Crystal Disk Mark
تست معروف و شناخته شده دیگری که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، Crystal Disk Mark است و از آنجاکه سیستم عامل سیستم تست ما 64 بیتی است، ما هم از نسخه 64 بیتی این نرم افزار استفاده کردیم. نتایج بدست آمده در تست خواندن اطلاعات به صورت Sequential با آنکه جزو رکوردهای خوب به شمار میآید، اما شاید چندان خیرهکننده و منحصر به فرد نباشد و درایوهای دیگری که پیش از این تست کرده بودیم، نتایجی مشابه کسب میکردند. اما با مقایسه نتایج کسب شده در زمان نوشتن اطلاعات و همچنین در تستهای 512K و 4K میبینیم که این درایو توانسته رکورد بسیار خوبی را در زمان نوشتن اطلاعات به ثبت برساند و با قاطعیت تمام بالاتر از دیگر درایوهایی که پیش از این تست کرده بودیم بایستد. دلیل این مسئله را نیز میتوان به حضور حافظه RAM اختصاصی داخلی برای این درایو دانست که باعث شده تا سرعت نوشتن اطلاعات به شکلی قابل توجه افزایش یابد.
عالی بود عالی
من نمیدونم چرا بعضی از ایرانیها اینقدر اصرار دارند که برند OCZ بهترین برنده؟ در حالی که در خارج ایران اصلاً اینطوری نیست و همچنان برترین SSD رو برند سامسونگ میزنه و اونم مدل 840 پرو هست. و اتفاقاً از آمار ریویوهای آمازون میشه فهمید که کدوم برند و کدوم مدل با استقبال بیشتری روبرو شدن؟
همین الانی که من دارم خدمتتون اینو مینویسم تو آمازون 497 خریدار برای سامسونگ 840 پرو ریویو نوشتن ولی در مورد وکتور 84 نفر داریم.
این نشون میده که خریدارها به کدوم برند بیشتر اقبال دارند و کدوم برند از نظر اونها بهتره.
ضمن اینکه در وکتور از 84 نفری که نظرشونو در مورد این مدل دادن تعداد 11 نفر بهش 1 ستاره و کمترین امتیازو دادن ولی در سامسونگ از 497 نفر نظر فقط 13 نفر کمترین امتیازو دادن که در برابر 497 نظر چیزی نیست و اگر به همین نسبت بخوایم بسنجیم اگر برای سامسونگ 84 نظر بود میشد حدوداً 2 نفر کمترین امتیازو دادن.
بنابراین بیایم از تعصب بی مورد در مورد برندها دست برداریم و اجازه بدیم در ایران همه برندها خودشونو نشون بدن.
بهترین SSD های جهان
[b]اول OCZ Vector دوم سامسونگ 840Pro [/b]
[b]اول OCZ دوم سامسونگ[/b]
مقاله خیلی خوبی بود
حرفتون کاملا درست هستش و درایو های با حجم های مختلف در سرعت انتقال اطلاعات متفاوت هستند. ما در زمان تست و پیش از این نتایج تنها درایو های 128 گیگابایتی در اختیار داشتیم و درایو M5 Pro Xtreme اولین درایو 256 گیگابایتی است که برای تست بدستمان رسیده.
با این حال نمیتوان گفت که این تست یا مقایسه این درایو ها با یکدیگر اشتباه یا غلط است. حتی اگر به نمونه های خارجی هم استناد کنید خواهید دید که آنها حتی ممکن است نتیجه تست هارددیسک را نیز در کنار نتایج تست SSD قرار دهند. برای نمونه میتوانید به سایت های زیر مراجعه کنید و بررسی هایی که آنها از این درایو انجام داده اند را مشاهده نمایید:
http://thessdreview.com/our-reviews/plextor-m5-pro-extreme-ssd-review/4/
http://reviews.cnet.com/laptop-hard-drives/plextor-m5-pro-xtreme/4505-9997_7-35567539-2.html
حتی در لینکی که از تست درایو Samsung 830 فرستادید، در نمودار نتایج تست یک درایو SanDisk با ظرفیت 480 گیگابایت نیز وجود دارد:
http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=661&pagenumber=9
قطعا وجود درایو های دیگر 256 یا 240 گیگابایتی در افزایش دقت تست میتواند موثر باشد، اما به هر حال تصور میکنم تستی هم که توسط ما انجام شده غلط یا فاقد اعتبار نیست.
من متوجه نمیشم!! چرا شما حجم های مختلف اس اس دی های مختلف رو با هم مقایسه کردین؟؟ خودتون میدونید سرعتا تو حجم های مختلف متفاوته!! حجم 256 گیک رو نباید با 128 مقایسه کرد!! در ضمن!! من خودم این مدل پلکستور رو دوست دارم اما جلو سامسونگ 840 pro حرفی برای گفتن نداره!!!!! اینم مدرک… http://www.servethehome.com/wp-content/uploads/2012/11/Samsung-840-Pro-256GB-SSD-CrystalDiskMark-Benchmark.png
http://www.custompcreview.com/wp-content/uploads/2012/09/as-ssd-samsung-840-pro-series-256gb-ssd-custom-pc-review.jpg
با سلام
بررسی بسیار خوبی بود
ولی یک نکته ای که باید گفت اینه که در تستهاتون مقایسه ای که بین SSDهای قبلیتون (که اونارو هم تست کرده بودید) انجام دادید یک اشتباه صورت گرفته و اون اینکه تستهای قبلتون در حجم 128 بودن ولی این تستتون در حجم 256. در حالی که اصلا نباید مقایسه ای بین این دو حجم صورت بگیره بلکه باید مقایسه بین دو برند و دو مدل حتماً در حجم یکسان یا حداقل در یک گروه حجمی باشه مثلا دو تا 256 گیگ یا حداقل 240 گیگ با 256 گیگ نه اینکه مثلا 128 گیگ از یک مدل با 256 گیگ از مدل دیگه مقایسه بشه.
