اتوبوس مدرسه در مقابل درب کتابخانه ی بزرگ شهر توقف می کند. دانش آموزان وارد کتابخانه می شوند. قفسه های مرتب، سکوت و نظم کتاب خانه را در بر گرفته است. اما ناگهان یک صدای عجیب به گوش می رسد. مخزن کتابخانه به صورت مرموزی به هم می ریزد. داستان چیست؟ چه کسی یا کسانی این کار را انجام داده اند؟ هدفشان چیست؟ چه بلایی ممکن است سر دانش آموزان بیاورند. آن همه سکوت و نظم جای خود را به ترس، دلهره، خشونت و فریاد داده است. اگر شما به جای دانش آموزان بودید چه می کردید؟ می ماندید یا فرار می کردید؟ سطور بالا توصیفی است که سازندگان بازی جدید و ایرانی سفر جنجالی در وبسایت این بازی برای اثری که آن را تولید نموده اند ثبت کرده اند. البته به نظر می رسد که می توان این سطور را در حکم شروع داستان این بازی نیز محسوب کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی های رایانهای، مدیرعامل «شرکت رسانه گستر بِنیسی» اطلاعات جدیدی از بازی رایانهای جدید خود با نام «سفر جنجالی» ارایه کرد. بنا بر نظر مدیر عامل این شرکت بازی مذکور در یک تمدن فرضی و بسیار زیبا که از روستا و شهرهایی تشکیل شده است، اتفاق میافتد. بازیباز در طی یک داستان و به همراه شخصیتهای بازی، وارد این تمدن میشود و میتواند به مناطق مختلف آن برود. وجود مکانهای مختلف در هر یک از این روستا و شهرها و همچنین وجود مجهولات متنوع داستانی و برخورد بازیباز با یک گروه خرابکاری نفوذی به این تمدن، بازی را بیش از پیش برای مخاطب جذاب میکند.
تصویری از محیط بازی
مدیرعامل «شرکت رسانه گستر بِنیسی» صحبت های خود را به این شکل تکمیل کرد که این بازی قابلیت رقابت آنلاین دارد و تمام بازیبازها علاوه بر آن که بازی را به صورت تک نفره و در رایانه های شخصی خود انجام می دهند، می توانند با اتصال به اینترنت، در یک رقابت ملی در درون بازی حضور یابند و سعی خود را برای جلو افتادن از سایر بازیبازهای فعال در بازی به کار گیرند. بدیهی است در مقاطع زمانی مشخص به بهترین بازی کننده های این بازی نیز جوایز ارزندهای اعطا خواهد شد. بِنیسی اضافه کرد که هم اینک وبسایت این بازی به نشانی SafareJanjali.ir راه اندازی شده است و کاربران محترم میتوانند از همین حالا با بیان دیدگاه ها و پرسشهای خود و همچنین پاسخ دهی به دیگر کاربران، اقدام به جمعآوری امتیاز کنند.
بازیسازان ایرانی اگر بتوانند در یک بازار گسترده تر فعالیت داشته باشند میتوانند با سرمایه گزاری بیشتر بازیهای جذابتر و بهتری بسازند….
عکسی که بالا ازش زدین منه به یاد مدل پیش ساخته unity انداخت
امیدوارم بازی سازان ایرانی هم به حدی برسن که حداقل یک بازی تراز اول مشهور بسازن .