یکی از نکات منفی و مورد انتقاد سیستم عامل اندروید، عدم کنترل صحیح حریم خصوصی بود و اپلیکیشن ها می توانستند اطلاعات لحظه ای از موقعیت و شرایط کاربر را دریافت کنند. کاربران در چنین شرایطی قادر به کنترل اپلیکیشن ها نبوده و در برخی مواقع، رفتار کنترل نشده آنها سبب بروز دردسر می گردید. این در حالیست که سیستم عامل iOS با در اختیار داشتن دسترسی بیشتر به بخش کنترل حریم خصوصی، امکانات مناسبی برای مقابله با اپلیکیشن های مزاحم در نظر گرفته است. گوگل قصد دارد تا رفتار اپلیکیشن ها را توسط کاربر کنترل کند تا مسئولیت هرگونه تداخل با حریم خصوصی، بر عهده کاربران باشد.
در حال حاضر به روز رسانی نسخه 5.1 به عنوان آخرین نسخه سیستم عامل اندروید شناخته می شود و در نسخه های آب نبات چوبی، کاربران می توانند هنگام نصب اپلیکیشن ها، موارد دسترسی آنها را مشاهده کنند. اما در به روز رسانی بعدی قابلیت کنترل و محدود کردن اضافه می گردد و می توانید دسترسی نرم افزار ها را به اطلاعات شخصی مانند تصاویر، دفترچه تلفن و سرویس موقعیت یابی قطع کنید. امکانات کنترل حریم خصوصی در نسخه بعدی اندروید قرار خواهد گرفت که به احتمال فراوان در کنفرانس توسعه دهندگان اندروید در ماه ژوئن رونمایی و معرفی خواهند گردید.
vali ensafan ios kheili behtare az har lahaz….amniat….UI….harchi
بی صبرانه منتظر کنفرانس گوگل هستیم
کنترل حریم خصوصی واقعا یک دغدغه شده مثلا این که میگن cia اطلاعات کاربران گوگل رو بررسی میکنه یا این که کوین میتنیک که قبلا هکر بوده و حالا مشاور امنیتی واسه چند کشور شده قادر بوده با یک گوشی ساده شماره تلفن هر کسی رو بدست بیاره. دیگه به گوشی های موبایل هم نمیشه اعتماد کرد .
برنامه ها موقع نصب یک سری دسترسی میخوان که هیچکاری درباره اش نمیتوان کرد تازه به فکر افتادن!!!!
اره این خیلی خوبه
بعضی برنامه هستن مثل قطب نما
نمیدونم چرا به پیام ها و دفتر تلفن میخاد دسترسی داشته باشه
اگه اینکارو بکنه برای همه دستگاه هم بفرسته عالی میشه