از زمانی که نا آرامی ها و جنگ داخلی در سوریه آغاز شده است ، شرایط زندگی برای شهروندان این کشور روز به روز دشوارتر شده است. خشونت ها به حدی رسیده است که به ویژه در ماه های اخیر ، سیلی از مهاجران مجبور به ترک خاک خود شده اند تا سرپناهی در کشور های همسایه بیابند. بسیاری از این مهاجران خطر سفرهای دریایی را به جان خریده و راهی کشور های اروپایی شده اند. سفر از طریق آب های مدیترانه راه را برای آنها کوتاه کرده اما از طرفی کشتی و قایق های نا امن و فرسوده تهدیدی برای جان آنهاست. همین مورد باعث شده است از زمان آغاز بحران های سوریه ، بیش از 4000 نفر جان خود را در این آب ها از دست بدهند.
یکی از مقصد های اصلی این مهاجران ، جزیره Lesvos کشور یونان می باشد و روزانه حدود 2000 مهاجر به سواحل این جزیره می رسند. با توجه به این موضوع ، به تازگی گارد ساحلی این جزیره برای نجات قربانیانی که در آب ها گرفتار می شوند اقدام به استفاده از ربات های نجات غریق کرده است.گارد ساحلی جزیره Lesvos از مرکز جستجو و نجات رباتیک دانشگاه A&M تگزاس دعوت کرده است تا ربات EMILY را برای این منظور توسعه دهند. این ربات پیش از این در آمریکا و برای نجات شناگران سرگردان مورد استفاده قرار می گرفته می است و اکنون به عنوان پروژه آزمایشی در یونان تست خواهد شد. این ربات اساسا یک شناور به طول تقریبی 1.2 متر است که از راه دور توسط یک اپراتور کنترل می شود. کابلی که EMILY را به قایق یا ساحل متصل می کند حدود 610 متر طول دارد به همین جهت اپراتور می تواند تا فاصله نسبتا خوبی به جستجو بپردازد و افراد سرگردان در آب را شناسایی کرده و نجات دهد. این ربات همچنین با هماهنگی پهپاد هایی کار می کند که از ارتفاع 9 متری پوشش تصویری را برای اپراتور فراهم می کنند.
EMILY می تواند با هر بار شارژ به مدت 20 دقیقه با سرعتی حدود 32 کیلومتر بر ساعت در آب حرکت کند که برای جستجو در در محدوده 600 متری اطراف سواحل و کشتی مناسب به نظر می رسد. هنگامی که اپراتور این ربات را به طرف یک غریق هدایت می کند، فرد مورد نظر خود را به این شناور آویزان کرده و سپس ربات و فرد به طرف قایق کشیده می شوند و بدین صورت ربات برای بازگشت به محل، هیچ انرژی مصرف نمی کند. علاوه بر این ، با استفاده از EMILY ، تیم نجات غریق می توانند قربانیان بی هوش و کسانی که نمی توانند خود را به این ربات متصل کنند را شناسایی کرده و در الویت نجات قرار دهند. تیم دانشگاه A&M ، گارد ساحلی جزیره Lesvos ، و بیش از 80 NGO در این منطقه تلاش میکنند تا جان قربانیان را نجات دهند و امید دارند تا با استفاده از EMILY عملیات شناسایی و نجات را بهبود بخشند. با این وجود استفاده از این ربات ریسک هایی نیز دارد که یکی از آنها خطر گیر کردن کابل 600 متری در پروانه قایق های متفرقه است. به همین منظور گارد ساحلی قایق گروه های نجات متفرقه را از ورود بدون مجوز به مناطق عملیاتی منع کرده است. امید می رود با تلاش های صورت گرفته جان انسان ها و کودکان بی گناه بیشتری از مرگ نجات پیدا کند.
اره باید بیشتر باشه.
سیاست که پدر و مادر نداره.
واقعا چقدر خوبه که انسان ها برای جون همدیگه ارزش قائل باشن،وگرنه یونان هم میتونست هیچ کار در قبال پناه جو ها نکنه:-bd:-bd خیلی کار خوبی کرده
چیز جالبیه.
این ربات پیش از این در آمریکا و برای نجات شناگران سرگردان مورد استفاده قرار می گرفته می است و اکنون به عنوان پروژه آزمایشی در یونان تست خواهد شد.
تو این جمه دوبار می نوشته شده.=smile
یه پیشنهاد که البته میتونید فقط روش فکر کنید.. راستش سایت خیلی از رنگ سفید استفاده شده من هرموقع میام چشم سوزش پیدا میکنه فکر کنم اگه یکم فونت بزرگتر و رنگ سفید کدرتر بشه هم زیباتر میشه هم سودمندتر.. چون من واقعا از خوندن خبرایی که متن هاش طولانیه غافل میمونم شاید این مشکلو دوستان دیگه ام داشته باشن.. به هر حال فقط یک پیشنهاد بود.. درووود;)
خیلی خوبه ولی 20 دقیقه یکم کمه :l
کشتی آوارگان سوری رو به عمد غرق می کنند بعد این گونه ربات و پهپاد می سازند تا بر جنایات خودشون سرپوش بذارند و خودشون رو مدعی حقوق بشر معرفی می کنند:smiley6