همان گونه که علاقه مندان بازی Dying Light در سال گذشته توانسته بودند اوقات بسیار خوشی را در دنیای Open World این بازی و در امر از میان برداشتن زامبی ها سپری نمایند، به همان نسبت هم می توانند از بسته ی الحاقی این بازی که با نام Dying Light: The Following شناخته می شود و در طی روز های اخیر شاهد عرضه شدن آن به بازار بوده ایم نیز لذت دو چندانی ببرند. محتوای جانبی مفصلی که با توجه به ویژگی های جای گرفته در دل آن، خود به تنهایی می تواند در قامت یک بازی مستقل ظاهر شود و علاقه مندان نسخه ی اصلی بازی Dying Light را برای ساعت های متمادی به خود سرگرم سازد. به عنوان مثال در این بسته ی الحاقی شما می توانید در حومه ی شهری که لوکیشن اصلی بازی اصلی Dying Light را تشکیل می داد به قلع و قمع زامبی ها بپردازید و حتی این کار را توسط سوار شدن بر اتومبیل های آف رود انجام دهید. از همین رو مسلماً بسیاری از کسانی که تا کنون به سراغ این بازی نرفته اند عزم خود را جزم می کنند تا با تجربه کردن نسخه ی Enhanced Edition این بازی (که محتوای جانبی مذکور را هم در دل خود جای داده است) یک بازی زامبی کشی بسیار سرگرم کننده و جذاب را تجربه نمایند. با این حال بنا بر همان قانون آشنای پول بیشتر، آش بیشتر (!) احتمالاً برخی از دوست داران بازی Dying Light: The Following بر روی پلتفرم PC به دلیل برخورداری سیستم های کامپیوتری خود از مشخصات سخت افزاری ضعیف تر ناچار به تجربه ی این بازی بر روی تنظیمات گرافیکی پایین تر خواهند بود و در واقع این قابلیت را ندارند تا اثر مورد علاقه ی خود را با بالا ترین تنظیمات گرافیکی ممکن تجربه نمایند. در این میان شاید بسیاری از گیمر های مورد نظر دوست داشته باشند که بدانند آیا اجرای بازی Dying Light: The Following در کیفیت های گرافیکی پایین تر تجربه ای قابل قبول را در اختیار آن ها قرار خواهد داد یا این که در صورت انجام این کار آن ها از بسیاری تکنیک های به کار رفته در بخش فنی بازی محروم خواهند ماند؟
برای دادن یک پاسخ روشن و قابل قبول به پرسش مذکور بهتر است بار دیگر به سراغ گروه آلمانی کندی لند برویم و یکی دیگر از ویدیو های مقایسه ای و بی کلام اعضای این گروه را به کلمه و متن تبدیل نماییم. مقایسه ای که این بار بر اساس کیفیت اجرایی بازی Dying Light: The Following در سه حالت گرافیکی مختلف کمینه (Minimum)، متوسط (Medium) و بیشینه (Maximum) صورت گرفته است و امکان مناسبی را برای رویت تفاوت های موجود در این سه حالت برای علاقه مندان این بازی فراهم آورده است. گفتنی است که در حالت کمینه بسیاری از گزینه های گرافیکی بازی Dying Light: The Following از جمله تکنیک HBAO + (که در واقع نوعی تکنیک انحصاری شرکت انویدیا محسوب می شود) در حالت غیر فعال قرار داشته اند و مواردی نظیر کیفیت سایه ها یا بافت های محیطی نیز بر روی حالت متوسط قرار گرفته اند. گذشته از آن در کیفیت گرافیکی متوسط شاهد قرار گرفتن گزینه هایی نظیر کیفیت سایه ها یا کیفیت بافت ها بر روی حالت زیاد (High) هستیم و در عین حال مواردی نظیر تکنیک HBAO + نیز بر روی حالت فعال تنظیم شده اند. در آخرین مورد از گزینه های تحت بررسی یعنی در حالت گرافیکی بیشینه نیز شاهد قرار گرفتن مواردی نظیر کیفیت سایه پردازی بر روی حالت بسیار زیاد (Very High) هستیم و در عین حال بسیاری از تنظیمات گرافیکی بازی Dying Light: The Following بر روی وضعیت فعال قرار گرفته اند. حال می رویم تا نگاهی مقایسه ای به سه وضعیت موجود داشته باشیم. اما پیش از آن بهتر است به مشخصات سخت افزاری سیستمی که این بررسی مقایسه ای با آن صورت گرفته است بپردازیم.
- پردازنده : Intel Core i7 6700K 4.00 GHz
- کارت گرافیک : Nvidia GeForce GTX 980 4GB دو عدد
- حافظه ی رم : 8 گیگا بایت DDR 4 RAM
همان گونه که در تصویر بالا مشاهده می کنید، غیر فعال بودن برخی تنظیمات گرافیکی در بازی Dying Light: The Following موجب می شود تا در حالت تنظیمی کمینه شاهد دریافت نرخ فریم بیشتری در حین اجرای بازی Dying Light: The Following باشیم. در عین حال به همان نسبت و هر چقدر که کیفیت گرافیکی بازی Dying Light: The Following افزایش می یابد، علاقه مندان این بازی شاهد کاهش نرخ فریم دریافتی این بازی در امر اجرای آن خواهند بود. اما در کل می توان گفت که نرخ فریم دریافتی از بازی Dying Light: The Following در تنظیمات گرافیکی مختلف (بر اساس مشخصات سخت افزاری یاد شده در سطور قبل) نرخ فریم کاملاً قابل قبولی به نظر می رسد و مهم تر از آن این که علاقه مندان به تجربه ی بازی Dying Light: The Following در تنظیمات گرافیکی کمینه در کل نکته ی چندان چشمگیری را از دست نخواهند داد و در مجموع انجام این بازی در حالت تنظیمی کمینه نیز در نوع خود کاملاً قابل قبول به نظر می رسد.
