1. Locale
Locale یکی از جذابترین و هیجانانگیزترین نرمافزارهایی است که باید حتما روی گوشی آندرویدیتان داشته باشید. این نرمافزار به صورت خودکار تنظیمات گوشی را با توجه به موقعیتی که کاربر در آن است و کاری که انجام میدهد، تغییر میدهد. این کار با کمک GPS و WIFI انجام صورت میگیرد. به طور مثال اگر کاربر در جلسه کاری یا کنفرانس باشد، این نرمافزار به طور خودکار گوشی را در وضعیت «silent » قرار میدهد. حتی همچون یک دوستِ مهربان، همه قرارهای ملاقات و جلسههای پیش رو را به کاربر یادآوری میکند.
واقعا نرمافزار جالبی است. گوشی به لطف Locale به خوبی از خودش مراقبت میکند. کاربر بیش از این چه انتظاری میتواند از گوشیاش داشته باشد!
2. Google Maps Navigation
آیا تا به حال یک مینی کامپیوتر سخنگو در ماشینتان داشتهاید؟ اگر نه، میتوانید این نرمافزار را دانلود و روی گوشی آندرویدیتان نصب کنید. این مسیریاب سخنگو، به کاربر برای پیدا کردن مسیر، آگاهی از میزان ترافیک خیابانهای موردنظر کمک میکند. همچنین نمای ماهوارهای مسیر را نیز به او نشان میدهد. با نصب مسیریاب نقشه گوگل،در واقع گوشی خود را تبدیل به دستگاه GPS میکنید که برای رسیدن به مقصد کوچه به کوچه راهنماییتان میکند. این نرمافزار واقعا عالی و شگفتانگیز است.
3. Chrome or fennec
داشتن یا نداشتن مرورگرهای کروم یا fennec (نسخه موبایلی فایرفاکس) روی اسمارتفونها چندان مهم به نظر نمیرسد. اما آن دسته از کاربرانی که مایلند با سرعت بیشتری در صفحات مختلف وب بچرخند و ایمیلهایشان را چک کنند، خوب است از مرورگر کروم استفاده کنند. fennec نیز امکان تطبیقسازی بوکمارکهایش را با فایرفاکس دارد.
4. Dropbox
نرمافزارهای فروانی همچون Dropbox وجود دارند که به کاربر امکان تطبیق فایلهای مختلف را در کامپیوترهای مختلف میدهد. با این نرمافزار شما میتوانید در هر جا که هستید و با هر کامپیوتری، به فایلهای خود دسترسی داشته باشید. البته برای این منظور باید حتما همه فایلها را درون فولدر خاصی ذخیره کنید تا بتوان از آنها در کامپیوترهای مختلف استفاده کرد.
5. Google voice
امنیت شماره تلفن چیزی است که بیشتر کاربران نگران آن هستند. با این نرمافزار دیگر جایی برای چنین نگرانیای نیست. Google voice شماره تلفن واقعی کاربر را مخفی و از شمارههایی استفاده میکند که خودش تولید میکند. یعنی در واقع مخاطب شماره واقعی کاربر را نمیبیند.
6. Tweetdeck
این نرمافزار برای توئیت کردن مناسب است. شاید بیشتر کاربران دانلود آن را کار بیهودهای بدانند زیرا بیشتر اسمارتفونها توئیتر را دارند. اما فرق این نرمافزار با مدلهای پیشفرض این است که کاربر میتواند چند اکانت متفاوت را با هم سینک و به راحتی آنها را مدیریت کند.
7. Droidanalytics
Droidanalytics مناسبتترین نرمافزار گوشیهای آندرویدی برای دسترسی به تحلیلگر گوگل به منظور تجزیه و تحلیل اسمارتفونهای آندرویدی است.
8. Sling
Sling هنوز در مارکت آندروید عرضه نشده است. اما همه کاربرانی که با کارکرد این نرمافزار آشنا هستند مشتاقانه منتظر عرضه آن هستند. به لطف این برنامه، کاربر میتواند همه برنامههای تلویزیون را در گوشی خود تماشا کند. در واقع با نصب این نرمافزار، گوشی تبدیل به تلویزیون همراه میشود.
9. VNC Viewer
این هم یکی دیگر از نرمافزارهای دستی است. با نصب این برنامه میتوانید به همه دستگاههای ریموتدار وصل شده و هر تغییری که میخواهید در آنها انجام دهید. همه این کارها بدون این که در گوشی ذخیره شوند انجام میشوند.
10. Advanced task killer
گوش کردن به موسیقی، گشتو گذار در اینترنت و چک کردن ایمیل و شبکههای اجتماعی یک از پر کاربردترین کارهایی است که بیشتر کاربران با اسمارتفونها خود انجام میدهند. بیشتر آنها بعد از انجام چنین فعالیتهایی فراموش میکنند اپلیکیشن مورد نظر را غیرفعال یا به اصطلاح، ببندند. این موضوع باعث مصرف زیاد باتری میشود.
وظیفه نرمافزار Advanced task killer، بستن و غیرفعال کردن همه برنامهها و نرمافزارهای غیرضروری است. این کار منجر به دوام بیشتر باتری میشود. شاید بتوان آن را یکی از بهترین نرمافزارهای مدیریت کارها دانست.
دیدگاهتان را بنویسید