بعد از گذشت چند ماه از گران شدن بستههای اینترنتی توسط اپراتورهای اینترنت خانگی و همراه، بر اساس گفتههای وزیر ارتباطات، دوباره شاهد افزایش قیمت اینترنت در سال 1400 خواهیم بود. متاسفانه هنوز مشخص نیست که آیا این مصوبه تصویب خواهد شد یا خیر.
در سالهای اولیه حضور وزیر جوان به عنوان وزیر ارتباطات شاهد تغییر تعرفه بستههای اینترنتی بودیم. به نوعی که هر اپراتور بسته به سرعت و حجمی مشخص شده، با هزینهای بسیار کمتر نسبت به قبل، سرویس اینترنت به مشترکین خود ارائه میکرد. اما متاسفانه طی سال 1399 شاهد افزایش دوباره قیمت بستههای اینترنتی بودیم. به عنوان مثال بستههای اینترنتی سرعت 16 مگابایت در ابتدای تصویب، تنها قیمتی 80 هزارتومنی داشتند که اپراتورها با شیوههای مختلف و افزایش 5 درصدی حجم، قیمت آن را تا 100 هزارتومن بالا بردند و درحال حاضر نیز قیمت بسته 16 مگابایتی نزدیک به 120 هزارتومن میباشد.
ماجرای افزایش قیمت اینترنت در سال 1400
حال به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صورتی که مجلس مصوبه افزایش سه هزار میلیارد تومانی مالیات اپراتورها را تصویب کند، بستههای اینترنتی اپراتورها با افزایش قیمت چشمگیری روبهرو خواهد شد. محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات کشور در توئیتر خود واکنشی نسبت به مصوبهای که قرار است توسط مجلس تصویب شود ابراز امیدواری کرد: امروز نمایندگان مجلس با مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر افزایش سه هزار میلیارد تومانی مالیات اپراتورها و اختصاص آن به برخی دستگاهها از جمله صداوسیما برای امورات نظارتی، مخالفت کنند.
وزیر ارتباطات افزود: تصویب این بند در تبصره 6 بودجه موجب افزایش چشمگیر قیمت بستههای اپراتورها خواهد شد.
این مصوبه درباره حق الامتیاز و حق السهم دولت از کارور (اپراتورهای خدمات دهنده مخابراتی) به میزان 10درصد افزایش یافته و به حساب درآمد عمومی ردیف 130404 نزد خزانهداری کل واریز میشود. منابع حاصل به میزان 30 هزار میلیارد ریال با هدف حمایت از تولید و محتوا و فعالیتهای فرهنگی و نظارت در فضای مجازی هزینه میشود. مسوولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و نظارت بر آن بهطور انحصاری برعهده سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) صدا و سیما است.
حسین فلاح جوشقانی؛ رئیس سازمان تنظیم مقررات هم دقایقی پیش در حساب توئیتر خود، در واکنش به این موضوع گفت:
“با مصوبه امروز مجلس، قیمت اینترنت گران خواهد شد و توسعه اینترنت در مناطق محروم نیز متوقف خواهد شد. درآمد اپراتورها مستقیما به تعرفه وابسته است و افزایش درآمد خزانه و پرداخت به صداوسیما حتما با رشد قیمت اینترنت مواجه خواهد شد.”
نظر شما درباره افزایش قیمت اینترنت در سال 1400 چیست؟ به گفته برخی از کاربران این افزایش قیمت نزدیک به 300 درصد خواهد بود!
