*/استفاده از واژه چاغو بجای چاقو تنها کنایه ای بر ادعا است/. درست است که از عرضه آیفون های جدید مدتی گذشته است اما تجربه یک ماهه از داشتن محصولی به نام آیفون 7 پلاس می تواند نقاط مثبت و منفی این محصول را بیش از پیش روشن کند. از آنجایی که بسیاری از کاربران از جمله نگارنده با ورود محصولات جدید نمی توانند صبر و تحمل را پیش ببرند و سریع به خرید این محصولات تازه از راه رسیده روی می آورند جای تعجبی نیست که یکی از این بروزرسانی ها، شاید خرید آیفون های جدید باشد. مدتی بود که می خواستم گوشی را که در اختیار داشتم را تعویض کنم البته نه به این دلیل که ضعفی در آن دیده باشم بلکه صرفاً به خاطر تغییر روند تکراری هر روزه که از کار کردن با محصول قبلی وجود داشت این تصمیم را در ذهن تقویت می کرد. بالاخره این تصمیم منجر به خرید پرچمدار آیفون شد و تنها یک روز از خرید این محصول جنجالی نگذشته بود که این سوال در ذهن پدیدار شد: آیا صرف هزینه نزدیک به 2 برابر پرچمداران اندرویدی برای این محصول درست بود؟ برای مشخص شدن جواب این سوال با ما همراه باشید…
معرفی
کمپانی که در سال 1970 توسط دو دوست شروع به کار کرد و پله های ترقی را یکی پس از دیگری با سرعت بالا طی کرد. در سال 1977 اولین کامپیوتر شخصی در این کمپانی متولد شد که Apple I نام داشت. اپل محصولاتی را روانه بازار می کرد که در زمانه خود حرفی تازه برای گفتن داشته باشد اما در سال 1980 طراحی و ساختار اشتباه یکی از محصولات باعث شد که تمام محصولات فروخته شده از دستگاه Apple III به شرکت بازگردد تا ایرادات آن برطرف شود. همین موضوع اپل را برآن داشت با جدیدت این کار را دنبال کند تا رقیبان خود را از پیش روی بردارد. پس از مدتی لیزا اولین کامپیوتر با ماوس و سیستم عامل جذاب گرافیکی وارد بازار شد که حیرت همگان را به دنبال داشت.طولی نکشید تا مکینتاش با تبلیغات فراوان وارد بازار شد و شرکت های نرم افزاری را موجب کرد تا برای اولین بار برای این سیستم عامل برنامه نویسی کنند.محصولات ارائه شده توسط اپل باعث شده بود تا پول زیادی برای این کمپانی باقی بماند. اما اولین آیفون در سال 2007 با ویژگی هایی که در رقبا دیده نمی شد به بازار آمد که باعث شد تا به امروز این محبوبیت در تمام دنیا باقی بماند. در این مدت نسل های مختلف آیفون عرضه شدند که می توان این محصولات را به یکی از پر سروصدا ترین گجت های دنیا نسبت داد.
نمای بیرونی و بسته بندی
رنگ زمینه سفید به همراه تصویری کامل از پشت گوشی که مناسب با رنگ بدنه این تصویر هم تغییر می کند را شاهد هستیم. نام و نشان محصول را تنها می توان در لبه های جعبه مشاهده کرد.
پشت جعبه تنها با برچسب هایی از مختصر مشخصات محصول دیده می شود. ظرفیت دستگاه در بالاترین نقطه جعبه و در زیر آن برخی از ویژگی ها همانند شبکه های مخابراتی پشتیبانی شده مشاهده می شود. در برچسب بخش پایین جعبه پارت نامبر و بازار فروش محصول مشخص شده است.
با باز کردن جعبه به غیر از گوشی شاهد دفترچه راهنما، شارژر، کابل رابط لایتینگ، رابط لایتینگ به جک 3.5 میلی متری، سوزن درگاه سیم کارت، هدفون و کارت ضمانت مدیا پردازش هستیم.
طراحی وساختار
اپل برای دهمین سالگرد آیفون های خود، محصولی را وارد بازار کرده است که به نوعی می توان آن را تکامل یافته ترین آیفون دانست. آیفون 7 و 7 پلاس در نگاه اول مشابه نسل قبل دیده می شوند اما در واقعیت تمام موارد از نوع طراحی شده اند اما پایه و زبان طراحی همچنان استوار است. اپل سعی کرده است کاستی هایی که در نسل قبل با آن روبرو بوده را برطرف کند اما همچنان این شرکت را باید لجبازترین و سرخود ترین شرکت در تولید محصولات دانست. اپل کمترین توجه را از بازخورد کاربران و مشتریان خود دریافت می کند و بیشتر دوست دارد کاربر به نظرات آن احترام گذارد تا خودش به نظر کاربران. اما از این موارد که بگذریم آیفون 7 و به ویژه 7 پلاس را باید محصولی زیبا و با ابهت دانست. زبان طراحی در محصولات اپل دارای شخصیتی شده اند که در 7 پلاس این شخصیت به فردی بی باک، متشخص و پرمدعا تبدیل شده است.
