با مشخص شدن سال 2016 به عنوان زمان عرضه Oculus Rift، حالا کمپانی سازنده سیستم مورد نیاز برای استفاده از این دستگاه واقعیت مجازی را منتشر کرده است. Oculus بیان می کند به دلیل اینکه فراهم کردن بهترین تجربه در فضای واقعیت مجازی نیازمند عملکرد لحظه ای و رندر کردن داده های خام است، برای انجام بازی با این دستگاه به سیستمی قدرتمند نیاز خواهید داشت. این شرکت مشخصات پیشنهادی خود را به صورت زیر اعلام کرده است که در ادامه می توانید ان را مشاهده کنید.
Nvidia GTX 970 / AMD 290، کارت هایی با قدرت مشابه و یا بالاتر
Intel i5-4590، پردازنده های مشابه و یا بالاتر
بیشتر از 8 گیگابایت RAM
خروجی ویدئو HDMI 1.3
عدد پورت USB 3.0
Windows 7 SP1 یا بالاتر
ظاهرا سیستمی که دارای این شرایط نباشد قادر به اجرای صحیح پردازش های لازم نیست، بنابراین به نظر می رسد علاقمندان به واقعیت مجازی علاوه بر هزینه خرید یک دستگاه Oculus Rift می بایست مبلغ زیادی را نیز صرف ارتقای رایانه های خود کنند. همچنین این کمپانی اعلام کرده است که توسعه این پروژه برای OS X و Linux متوقف شده تا تمرکز شرکت به جای در اختیار گذاشتن شرایطی متوسط برای چند سیستم عامل، بر ارائه بهترین تجربه ممکن به کاربران ویندوز قرار گیرد. البته مدیران Oculus عنوان کرده اند که تمایل دارند این دستگاه را برای سیستم عامل های ذکر شده نیز توسعه دهند، اما هنوز برنامه زمانی برای انجام این کار مشخص نشده است. بنابراین به نظر می رسد انتظار یک کنسول plug-n-play حداقل در آینده ای نزدیک دور از دسترس باشد. با این حال توسعه دستگاه های واقعیت مجازی همراه با معرفی احتمالی Gear VR سامسونگ برای Galaxy S6 ادامه خواهد داشت.
نه شما یک ماسکی به چهرتون میزنین که جلوش دو نمایشگر تعبیه شده …. این نمایشگر ها طوری کار میکنن که تصاویر برای شما از بعد خاصی برخروداره… همینطور درواقع سعی شده بجای اینکه شما از داخل یک نمایشگر شاهدِ بازی باشین نزدیک به تصویری که از چشم می بینید شاهد بازی باشید که گویا خودتان در قالب کاراکتر در دنیایِ مجازی قرار گرفته اید…
در کنار این امکان یکسری اکانات و ویژگیهایی هست که بستگی به نوعِ مدل ها متفاوت است…
حالا این سیستم دقیقا چطور عمل میکنه؟ یعنی حرکات ادم رو تو بازی نشون میده؟
ایول به سازنده های gta.انقد بازیو بهینه تولید کردن که با gtx 760 تو 4k نزدیک 30 فریم میده.
اتفاقاً این سیستم پیشنهادی هست و میشه با سیستمی کمی ضعیف تر از این هم از هدسِتِ واقعیت مجازی استفاده کرد…