بیشتر بخوانید: اینترنت در سال 1400 گران نمیشود (بروزرسانی: تأیید وزیر ارتباطات)
روش دزدی به بهانه ی جدید تو همه چی برینین جمیعیت ایران داره نابود میشه خزانه اتون خالی میشه
مرگ و ننگ بر عاملان کم فروشی و گران فروشی
مرگ و ننگ بر اونایی که موجب شدن مردم ایران روز به روز بدبختر و فقیر بشن
خیلی خوبه کم کم داره گرداب شکل میگره
سلام.بگذارید به گذشته نگاهی بیاندازیم و درصورت امکان،آنرا به زمان کنونی تعمیم دهیم.دوره آقای احمدی نژاد که اینترنت،وضع بمراتب بدتر و بدوی تری داشت؛ وزیر ارتباطات آن موقع در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت؛”سرعت می خواهید چکار؟همان ۱۲۸/KBPS برای دانلود یک فایل PDF دانشجویی،کفایت می کند.تمام.”…خوب،حالا،چرا متفق القول،دارید به این جوان هم سن خودتان،توهین می کنید؟وضع اینترنت الان(باهمه بدی اش)،با آن دوران،قابل مقایسه است؟درعین حال،بگفته…مجلس بایک تیر چندنشان خواهدزد و خیلی،این تکذیبیه ها را جدی نگیرید.مگر غیرازمبلغ پرداختی دولت به صدا و سیما، درآمد صدا و سیما از محل تبلیغات،کم است؟(مبالغ دریافتی بابت تبلیغات،نجومی است.اینرا بیقین می گویم؛چون اخوی بنده،رئیس هیات علمی گزینش صدا و سیماست و به همه اینها،اشراف دارد.)…بازبقول آقای….،اینها(مجلسی ها) می خواهند با دادن پول به صدا و سیما،کلا آنرا به تسلط خود دربیاورند که برگ برنده انتخابات،قطعا مال خودشان شود.همینطوری،کم رسانه ملی،به دولت(درست یا غلط)حمله می کند؟…آقایان مجلسی،دارند محکم کاری می کنند و البته،وضعیت اینترنت دراین کشور،هیچگاه نزدیک متوسط و قابل قبول جهانی نیز نمی شود.چطور بقول آقای هاشمی تبار،به دورترین نقاط کشور،طی این سالها،مجانی و باهزینه سرسام آور،خط لوله گاز کشیدیم؟کاریکه در هیچکجای دنیا انجام نشده؛ولی وضع اینترنت ما این است؟…چون نمی خواهند….نمی خواهند./درضمن،دوستان هیجانی و جوان که سطح کاتکول آمین هایتان بالاست؛انتقاد بنویسید؛ولی یاد بگیرید که کلامتان،بدون توهین و افترا باشد./ممنون.
برادر،چاپ کن دیگر.مشکلی ندارد.
یک ذره به شور مخاطب احترام بزارید و هر خبری پخش نکنید.
دیگه همه میدونن این دولت و وزیرانش چطور افرادی هستن.
فکر میکنی اینا نمیدونن کاملا عمدیه اینجوری خبر پخش کردن
والا تا اونجایی که من فهمیدم حتی اگر هم قرار باشه پولی صرف زیرساخت اینترنت بشه.باز هم خبری از فیبرنوری نیستش و قراره روی موبایل هزینه شه.
که تهش باز هم فکر نکنم تاثیری روی کیفیت داشته باشه.نمی دونم چرا اینقدر جلوی پیشرفت فیبر رو میگیرن.
البته یه حدس هایی میزنم ولی خوب در حد حدسه دیگه
دوست عزیز همین الان اونور خیابون ما دارن فیبر نوری می کشن.
مجتبی رضاخواه
فریاد مخالفان شفافیت!
مجلس ۳۰۰۰ میلیارد تومان از درآمد دولت از اپراتورها را شفاف کرده، اما تهدید میکنند که اینترنت گران میشود!
بر اساس مصوبه مجلس هر نوع افزایش تعرفه اینترنت غیرقانونی است!
پ.ن:درآمد حاصله صرف توسعه اینترنت در مناطق محروم خواهد شد و به صداوسیما ارتباطی ندارد.
سلام
مسخرست
دروغ از این واضح تر
اخه چرا هرحرفی رو اینجا میزارین
برین سایت رسمی مصوبه مجلس رو ببینین
اخه مگه ما برای عهد بوقیم که هرحرف بی سندی رو باور کنیم
مجلس تصویب کرد که ۱۰درصد مالیات بیشتر گرفته بشه
برای زیرساخت سازی
و تصویب شده حتی ۱تومن هم نه پیامک نه نت گرون نشه
ادم چقدرساده لوح باشه حرف هرکسی باور کنه
اقای جهرمی شما دوس داری ملت رو به جون هم بندازی؟ چرا نمیای بگی با اون چندبرابر حساب کردن تعرفه تلگرام چقدر پول به جیب زدی
من هیچ طرفی نیستم من عقل دارم و تمام جوانب نگاه میکنم بچه ام نیستم که حرف هرکسی رو بدون تحقیق بپذیرم
حقیقت ماجرا اینه آقای جهرمی و دوستانش وقتی چندین ماه پیش تعرفه های اینترنت ثابت گرون شد سکوت کردند(شما بخوانید از درآمد بیشتر خوشحال شدند) و حالا که فهمیدن قرار است این همه پول به حساب صدا و سیمای میلی واریز شود و نه به جیب دولت! نگران اینترنت گران شده اند و یاد مردم افتاده اند.
