ایسوس از جدیدترین مادربرد های خود در سری Deluxe، Sabertooth و ROG در ایران و همزمان با سایر کشورهای دنیا رو نمایی کرد. در این مراسم که در هتل فردوسی تهران برگزار شد جمعی از اصحاب رسانه و خانواده فروش ایسوس حضور داشتند و علاوه بر نمایش محصولات، به فناوری های جدید به کار گرفته شده در این سری از مادربرد ها نیز پرداخته شد.
در ابتدا علی مفلح، مدیر توسعه بازار بخش قطعات ایسوس در ایران ضمن خوش آمد گویی به حضار، در مورد سابقه ایسوس در قطعات و حضور گسترده در بازار های کشورمان توضیحاتی را ارائه نمود. سپس حسام ریاضی مدیر فروش کالای مادربورد، کارت گرافیک و محصولات چند رسانه ای ایسوس در ایران، به توصیف ویژگی های جدید چیپ ست جدید اینتل و ویژگی های کلی مادربورد های ایسوس پرداخت.
سری Deluxe
در بخش بعدی این مراسم مجید کشاورز، مدیر روابط عمومی ایسوس در ایران به معرفی مدل های جدید و فناروی های مرتبط با آن ها پرداخت. سری جدید مادربورد های Deluxe این کمپانی دارای نشانی به نام5-WAY OPTIMAZATION که بیان کننده پنج ویژگی اصلی DIGI+ Power، Fan Xpert 3، EPU، TPU و Turbo App هستند. Turbo App در واقع نوآوری ایسوس برای اجرای هرچه سریعتر و بهتر نرم افزار های مختلف است. کاربر می تواند از طریق نرم افزار AI Suite و انتخاب نرم افزار مورد نظر خود، تنظیمات مربوط به کارایی، شبکه و صدای هر نرم افزار را به طور جداگانه تغییر دهد.
ایسوس به مانند گذشته در بحث کاهش دمای مادربورد و قطعات حیاتی نصب شده بر روی آن حساسیت ویژه ای به خرج داده و در نسخه جدید Fan Xpert 3 قابلیت های ویژه ای را در نظر گرفته است. از جمله این ویژگی ها، تعبیه سوکت های فن PWD/DC استد که پیش از این فقط برای سوکت فن پردازنده استفاده می شد. اما وجود این نوع سوکت باعث خواهد شد تا سرعت فن ها به طور دقیق تر و با توجه به دمای سیستم تنظیم شود به طوری که تمامی قطعات دمای یکسانی را تجربه نمایند. فناوری TPU ایسوس به منظور افزایش کارایی قطعات و اورکلاک طراحی شده است. یکی از قابلیت های جدید این ویژگی اورکلاک سخت افزاری از طریق دکمه های در نظر گرفته شده روی مادربورد است.
DIGI+Power در بخش مدار برق رسانی نیز دارای یک کنترل کننده برق برای هسته های پردازنده به منظور کارکرد بهتر در زمان اورکلاک و همچنین پایداری بیشتر است. فناوری EPU در نسخه جدید می تواند منابع مورد استفاده توسط قطعات را در صورت عدم استفاده به طور کامل قطع کرده و به شکل هوشمند آن ها را در حالت Standby قرار دهد. بایوس مادربورد های ایسوس نیز تغییر یافته و بهبود پیدا کرده است. رای مثال در بایوس جدید می توان به طور کامل تنظیمات هر یک از فن ها را به صورت مجزا کنترل نمود. ایسوس نسخه نهایی پورت SATA Express و M.2 را در این مادربورد در نظر گرفته است و سرعت انتقال اطلاعات را به 10 گیگابیت در ثانیه میرساند. شارژر بی سیم برای تبلت ها و گوشی های هوشمند و همچنین ارتباط NFC Express 2 ویژگی های دیگری هستند که برای این سری در نظر گرفته شده اند.
سری Sabertooth
به خانواده Sabertooth چند مدل جدید با چیپ ست Z97 افزوده شده است. در سری جدید از یک میکروچیپ به نام TUF ICE استفاده شده که به طور دقیقی دما را پایش و همچنین فن های سیستم را کنترل می نماید. علاوه بر این کاربر می تواند برای هریک از فن های سیستم تنظیمات خاصی را اعمال نماید و یا به واسطه ویژگی Thermal Radar 2 و با یک کلیک تمامی فن ها را به صورت اتوماتیک و با توجه به شرایط سیستم تنظیم کند. در این سری فن پشت مادربورد را به نحوی می توان تنظیم نمود تا در موقع بوت سیستم چرخش فن را برعکس نموده و قطعات را از شر گرد و غبار خلاص نماید (البته مشخص نیست تلاش این فن کوچک تا چه حد می تواند موثر واقع شود!).
این سری دارای یک صفحه فلزی به نام TUF Fortifier در پشت هستند تا هم مانع از خم شدن مادربورد شده و هم به دفع گرمای MOSFET های نصب شده پشت مادربورد کمک کند. Choke ها در این سری دارای سطحی نا هموار است تا سطح تماس آنها با محیط افزایش یافته و گرما بهتر دفع شود. ایسوس برای آنکه خیال کاربران را از بابت دوام، پایداری و همگام بودن آن با دیگر محصولات راحت و مطمئن کند، آن را تحت هفت هزار ساعت تست قرار داده و به ادعای ایسوس، مادربورد های این کمپانی با بیشاز هزار قطعه مختلف سازگار است.
