مادربردهایی با تراشه های حرفه ای صوتی،لپ تاپ های گیمینگ و به طور کلی کامپیوترهایی که از قطعات تخصصی در زمینه صدا برخوردار هستند،کاربران را هر چه بیشتر تشنه ی یک سیستم صوتی توانمند می کنند.یک سیستم صوتی که به طور تخصصی برای استفاده توسط کامپیوتر طراحی شده باشد.در این مطلب قصد معرفی دو سیستم صوتی نسبتا رده بالا را داریم.سیستم هایی که تخصص آنها در ارتباط با کامپیوتر و ایجاد یک صدای فراگیر و غنی است.
اسپیکرهای مورد نظر ما هر دو در خانواده Multi Channel هستند.وجود چند اسپیکر مجزا و یک آمپلی فایر خوب در هر دوی آنها تائید شده است.با توجه به تعداد نه چندان زیاد اسپیکرهایی با این شرایط در بازار کشور،دو مورد از برترین های آنها را که دارای قیمتی نسبتا مشابه هستند را برای شما معرفی خواهیم کرد.
Logitech Z906
این محصول تولید کمپانی خوش نام لاجیتک است و نمی توان آن را یک مدل به روز و چندان جدید دانست اما از آنجایی که به روز بودن در خانواده اسپیکرها چندان معنی ندارد،این محصول همچنان از ارزش خرید بالایی برخوردار است.Z906 می تواند یک صدای 6 کاناله واقعی را به طور 5.1 به اجرا در آورد.پشتیبانی از استاندارد های THX،دالبی دیجیتال و DTS نیز برای همین منظور فراهم شده است.یک ساب ووفر با توان 165 وات اولین بخش از این ست است که به چشم می خورد.این ساب ووفر توسط یک ورودی/خروجی هوا در کنار،می تواند بهش عظیمی از خروجی را عهده دارد شود.جالب است بدانید که تولید صدای بیس بسیار غنی در بسیاری از بررسی های این محصول ذکر شده است.
تمامی پورت ها در پشت ساب ووفر قرار گرفته است و کنسول تنظیمات نیز به آن متصل می گردد.در Z906 خبری از درگاه USB و NFC وجود ندارد پس یادتان باشد که اکثرا با I/O های کاملا آنالوگ سر و کار دارید.خوشبختانه دو ورودی صدای دیجیتال (Optical) بر روی آن نصب گشته است که می تواند از مادربردهایی با این خروجی صدا نیز بهره برد.به طور کلی 5 ورودی صدا برای Z906 در نظر گرفته شده است. پنج اسپیکر کوچک اما قدرتمند که هر یک توانی برابر با 67 وات دارند،بخش دیگر داستان هستند.Z906 می تواند برابر با حداکثر 500 وات را ارائه نماید.این حجم از توان،امکانات Z906 را به خوبی افزایش می دهد چرا که به طور معمول اسپیکرهای خانگی از حجم خروجی کمتری برخوردار هستند.فرکانس پاسخ دهی این سیستم 35~20000 هرتز است.نسبت سیگنال به نویز نیز 95 دسی بل و ورودی میکروفون و خروجی هدفون نیز از دیگر امکانات این اسپیکر است.این محصول درون بسته بندی دارای 3 عدد کابل 4.6 متری و 2 عدد کابل 7.62 متری برای اتصال بلندگوها – 1 عدد کابل 1.8 متری برای DSub و ریموت کنترل است.این محصول با قیمتی در حدود 1 میلیون و 500 هزار تومان عرضه می گردد.
کنسول اصلی با طراحی شیک و نسبتا مدرن به چشم می آید.این کنسول وظیفه ی سوئیچ مابین ورودی ها،تنظیمات صدا،اکولایزر و مواردی از این دست را بر عهده دارد.علاوه بر آن دو خروجی 3.5 برای هدفون و AUX نیز در کنار آن دیده می شود.