دست بالی دست بسیار است و احتمالا یکی هم بزنه به جیب صدا و سیما
هدف اینه که مردم کمتر اینترنت خارجی استفاده بکنند واقعا قباحت داره صدا و سیما بخواد برای اینترنت ایران محتوا بسازه این سازمان برای تولید محتوای کودکان ناتوان بوده چه برسه کل مملکت این کار باید توسط مردم به صورت خودجوش انجام بشه و با حمایت سازمانهای خصوصی مثل یوتوب که به کانالهای پر طرفدار پول هم میده محتوای صدا و سیما که چه عرض بکنم پشمک خالص برنامه هایی که در انتها میل به خودکشی را در این مملکت بالا میبرد هیچ فایده ای در افزایش شادی مردم نداشته دست کم تلویزیون قبل از انقلاب با اینکه یکی دو کانال بیشتر نبود محتوایی تولید کرده تا به این روز در این کشور نمونه بوده البته اگر منظور محتوا یی هستش که توسط مردم تولید میشه در شبکه های اجتماعی خارجی که اصلا به رسمیت شناخته نمیشه متاسفانه و گرنه اگر سماجت خودشان را کمتر بکنند و اینقدر حساسیت نشون ندهند آن تولیدات هم به کانالهای ایرانی کوچ میکنند البته یک نمونه بازداشتی در آپارات این پیغام را به آنها داد که جایی برای اونها در داخل کشور خودشان نیست البته به غیر از گوشه زندان !!! در آخر امیدوارم این اینترنت ماهواره ای در انواع و اقسام زیاد با قیمت پایین تر وارد مملکت بشه که از شر این اینترنت به اصطلاح ملی و یا کیفیت پایین خلاص بشیم یا حداقل مسئولان به خودشان بیایند و اینقدر مردم را مدام عذاب ندهند در جهت بهبود اینترنت کشور نه اینترنت ملی تلاش بکنند.
این مجلسی که همه اونهایی که کمی اطلاعات دارن و میدونن که چجوری به وجود اومده یک مجلس سیاسی هستش و اومده ضعفهای خودشون پوشش بدن. اینترنت بلای جون صدا و سیمای آقایان هستش و باعث شده تیغ تحریف و سانسورش دیگه مثل قبل نبره. نمونه بارزی از حمایت از کوخ نشینان و پابرهنگان. اینها دنبال حل مسائل خودشون هستند فقط.
والله،شبیه این مجلس،در این ۴۲ سال نداشتیم.حرف زدن عادیشان،همراه با فحاشی و ادبیات سخیف است.چرا از اینها دفاع می کنید؟کی گفته اینها انقلابی اند؟تاالان،چکار انقلابی کردند؟آقای عنابستانی که توگوش سرباز وظیفه زد.آقای…./همان اول کار دناپلاس ها را گرفتند؛جناب نایب رئیس مجلس،دراقدامی فرافکنانه،گفت که هر وزیر،چندین ماشین دارد.ذوالنور و کریمی قدوسی کذاب انقلابی اند؟اینها حتی سخنان رهبر را گاهی تمکین نمی کنند.من همیشه رادیوی ماشینم روی موج فرهنگ است که مجلس را پخش می کند از اول بسم الله،شروع به توهین و مواخذه دولت می کنند تا آخر که تذکرات و گاهی،فحاشی ها خوانده می شود.چه تمرکز عجیبی روی این دولت دارند؟…گیریم که این دولت(بقول خودشان فاسد)؛چرا فقط حرف می زنند؟چه کمکی به ملت،تاکنون کردند؟اگر این دولت،بقول اینها بی عرضه است؛چرا خودشان آستین بالا نمی زنند؟…اصلا بفکر مردم نیستند و تنها به منافع حزبی و البته انتخابات پیش رو،چشم دوخته اند…غیراین،بقول هاشمی طبار،مشاور رهبری؛اینها،اصلا راهکاری ندارند.حکومت را هم که بگیرند؛می خواهند چه کاری انجام دهند؟خودشان هم نمی دانند.