زمانی که آیفون 7 پلاس را در دست می گیرید به سرعت مواردی در ذهن شما خطور می کند. اول از همه کیفیت ساخت خوب دستگاه است که به هیچ عنوان نمی توان منکر آن شد. استفاده از ساختار فلزی به همراه شیشه محصولی زیبا را خلق کرده است. مورد دوم وزن بسیار بالای آن است که برای یک محصول 5.5 اینچی میتوان سنگین دانست. به طور مثال محصولی همچون گلکسی اس 7 اج با نمایشگر 5.5 اینچ دارای وزن معادل 157 گرم است که 7 پلاس 21 گرم از آن سنگین تر است اما همچنان از نسل قبل یعنی 6 اس پلاس سبکتر است!. مورد سوم ابعاد بزرگ آن حتی با نمایشگری نچندان بزرگ است. نسبت صفحه نمایش به بدنه در آیفون 7 پلاس برابر با عدد 67.7 است که باید صراحتا عنوان کنیم بسیار بد است. همین نسبت باعث شده است که این محصول با نمایشگر 5.5 اینچ بزرگتر از ابعاد نوت 5 با ابعاد 5.7 اینچ شود که این مهم در دست گرفتن آن را با مشکل روبرو کرده است. و مورد آخر که در این یک ماه بسیار برای نگارنده رخ داد، اشتیاق بالای گوشی برای سر خوردن از دست است به طوری که اگر گوشی را مجهز به کاور یا قاب نکرده باشید دائم در استرس از دادن گوشی در بیرون از منزل هستید که حس خوبی برای گوشی که پول یک لپ تاپ گیمینگ را برایش پرداخت کرده اید نیست.
در نمای روبرو اپل ترجیح داده است زبان طراحی را ثابت نگه دارد و تغییر اساسی را در این نما لحاظ نکند. هر چند با وجود این که تغییر خاصی در نمای روبرو صورت نگرفته است، کمی حس بهتری را نسبت به نسل قبل منتقل می کند. در این نما می توان نمایشگر 5.5 اینچ را در کنار اسپیکر مکالمه (که نقش اسپیکر دوم را هم بازی می کند)، سنسور نور، سنسور مجاورت، دوربین ثانویه و دکمه بروز شده خانه که کمی تغییر چهره هم پیدا کرده است را مشاهده کرد.
شما برای این که بدانید اعلانی یا پیامی برای شما فرستاده شده است، نمایشگر گوشی را روشن می کنید که این موضوع به دفعات مکرر در روز اتفاق می افتد. همین موضوع باعث مصرف بیشتر باتری در محصولی که در اختیار داری می شود. اندرویدی ها اکثراً به نشانگر اعلانات یا LED RGB مجهز هستند که باعث می شود بی آنکه نمایشگر خود را روشن کنید از وجود این اعلانات با خبر شوید. این ویژگی یکی از مواردی است که جایش در محصولات اپل خالی است.
در لبه ها کمی داستان متفاوت شده است و اپل سعی کرده است تا تغییرات مناسبی را در این بخش انجام دهد. البته این تغییرات به سبک طراحی یا ارگونومیک گوشی بر نمی گردد بلکه اپل سعی کرده است خطوط مخابراتی را که در نسل قبل بروی قاب پشتی جا خوش کرده بودند را جابجا کند و آنها را به کناره ها منتقل کند. این جابجایی و تغییر رنگ خطوط مخابراتی را می توان بسیار مثبت ارزیابی کرد. در لبه ها می توان دکمه پاور یا روشن/ خاموش گوشی، درگاه سیم کارت، دو خروجی در زیر دستگاه که تنها یکی از آنها اسپیکر را در خود جای داده است و دیگری میکروفون اصلی را در بر گرفته است، پورت لایتینگ، دکمه های کنترل حجم صدا و دکمه مکانیکی بی صدا کردن گوشی را شاهد هستیم.
کیفیت ساخت در لبه ها هم بسیار عالی است اما تنها نکته منفی در این بخش را باید نبود جک 3.5 میلی متری صدا عنوان کرد. این جک به استانداردی برای پخش موسیقی تبدیل شده است و کمبود آن به شدت در آیفون های جدید احساس می شود. همانطور که قبلا گفته شد اپل اشتیاق بالایی برای خاص بودن دارد که در این یک مورد باید بگوییم که اصلاً ایده جالبی را برای این خاص بودن به کار نبرده است زیرا در تمام دنیا دوست داران موسیقی از محصولاتی استفاده می کنند که از جک 3.5 میلی متری بهره می برد. هیچ هدفون حرفه ای یا اسپیکر حرفه ای را در بازار مشاهده نمی کنید که با پورت لایتینگ فعالیت کند. و جالب ترین موضوع اینجا است که اپل هم این مورد مهم را می داند که در جعبه آیفون خود تبدیل لایتینگ به 3.5 میلی متری را قرار داده است (مهمترین دلیل حذف جک 3.5 میلی متری، دکمه خانه با طراحی جدید است).
و اما نمای پشت آیفون 7 پلاس است که بیشترین تغییرات را به خود اختصاص داده است. نمایی با ابهت، زیبا و هوشمندانه را می توان از ویژگی های این بخش دانست. همانطور که عنوان شد اپل خطوط مخابراتی را که در نسل قبل بروی قاب پشت قرار گرفته بودند را به اطراف گوشی منتقل کرده است. همین جابجایی نمای یکنواخت و زیبایی را به وجود آورده است. اما از این مورد که بگذریم، دوربین 7 پلاس را باید یکی از چشم نوازترین موارد استفاده شده در این گوشی دانست. قابی برجسته در یک سمت گوشی با پوششی بیضی شکل و عریض که در دل خود دو دوربین را جای داده است. برای عریض تر نشدن این بخش از گوشی، اپل فلاش چهارگانه و تثبیت کننده نوری را در کنار این قاب برجسته در نظر گرفته است. نشان اپل با پوشش براق در مواجه با نور بازتاب مختلفی را از خود نشان می دهد. نوشته آیفون در پایین ترین بخش گوشی از دیگر مواردی است که می توان در این نما مشاهده کرد.
