با شنیدن نام آنر، همیشه جوانپسند بودن گوشیهای این برند در ذهن تداعی میشود، اما چرا این برند را با چنین خصلتی به یاد میآوریم؟ Honor 10 که یکی از جدیدترین محصولات این شرکت چینی به حساب میآید، میتواند خلاصهترین پاسخ به سوال ما باشد. گوشیای که در عین ظاهری جذاب و زیبا، روی کاغذ مشخصات قدرتمندی در اختیار داشته و قیمت درنظر گرفته شده برای آن نیز کاملاً مقرون بهصرفه میباشد، انتخابی که برای قشر جوان جامعه کاملاً ایدهآل به نظر میرسد. اما هرگز نمیتوان کیفیت، کارایی و عملکرد هیچ گوشیای را تنها از روی ظاهر یا مشخصات فنی آن ارزیابی کرد. در نتیجه بهتر است تا با بررسی دقیقتر، دریابیم که Honor 10 تا چه میزان با عنوان یک گوشی “جوانپسند” میتواند انتظارات این قشر را برآورده کند.
اواسط بهار امسال (ماه می 2018)، آنر در شهر لندن، از عضو جدید خانواده پرچمدار خود، با نام Honor 10 رونمایی کرد. این گوشی جدید چه از لحاظ ظاهری و چه از نظر فنی در مقایسه با نسل قبلی خود، بهبود یافته است، کاری که با توجه به کیفیت و زیبایی مدلهای پیشین چندان آسان نبود. حتی در یک نگاه کوتاه، همانطور که در ویدئوی آنباکسینگ آنر 10 دیده بودیم، میتوان متوجه تغییراتی که در نسل جدید ایجاد شد، باشیم.
جعبهگشایی آنر 10
آنر 10 در رنگهای Phantom Green، Phantom Blue، Glacier Gray و Midnight Black عرضه شده و در ویدئوی بالا نسخه فانتوم بلو آن را مشاهده میکنید. در داخل جعبه، علاوهبر گوشی آنر 10، یک پین مخصوص شیار سیمکارت، یک قاب ژلهای، شارژ دیواری Fast Charge و کابل USB-C قرار گرفته است. البته این بار خبری از هدفون در درون جعبه این گوشی نیست.
طراحی
پیشتر اشاره کردیم که آنر 10 در هر زمینهای حتی طراحی نسبت به نسل قبل، یعنی آنر 9 بهبود یافته است. این درحالیست که آنر 9 یکی از زیباترین گوشیهایی بود که سال گذاشته به بازار عرضه شده بود. با این حال، آنر توانسته با ایجاد برخی تغییرات در طراحی، ظاهری جذابتر به خود بگیرد. در نمای جلوی گوشی صفحه نمایش 5.84 اینچی را میبینم که با حاشیههایی بسیار نازک، بخش اعظم این قیمت از گوشی را به خود اختصاص داده است. البته مثل همیشه برای داشتن یک نمایشگر تمام صفحه بهایی باید پرداخت شود و در آنر 10 این بها به اضافه شدن بریدگی بالای نمایشگر یا همان ناچ دوست نداشتنی انجامیده است، که پذیرای دوربین سلفی، بلندگوی مکالمه و سنسور مجاورتی میباشد.
اگرچه به نظر میرسد با روندی که در طراحی گوشیهای سال 2018 فراگیر شده، باید از این پس با این سبک طراحی کنار بیاییم. البته خوشبختانه آنر یکی از تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند است که به نظر مخاطبین خود احترام میگذارد، از همین رو قابلیت مخفیسازی نرمافزاری ناچ را در تنظیمات آنر 10 لحاظ کرده است. لبه پایینی نمای جلوی گوشی پذیرای حاشیهای نه چندان نازک است. این حاشیه جایگاه حسگر اثر انگشت این گوشی میباشد. آنر این بار برای پرچمدار جدید خود، فناوری تازهای با نام اولتراسونیک را در حسگر اثر انگشت آن به کار گرفته است. این حسگر زیر شیشه قاب جلوی گوشی قرار گرفته و برای آنکه جای آن مشخص باشد، با نقطههایی سفید رنگ از مابقی حاشیه پایین نمایشگر متمایز شده است. به جز اینکه حسگر اثر انگشت جدید سرعت عمل خوبی مانند فناوریهای پیشین ندارد، نقطههای سفید دور آن نمای ظاهری گوشی را هم کمی تحت تأثیر خود قرار داده است، اما خوشبختانه این نقاط تنها از نمای نزدیک قابل مشاهده میباشند. از طرف دیگر به لطف قابلیت تشخیص چهره بسیار سریع این گوشی، احتمالاً بهندرت سراغ استفاده از حسگر اثر انگشت آنر 10 خواهید رفت.
قاب پشتی این گوشی اگر زیباترین طراحی را در میان گوشیهای هوشمند نداشته باشد، بدون شک یکی از زیباترینها به حساب میآید. آنر باز هم از فناوری CMF برای طراحی و ساخت این قاب بهره برده است، جاییکه 15 لایه شیشه ساخته شده با پوششهای متفاوتی از نانو بر روی یکدیگر قرار گرفتهاند تا جلوه زیبا و کم نظیری از ترکیب انعکاس نور و تغییر رنگ را در برابر چشمان کاربر به نمایش بگذارد. در نسخههای Phantom Green و Phantom Blue بیشترین تأثیر این طراحی را میتوان مشاهده کرد. در توصیف زیبایی این قاب میتوان تا مدتها صبحت کرد، اما بهتر است که “فعلاً” این بخش را کنار گذاشته و به ادامه بررسی طراحی این گوشی بپردازیم. دوربینهای اصلی این گوشی به همراه یک فلش LED با چینش افقی در لبهی بالایی سمت چپ گوشی جای گرفتهاند. در امتداد دوربینها عبارت “AI Camera” را میبینم که بهتر بود همچنان در تبلیغات شاهده آن بودیم تا قاب پشتی گوشی. در قسمت میانی پایین قاب هم شاهد لوگوی برند آنر و توضیحات مختصری در خصوص این گوشی هستیم.