در واقع ادعای فوق را شاید بتوان به شکل عینی در تصویر بالا مشاهده کرد. تصویری که کیفیت کلی گرافیک بازی Dying Light: The Following را در سه حالت تنظیمی یاد شده به نمایش در می آورد. البته در این تصویر شاید کیفیت گرافیکی بازی Dying Light: The Following در حالت تنظیمی بیشینه یا Maximum در ظاهر رنگ و لعاب چندانی نداشته باشد. اما در واقع این گونه نیست و به علت به نمایش در آمدن این تصویر در هنگام غروب آفتاب، نور های بازتابی موجب کدر شدن این تصویر گشته اند و این در حالی است که در هنگام بازی و در حین قرار گیری در موقعیت اصلی این مقایسه شاهد نور پردازی بسیاری زیبایی در بازی Dying Light: The Following در کیفیت گرافیکی بیشینه هستیم. در واقع بیشترین اختلاف جذابیت دیداری در سه کیفیت مذکور در بازی Dying Light: The Following به امر نور پردازی این اثر باز می گردد و در واقع به هنگام قرار دادن تنظیمات گرافیکی این بازی در بالا ترین حالت ممکن، علاقه مندان این اثر شاهد تجربه ی کیفیت تصویری قابل توجهی خواهند بود.
همان گونه که گفته شد کیفیت نور پردازی بازی Dying Light: The Following در تنظیمات گرافیکی بالا کاملاً ملموس و خیره کننده جلوه می کند. در واقع این امر را حتی در کیفیت طراحی سایه های این بازی نیز می توان مشاهده کرد. همان گونه که در تصویر بالا مشاهده می شود، در هنگام قرار گیری کیفیت سایه زنی بازی Dying Light: The Following در بالا ترین حالت ممکن یعنی حالت بسیار زیاد یا Very High با سایه های بسیار طبیعی و پویایی مواجه خواهیم بود. البته میزان پویایی سایه ها در تصاویر متحرک بسیار بیشتر از اسکرین شات های ثابت به چشم می آید و حتی در هنگام حرکت یا جابجایی، این امر اهمیتی دو چندان به خود می گیرد. در عین حال در حالت تنظیمی پایین یا Low اگر چه کیفیت سایه ها نسبت به تنظیمات بالا تر گرافیکی به شکل واضحی ضعیف تر به نظر می رسد ، اما در کل اگر این بازی را با سایر آثار مشابه مقایسه کنیم می توان ادعا کرد که کیفیت دیداری بازی Dying Light: The Following در حالت تنظیمی کمینه نیز بسیار قابل قبول جلوه می کند و کسانی که به علت مشخصات سخت افزاری سیستم های کامپیوتری خود ناچار به تجربه کردن این بازی در کیفیت گرافیکی مذکور هستند می توانند تجربه ای کاملاً مناسب را از بازی Dying Light: The Following از سر بگذرانند.
به همان اندازه که کیفیت گرافیکی بازی Dying Light: The Following در حالت های تنظیمی بالا ، در دور نما ها خوش رنگ و لعاب و زیبا جلوه می کند، در نقاط نزدیک نیز این امر را می توان به وضوح مشاهده کرد. به عنوان مثال در تصویر بالا می توان مقایسه ی بافت چوب را در دو کیفیت تنظیمی متوسط و زیاد مشاهده کرد. در واقع نظیر همین تفاوت را در کیفیت بافت های تصویری سایر آیتم های محیطی موجود در این بازی نیز می توان به چشم دید و نا گفته پیداست که کیفیت بافت های بازی Dying Light: The Following در حالت های گرافیکی بالا تر کاملاً واقعی تر و پر جلوه تر به نظر می آید. اگر چه کیفیت دیداری بازی Dying Light: The Following در حالت های تنظیمی بالا تر به طرز محسوسی قدرتمند تر از حالت های پایین به نظر می رسد اما باید این نکته هم اشاره کرد که در حالت های تنظیمی پایین نیز می توان تجربه ی کاملاً قابل قبولی را از بخش دیداری بازی Dying Light: The Following بر روی پلتفرم PC داشت.
اره کیفیتش خوبه.
ubi کارش درسته البته اگر bug و gliche هاش رو ندید بگیریم
این بازی ک مال یوبی ساف نیس ساقیت مشکل داره
واقعا در حالت مینیمم هم کیفیت خوبی داره:-bd
:-bd:-bd
آن چنان تفاوتی احساس نمیشه
زیاد هم فرق نداره.
یکی از بهترین تجربه های من تو چند وقت اخیر بود بازی فوقالعاده سرگرم کننده هست
گرافیک زیبایی داره و البته بسیار بهینس
eurogamer هم در مقاله مقایسه ایش بین سه پلتفرم pc ps4 و xo از همین بازی
گفته بازی روی کنسولها افت فریم زیاد فریم ریت متغییر داره و بهینه نیست
ولی نسخه pc رو فوقالعاده بهینه دونسته و بهترین تجربه این بازی رو نسخه pc اعلام کرده که حتی روی سخت افزارهای ضعیف هم میشه فریم پایدار و با ثبات گرفت چیزی که در کنسولها شاهدش نیستیم
بیشترین فرق توی سایه زنی دیده میشه ،و مورد بعدی جزئیات درختا:-bd