«جلال رشیدی کوچی»، نماینده مجلس شورای اسلامی، ادعا کرد که اینترنت ملی برای شرایط بحرانی و جنگی و در کوتاهمدت میتواند کاربردی باشد؛ اما در بلندمدت جواب نمیدهد و منجر به از بین رفتن اتحاد و همدلی مردم میشود.
نماینده مرودشت مجلس یازدهم در مصاحبه با یکی از خبرگزاریهای داخلی، درباره معایب فیلترینگ و مسئله اینترنت ملی در کشور صحبت کرد. او گفت: «خیلیها در شرایط جنگی این را میپذیرند که بهدلیل افزایش امنیت، اینترنت قطع شود؛ ازجمله خود من هم این استدلال را قبول کردم؛ اما وقتی در شرایط عادی و با بهانههای مختلف، مانند بحث امنیت، اینترنت را فیلتر و دسترسی مردم را محدود میکنیم، چنین مشکلاتی به وجود میآید. استدلال آقایان این بود که ما در زمان غیر از جنگ فیلتر میکنیم تا امنیت تأمین شود.»
«رشیدی کوچی» مدعی شد بسیاری از افرادی که در این مدت، بهعنوان نفوذی یا جاسوس در کشور دستگیر شدند، از طریق تبلیغات موجود در فیلترشکنها، به گروههای جاسوسی جذب شده بودند و مسئولین نباید از این موضوع غافل شوند. او همچنین اذعان کرد که مخالفان نظام در طول جنگ «دوازده روزه»، با وجود فضای فیلترشده، از میهنشان دفاع کردند.

اینترنت ملی در کوتاهمدت مفید است؛ اما در بلندمدت خیر!
نماینده مجلس از مسئولین پیرامون جهتگیریهای اشتباه در امر فیلترینگ انتقاد کرد. او شرح داد که مسئولین پلتفرم «واتساپ» که عامل استخراج اطلاعات بوده، مدتی آن را در ایران رفع فیلتر کردند؛ اما «تلگرام» در همین جنگ کاملاً بیطرفانه عمل کرد و هنوز فیلتر است. «رشیدی کوچی» باور دارد که رفع فیلتر پلتفرمهای «تلگرام»، «واتساپ» و «اینستاگرام» شدنی است؛ چراکه برداشتن محدودیتها، کمترین کاری است که میتوان برای مردم انجام داد.
او در پایان افزود: «ملی شدن اینترنت برای شرایط بحرانی و جنگی در کوتاهمدت کاربرد دارد تا بتوانیم از بحران عبور کنیم؛ مانند همین اتفاقی که درباره ریزپرندهها افتاد و توانستیم آن را مدیریت کنیم. اما در بلندمدت جواب نمیدهد، بلکه باعث از بین رفتن همدلی و اتحاد مردم خواهد شد.» نظر شما درباره صحبتهای «رشیدی کوچی» از اینترنت ملی چیست؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
یه روز اینترنت ماهواره ای اونقدر در دسترس و ارزان خواهد شد که چوبم هم بزنن حاظر به استفاده از اینترنت ایران نخواهم شد.