کنگره جهانی موبایل 2016 را باید با تمام فراز و فرودها و خبرهای متنوعش، به شدت زیر سایه دو غول کره ای دانست. ال جی و سامسونگ در این نمایشگاه به معرفی پرچم داران جدید خود پرداختند و توانستند با استفاده از سرمایه گذاری سنگین در بخش تبلیغات و همچنین بهره گرفتن از سیستم هایی مانند انتشار قطره چکانی خبرها به صورت شایعات، از ماه ها قبل خود را در کانون توجهات کاربران قرار دهند. با این حال در میانه های نمایشگاه امسال بود که کمپانی شیائومی برای اولین بار در همایشی در خاک اروپا از پرچم دار جدید خود یعنی Mi 5 رونمایی کرد. هوگو بارا که از گوگل جدا شد تا در آسیا به شیائومی بپیوندد، در مراسمی که در ابتدا بیشتر به کلاس های درس دانشگاه شبیه بود دستگاهی را معرفی کرد که می تواند بالاتر از پرچم داران ال جی، سامسونگ و حتی اپل به بهترین تلفن هوشمند سال 2016 تبدیل شود. اما چه دلایلی برای این ادعا وجود دارد؟
سال 2016 را باید سال کوالکام نامید. این کمپانی پس از گذراندن دوره ای نا امید کننده با SoC معروف اسنپ دراگون 810، برای اثبات خودش تلاش مضاعفی را آغاز کرد و به همین دلیل تمام توان خود را برای ارائه محصولی بی عیب و نقص در مدل اسنپ دراگون 820 به کار بسته است. شاید به همین دلیل هم باشد که به جز اپل، همه کمپانی ها برای ارائه یک گوشی در رده پرچم داران به دنبال به کار گیری از این SoC بوده اند. همچنین به این تصمیم، استفاده از 4 گیگابایت حافظه RAM را هم اضافه کنید که بین گوشی های پرچم دار به یک رویه در سال 2016 تبدیل شده است. نمایشگرهایی با چگالی پیکسلی بیشتر از 400ppi و باتری هایی با ظرفیت های حدود 3000 میلی آمپر ساعت و البته فضای ذخیره سازی 32 گیگابایتی و بالاتر و همچنین سنسور اثر انگشت نیز از دیگر مشخصاتی هستند که در بین اکثریت پرچم داران مشترک به حساب می آیند. در چنین شرایطی توجه به جزئیات و ارائه مشخصات و ویژگی های کوچک است که می تواند باعث جذابیت بیشتر دستگاه ها بین کاربران شود. برای مثال مشاهده کردید که هر دو شرکت ال جی و سامسونگ تمرکز ویژه ای بر روی دوربین دستگاه های جدید خود داشتند و ال جی با استفاده از دو دوربین اصلی و یک سنسور جدید و سامسونگ با معرفی یک تکنولوژی تصویربرداری مدرن تلاش کردند این ویژگی دستگاه خود را برجسته تر کنند. اما جالب است بدانید که شیائومی نیز در Mi 5 از همان تکنولوژی جدیدی برای دوربین دستگاه خود استفاده کرده که سامسونگ نیز از آن بهره گرفته بود.
مورد بعدی به هوشمندی این شرکت و مدیرانش در استفاده از نمایشگر بر میگردد. تا به حال مطالب زیادی درباره عدم نیاز کاربران به نمایشگرهای QHD و 4K منتشر شده و تقریبا همه افرادی که به صورت جدی پیگیر پیشرفت های دنیای تلفن های هوشمند هستند به این نکته واقفند که چشم انسان قادر نیست برای مثال تمایزی بین نمایشگرهای 4K و QHD در فاصله استاندارد استفاده از گوشی ایجاد کنند و قرار دادن پیکسل های بیشتر در نمایشگرها تنها باعث افزایش مصرف باتری دستگاه و کاهش طول عمر آن می شود. اینجاست که شیائومی با هوشمندی ترجیح داد از نمایشگری FHD و البته با چگالی پیکسلی بالا استفاده کند تا در عین در اختیار قرار دادن کیفیتی بالا، در رقابت با گوشی های دیگری که از سخت افزارهای مشابه استفاده می کنند طول عمر باتری بیشتری را نیز در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین تاکید هوگو بارا بر روی تکنولوژی به کار رفته در نمایشگرها و Sunlight Display خواندن آنها نیز یک حرکت تبلیغاتی مثبت به نفع شیائومی به حساب خواهد آمد.