یکی از مهمتری تغییراتی که در آیفون جدید اپل اتفاق افتاده است، تبدیل شدن دکمه خانه فیزیکی به دکمه لمسی است. این دکمه به سنسور نسل دوم این شرکت مجهز شده است که در 6 اس پلاس هم شاهد آن بودیم. اما این دکمه بجای یک کلید سنتی و ساده در محصولات اپل، به یک موتور Taptic مجهز شده است. این موتور قابلیت این را دارد تا بازخورد لمس کاربر را به کلیک طبیعی شبیه سازی کند. این موتور عملکرد بسیار جالبی دارد به طوری که شما می توانید حتی بازخورد کلیک طبیعی و فشاری که به دکمه وارد می کنید را هم در تنظیمات تغییر دهید. البته متاسفانه بازخورد موتور برای فشار تنها با لمس امکان پذیر است و اگر شما در زمستان دستکش بر دست داشته باشید یا هر پوشش دیگری، نمی توانید این بازخورد را داشته باشید و عملا هیچ عملکردی را از این دکمه نمی توان مشاهده کرد. استفاده از این نوع ساختار را می توان به ضد آب بودن گوشی و عایق بهتر گوشی نسبت داد. سنسور اثر انگشت به کار رفته از حساسیت بالایی برخوردار است و نمی توان ایرادی از آن گرفت خصوصاً زمانی که سرعت بالای آن در شناسایی اثر انگشت را می بینید. البته سنسور به کار رفته در کلید خانه، اکتیو یا فعال نیست، به این معنی که تنها با لمس دکمه خانه نمی توان صفحه و قفل گوشی را باز کرد و حتما باید دکمه پاور یا دکمه خانه را برای باز شدن قفل گوشی یک بار فشار دهید.
سخت افزار
اپل در گوشی های جدید خود از پردازنده فیوژن A10 استفاده کرده است. از ویژگی های این پردازنده می توان به 4 هسته پردازشی با حداکثر فرکانس 2.34 گیگاهرتز، دو هسته برای عملکرد بالا و دو هسته برای عملکرد بهینه، معماری ساخت 16 نانومتری، ساخته هایی از TSMC و عملکرد 40درصد بالاتر از A9 اشاره کرد. پردازنده گرافیکی استفاده شده با 6 هسته پردازشی با نام PowerVR شناخته می شود که می تواند عملکردی تا 50 درصد سریعتر از نسل قبل را داشته باشد. در این گوشی اپل از 3 گیگابایت حافظه LPDDR4 سامسونگ استفاده کرده است که با سیستم عامل در هماهنگی کاملی به سر می برد اما در مدل آیفون 7 این مقدار برابر با 2 گیگابایت است. این نوع حافظه ها بسیار کم مصرف هستند و همین باعث استفاده از این حافظه ها در گجت های قابل حمل شده است. حافظه داخلی در نظر گرفته شده در نسل جدید در ظرفیت های 32/128/256 گیگابایت است که گوشی مورد بررسی با ظرفیت 128 گیگابایت تهیه شده است. نبود اسلات کارت حافظه جانبی باعث شده است تا مدل 32 گیگابایت با استقبال کمتری مواجه شود و مدل 128 گیگابایتی هم به دلیل حافظه کافی و قیمت کمتر نسبت به مدل 256 گیگابایتی، انتخاب منطقی تر و بهتری در این میان به حساب آید.
عملکرد
پردازنده استفاده شده در آیفون 7 و 7 پلاس عملکردی بسیار عالی دارد. اگر تنها بخواهیم در یک تست آنرا برای شما شرح دهیم باید آنرا به تست GeekBench 4 نسبت دهیم که در حالت تست تک هسته ای پردازنده امتیازی برابر با 3491 به دست آورد، این در حالی است که در گلکسی اس 7 این مقدار برابر با 1811 و در ال جی وی 20 برابر با 1605 است. البته در این میان نباید نقش سیستم عامل را در این محصولات از یاد برد. به نوعی آیفون های جدید را باید کنسول همراه دانست، زیرا به هیچ عنوان در هیچ بازی سنگینی به شما نه نمی گوید و این نه گفتن تا 5 یا 6 سال آینده هم ممکن است ادامه داشته باشد.
