تغییرات جدید نسبت به سری HD5800
– بهبود سیستم بافتگذاری
– تغییر سیستم واحدهای پردازش جریانی از VLIW 5 به VLIW 4 در کارتهای گرافیک سری HD6900
– استفاده از دو موتور پردازش گرافیکی مجزا: در معماری پردازندههای گرافیکی Cayman، دو موتور پردازش گرافیکی مجزا وجود دارد که هر یک دارای اجزای اصلی موجود در موتورهای پردازش گرافیکی است. این روش به قدرت پردازش Tessellation را بالا برده و به گفته AMD، امکان قرار دادن آسان چندین عدد از آنها در کنار یکدیگر را آسان میسازد (شاید در پردازندههایگرافیکی آینده این شرکت شاهد حضور چهار موتور پردازش گرافیکی مجزا باشیم).
– MLAA یا Morphological Anti-Aliasing: در این سیستم لبههایی که اختلاف کنتراست زیادی با اطراف دارند شناسایی شده و با ایجاد پیکسلهایی در کنار آنها، کنتراست را کم کرده و کیفیت را بهبود میبخشند. این روش فشار زیادی به پردازنده گرافیکی وارد نمیکند.
– پشتیبانی از UVD 3 با امکان کدگشایی از فیلمهای سهبعدی H.264 MVC
:Power Tuneای ام دی مانند انویدیا تصمیم گرفته با نرمافزارهایی همچون Furmark که فشار بسیار بالایی به کارت گرافیکی وارد کرده و باعث افزایش بیش از حد توان مصرفی و دما میشوند مقابله کند (AMD و NVIDIA به چنین نرمافزارهایی ویروسهای توان مصرفی میگویند). این قابلیت میزان توان مصرفی را زیر نظر میگیرد و در صورتی که این مقدار به بیش از 250 وات برسد، فرکانس پردازنده گرافیکی را کاهش میدهد تا مانع از افزایش دما و توان مصرفی شود. خوشبختانه AMD امکان تغییر سقف 250 وات را در بخش OverDrive درایور کارت گرافیکی فراهم کرده است. در اینجا میتوان این سقف را 20 درصد کاهش و یا افزایش داد که در این حالت، حداکثر سقف توان مصرفی به 300 وات و حداقل آن به 200 وات میرسد. در ضمن سازندگان کارتهای گرافیک نیز اجازه ایجاد تغییر در حداکثر توان مصرفی به دلخواه خود را دارند.
– پشتیبانی از DisplayPort 1.2 که پهنای باندی دو برابر نسخه قبلی دارد. این رابط جدید با پهنای باند 21/6 گیگابایت در ثانیهای امکان انتقال چندین تصویر روی یک پورت را فراهم کرده و بدین ترتیب میتوان چند صفحهنمایش را به یک خروجی DisplayPort متصل کرد.
– خروجی تصویر HDMI 1.4a که امکان پخش تصاویر سه بعدی با استاندارد 1080p و سرعت 24 فریم در ثانیه یا 720p با سرعت 60 فریم در ثانیه را فراهم میکند.
سيستم تست و نتیجه آزمایش
دیدگاهتان را بنویسید