آقا چه کسی به شما گفته اصلا کلمه انقلاب کلمه خوبی است ! معنی این واژه یعنی ….. همان طور کسی حالت تهوع خودش را دوست ندارد اکثر مردم هم از …… بیزارند حتی شما آقای انقلابی که یک انقلاب دیگر را به هیچ عنوان طرفداری نمیکنید آخر هر انقلابی انزجار و در نهایت بازگشت است و این نشد نداردبهترین تغییرات آنهایی هستند که تدریجی پیش برود نه آنی این مسائلی که ما امروز سر در گریبانیم نتیجه تفکر انقلابی بود .
الان این چه ربطی داشت وزیر اومده یه دروغی گفته موج سواری شروع شد دیگه شما نماینده مردمید؟!
گران شدن بسته های اینترنت دلیل اصلیش بی ارزش شدن پول ملی توسط دولت محترمه
( بستههای اینترنتی سرعت 16 مگابایت در ابتدای تصویب، تنها قیمتی 80 هزارتومنی داشتند که اپراتورها با شیوههای مختلف و افزایش 5 درصدی حجم، قیمت آن را تا 100 هزارتومن نیز بالا بردند و درحال حاضر نیز قیمت بسته 16 مگابایتی نزدیک به 120 هزارتومن میباشد )
اونم مقصر مصوبه مجلس بود ؟! ( سیاست کی بود کی بود ما نبودیم )
همین الانش اونقدر اینترنت با توجه به درآمد یک ایرانی و ارزش پولی که داریم داره پامون گرون در میاد که اگه بخوان گرونترش کنند نهایتا ما مردم میریزیم تو خیابون و اعتراض گسترده میکنیم چونکه اینترنت هم مثل بنزین برای مردم اهمیت داره و گران کردن بی دلیل اینترنت نتیجه ای جز اعتراض مردم نداره
اینترنت در تمام جهان یک کالای رایگان است و این نوعی که ما مجبوریم حتما برای هر مگ ناقابل پول پرداخت بکنیم فقط مخصوص ایران است و بس ! بله پولی هم دارند مالیات هم به خاطر سرعت بالاتر میگیرند اما آن مسئله حسابش جداست .
کدوم کشورها رایگانه ؟
مثلا آمریکا … .
تا حالا نشنیدم تو کشوری اینترنت رایگان باشه
ممکنه تو کتابخونه ها کافه ها رستوران ها فرودگاه ها و …. نت رایگان عرضه کنن برای مشتریانشون اما اینکه کلا کشور نتش رایگان باشه به گوشم نخورده
حجم رایگان هست نه پهنای باند
یعنی اونا پول سرعت میدن مثلا 20 مگابیت یا 50 یا 100
که بخوان بالاترین سرعتُ درماه داشته باشن چیزی حدود 50 دلار باید هزینه کنن که نسبت به درآمدشون زیاد نیست
یا رایگان هست یا حدأقل یک ترابایتُ بهت میدن
سرچ کن توی گول internet provider price 2021 یا نام کشورُ هم همراش سرچ کن و توی سایت های مختلف بورو ببین
سرعت ها تا هزار مگابیت هم هست اینایی هم که میبینی طراح های حدأکثریشون هست
اینجا اینترنت ثابت 50 گیگش بالای هفتاد هزار تومان هست با پینگ مزخرف و زمان تأخیر اتصال افتضاح و با کلی فیلتر و آنتن دهی ضعیف و قطع وصلی زیاد
همه ی اینار فقط برای 50 گیگ اینترنت ماهانه بیشتر مواقع ویدیو با کیفیت 144p میبینم تا کم نیاد قبلا ویدیو با کیفیت hd میدیدم
شبانه هم که برای دانلود بود که کلا برداشتن
اینترنت موبایل هم که اگر طرح های دانلود شبانشو برداره دیگه نمیشه دانلود کرد
اگه بخواد از این گرونتر بشه دیگه عملا از اینترنت فقط میشه استفاده کاری کرد نه تفریحی یا سرگرمی
ولی اینجا بابت یک گیگ باید کلی پول بدیم و پول بابت طرح هم به کنار درحالی که پایه حقوق 1 تا 1.5 میلیون هست