صفحه نمایش
زمانی بود که بهترین صفحه نمایش را می توانستیم در محصولات اپل و آیفون ها مشاهده کنیم. نمایشگرهایی که در زمان خود کنتراست و دقت رنگ بالایی را به رخ رقبا می کشیدند و کاربرانی هم که از آنها استفاده می کردند با خرسندی این نکته را به دوستان خود گوش زد می کردند. اما زمانی که سامسونگ رقابت را شروع کرد دیگر جایی برای این خودنمایی نماند و همه چیز در بخش نمایشگر به نفع سامسونگ تمام شد. امسال قبل از اتفاقات رخ داده در باتری نوت 7، تمام کارشناسان و وب سایت های مطرح دنیای تکنولوژی بهترین نمایشگر موجود در گوشی های همراه را به نوت 7 نسبت دادند که بسیار هم بجا بود. اما نمایشگر استفاده شده در آیفون 7 پلاس با ابعاد 5.5 اینچ و روزولوشن 1080×1920 پیکسلل محصولی از ال جی است. نمایشگر مورد نظر از نوع IPS LCD با نور پس زمینه LED است که همین موضوع باعث کنتراست خوب و دقت رنگ بالای این نمایشگر شده است. صفحه نمایش استفاده شده با بهینه سازی اندکی نسبت به آیفون 6 اس پلاس، در 7 پلاس هم مورد استفاده قرار گرفته است. زمانی که با نگاهی دقیق تر این نمایشگر را تماشا می کنید و البته اگر گوشی هایی با برند های مختلف را هم در دست گرفته باشید چند نکته کاملاً مشهود است. اول اینکه حداکثر روشنایی این نمایشگر بسیار بالا است که آنرا حتی در بیرون از منزل و زیر نور خورشید هم خوانا جلوه میدهد. روشنایی در نمایشگر مورد بحث در حداکثر میزان خود برابر با 681 شمع در متر مربع است که میزان بسیار قابل توجهی است. هرچند این موضوع را هم باید خاطر نشان شویم که در حداکثر روشنایی میزان کنتراست کمی افت دارد که این مورد در تمام نمایشگر ها دیده می شود (بجز نمایشگر QLED که در نمایشگاه CES رونمایی شد). مورد دوم دقت رنگ مناسبی است که در این نمایشگر شاهد آن هستیم. دقت رنگ طوری است که می تواند تا 99 درصد sRGB را تحت پوشش قرار دهد که میزان قابل تأملی است. و آخرین نکته دقت در جزئیات است که با دارا بودن 401 پیکسل در هر اینچ آنرا می توان تنها در بین نمایشگرهایی با رزولوشن 1080 مناسب دانست اما اگر بخواهیم در کل و به عنوان یک پرچمدار به آن نگاه کنیم باید بگوییم که نمایشگر های OLED سامسونگ بسیار بهتر و دقیقتر از این نمایشگر عمل می کنند که در کنار رزولوشن 2K دیگر جای بحثی را برای نمایشگر 7 پلاس باقی نمی گذارد. زاویه دید نمایشگر بسیار خوب است به طوری که می توان از هر زاویه ای دید کاملی را از صفحه نمایش داشت که این مورد را باید به فال نیک گرفت.
دوربین
و اما دوربین که باید آنرا بعد از مدتها یکی از مهمترین ویژگی های یک آیفون دانست. آیفون 7 پلاس نیازی به آن ندارد که با آن عکاسی کنید تا متوجه تفاوت آن با دیگر آیفون ها شوید، کافی است تنها یک نگاه به پشت گوشی بیاندازید تا این تفاوت را به سرعت متوجه شوید. در این بخش می خواهیم بدانیم آیا اپل توانسته است در بحث دوربین پرچمداران اندرویدی را که بسیار قدرتمند ظاهر شده اند را کنار بزند؟. در این مدت یک ماه بیش از 500 عکس با دوربین 7 پلاس گرفته شد که این ثبت تصاویر در شرایط نوری و آب و هوایی مختلف صورت گرفته است. این حجم عکسبرداری برای آن بود که بدون هر تعصبی و نظر به دور از واقعیت، بتوانیم ارزش این تلاش اپل را بسنجیم و مطمئناً این موضوع در کنار رقبا شکل بهتری به خود می گیرد.
اپل برای اولین بار دوربین محصولات خود را آنطور که شایسته است بنا نهاد. در این گوشی شاهد دو لنز هستیم که یکی از آنها استاندارد است و دیگر برای تله فوتو یا عکسبرداری با زوم دو برابر. یکی از ویژگی های دوربین این محصول را می توان به دو لنز 12 مگاپیکسل که یکی با f/1.8 و دیگری با f/2.8 است نسبت داد. اگر از عکاسی سر رشته ای داشته باشید می دانید که هر چه عدد f کمتر باشد میزان نوری که به سنسور می رسد بیشتر است پس عکاسی در نور کم با f کمتر نتیجه بهتری را در بر دارد. لنز استاندارد می تواند با زاویه بازتر عکس هایی روشن تر را ثبت کند و این موضوع خصوصا در نور روز بسیار جذاب و خوب صورت می گیرد. لنز تله نور کمتری را دریافت می کند اما این موضوع را هم میدانید که در صورت زوم اپتیک به هیچ عنوان از کیفیت عکس شما کاسته نمی شود که این هم یکی دیگر از نکات مثبت است. اما ویژگی که در 7 پلاس موجود است که آیفون 7 از آن بی بهره است، قابلیت پرتره است ( این ویژگی تنها با لنز تله امکان پذیر است). زمانی که برای اولین بار از این قابلیت استفاده کردیم لبخند رضایت بی اختیار بر لب نشست. با این که تجربه چند ساله در عکاسی دارم اما صراحتاً عنوان می کنم که این قابلیت در آیفون 7 پلاس بسیار کاربردی و شگفت انگیز است. در این حالت سنسور و پردازنده تمام تلاش خود را می کنند تا چهره را از پس زمینه جدا کنند که به خوبی توانسته اند از پس این کار بر آیند. کنتراست و رنگ ها در عکسهای ثبت شده خوب ارزیابی می شوند هرچند که نباید ویژگی هایی همچون HDR و OIS یا لرزش گیر اپتیک را در این مجموعه فراموش کرد.
ویژگی های بارز دوربین 7 پلاس را می توان در HDR کار آمد، پانوراما با دقت بالا در ثبت، فیلم برداری سریع جالب، اسلوموشن یا فیلم برداری آهسته با 240 فریم در ثانیه، حداکثر رزولوشن 4K در فیلم برداری، کنتراست خوب عکس ها، مات نشدن تصاویر، دقت خوب در رنگ ها و عکاسی پیاپی اشاره داشت.