بررسی مادربرد Asus Sabertooth Z97 Mark I در شماره آینده ماهنامه سخت افزار منتشر خواهد شد (برای دیدن تصاویر اختصاصی از این مادربرد، روی نام مادربرد در ابتدای همین پاراگراف کلیک کنید).
سری ROG
مادربورد های سری ROG علاوه بر اعضای Hero، Gene و Extreme دارای یک عضو تازه دیگر به نام Ranger نیز هستند. طراحی مدل های ROG تغییر کرده حالا شاهد حک شدن نام سری روی هیت سینک مادربرد هستیم. قابلیت Key Bot یکی از ابزار های جدید افزوده شده به این سری است. به کمک Key Bot کاربر می تواند کلید های میانبر برای دستورات مختلف تعریف کند و برای مثال با فشار یک کلید، سیستم را اورکلاک نماید.
اتصال شبکه گیگابیتی در این سری به شکلی طراحی شده تا در برابر الکتریسیته ساکن و نواسانات برق مقاومت بیشتری داشته باشد. همچنین در بخش شبکه، قابلیت GameFirst III به مدیریت بسته های اطلاعاتی روی شبکه و اولویت بخشیدن به اطلاعات مرتبط با بازی ها کمک میکند تا کاربر با تاخیر کمتری در اجرای بازی های شبکه ای مواجه شود.
مثل همیشه بهترین ها از آن ایسوس 🙂
راستی سوال اولتون برای من و شما که کمتر از یکسال از خریدمون میگذره سری جدید چیزی برای اراعه انچنانی نداره
ساتا اکسپرس و ام 2 جدید هستن که خود درایوهاشون انقدر گرونن که حالا حالاها نمیریم دنبالشون
تاندربولت رو هم که برای ما هم داره
ان اف سی و وایرلس چارجر رو هم برای ما ساپورت میکنه
فقط میمونه صدای بهتر که اونم من باشم یه کارت صدای حرفه ای رو ترجیه میدم
این برای کسانی هست که یا تازه میخان بخرن یا 5 ساله ارتقا ماژور ندادن
خوب برای اونا خوبه یا میان و سری جدید رو میخرن یا همین سری زد87 رو ارزونتر میخرن
همین
امیدوارم جوابتو داده باشم
فعلا
سلام جناب بهنام عزیز،خواستم ازشماسوال کنم ولی اشتباها گزینه پاسخ به خودم را زدم.محبت کنید سعیدمداحی درپاسخ به سعیدمداحی رامطالعه بفرمایید،ممنون.
سلام،ممنون ازبهنام عزیز.فقط توضیح دهید درحالیکه روی برد فقط چهارکانکتورفن وجودداره،چطورمیتونم تمامی شش فن کیس گرین کوگارx7 رانصب کنم؛مثلا امکان داره که سه فن گروهA رابه یک سوکت وسه فن گروهB رابه یک کانکتوردیگه وصل کنم؟توضیح اضافی اینکه فنهای گروپ A مکنده هوا هستندوفنهای گروپ B دراین کیس خارج کننده هوامیباشند.اگرراهنمایی جامع بفرمایید ممنون میشم.
با سلام
طراحی زیبا , پرقدرت , شکیل , ویژگیهای منحصر به فرد و امکانات فراوان , جان سخت و مقاوم , همه فن حریف و و چندین حسن دیگر نهفته در مادربردهای ایسوس
_______
با تشکر از مجموعه عظیم و بانک اطلاعاتی سایت سخت افزار که همیشه بروزه
سلام منم z87-delux رو دارم برای استفاده ار fan expert باید سوکتهای فن رو به سوکتهای روی مادربرد وصل کنید حتی سوکتهای 3 پین رو هم میتونید وصل کنید و بعد از اون در برنامه AiSuite وارد قسمت fan expert میشید و بوسیله خود برنامه فنهارو جایگاهشون رو تایین میکنید (یه قسمتی داره که فن رو یکی یکی خاموش میکنه و شما جای اون رو تایین میکنید و میتونید بهش اسم بدید) و fan tuning رو میزنید و سیستم شرو میکنه به تست فنهای سیستم و در نهایت نمودار سرعت به دمای هر فن رو رسم میکنه حالا مثلا در پروفایل max power saving که برید بعد از مدتی که سیستم کم کار میکنه فن ها خاموش میشن
به همین راحتی
بالاخره نفهمیدم سریz97 اینتل چه فرق اساسی با سریz87داردکه مثلا اینجانب متمایل شوم دراین اوضاع نابسامان بازار و ارز مادربوردz87-deluxeخودرابهz97-deluxeتغییردهم.ازاین تکنولوژیfan expertهم بعدازداشتن بوردهای z68v-pro و z87-deluxe بالاخره سردرنیاوردم بخصوص که کیس من green cougar ver2.0 است واصولااجازه اتصال فنهارابه کیس نمیدهد.
خوش به حال آنهایی که پول خرید چنین مادربورد هایی را دارند.