درحالی که اونجا توالت تمیز کن یا ظرفشو باشی می تونی هزینه ی یک سقفی بالا سرت برای خواب و خوردُ خوراک و پوشاک و اینترنت و آبُ برقُ گازُ داری بدی فقط با روزی 6 تا 8 ساعت کار توی همین مواردی که گفتم
که البته اگر طرف یاد بگیره یک پرورشی کوچیکی توی خونش راه بندازه مثله یک نوع سبزیگیاه می تونه ماهی بالای 3 یا 4 هزار دلار درآمد داشته باشه چند سال پیش این ویدیورو دیدم که زنُ شوهری سبزی های کوچیک یا microgreens پرورش میدن ماهی ده هزار دلار از همین راه در میارن مقداری هم که پرورش میدن یک نفر بیشتر لازم نداره یعنی اگه زنه توی خانه کار کنه شوهر هم بیرون با یک حقوق 5 یا 6 هزار دلاری ماهی 15 یا 16 هزار دلارُ راحت در میارن اینُ هم بعنوان مثال گفتم
هزینه ی همه چیز اینجا انقدر بالاست نسبت به درآمد مشاغل سطح بازار یا دولتی که اصلا نمیشه کسبُ کاری راه انداخت
درحالی که توی خارچ طرف 4 ماه سخت کار کنه پس انداز کنه می تونه یک کسبُ کاریُ شروع کنه واسه خودش
( حجم رایگان هست نه پهنای باند )
بله اینو قبول دارم اما دوستمون گفت نت رایگانه
این که برای حجم سقف تعیین کردن که اشتباه و غیر قانونی بود ، که متاسفانه قانونیش کردن
در مورد درامدم عرض کنم شما هر چقدرم درامد داشته باشین باید بین 40 تا 45 % مالیات بدین یعنی تقریبا نصف درامدتون ( دولت شریکه تو حقوقتون ) ولی با این حساب بازم سطح رفاه بهتری نسبت به ایران داره البته نه برای همه شهروندانشون وگرنه آمریکا 40 میلیون فقر مطلق نداشت
@angel.R
این مقدار مالیاتی که گفتی حتما داخلی ها بهشون نسبت دادن
اگه مالیت 40 درصد باشه یعنی کسی که 3 هزار دلار حقوقش هست میشه 1200 دلار یا اون اشخاصی که سالانه مثلا 200 هزار دلار درآمدشون هست میشه 120 هزار دلار سالانه
بیشترین مالیت که همین الان جستجو کردم توی آمریکا که دشمنتون هست 37 درصد هست که واسه اشخاصی هست که درآمد فوقلعاده بالایی دارن یعنی اینطور نیست که 37 درصد واسه همه باشه
و مثلا یک کسی که حقوقش مثلا 1500 دلار هست نهایت 200 دلار مالیات میده
و مالیت توی ایران خیلی بیشتر از همین آمریکا هست
نکنه واقعا فکردی توی ایران مالیات واقعا 9 درصد هست
از حقوق کم می کنن هیچ روی هرچیزی که می خریم مالیات گذاشته شده ولی توی کشورهای خارجی فقط از حقوق طرف مالیت کسر می شه تازه اگر کار طرف آزاد نباشه
اگر طرف کارش آزاد باشه مثلا پرورشی راه بندازه توی خونش یا کاره بازیافت زباله یا هرکاره دیگه ای انجام بده پولی که بدست میاره بدون مالیات هست
مثلا توی همین یوتیوب سرچ کن طرف کارش بازیافت زباله هست قوطی های دور ریخته شدرو جمع می کنه ذوبشون می کنه و دوباره قوطی های نو میسازه و می فروشه به شرکت ها یا ابزارهای خلاقانه میسازه
اون فقیرهایی هم که میگی اونا تنه لش هایی که خودشون تن به کار نمیدن
صدا و سیما رفته بود که بگه ببینید اونا هم فقیر دارن بعد فقیره توی یخچالش مشروب پیدا میشه تازه سقفی هم بالا سرش هست
یا اون کنار خیابونی هاشون من توی یک ویدیو social experiment دیدم که میرفتن در خواست کمک غذا می کردن کنار خیابون هیچ کی بهشون کمک نکرد ولی یک بی خانمان اومد و کمک کرد وقتی ازش پرسیدن چرا وضعت اینجوری هست گفت این انتخاب خودم هست
