در شرایطی که قیمت نسبتاً بالای دو هدست واقعیت مجازی Oculus Rift و HTC Vive بسیاری از چشم انتظاران این تکنولوژی نوین را نا امید کرده است، بسیاری از گیمر های علاقه مند به دنیای واقعیت مجازی به امید مشخص شدن تاریخ عرضه و قیمت هدست انحصاری سونی یا همان Play Station VR نشسته اند تا شاید این محصول بتواند قیمت منصفانه تری را نسبت به رقبا در اختیار آن ها قرار دهد. امیدی که به تازگی نایب رییس اجرایی بخش پلی استیشن از شرکت سونی به تقویت آن پرداخته است.
آقای ماسایاسو ایتو در اظهار نظری تازه مدعی شده است که هدست واقعیت مجازی سونی یا همان Play Station VR برای عرضه ی انبوه در بازار طراحی شده و نه برای افرادی که در منازل خود از کامپیوتر های گران قیمت پر توان بهره می برند! در واقع این اظهار نظر آقای ایتو کنایه ای به پلتفرم های گران قیمتی بوده است که رقیبان هدست Play Station VR برای اجرای بازی های اختصاصی خود به آن نیاز خواهند داشت. رقیبانی که هر دوی آن ها بر روی پلتفرم PC عرضه خواهند شد و به منظور اجرای بهینه و خالی از اشکال بازی های خود به مشخصات سخت افزاری پر قدرت و در عین حال گران قیمتی نیاز خواهند داشت. البته نمی توان اظهار نظر آقای ایتو را یک تضمین صد در صدی برای ارزان قیمت بودن هدست واقعیت مجازی Play Station VR به شمار آورد. چرا که او تنها به پلتفرم های گران قیمتی که رقیبان این ابزار برای اجرای بهینه به آن ها نیاز خواهند داشت اشاره کرده است و در گفته های او به قیمت بالای خود این محصولات اشاره ای صورت نگرفته است. با این حال بسیاری از کارشناسان بر این عقیده هستند که قیمت هدست واقعیت مجازی سونی احتمالاً از رقم 400 دلار تجاوز نخواهد کرد. البته آقای ایتو علاوه بر این گفته ها به مشخصات سخت افزاری بالا تر رقیبان هدست واقعیت مجازی Play Station VR نیز اشاره کرده و به ذکر این نکته پرداخته است که از دیدگاه توان فنی شاید هدست واقعیت مجازی Oculus Rift بتواند تجربه ای بهتر را در اختیار علاقه مندان دنیای واقعیت مجازی قرار دهد. در واقع این اعتراف آقای ایتو از آن جا سرچشمه می گیرد که هدست واقعیت مجازی Play Station VR از دیدگاه فنی و از منظر عواملی نظیر کیفیت تصویر و عمق میدان دید نسبت به حریفان خود ضعیف تر خواهد بود. به این ترتیب که عمق میدان دید این هدست اختصاصی چیزی حدود ده درجه کمتر از رقیبان خود است (عمق میدان دید این هدست رقمی معادل صد درجه خواهد بود) و در عین حال کیفیت تصویری 1080 پیکسلی را در اختیار مخاطبان خود قرار می دهد (این در حالی است که رقیبان هدست Play Station VR بر مبنای نمایش کیفیت تصویری 1200 پیکسلی طراحی شده اند). به هر حال می توان گفت که هر کدام از این محصولات از نقاط قوت و ضعف خاص خود بهره می برند و باید دید در هنگام آغاز رسمی رقابت ابزار های مذکور در دنیای نوین واقعیت مجازی کدام یک از این نقاط ضعف یا قوت به برگ برنده ی این ابزار ها برای شکست رقیبان تبدیل خواهد شد.
یه ذره سر قیمت رقابت کنن و هی قیمتا رو بیارن پایین !:smiley1
هر چی خوبه واسه کساییه که حساب بانکیشون خوبه!
کلا همیشه htc محصولات با کیفیتی را تولید کرده بخصوص اگر HTC Vive با هم همکاری کرده باشند ارزش خرید بالایی داره
بالاخره اعتراف کرد!
یادمه وقتی سازند Oculus rift گفته بود کیفیت محصول ما بیشتره نسبت به VR طبق معمول 4 تا فن متعصب شروع کردن به حمله کردن
درسته HTC Vive یا OR گرون تر هستند و یا سیستم قویتری نیاز دارند ولی به همون مقدار هم کیفیت بهتری هم دارند و ارائه میکنند..
تازه HTC Vive با همکاری ولو ساخته شده و از پشتیبانی عظیم استیم برخورداره دیگه چی بهتر از این
ی نکته که دوستان بهش توجه نمیکنن اینکه هر چر این تکنولوژی بیشتر میشه ضعیفی چشم هم بیشتر میشه
Ps vr خیلی بصرفه تره نسبت به Oculus rift یا vive چون کنسول تقریبا ارزونه، دوما اونی که تصمیم میگیره Oculus (با اینکه قیمتش بالاس) بخره به فکر اینم هست که به سیستم قوی با قیمت نسبتا بالا بخره:-bd
واقعا یک جنگ به تمام معنا برای تحاسب بازار هدست ها واقعیت مجازی راه افتاده