نتیجه گیری:
اگر به دنبال یک اسپیکر با آمپلی فایر بسیار قدرتمند،تولید صداهای فرکانس پایین در بهترین شکل،طول عمر بالای آمپلی فایر و انعطاف در زمینه پورت ها هستید،Z906 از برند لاجیتک می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.
Microlab 6325
میکرولب برندی است که از سالیان پیش تا کنون با اسپیکرهای آن در کشور آشنا هستیم.مدل دوم در این مطلب دارای قیمتی در حدود 370 هراز تومان است که از مدل معرفی شده اول،بسیار کمتر است.پس به طبع دارای امکانات کمتری است اما می توان آن را جزو بهترین های بازار معرفی کرد.این محصول دارای یک آمپلی فایر با توان خروجی 140 وات RMS و 1800 وات PMPO است.در زمینه ورودی ها شاهد نمونه هایی جدید مانند بلوتوث،فلش مموری و کامپوننت هستیم.این محصول یک ست 7 پارچه است.4 اسپیکر ایستاده و یک بلندگوی سرور در کنار یک ساب ووفر،جمع بلندگوها را تشکیل می دهند.
این محصول می تواند صدای 7 بلندگو را به صورت 6.1 کانال اجرا نماید.از سوی دیگر شاید فکر کرده باشید که با یک آمپلی فایر متمرکز طرف هستیم و این یک اشتباه است چرا که آمپلی فایر این اسپیکر به صورت غیر متمرکز طراحی شده و می تواند از صدای واقعی دالبی پشتیبانی کند.ساب ووفر به صورت داینامیک طراحی شده است و به وسیله یک جای گذاری مناسب،می تواند صدایی مناسب را به باقی فرکانس ها اضافه نماید.6325 مجهز به تکنولوژی منحصر به فرد ANTI MAGNATIC است.سیستم صوتی 6 کاناله می تواند به طور همزمان به دوستگاه سرویس دهد.یک کنسول زیبا به همراه نمایشگر دیجیتال نیز این ست را همراهی می کند.علاوه بر تنظیمات صوتی و نمایش اطلاعات،سنسور IR نیر بر روی آن قرار گرفته است.
نتیجه گیری:
اگر به دنبال یک ست با توانی متوسط،ایجاد صدای واقعی دالبی و قیمت مناسب هستید،میکرولب 6325 بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
من خودم چند ساله چهار تیکه ادیفایر رو دارم خیلی ازش راضی هستم ولی دوستم میکرولب داره اصلا راضی نیست چند بار هم چند مدل از میکرو لب خریده ولی بازم راضی نیست
بنده از سال 83 ، اسپیکر logitech x530 دارم و تا الان از آن راضی ام .
کیفیت صدا محشر و دیوانه کننده و بیس بسیار جذاب دارد .
صداها اعوجاج ندارند و ریتم منحصر به فردی دارد و طبیعی ترین و ریزترین صدا را از این مدل اسپیکر می توانید بشنوید .
تا حالا چندین بار اسپیکرهای شرکتهای مختلف را بررسی کردم ولی به کیفیت logitech نمی رسد .
از شرکت پروبیت هم تقاضا دارم ، کیفیت حرفه ای هم در کارهایش بگذارد و مشخصات کامل اسپیکر هایش را بگذارد .
سایت پروبیت به درد نمی خورد و مایه تاسف است .
اگر می توانید به اطلاع شرکت برسانید .
من خودم ادیفایر دارم که سال ۸۳ خریدم و واقعا ازش راضی ام ولی مطمئنا اگر بخوام یکی جدید بخرم یا لاجیتک میخرم یا ادیفایر یا شاید جیذبی ال
من خودم ادیفایر دارم که سال ۸۳ خریدم و واقعا ازش راضی ام ولی مطمئنا اگر بخوام یکی جدید بخرم یا لاجیتک میخرم یا ادیفایر یا شاید جیذبی ال
:devil:devil;):(
سلام
تا چه قیمتی میتونید هزینه کنید؟
در کامنت جدید پاسخ دهید.
