صنعت بازیسازی، سالهای بسیار دشواری را پشت سرمیگذارد و اکنون بسیاری از توسعهدهندگان میخواهند از این صنعت برای همیشه خارج شوند و به مشاغل دیگری روی بیاورند. برای مطالعه ادامه خبر وضعیت توسعهدهندگان در صنعت بازیسازی همراه ما باشید.
در سالیان گذشته، صنعت بازیسازی با چالشهای بزرگی روبهرو شده است و بسیاری از شرکتهای برجسته مانند «سونی» (Sony) و «مایکروسافت» (Microsoft) دست به تعدیل نیروی گسترده زدند. با این وجود، تعداد کثیری از توسعهدهندگان بازی تصمیم گرفتهاند مسیر شغلی خود را تغییر دهند و وارد حوزههای جدیدی شوند.
بر اساس یک گزارش تحلیلی جدید، بخش قابلتوجهی از توسعهدهندگان به جای رویارویی با خطر اخراج و بیکاری، مشاغل دیگری را انتخاب کردهاند که امنیت شغلی مطمئنتر و پایدارتری به همراه دارند. «از دست دادن شغل یا تغییر حرفه؟» این مسئلهای است که در شرایط فعلی بسیاری از توسعهدهندگان با آن مواجه هستند. این گزارش نشان میدهد که اکثر آنها گزینه دوم را انتخاب میکنند.
تغییر کاربری توسعهدهندگان خارجشده از صنعت بازیسازی
مکالمهای با برخی از توسعهدهندگان انجام شد که در طی سالهای اخیر صنعت بازیسازی را ترک کردند؛ بیشتر آنها به این نکته اشاره داشتند که با وجود علاقه و اشتیاق به حرفه قبلی و شرایط دشوار کاری، آنها را به سوی حرفههای جدید سوق داده است. یکی از این افراد که در سال 2022 از شغل خود برکنار شد، به تحصیل در زمینه توسعه وب پرداخت. فرد دیگر که قبلاً در استودیو Eggnaut مشغول به کار بود، به دنبال دریافت مدرک آکادمیک در رشته علوم گیاهی رفت.
با اینکه تغییر کاربری برای بسیاری از توسعهدهندگان دشوار و پر از چالش بوده؛ اما آنها در مسیرهای جدید نیز موفق به کسب جایگاه قابلقبولی شدهاند. به لطف تحصیلات و مهارتهای خود، این اشخاص توانستهاند در زمینههای مختلفی نظیر آشپزی و تعمیر دوچرخه مشغول به فعالیت شوند.
گفتنی است اکثر توسعهدهندگان از «فرهنگ سمی» استودیوهای بازیسازی رنج بردهاند و تعداد قابلتوجهی از آنها پس از اخراج، به بیماری افسردگی دچار شدهاند. متاسفانه چرخه تعدیل نیرو در صنعت گیمینگ همچنان ادامه دارد؛ «سونی» دوباره دست به اخراج کارمندان خود زده است و «مایکروسافت» بیش از 600 نفر از افراد خود را بیرون کرده است.
بهترین کار رو کردن. هر چند دلیل تغییر شغل شون چیز دیگه ای بود، اما نهایتا این دلیل هم نبود، چند سال دیگه به طور کلی با هوش مصنوعی جایگزین میشدن.
کد زدن الان مثل شخم زدن زمین با گاوآهن و ایناست. نه اونی ک انجام میده از فشار کار راضیه، نه مصرف کننده. هوش مصنوعی نقش اون تراکتوری رو داره ک داره اختراع میشه.
امیدوارم اونایی ک دارن میر سمت برنامه نویسی این نشانه ها رو ببینن و بی خیال بشن. دنیا دیگه به برنامه نویس به این شکلی و این تعداد ک الان هست نیاز نداره.