حالت پرتره
پانوراما
ولی لبخندی که بر لب بود با عکاسی در شب به کابوسی تبدیل شد. زمانی که نوت 7 را برای بررسی در اختیار داشتم، به توچال رفتیم تا در شب به عکاسی بپردازیم، تلاش کردیم تا نویزی را در تصاویر ثبت شده پیدا کنیم اما موفق نشدیم. این موضوع حتی در اس 7 یا جی 5 و وی 20 ال جی هم با لنز استاندارد صدق می کرد، اما عکس های ثبت شده در شب با آیفون 7 پلاس طوری بودند که باید در میان نویز ها به دنبال عکس می بودیم !!. سنسور و پردازنده به هیچ عنوان تلاشی برای حذف نویز نکرده و در برخی از عکس ها نویز در تمام تصویر مشاهده می شود. این موضوع نه تنها در شب بلکه در مکانهایی با نور کم هم اتفاق می افتد. با تلاشی که داشتیم توانستیم عکسهایی قابل قبولی را در شب ثبت کنیم ولی نکته جالب دیگر این بود که عکسهای ثبت شده در شب با دیگر نرم افزارهای دانلود شده نتیجه بهتری را در بر داشت که باید به تیم اپل یک خسته نباشید بابت نرم افزاری که برای دوربین در نظر گرفته اند بگوییم. از نویز که بگذریم، نبود تنظیمات دستی تمام خلاقیت شما را در عکاسی شب نادیده گرفته و در حسرت یک عکس با امتداد نور خودروها در جاده یا اتوبان می مانید. و آخرین مورد از معایب دوربین باز میگردد به حجم بسیار کم عکس ها که دلیل آن را تنها می توان به ثبت جزئیات کم نسبت داد.
دوربین نوت 7 در شب. از عکسهایی که در بررسی نوت 7 از آن استفاده شد.
دوربین ثانویه با لنز 7 مگاپیکسل و f/2.2 قابلیت HDR، پانوراما و فیلم برداری با حداکثر رزولوشن 1080 یا حداکثر فریم 240 فریم در ثانیه را دارا است. این لنز در شرایط نوری خوب عکس هایی بسیار عالی را ثبت می کند. اگر می خواهید بهترین نتیجه را از دوربین ثانویه داشته باشید بهتر از جلو نور خورشید قرار گیرید و بعد سلفی را بگیرید. در این حالت عکس ثبت شده بسیار شگفت انگیز است و جزئیات را عالی ثبت می کند.
صدا
پخش موسیقی چه از طریق اسپیکرها و چه از طریق اتصال به پخش کننده های موسیقی عالی انجام می شود. اپل اسپیکر اصلی را در پایین گوشی و اسپیکر مکالمه را به عنوان اسپیکر دوم استفاده کرده است. در این صورت صدای پخش شده استریو و با وضوح بالا صورت می گیرد. صدای خروجی از وسعت بالایی هم برخوردار است به طوری که در تست های صورت گرفته توانستیم تا 93 دسیبل را برای صدای خروجی از اسپیکرها به دست آوریم. اگر به صدا و موسیقی علاقه دارید و احتمالاً یکی از وسایل مورد علاقه شما هدفون حرفه ای تان است، از اتصال هدفون به آیفون 7 بسیار شگفت زده می شوید. صدای خروجی را با اتصال به یک هدفون 4 میلیون تومانی بررسی کردیم و صدایی را دریافت کردیم که تا کنون تنها از آمپلی فایر و کارت صداهای حرفه ای این میزان را شاهد بودیم. کمتر گوشی را می توان پیداکرد که در این بخش بتواند با کارت صدای آیفون 7 رقابت کند (نه اینکه نباشند اما محدود هستند). البته در بخش ضبط صدا محصولات اپل حرفی برای گفتن ندارند و در این محصول هم نمی توان صدای ضبط شده عالی را شاهد بود.
باتری
استفاده از باتری 2900 میلی آمپری در آیفون 7 پلاس بجای باتری 2750 میلی آمپری آیفون 6 اس پلاس، با توجه به پردازنده فیوژن و سیستم عامل بهینه تر باعث شده است تا عملکرد باتری بهتر از قبل خود را نشان دهد. این باتری توانایی این را دارد تا پرچمدار اپل را در عمل تا یک روز کامل شارژ دهی داشته باشد. البته این میزان باز هم به کاربر بر می گردد و در مواردی می توان در مدت 4 ساعت در لود کامل و حداکثر روشنایی نمایشگر باتری را تمام کرد و می توان با کارکردی بهینه تر حتی این زمان را به بیش از یک روز هم رساند. در کل طول عمر باتری بهتر از قبل شده است و در این مورد می توان نمره قبولی را به اپل داد.
سیستم عامل
بی شک باید برگ برنده اپل را استفاده از سیستم عامل اختصاصی خود دانست که باعث شده است تا حتی ضعیف ترین سخت افزارها هم در این محصولات با نتایج خوبی مواجه شوند. استفاده از iOS 10 باعث شده است تا رابط کاربری با تغییرات مثبت در جهت استفاده بهینه کاربران از این محصولات روبرو شود. این رابط کاربری در صفحه اصلی، اعلانات، صفحه کنترل سنتر، ویجت ها، منوی تنظیمات، ویژگی های دیداری وحرکتی، نرم افزارهای بهینه تر، شکلک های پیام رسان و صفحه قفل دارای تغییراتی شده است که همه و همه تجربه بهتری را نسبت به قبل به کاربر منتقل می کند.