یکی نیست بهش بگه مرتیکه بجای گدایی کنار خیابون بورو یجا کار پیدا یا بجای درخواست پول و غذا از مردم بنویس من به شغل نیاز دارم
اونا مردمشون با شرایطی که زندگی می کنن توقعشون بالا رفته از زندگی
جووناشون مثله جوونای ایرانی نیستن که جک برای ارزوهای یک جوان ایرانی ساختن
ارزوی جوان ایرانی اینه که یک شغل با درآمد مناسب داشته باشه یک خانه ی کوچیک مثلا 80 متری و یک ماشین که بتونه ازدواج کنه که این تازه از نوع معمولیش هست
یه سری ایرانی هایی که تونستن قانونی مهاجرت کنن به کشوری که مثله ایران نباشه طرف با کار تاکسی توی چند ماه ماشینی خریده که اینجا چند صد میلیون قیمتش هست اینجا لوکس بحساب میاد
خوب طرف این همه دستش باز هست برای انجام کار ولی بشینه و هیچ کاری انجام نده مشکل از خودشه
ولی بورو ببین جوونای بدبخت ایرانی چطور کار می کنن ولی آخر نمی رسن زندگیشونُ بسازن
این همه ملت کار می کنن ولی روز بروز فقیر تر میشن
نمی دونم مردم بقیه ی شهرهای ایران چطورن ولی توی شهری که من زندگی می کنم فوقلعاده کار پیدا کردن توش سخت هست چون افراد زیادی هستند که با حقوقی ناچیز که فقط می تونی باهاش خرج شکم خودتو بدی باصطلاح عینه بلدزر کار می کنن
همینجوری رگباری یه چی میگی برا خودت میری کاملا رایگان !!
جلد سوم فصل هفتم ه توجیه های کشکی به جا کشک فحش های مناسب قرار دهید
مگه نگفتن ارزون می شه وع ه باد کنن
خب دوس دارم بدونم عرزشیا الان دوباره میخوان اینو تقصیر کی بندازن؟
سید محسن دهنوی ( عضو هیئت رئیسه مجلس ) با اشاره به بخشی از مصوبات امروز صبح مجلس گفت: دولت در لایحه بودجه پیش بینی کرده بود که 7 هزار میلیارد تومان بابت 28 درصد حق شبکه خود از اپراتورها دریافت کند اما بررسی اولیه مجلس نشان می داد که این درامد 10 هزار میلیارد تومان است نه 7 هزار میلیارد تومان بود و به نظر می رسد دولت 3 هزار میلیارد تومان کم اظهاری کرده بود تا این رقم را درجای دیگر هزینه کند که البته مجلس این را اصلاح و برای آن محل هزینه، تعیین کرد.
دهنوی افزود: از طرفی مجلس مصوب کرد که حق امتیاز دولت از 28 به 38 درصد افزایش یابد. به دلیل این افزایش 10 درصدی، درامد دولت افزایش پیدا می کند که با مصوبه مجلس این درامد مازاد صرف توسعه اینترنت در مناطق محروم و روستاها و مناطقی که پوشش اینترنت ضعیف است بشود.
عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: مجلس همچنین مصوب کرد که قیمت اینترنت در سال 1400 به هیچ وجه افزایش نیابد و این اجازه را به وزارت ارتباطات نداد و در حقیقت مجلس از افزایش قیمت اینترنت جلوگیری کرد.
رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان افزود: اما برای 3 هزار میلیارد تومانی که دولت کم اظهاری کرد بود و معلوم نبود کجا می رود، مجلس محل هزینه کرد تعیین کرد تا این رقم صرف حمایت از تولید محتوا در فضای مجازی توسط دستگاه ها و شرکت های خصوصی یعنی استارتاپ ها شود.
وی افزود: برخی جریان ها تلاش کرده که با وارونه نمایی بگویند مجلس هزینه اینترنت را افزایش داده اما این کذب است و ماجرا کاملا برعکس است چرا که مصوبه مجلس اجازه هیچگونه افزایش قیمتی را به اپراتورها نداد