روز گذشته چهارمین نشست پاسخگویی تلفنی وزرا، معاونان و مدیران دولت سیزدهم با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد. طی این نشست عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات دولت سیزدهم، به تماسهای تلفنی مردم پاسخ داد و یکی از این پاسخها، در خصوص افزایش تعرفه اینترنت در ماههای اخیر بود.
زارعپور در پاسخ به یکی از تماسها که در خصوص افزایش تعرفه اینترنت بود گفت: تعرفه اینترنت اپراتورها از سال 96 و تلفن ثابت از سال 90 تغییر ویژهای نکرده بود که منجر به ورشکست شدن آنها در بلندمدت میشد که نیازمند تغییر بود.
- گزارش سازمان «نصر» از ضرر و زیان ناشی از اختلال و قطعی اینترنت
- طرح جدید مجلس: ناشرین اخبار کذب مجازات میشوند
- اینترنت طبقاتی ایران بدون روتوش – کجای جهنم به ما خانه میدهید؟
ناچیز بودن افزایش تعرفه اینترنت نسبت به حقوقها
وزیر ارتباطات در خصوص تعرفههای جدید اینترنت اظهار داشت:
«افزایش تعرفه اینترنت به نسبت افزایش حقوق و درآمد ناچیز بوده است».
زارعپور با بیان اینکه بیشترین انتقادات به این دوره از وزارت ارتباطات به خاطر افزایش تعرفههای اینترنت ثابت است گفت:
«یکی از مهمترین مشکلات مخابرات افزایش نیافتن تعرفهها همزمان با افزایش هزینه است. در طول سالیان گذشته سوء مدیریتهایی صورت گرفته که باید اصلاح شود. اگر مخابرات مشکل هزینه و حقوق کارکنان خود را حل نکند، مردم ضرر خواهند کرد. مخابرات مانند خاکی بستر رشد اپراتورهاست و تمام تلاشم را خواهم کرد تا این شرکت را نجات دهم».
به گزارش ایرنا، وی همچنین در خصوص پلتفرمهای داخلی نیز اظهاراتی داشت:
«روزانه 15 میلیون نفر از پیامرسانهای داخلی استفاده میکنند. کسی به دنبال محدود شدن اینترنت نیست و میتوانیم پلتفرمهای بینالمللی داشته باشیم […] افتخار ماست که از خود در فضای مجازی سرمایه داریم و من به عنوان وزیر ارتباطات وظیفه دارم این پلتفرمهای داخلی را امن و باکیفیت در اختیار مردم قرار دهم […] با دیجیتال شدن تمام امور زندگی بشر، هر کشوری که دارایی دیجیتال نداشته باشد مستعمره خواهد شد».
شما به این میگویید اینترنت؟!
جناب وزیر در حالی از توسعه اینترنت تعریف و از افزایش تعرفههای آن دفاع میکند که از ابتدای مهرماه، اتصال به شبکه اینترنت به صورت نرمال تقریباً ممکن نیست. چیزی که میشود به صورت نرمال به آن وصل شد و وزیر هم از پیشرفت آن سخن میگوید، صرفاً یک شبکه داخلی است که از محدودیتهای آن و محتوای آن، همگی آگاه هستیم. این شبکه چه شباهتی به شبکه جهانی «اینترنت» دارد؟!
کاربر ایرانی که نسبت به سال گذشته بهای دوبرابری برای اینترنت خود پرداخت میکند، چه افزایش کیفیتی را تجربه کرده است؟ آیا تصمیمات گرفته شده در این چند ماه، آوردهای به جز کاهش شدید کیفیت استفاده از اینترنت و نابودی کسبوکارهای دیجیتال داشته؟ اگر پلتفرمهای داخلی واقعاً روزانه 15 میلیون کاربر دارند و آنقدر خوب هستند که کاربر ایرانی خودش با ترجیح و انتخاب شخصی خودش از آنها استفاده میکند، پس چرا پلتفرمهای خارجی همچنان غیرقابل دسترسی هستند و استفاده از آنها روز به روز سختتر میشود؟ اگر پلتفرمهای داخلی دارند تبدیل به پلتفرمهای تراز بینالمللی میشوند، پس چرا اینقدر از رقیب خارجی برای آنها وحشت دارید؟
برآیند صحبتهای اخیر وزیر ارتباطات در کنار طرحهای موجود برای مجازات ناشران اخبار کذب و همچنین اینترنت طبقاتی، تصویر مبهمی از آینده به ما میدهد؛ آیندهای عجیب که هیچ چیز در خصوص آن مشخص نیست.