شماره گیر و پیام رسان با رابط کاربری ساده اما مناسب.
صفحه کلید مناسب است ولی نبود حروف فارسی را باید از ایرادات اصلی محصولات اپل دانست.
برای شناسایی اثر انگشت کمی باید صبر و تحمل داشته باشید تا این مورد به خوبی انجام شود.
نرم افزار موسیقی با وجود تغییری که کرده است اما همچنان ساده است. شما می توانید برای تنظیم صدا و اکولایزر به تنظیمات اصلی گوشی مراجعه کنید.
نرم افزار سلامت را میتوان یکی از بهترین نرم افزارهای موجود دانست. این نرم افزار می تواند تمام فعالیت های شما را تحت نظر داشته باشد و برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند بسیار کاربردی است.
نتیجه
و در آخر اگر تنها برند گوشی برایتان مهم است، نرم افزار زیادی بروی گوشی نصب می کنید، بازی از اهمیت بالایی برخوردار است و پشتیبانی نرم افزاری تا چند سال آینده را می خواهید، این محصول را خریداری کنید ولی اگر عکاسی برایتان مهم است (اکثر پرچمداران اندرویدی عملکرد بسیار بهتری دارند)، نمایشگر مهم است (باز هم اندرویدی ها بهتر هستند) فکر آیفون را از سرتان بیرون کنید. و در آخر عکس هایی که از خود گوشی گرفته شده است مربوط به دستگاهی است که بروی آن محافظ صفحه قرار گرفته است.
8.7امتیاز10سخت افزار8.5صفحه نمایش8.5دوربین9.7صدا9.5طراحی8.7باتری6ارزش خرید
😡
براي ما معايبش ب چشم نمياد و معايبي هم نداره اصلا ?✌️
:-bd
سلام دوست عزیز
ملاک و معیار شما برای انتخاب گوشی چی بوده؟
باسلام خدمت دوستان گرامی. لطفا بین دو مدل 6 پلاس و 7 پلاس راهنمایی بفرمایید برای خرید. با توجه به تفاوت قیمت بین این دو ایا خرید 6 پلاس مناسب است؟
باتشکر
بررسي با تعصب بود لپتاپ گيمينگ آخه؟ اونم با ٢/٥-٣ ميليون؟ هم قيمت اس٨ عه ديگه كجا دو برابره شما ميذاشتي يكي دو ماه بعدش ميگرفتي
توی قسمت صفحه نمایش کاملا مخالف ام با اینکه صفحه نمایش آیفون از نظر اعداد و ارقام از رقبای اندرویدی پایین تره اما واقعا رنگ ها رو طبیعی تر نمایش میده و رنگ ها اشباع نیستن درضمن من واقعا بدون تعصب میگم در استفاده ی عادی از گوشی فرق تفاو ت پیکسل 2K و 1080P رو نمیتونم تشخیص بدم و دوس دارم به جای پیکسل بیشتر فناوری جدیدتری رو داشته باشه صفحه نمایش که آیفون 3D touch داره که من عاشقشم واقعا و شما هم در بررسی خودتون کوچکترین اشاره ای به این مورد نکردین به نظر من تکنولوژی مورد استفاده در صفحه نمایش اپل بالاتر از صفحه نمایش های معمولی هست 2K و 4K در 5.5 اینچ صفحه اشتباه محضه و فقط پدر باتری رو درمیاره و پردازش بی رویه پیکسل عملکرد رو پایین میاره .درضمن این نظر شخصی بنده هست که بعد از 6سال از اندروید اومدم به IOS.آخرین گوشی خودم هم نوت5 بود
به هیچ عنوان مطالبی که بر اساس عکس گرفته شده با محصول بررسی می شوند را نباید در نظر شخصی دخیل کرد
مقاله عالی بود، عکس ها فوق العاده.
:x:x
البته این فکر میکنم این نظر شخصی شما باشه چون اینجا لینک ([url]”http://www.pcadvisor.co.uk/test-centre/mobile-phone/best-phone-camera-2017-3612824/”[/url])
و لینک ([url]”http://gadgets.ndtv.com/mobiles/best-camera-phones-1″[/url])
و باز هم اینجا لینک ([url]”https://www.cnet.com/topics/phones/best-phones/camera/”[/url])
عه اینجا هم ! لینک ([url]”http://www.digitaltrends.com/mobile/best-camera-phones/”[/url])
و لینک ([url]”http://www.digit.in/top-products/best-camera-phones-12.html”[/url])
ظاهرا تا 99500000 جستجو گوگل میشه لینک گذاشت که موافق با نظر شما توی دوربین نیست ..
آقای مظفی انصافا نقداتون خوب بود ولی اینجا ، خیلی عینک جانبداریتون نزدیک چشماتون بود =))
در شارژدهی باتری آیفون تغییری ایجاد نشد اماباتری سامسونگ با وجود این 130 اپلیکیشن زود خالی میشد.
با سلام
ممنون از مطالبی که در قالب این پست گذاشتید و مفید واقع شد. هر محصولی ابتدا نظر به پیشینه ها و خواسته ها و در دست داشته ها و قابلیت عملی کردن ان از نگاه اقتصادی طراحی میشود و پس از بسیار ارزیابی و تحلیل به بازار ارزه می شود که نمی توان گفت بهترین و یا بدون عیب و نقص میباشد. از گذشته ها شرکت اپل نو آوری هایی قابل ملاحظه داشته که همگام با پیشرفت تکنالوژی بوده است و از این پیشرفت تکنالوژی در دنیای نوین تنها اپل بهره نبرده است و می توان گفت در زمینه تلفن همراه جدا از تعصب آن برند پیروز و میداندار میباشد که بتواند با توجه به تکنالوژی در دست داشته محصولی سازگار با احتیاجات با کیفیت و ازرش اقتصادی مناسب و همچنین نو آوری هایی جهت ایجاد سهولت های بیشتر به کارببرد.