سلام
دوستان من اسپیکرهای 2.1 کانال لاجیتچ برای pc دارم آخرشه. حالا میخوام یه جفت اسپیکر برای مراسم تو یه خونه صد متری بگیرم که usb بخوره و با کیفیت باشه چی پیشنهاد میدید؟
سلام به دوستان من اسپیکر لاجیتک مدل z2300رو حدود 5 سال پیش خریدم و باید بگم کیفیت صداش از سیستم سونی خودم هم بیشتره و راضی کننده تر دوستان اگر به دنبال کیفیت واقعی صدا هستند روی لاجیتک حساب باز کنند هرچند قیمت بالایی داره….
این مدل مایکرولب ساخت ایرانه دیگه؟!
مدل سولو6 که این همه ازش تعریف می کردن و در سایت رسمی مایکرولب و سایت های خارجی وجود داشت غیر قابل تحمل بود این 6325 دیگه معلومه چه چیز داغونیه:l
سلام
اسپیکر ها از طریق جک 3.5 میلیمتری به تمام مادربرد ها وصل میشن و احتیاج به سازگاری خاصی نداره
خروجی اپتیکال هم دارد این مادربرد
با سلام بنده قصد خرید اسپیکر برای سیستم گیمینگ خودم دارم و یک سوال دارم من نمیدن امپلی فایر و اینجور چیزا چیه و از اسپیکر زیاد سر در نمیارم متاسفانه فقط یک سوال دارم این مدلLogitech Z906 با سیستمی مبتنی بر مادربردASUS Z170 Maximus VIII Heroمچ میشه یا نه چون در توضیحات نوشته بود درگاه usb وnfc ندارد.
1.ورودی صدای Optical که این مدل داره ایا با مادربردASUS Z170 Maximus VIII Hero سازگاره؟
2. واینکه منظورتون از io های انالوگ چی بود؟ یعنی کیفیتش کمه؟ تشکر
فکر میکنم میکرولب از صدای dts پشتیبانی نکنه
اگر اینطور باشه ضعف بزرگی هست
میکرولب بسیار عالیست ! :-bd
:-bd:-bd
من ادیفایر ایکس 600 دارم مال 10 سال پیشه و الان میخوام یک مدل جدید خریداری کنم و وقتی رفتم توی بازار و قیمتارو دیدم با خودم گفتم اسپیکرام خیلیم خوبن =))=))=))
دوستان کسی با این مدل میکرولب کار کرده؟ یا مدلی در حد 300 تومن که مناسب باشه و کیفیت ساخت و صدای خوبی داشته باشه سراغ دارین؟
فقط فقط فقط فقطططط Z5500
B-)
قطعا میکرولب قابل مقایسه با لاجیتگ نیست و لاجیتگ خیلی برتره:-bd:-bd
لاجیتک که خیلی عالیه … این مدل رو دیدم از نزدیک صداش واقعا معرکه است ولی خب به طبع قیمت خیلی بالایی داره ….. میکرولب رو ترجیح میدم
من لاجیتک Z623 دارم و واقعا معرکست. خیلیی صداش بلند و پر قدرته و البته با کیفیت خیلی خوب
این دو گزینه اصلا در حد هم نیستن. میکرولب به درد تلویزیون میخوره و لاجیتک برای پی سی خوبه کیفیت لاجیتک خیلی فراتر از میکرولبه و واقعا عالیه ولی کیفیت میکرولب فقط راضی کننده ست
این میکرولب بهتره یا Z506 ???
واقعا من Logitech دارم حرف نداره صدا تفکیک پذیر و واضح و بسیار شفاف و بیس محشری داره و واقعا تنها رقیبش EdiFier هستش
Logitech Z906
من Alfex دارم واقعا فوقالعادس اندازه متوسط دارن ولی صدای بلندی دارن، البته اینایی که معرفی کردید قوی ترن، نمیدونم صحت داره یا نه یه جا خوندم اسپیکر های بزرگ اگه صدارو زیاد کنید برای مانیتور های Lcd و Led مضرن و ممکنه ic هاشون مشکل پیدا کنه
Microlab خوبه.:-bd