اگه کلا …. خیلی خیلی بهتره ! کلا عادتشون شده تهیه از موتورسیکلتی ها … برید موادتون رو از همون پارک محلتون بگیرید بهتره …
از موقعی که اینترنت دچار اختلال شده آنتی ویروس اورجینال ترند میکرو قابل آپدیت نیست که جای تاسف دارد، هم کیفیت ضربدر صفر شده و هم قیمت افزایش یافته
موضوع اصلا سود و زبان و درامد نیست همه ما میدونیم چه کسانی مخابرات و اداره میکنند کارمندان دولت و واضح هست کارمند دولت چون حقوق ثابت میگیره از مدیران لفت و لیس کن بالا تا نگهبان دم درب همه در یک کشتی نشسته اند بنام پول نفت میخورند و امور را اداره میکنند و اینجا اگر یک مدیری حرف از سود و زیان بزند باید مشکوک باشد چون اصلا سود و زیان اگر هم باشد به او مربوط نیست مگر دولت کفگیرش خورده ته دیگ و چیزی نداشته باشد مانند بورسی کردن فروش خودرویی که در یک بازار انحصاری و کمبود شدید کالایی یک حماقت اشکار از نوع مدیریت اقتصادی شاید هر ابلهی بداند نباید در چنین شرایطی کالا را به بورس عرضه کرد چون بورس تبدیل میشود به یک حراج مانند فروش لوازم عتیقه در ساتبی و قیمت ها از حد طبیعی خود بسیار فراتر میروند.
مخابرات هم که یک شرکت کاملا دولتی هست نمیتواند حرف از سود و زیان بزند چون اصلا قابل محاسبه نیست و بودجه انها از درامد ملی جاری کشور تامین میشود نهایت افزایش درامد در همان سازمان به انواع روشهای پیچیده لفت و لیس خواهد شد و تمام.
نمونه های چنین سازمانهای بزرگ دولتی بسیارند که همیشه از ضرر و کمبود بودجه سازمان غر میزنند ولی مدیران انها در نقاط جهان صاحب املاک هستند .
تعریف سود و زیان برای هر نوع شرکت دولتی که بودجه شرکت و سازمان ها از محل درامد دولت تامین میشود در هر سطح و نوع که باشد فقط یک مفهوم دارد لفت و لیس و نه کمتر.
من یه جای دیگه کامل توضیح دادم و قیمت اینترنت رو توی آلمان مثلا نسبت به حقوق با ایران مقایسه کردم.
توی آلمان اینترت خانگی 80 مگابیت بدون محدودیت حجمی حدود 35 یورو هست ماهی. حقوق یک کارگر بعد از کسر مالیات میشه تقریبا 3 هزار یورو. پس قیمت اینترنت میشه تقریبا یک به نود.
ایران حقوق یک کارگر بعد از کسر مالیات میشه هفت میلیون که اگه بخوای اینترنت 80 مگ بدون محدودیت حجم بگیری که اصلا نداریم باید حدودا ماهیانه مثلا 400 تومن بدی کمترین حالت گفتم که نسبت به حقوق میشه یک به هجده..
کجا اینترنت نسبت به درآمد ارزونه؟
اینجاش جالبه که میگه :
مخابرات مانند خاکی بستر رشد اپراتورهاست و تمام تلاشم را خواهم کرد تا این شرکت را نجات دهم».
تو وزیر دولت منتخب مردمی مثلا و باید تمام تلاشت رو بکنی مردم بهشون فشار نیاد.اومدی وایستادی پشت یه شرکت خصوصی ؟
کل دنیا بر اساس منفعت میگرده. شما هم اگه یک شرکت داشته باشی و هزینه هات به درآمدت نصرفه، همون شرکت رو به باد میدی.
کیفیت یه شرکت ، به سرمایه گذاری هاش هم بستگی داره. بدون سرمایه نمیشه کیفیت و کمیت رو بالا برد. مسلما تو عمرت یه مجموعهء کوچیک رو هم نچرخوندی ، و اِلا میدونستی که هزینه ها چقدر کمرشکنه.
شما یه مجموعهء دامداری رو فرض کن.
هیچ دامداری دوست نداره که شیر و فرآورده هاش رو گرون به مردم بفروشه، و فروشش کم باشه، ولی وقتیکه هزینهء نگهداری دام بالا هست، چطور میتونه قیمت رو بیاره پایین؟
تنها راه، پایین آوردن کیفیت شیر هست. یا اینکه کلا دامداری به باد بره. و اگه دامداری ها هم ورشکست بشن، خیلی از افراد ضرر می بینن.
خواهشا احساساتی حرف نزنید.
همون کشورایی که سنگشونو به سینه میزنی، همونا دست به دست هم دادن که قیمتا تو کشور ایران بالا بره ، حالا همه چیو میندازی گردن مسئولین؟
همه از آدمای مفتخور و بی تخصص و تنبل که تو اداره جات هستن، حالشون بهم میخوره، ولی نقش همون کشورای خارجیو هم ببین.
هزینه ها بالایه، چون خارجیا یه کاری میکنن که هزینه ها برا ایران بالا باشه.
ضربه ای چیزی ب مغزتون وارد شده در کودکی؟ این مقدار از چیز بودن غیر طبیعیه.
خب وقتی ب طرف میگید دشمن، انتظار بوس دارید از طرف مقابل؟ مشخصه ک باهاتون مقابله میکنه.