با اين قيمت بالاش ميزان فروش ايفون نشون ميده كه مردم چي ميخوان
من صفحه نوت 5 رو با اس7 مقايسه كردم تفاوت خيلي جزئي هست در بقيه زمينه ها هم تفاوت جزئي هست
اگر شما نوت 5 و ايفون 6s رو فناوري گذشته ميدونيد من حرفي ندارم
اپل از نظر سیستم عامل و نرم افزار بیشتر از انتظار مردم پیش رفت اما مردم دوربین، نمایشگر، راحتی کار، باتری قدرتمند، جک 3.5 میلی متری، NFC و ارزش خرید بالا را هم می خواهند که اپل ندارد.
با این نظر کاملا موافق هستم.
زمانی که دقت رنگ در نمایشگر های اولد کم بود، نمایشگر های آیفون از دقت بالایی بهره مند بودند اما قبلا هم عنوان شده که آن زمان گذشته و الان دقت رنگ در نمایشگر های جدید اولد بالا رفته اند و نمایشگرهای آیفون افت کرده اند. و این موضوع نه تنها در برگه بلکه در واقعیت واضح است. موضوع مهم امسال است نه تکنولوژی های گذشته. موضوع دیگر این است، کسی که تمام بررسی ها را انجام می دهد مطلب را منتشر می کند. و در آخر اگر شما با سامسونگ مشکل دارید می توانید هوآوی میت 9 را مقایسه کنید هر چند این بررسی هم به زودی انجم می شود=smile
مطمئن باشید اگر تمام جوانب دوربین را در این بررسی لحاظ می کردم (با سند و مدرک) داستان بسیار متفاوت تر بود و معایب دوربین به 1000 کلمه دیگر هم افزایش پیدا می کرد. اما در یک بررسی همه جانبه ی دیگر این موضوع را حتما انجام میدهم و این دوربین را با دوربین های دیگر مقایسه می کنم.
تشکر از لطف شما =smile
کاملا درست است این حرف شما. به دلیل بهینه سازی هایی که iOS خصوصا در آزاد سازی رم در نظر گرفته است شاهد این تفاوت چشم گیر در عملکرد بهتر آیفون هستیم.
وقتی عکسها در نمایشگر گوشی دیده می شوند کمتر می توان نویز را دید اما زمانی که در مانیتور و با دوربین یک محصول دیگر بجز آیفون مقایسه می شوند تازه عمق فاجعه مشخص می شود
ایفون نویز در شب داره ولی اون عکس توچال یه چیز عجیبیه
4اس خدا بیامرزم اونقدر نویز نداره یا اس2 باشه یا 5اس یه wildfire داشتم شاید نویز اون در این حد بود
اون عکس فکرمو مشغول کرد با 6اس افتادم کوچه خیابون تو هر مدل تاریکی عکس گرفتم نصف اون نویز نداشت
گوشی رو بدین گارانتی به نظرم
متاسفانه گوشی های اندرویدی در عمل افتضاح هستن. من حدود 130 برنامه روی گوشی آیفونم دارم. همون 130 برنامه رو روی S7 نصب کردیم. گوشی سامسونگ روز به روز کندتر شد اما آیفون همچنان راحت کار میکنه.
یه ذره با تعصب نوشتم سنگینی تعصب بررسی کمتر بشه:smiley6
فقط اینو خدمتتون عرض کنم سال 2007 خیلیا صفحه کلید رو واسه گوشی خیلی حیاتی میدونستن خیلیا هم ایفون اپل رو مسخره کردن :smiley1
اپل احترام به مشتریش به این صورت هست که چیزی رو میسازه که مردم انتظارشو ندارن به جزئیاتی اهمیت میده که مردم اهمیت نمیدن بعدا مردم متوجه میشن چیزی که زده چقدر ارزش داره البته این مورد زمان استیو جابز خیلی بیشتر بود خدا میدونه جابز اگه الان زنده بود و خلاقیتاش ادامه پیدا میکرد دنیا الان چه شکلی بود
من تقریبا همه گوشی های مطرح رو تست کردم پس به اندازه کافی تجربه دارم اینکه شما با اطلاعات روی کاغذ نظر بدید واسه بعضی از خوانندگان مطلب ممکنه جذاب باشه ولی نه کسی که از نزدیک کیفیت ها رو مقایسه کرده به جرئت میتونم بگم اطلاعات روی کاغذ فقط 50 درصد قضیه هست اینکه امولد مشکی رو مشکی نشون میده درسته ولی معایبی هم داره که با اعداد نمیشه بیان کرد نمونش چیزی که من تو صفحه نمایش ایفون میبینم به نوعی زنده تره یا شاید بشه اینجوری گفت که صفحه آمولد رنگ ها رو یه ذره باهم قاطی میکنه رنگ ها رو خیلی خوب نشون میده و کنتراست خوبی داره ولی تفکیک رنگش به خوبی ایفون نیست (با مقایسه 6 اس و نوت5)
من اصلا نگفتم صفحه اس7 بدتره تاکید من روی این بود”نمایشگر های OLED سامسونگ بسیار بهتر و دقیقتر” من یه اس4 و یه 5اس دارم مال سه نسل قبل تره صفحه اس7 بهتره ولی اصلا نمیتونم بگم “خیلی” بهتر و دقیقتره شما دو خط کامنت منو درست نخوندید نمیتونید قضاوت کنید که من کل بررسی رو خوندم یا نه