چون همونطور که میدونید بهترین بازدهی در SSD ها در حجم 256 گیگ (240 و 250 گیگ هم در گروه 256 گیگه) صورت میگیره. بنابراین اون قسمت مقایسه بین چند برندتون کاملاً اشتباهه.
یک جواب هم دارم برای آقای سلیمی و اون اینکه برادر شما که خودت استاد این کاری شما که نباید بیای SSD Samsung 830 128GB خودتو با این SSD مقایسه کنی. شما حداقل برو یک بنچمارک حجم 256 گیگ از این مدل گیر بیار و اونو با این مقایسه کن ببین چقدر با هم فرق میکنن. حالا من اینجا چندتا لینک میذارم و برای شما تفاوت رو نشون میدم هر چند باید شرایط کاملا برای هر دو SSD یکسان باشه.
http://www.google.com/imgres?safe=off&sa=X&hl=en&biw=1360&bih=653&sout=0&tbm=isch&tbnid=lynmJ0TNPoYKRM:&imgrefurl=http://www.servethehome.com/samsung-830-256gb-sata-iii-ssd-benchmarks-review/&docid=2KoLSepveKxAIM&imgurl=http://www.servethehome.com/wp-content/uploads/2012/07/SAMSUNG-SSD-830-Series-256GB-CrystalDiskMark-Benchmark.png&w=596&h=499&ei=BszNUdKCI6fH0gGOh4G4DQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:5,s:0,i:96&iact=rc&page=1&tbnh=165&tbnw=197&start=0&ndsp=16&tx=63&ty=114#imgdii=lynmJ0TNPoYKRM%3A%3BrKFUbkw9gHM1gM%3BlynmJ0TNPoYKRM%3A
همونطور که میبینی تقریبا هر دو در یک سطحند.
با تشکر
هعیییییییی… حالا خودتونو نگیرینا (شوخی) ولی خداییش وقتی مجله سخت افزار رو میخوندم خیلی دوس داشتم یه روز با بچه های مجله از نزدیک صحبت کنم. محمدرضا پناهی ، بابک ولی زاده و بقیه. نه فقط بخاطر معلوماتشون ، بلکه بیشتر بخاطر اینکه همیشه با خواننده یه حس صمیمی ایجاد میکردن. آدم حس میکنه رفیقای خودشن که دارن مطلب مینویسن. فوروم سخت افزار هم تا الان که دیدم عالی بود. دمتون گرم
درود بر آقا بابک عزیز .
ضمن تشکر از ریویو بسیار کاملی که نوشته بودند .
من هم نظر آقا حسام رو دارم که پلکستور با کار کردن روی سرعت نوشتن . بسیار بهتر توانسته ظاهر بشه . من نتیج تست این SSD رو که با SSD خوئم مقایسه میکردم دیدم که سرعت نوشتن بالاتر از درایو خودم یعنی SAMSNG 830 دارد .
لینک ریویو بر روی لپ تاپ خودم هو در زیر میذارم تا بشه مقایسه کرد .
[url]http://forums.sakhtafzarmag.com/threads/9852-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88-samsung-830-128gb[/url]
کمپانی بوفالو هم یه هارددیسک اکسترنال طراحی کرده و با استفاده از حافظه RAM اختصاصی تونسته سرعت انتقال اطلاعات روی پورت USB 3.0 رو به شکل قابل توجهی افزایش بده…
فکر کنم از این به بعد باید منتظر تولیدات بیشتری مجهز به حافظه RAM اختصاصی باشیم
یعنی یه تشکر ویژه خداقوت اساسی و یه دست مریزاد جانانه به شما اساتید گرانقدر سخت افزار
بررسی خیلی جالبی بود بابک جان، پلکستور دست روی نقطه ضعف SSD ها یعنی سرعت نوشتن اطلاعات گذاشته و روی این بخش هم خیلی عالی عمل کرده. به نتایج هم توجه کنید روی تست های سرعت نوشتن خیلی خوب عمل کرده و از رقبا به خوبی سبقت گرفته.
خواهش میکنم دوستان…خوشحالم که مقاله مورد پسند واقع شده 🙂
با سلام وخسته نباشید
میشه بفرمایید plextor M5 Pro Xtreme رو از کجا میشه تهیه کرد
و قیمت 128 گیگش چقدر هست
با تشکر
سلام، آقای ولی زاده دمت گرم! من که همه صفحاتو PDF کردم.عالی بود، مرسی …
با تشکر از استاد ولی زاده عزیز! خیلی چیزها یاد گرفتم.
امیدواریم این بررسی مورد توجه کاربران عزیز قرار بگیرد. باید از زحمات اقای ولی زاده بابت نوشتن این مطلب تشکر کنم.