فناوری جديد ديگري كه AMD دراين معماري به كاربرده، نسل نهم موتور پردازش Tessellation است كه عملكرد آن در مقایسه با HD 6970 تا چهار برابر بهینه شدهاست .
جدول ، مشخصات فنی کارتهای گرافیک سری HD 7000 را در مقایسه با NVIDIA GTX 580 و AMD HD 6970 نشان میدهد.
از نظر ابعادی، HD 7970 و HD 7950 مشابه همترازان نسلهای قبل خود بوده و طول آنها حدود 27 سانتیمتر است. پس بايد براي استفاده از اين کارتها، فضاي مناسب را پيشبيني كرد. فركانس پردازندهگرافیکی همانطور كه در جدول ديدهميشود، به ميزان پنج درصد از HD 6970 بيشتراست اما فركانس مؤثر حافظه همان مقدار 5/5 گیگاهرتز باقی ماندهاست. اما این بار استفاده از رابط حافظه 384 بیتی است اما با استفاده از رابط حافظه 384 بيتي باعث شده، پهنای باند حافظه به مقدار 264 گیگابایت در ثانیه افزایش پیدا کند كه به ميزان پنجاه درصد بيشتر از HD 6970 است. هر دو مدل HD 7970 و HD 7950 به سه گيگابايت حافظه از نوع GDDR5 مجهز هستند که در دقت تصاویر بسيار بالا تأثير بسزايي در افزایش کارایی دارد. سري HD 7000 اولين كارتهايي هستند كه از رابط PCI-E نسل سوم پشتيباني ميكنند (البته در اين ميان بايد پشتيباني از رابط DirectX 11.1 و OpenGL 4.2 را نيز به اين موارد اضافه كرد). خنككنندههاي اين سري مانند سري قبل از فناوری Vapor Chamber بهره ميبرند و گرماي توليد شده از پردازندهگرافیکی و حافظه را توسط یک فن با ابعاد 20×75 میلیمتر و خنککننده از داخل محفظه کارتگرافیک به سمت پنل پشتي هدايت ميكند .
خروجيهاي تصويري استانداردی که برای این سری در نظر گرفته شده شامل یک DVI، یک HDMI 1.4a و دو خروجی Mini DisplayPort 1.2 میشود. این مجموعه از نسل جديد AMD Eyefinity (با حداكثر شش صفحهنمایش به صورت همزمان) و تصاوير 4K پشتيباني ميكند .
از پیگیری شما کمال تشکر را دارم
جناب پناهی عزیر از پاسختون ممنونم
با توجه به این موضوع چرا AMD در سری جدید این کار را تکرار نکرد و جلوی این کار رو گرفت؟
راستش منظور بنده از توجیه قیمتی در مرحله ساخت پردازنده گرافیکی بود که بلاخره از لحاظ سخت افزاری محصول تولید شده و نه در مورد فروش آن، که البته منظورم را واضح بیان نکردم
و در مورد سخن شما در رابطه با تعداد Stream Processor و Texture Units هم اگر اینظور نباشد آیا تاثیر خواصی روی کارایی کارت دارد؟ چون در کل از اصلی ترین تفاوتهای دو پردازنده گرافیکی AMD تا جایی که من اطلاع دارم همین دو مورد هست
یا شاید AMD در مورد این نسل از پردازنده های گرافیکی خودش دچار اشتباه یا حتی کمبود زمان شده بوده که البته خیلی دور از واقعیت هست
نظر شماچیست؟
آیا کسانی که این کار را انجام داده اند کارت خود را به طور کامل با برادر بزرگترش مقایسه نکرده اند یا اینکه اطلاعاتی در دست نیست؟
آقای پناهی عزیز این پرسش از وقتی که سری 69XX AMD به بازار اومد و اون داستان تغییر بایوس مشخص شد، ذهن منو مشغول کرده و هر چند وقت یکبار به یادم میاد و اونم اینه که اگر با یه تغییر ساده نرم افزاری توی بایوس یه کارت گرافیک به یک مدل بالاتر از خودش تبدیل میشه اولاً توجیهش از نظر قیمتی برای AMD چی هست؟(کاملاً غیر منطقی)
و دوم اینکه جدای از مورد اول و بر فرض مثال اگر این کار با موفقیت انجام شد و کارت گرافیک به مدل بالاتر تبدیل شد با توجه به اینکه کارت 6970 یک کانکتور 8پین و یک کانکتور 6 پین برای تاُمین توان مصرفی داره ولی کارت 6950 فقط از دو کانکتور 6 پین بهره میبره در کاربرد های سنگین کهاین کارتها برای اون تولید شدن آیا از نظر تاُمین توان مصرفی دچار مشکل نمیشن؟
ممنون میشم که این پرسش من رو پاسخ بدید.
با تشكر از مطلب خوبتان .
خیلی ممنون عالی بود