در مورد دوربین نقد من به همون قسمت نویز در شب هست من منکر نویز بیشتر ایفون نیستم ولی طبق گفته خودتون هرکاری کردید در دوربین نوت 7 نویز ایجاد نشده که با توجه به اندازه کوچک سنسور نشون میده سامسونگ چقدر در حذف نویز به شکل نرم افزاری زیاده روی کرده که باعث میشه رنگ ها و جزئیات حالت طبیعی رو از دست بدن شما کافیه عکس یه گوشی رده بالای ساموسنگ رو زوم بکنید مشخص بشه که به خاطر حذف نویز چه بلایی سر عکس اومده کلا حالت نقاشی و کارتونی داره این مسئله وقتی از چهره عکس گرفته میشه نمود دوچندان داره حالا که با نوت مقایسه کردین بهتر بود اینا رو هم میگفتید
مخاطب من شخص منتشر کننده مطلب نیست بلکه هر کسی هست که مطلب رو ساخه هست لابراتوار باشد یا هرجای دیگر =smile
ممنون مهندس بی نقص مثل همیشه :-bd
اپل چیزی به نام احترام واسه مشتری هاش قائل نیست، ولی وجودش برای همین که بازار رو رقابتی کنه بدک نیست.گاهاً محصولاتش نقص های شدید دارن و اصلا یوزرفرندلی نیستند. بماند که زده جک ۳.۵ رو حذف کرده بقیه هم مثل گوسفند در حال تقلید اند. ۳.۵ یه چیز حیاتی حساب میشه مثل دوربین گوشی.
یا حضرت تعصب
شما میدونی صفحه نمایش چیه؟
ممنونم از شما مخاطبین بدور از تعصب
شما اگر سر رشته ای در مورد نمایشگر ها داشته باشید که فکر نمی کنم، باید بدانید که نمایشگر های اولد سامسونگ رنگ مشکی را صفر نشان میدهند که این مورد در نمایشگر 7 پلاس برابر با 0.3 است یعنی /مشکی = خاکستری/ این یعنی کنتراست بیشتر نمایشگر اولد. در درجه دوم نمایشگر آیفون 401 پیکسل را در هر اینچ نشان می دهد در صورتی که نمایشگر اس 7 سامسونگ 534 پیکسل است و روزلوشن 2 برابر هم بماند، پس نمایشگر آیفون بازنده است. و گفتید که به نظر شما نمایشگر اس 7 حتی بدتر از بقیه پرچمداران است در مورد این صحبت حتی یک دلیل هم نمی توانید عنوان کنید چون در بین بهترین نمایشگرهای سال 2016 می توان تعداد زیادی امولد، سوپر امولد و سوپر امولد پلاس را ببینید که جهت اطلاع شما باید بگویم تمام این محصولات مربوط به سامسونگ هستند. شما تا زمانی که مطلب را کامل نخوانده اید نباید بگویید دوربین را تنها در نویز خلاصه کردید. در اول مزیت دوربین گفته شد که تماماً به همراه عکس است و در آخر معایب گفته شده که بر هیچ کس این نویزهای آزاردهنده در شب پوشیده نیست حتی اپل دوستان تعصبی. و در آخر باید بگوییم در ماه بیش از 10 گوشی برای بررسی به دست ما می رسد که تمام این بررسی ها از لابراتوار نشریه سخت افزار منتشر می شود نه از تعصب موجود در ذهن نویسنده. این نکته را هم بگویم که گوشی بررسی شده گوشی نویسنده است پس اگر تعصبی بروی برند سامسونگ وجود داشت این گوشی خریداری نمیشد…
همين تفكر اپل و استيو جابز باعث ايجاد ايفون و اين پيشرفت هايي هست كه شاهد هستيم اگه مثل بقيه صرفا سعي در براورده كردن نياز هاي معمول بود الان هنوز در دوره n95 و سيمبين و جاوا بوديم كه يه مرتبه كارايي بيشتر از اسباب بازي داشت
بسیار عالی و واقع گرایانه.
با تمام احترام به مطلب نويسنده در اكثر موارد با اين بررسي مخالفم من 6s معمولي رو با اس7 مقايسه كردم به اين شدت معايب نداشت كه اين نگاره فرمودند همين كه صفحه نمايش سامسونگ بسيار بهتر از ايفون ارزيابي شده مشخصه چقدر بررسي حرفه اي هست :emoji1 به نظر من صفحه نمايش s7 حتي از پرچمدار سه چهار سال پيش بقيه پرچمدارا هم “بسيار” بهتر نيست چه برسه به 7 پلاس. همين رو تعميم بديد به بقيه قسمت هاي بررسي:smiley0 دوربين رو هم كه كلا تو بررسي نويز خلاصه كرديد درحالي كه كلي فاكتور مهم ديگه وجود داره… كلا هيچي… ميشه صفحه ها نقد در مورد اين بررسي نوشت:-q
بعله کاملا درست است :smiley1
اپل کمترین توجه را از بازخورد کاربران و مشتریان خود دریافت می کند و بیشتر دوست دارد کاربر به نظرات آن احترام گذارد تا خودش به نظر کاربران
این عالی بود =))=))=))=))
ولي واسه آيفوني ها معايبش به چشم نمياد 😉 خيلي بررسي خوبي بود تشكر:-bd