برادر، ما به آمریکا کاری نداشتیم. اونا دولت مصدق رو سرنگون کردن. مصدق بیچاره بهشون اعتماد کرد، ولی اونا بهش از پشت خنجر زدن.
دشمنی با آمریکا، از طرف خودِ آمریکا شروع شد.
وقتی کسی بهتون خیانت کنه و از اعتماد شما سوء استفاده کنه، شما ماچش می کنید؟ معلومه که باهاش مقابله می کنید.
داداش چرا فشار میاد بهت؟کل دنیا بر اساس منفعت میگرده.ولی فرقش اینه اونا جیب بقیه کشورها رو میزنن برای رفاه مردم خودشون.ولی ….
بعد من سنگ جایی رو به سینه نمیزنم. رفتم.. دیدم.. شما از شهر خودت خارج شدی تا حالا؟ ندیدی نمیدونی چه خبره.
چرا مغلطه میکنی؟ همین شماها هستین که همه چیز رو به … کشیدین با این طرز تفکر.. نمیتونه خدمات بده..جمع کنه بره.نخواستیم خدمت کنن به ما..خدمت زوری ندیده بودیم.. همه شدن مثل خودروسازها.. کیفیت صفر زبون 13 متر..
میدونم همه کسایی که اینجا قدرت دستشونه هیچ هدفی ندارن جز بهتر کردن زندگی مردم.. بندگان خدا دارن حداکثر تلاششون رو هم میکنن.😒
در مورد همون دامداری که گفتی.. اگه طرف مثلا شیر رو کیلویی ده هزار تومن بفروشه و براش سود هم داشته باشه، وقتی که ببینه میتونه بیست هزار بفروشه و ازش حمایت هم میشه ، یا نظارتی روش نباشه به نظرت چند میفروشه؟
خدمات عمومی که وظیفه دولت هست میدونی چیه؟
خیلی چیزهای دیگه هم میخواستم در مورداین طرز تفکرتون بگم که نمیتونم، چون نظر تایید نمیشه.یک مقدار ذهنت رو باز کن و مطمئن باش حقت از این چیزی که بهت دادن خیلی بیشتره.
کسی اینجا از خودروسازی فشل ایران حمایت نکرده، الا خود شما مردم.
یه مدت که ازشون خرید نکنید، متوجه غلطاشون میشن.
تصویر خودش گویاست
دقیقا
🤢🤮🤢
قضاوت از روی ظاهر؟از شما بعید بود.فکر نمی کردم همچین تفکری داشته باشید.
نظرم نسبت به شما فرق کرد. متاسفم.
=))))
والا من از این بلایی ک سر نت اومده خوشحالم. از اینکه کسب و کارهای اینترنتی ب زور متوجه بشن ک زیر سایه اشرار نمیشه کار راه انداخت خوشحالم. از هر چیزی ک واقعیت رو بزنه تو سر ملت خوشحال میشم.
اتفاقات ب مراتب وحشتناک تری داره می افته و روز ب روز ب اون فروپاشی بزرگ و اصلی نزدیک میشیم. اینستا و فلان و فلان، حکم مخدر رو برای ملت داشت. بدون مخدر قشنگ تر میشه صحنه رو دید، هر چند صحنه دردناکی باشه.
توحید موافقم باهات.فکر کنم تنها مردمی هستیم که از تورم و بدبختی وفقرمون و… هم ناراحت میشیم وهم تهه دلمون خوشال میشیم.بسه زندگی انگل واری و باترس.یکبار باید …
بلاخره یه نفر پیدا شد حرفِ درست بزنه ، آفرین ، این اتفاق باید سال ها پیش میوفتاد .
با امریکا حرف بزنند اینترنت طبق قوانین اسلامی به کشور ایران بده
و این در برجام اضافه بشه
و عیب برجام حل میشه و اگر می خواند ترس امریکا بریزه
ایران پنهانی صلاح اتمی درست کند به مدت چند ماه و بعدا به امریکا بگه من صلاح اتمی داشتم اما دیدید من استفاده نکردم و می خواهم خلع صلاح اتمی بشوم و این طوری اعتماد امریکا جذب میشه و ترشان میریزه و ایران میگه دیدید من از صلاح اتمی استفاده نکردم یا می تواند با مشارکت با رعیس جمهور امریکا این طرح اعتماد سازیش که پنهانی صلاح اتمی درست کند در میان بگذاره تا ترس اسراعیل بریزه و جواب گوی همه مخافت ها باشه …..
بآش ، بش میگم…
انگار با ابرام همکلاسی بودی
😃😃😃
این چی میگه ، ترجمه کنه یکی
صنعتی و سنتی با هم مصرف نکن ، …
من که متوجه نشدم این زبون بسته چی میگه ومنظورش چیه.ولی داداش گلم «صلاح»میشه مصلحت.مثلا:«صلاحمملکت خویش خسروان دانند».«سلاح»میشه«اسلحه».«سلاح هسته ای»درسته.بعدفرق هست بین«ایران»و«حکومت اسلامی»