گام بعدی شیائومی برای خاص کردن Mi 5، استفاده از سرامیک سه بعدی (آن طور که خود شیائومی به آن اشاره می کند) در بدنه دستگاه است که علاوه بر افزایش چشمگیر استحکام دستگاه نسبت به ترکیب فلز – شیشه و زیبایی بیشتر دستگاه با استفاده از الگوهای حکاکی شده روی بدنه، در دنیای تلفن های هوشمندی که اکثریت آنها دارای بدنه های یکپارچه فلزی هستند و از این نظر نیز تکراری به چشم می آیند، در دست گرفتن Mi 5 را بسیار خاص خواهد کرد. شیائومی حتی برای آن دسته از کاربرانی که به مقایسه بنچمارک ها علاقه دارند هم سورپرایزهایی داشت و نتایج منتشر شده از پرچم دار این کمپانی در Antutu نشان دهنده برتری کامل آن در برابر پرچم داران ال جی و سامسونگ است. هر چند استناد به بنچمارک ها کاری منطقی برای خرید یک گوشی به نظر نمی رسد اما در هر صورت برتری در این بخش نیز با شیائومی است. البته به همه این موارد باید ویژگی های ریز و درشت دیگری مانند تکنولوژی های سخت افزاری به کار رفته در بخش SoC و چیپ مودم، تغییر ابعاد قاب گوشی برای افزایش اندازه نمایشگر در ساختاری هم اندازه با گوشی های دیگر و همچنین استفاده از لرزشگیر 4 جهته که خود جهشی در دوربین های به کار رفته در تلفن های هوشمند را نشان می دهد را هم اضافه کنید. با این حال سورپرایزهای شیائومی در اینجا به پایان نمی رسند و کافی است این نکته را هم در نظر بگیرید که بالاترین مدل Mi 5 با بدنه سرامیکی، 4 گیگابایت RAM، پردازنده اسنپ دراگون 820 و 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی تنها چیزی در حدود 400 دلار قیمت دارد که به مراتب کمتر از گوشی های رقیب است. مجموعه این عوامل هستند که باعث می شوند به Mi 5 جدی تر از هر زمان دیگری به عنوان یکی از بهترین گوشی های سال 2016 نگاه کرد.
واقعا خیلی محشره.
چون تحولات زیادی در این مدل احساس میشه
دقیقا همینطوره منم اولا فکر میکردم هوآوی مسخرس ولی چند بار کار کردم باهاشون دیدم با توجه به قیمت حرف نداره
خیلی ها فکر میکنن گوشی هایی مثل شیامی یا هواوی که چینی هست بدردنخور و مانند برند های درجه 3 بی کیفیت هستن. من خودم همین باور رو داشتم تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستام Xiaomi redmi note 3 که پردازنده مدیاتک داره رو خریدم. خدایی از نظر کیفیت ساخت ، عملکر ، امکانات از گوشی های سامسونگ و ال جی و سونی و … هیچی کم نداشت. حتی در بعضی جهات خیلی بهتر هم بود. الان s6 دستمه ولی به محض ورود mi5 به ایران گوشیمو میفروشم و این گوشیو میخرم چون به کیفیتش هیچ شکی ندارم.
یه چیز جالب اینکه،گوشی های شیامی بهترین پشتیبانی نرم افزاری رو دارن. هر 2 هفته بلااستثنا اپدیت نرم افزاری براش میاد (البته رام های گلوبال) رام های چین که هر هفته براشون آپدیت میاد 🙂
کوکوی دوشب مانده
از ان ما کپی پدر خوانده
از ان ما شاااید که اینده از ان ما!!
این یادم افتاد وقت قیمت این گوشی ها توی سایت هارو میبینم
چقدر گرفتي اين گرازه هاي چيني رو تعريف و تمجيد كني ؟؟ ..
من نمیدونم چرا نمایندگی رسمی نداره داخل ایران؟!!! خدایی اگر با همین قیمت وارد بازار بشه خیلی از پرچمدارای رقیبشو به چالش زیادی میکشونه. امیدوارم وارد کشور بشه و با گارانتی رسمی.
دمش گرم اینجاست که باید سامسونگ و اپل برن غاز بچرونن s6مدل 32 قیمت 1600000 تومان ولی متاسفانه در ایران همین شیاومی کم گیر میاد
گوشی خوبیه و میتونه موفق باشه:-bd
آره دقیقا منم قیمت های شیائومی رو تو سایت های ایرانی دیدم اینطوری شدم:o اصلا قیمتاشون با قیمت جهانی خیلی اختلاف داره
قشنگ بود
خوشمان آمد
کاملا” منطقی
:-bd:-bd
بدون شک یکی از بهترین هاست
این عالیه با این قیمت 😡 اما من یه چیزی رو اصلا متوجه نمیشم با این که شیائومی رسما وارد بازار کشور شد اما باز قیمت هاش با اون چیزی که تو دنیا عرضه میشه یکسان نیست تو بازار خودمون یعنی این برادران دلال چقدر میکشن آخه رو گوشی؟؟؟/ با این که نمایندگی اصلیش هست؟؟؟ ایا روشی هست ما بتونیم این محصولات رو به طور مستقیم از خود نمایندگی با همون قیمت رسمی بخریم؟؟؟؟؟:emoji4:emoji4