی آنر 8X شود. قیمت مناسب، قابلیتهای کاربردی و سختافزار کارآمد از جمله دلایل موفقیت این گوشی مقرونبهصرفه بود. حالا با معرفی 9ایکس، آنر قصد دارد تا مسیر موفقیت خود را دنبالهدار کند. از همین رو علاوهبر افزودن قابلیتهای مدرن، سختافزار بهروزرسانی شدهای را نیز در این گوشی لحاظ کرد.
گوشی آنر 9X دارای چیپست Kirin 710F میباشد. این چیپست اگرچه در ظاهر تفاوتی با نسخه قبلی، یعنی Kirin 710 ندارد، اما حرف F که در انتهای نام آن قرار گرفته، اختصار عبارت FCCSP یا Flip-Chip Chip-Scale Package است که به عبارت دیگر دارای پکیج مدار مجتمع متفاوتی از Kirin 710 میباشد. این تراشه که با معماری 12 نانومتری طراحی شده دارای هشت هسته میباشد. 4 هسته از آن از نوع Cortex-A73 با کلاک اسپید 2.2 گیگاهرتز و 4 هسته دیگر از نوع Cortex-A53 با سرعت 1.7 گیگاهرتز است. پردازنده گرافیکی آن نیز Mali-G51 MP4 میباشد. این سختافزار با 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است تا عملکرد مناسبی برای کاربران با همه سلیقهها به همراه داشته باشد.
عملکرد آنر 9X در تستها و بازی
در تست بنچمارک سختافزار این گوشی شاهد نمرههای قابل قبولی هستیم، اما آنر 9X جهت استفاده کاربران حرفهایتر حالت Performance Mode را نیز در نظر گرفته است و این موضوع باعث شده تا در بنچمارکها نیز شاهد امتیازهای بالاتر در هنگام استفاده از این حالت باشیم.
سمت راست در حالت استاندارد • سمت چپ در Performance Mode
باتوجه به میانرده بودن گوشی آنر 9X ممکن است تصور کنید این دستگاه مناسب برای بازی و بهخصوص اجرای بازیهای جدید و سنگین نیست، اما در بررسیهای به عمل آمده مشاهده کردیم که به عنوان مثال بازی جدید Call of Duty: Mobile با تنظیمات گرافیکی پایین بهراحتی و بدون لگ و کندی در این گوشی اجرا و قابل بازی میباشد. نکته جالب دیگر درخصوص این دستگاه اینست که به لطف داشتن سیستم خنککننده پسیو هنگام اجرای بازیهای سنگین و بنچمارکها خبری از داغ شدن بدنه دستگاه نبود.
همانطور که میبینیم موفقیت آنر 8X باعث شده تا کار این برند جوان پسند برای ارائه نسخه جانشین کمی سخت باشد. از این رو آنها با بهروزرسانی جزئی سختافزاری و ارائه قابلیتهای مدرنتر و قیمت مناسب بسنده کرده و قصد دارند همچنان با سرعت در مسیر موفقیت پیش بروند.
چقد تبلیغ انر میکنید
عالی.