قاب جلو و عقب این گوشی از جنس شیشه گوریلا گلس میباشد که با خمیدگی 2.5D از دو طرف به قاب فلزی آن متصل شدهاند. در لبه بالایی قاب فلزی آنر 10 درگاه مادون قرمز در کنار میکروفون حذف نویز قرار گرفته است. لبه سمت راست هم مانند همیشه به کلیدهای تنظیم صدا و کلید پاور تخصیص یافته است، در حالیکه در لبه سمت چپ تنها شیار سیمکارتها قرار دارد. شلوغترین قسمت این قاب، لبه پایینی آن است که جایگاه پورت USB-C، بلندگو و میکروفون مکالمه و خوشبختانه جک 3.5 میلیمتری هدفون است. البته باید به این نکته نیز اشاره شود که نوارهای آنتن نیز در لبه پایینی و لبههای کناری قاب فلزی گوشی قرار گرفتهاند. اگرچه ابعاد (149.6×71.2×7.7 میلیمتر) و وزن (153 گرم) آنر 10 آن را روی کاغذ به گوشی بسیار خوشدستی تبدیل میکند و طراحی آن زیبایی خیرهکنندهای را به نمایش میگذارد، اما این گوشی یکی از لغزندهترین بدنهها را در میان گوشیهای هوشمند دارد، بنابراین میتوان اینگونه نتیجه گرفت که آنر با اشراف به این موضوع قاب ژلهای شفافی در درون بستهبندی گوشی قرار داده است.
صفحهنمایش
آنر برای پرچمدار جدید خود، زیبایی، مدرن بودن و مقرون بهصرفه بودن را در تمامی بخشهای آن لحاظ کرده است. این موضوع را بیشتر از همه میتوان در صفحهنمایش آنر 10 دریافت. نمایشگر تمام صفحه این گوشی اگرچه طراحی مدرن گوشیهای هوشمند پرچمدار امسال را دنبال میکند، اما ساختار آن پنل IPS LCD میباشد. این نمایشگر 5.84 اینچی با ابعاد پیکسلی 2280×1080، نسبت تصویر 19:9 و تراکم پیکسلی 432 پیکسل بر اینچ خود چندان نسبت به نمایشگرهای OLED کیفیت پایینتری ندارد. اگرچه قسمتهای مشکی به تاریکی نمایشگرهای OLED نیست، اما نمایش قسمتهای سفید به خوبی و با دقت بالایی انجام میگیرد. آنر صفحهنمایش این گوشی را FullView 2.0 مینامد و دمای رنگ آن را کمی سردتر از مدلهایی که پیشتر دیده بودیم انتخاب کرده است. البته مثل همیشه میتوانید از بخش تنظیمات دمای رنگ مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.
زمانیکه گوشی را برای اولین بار روشن میکنید، تنظیمات نمایشگر آن در حالت Vivid قرار دارد، حالتیکه بیشترین میزان روشنایی این نمایشگر را در اختیار کاربر قرار میدهد. بیشتر میزان روشنایی این گوشی 508 نیت است، اما اگر تنظیمات نمایشگر را به حالت دیگر تغییر دهیم، میزان آن در بالاترین حالت 449 نیت خواهد بود. دقت نمایش رنگها را نمیتوان در این گوشی با این تعداد حالت مختلف برای دمای تصویر بررسی کرد، اما همانطور که در جدول زیر مشاهده میکنید، میتوان شدت روشنایی نور سیاه، سفید و نسبت کنتراست آنر 10 را در مقایسه با دیگر گوشیهای همرده آن سنجید:
نرمافزار
آنر 10 با نسخه 8.1 اندروید در کنار پوسته EMUI 8.1 ارائه شده است. رابط کاربری EMUI در نسخه 8.1 خود تغییرات انقلابی ندارد، اما بهروزرسانیهایی نسبت به نسلهای قبلی در آن مشاهده میشود. مهمترین قابلیتی که در رابط کاربری Honor 10 با آن سروکار خواهید داشت، امکان حذف نرمافزاری ناچ میباشد. با فعال کردن این قابلیت نواری سیاهرنگ و افقی قسمت بالای نمایشگر را میپوشاند. البته نباید انتظار داشته باشید که این کار را به خوبی نمایشگرهای AMOLED انجام دهد، چرا که در پنلهای LCD پیکسلهای مشکی به اندازه پنلهای OLED تاریک نیستند. با این حال، اگر این گزینه را فعال کنید، لبه پایینی نوار سیاهرنگی که برای مخفی کردن ناچ ظاهر میشود، در دو طرف گوشههای خمیدهای مانند آنچه در لبه پایینی گوشی وجود دارد، خواهد داشت.
زمانیکه گوشی را برای اولین بار روشن کنید، خبری از منوی کشویی اپلیکیشنها در گوشی نخواهد بود، اما خوشبختانه در نسخههای جدید رابط کاربری EMUI این قابلیت که بتوانید منوی کشویی را فعال کنید، در قسمت تنظیمات نمایشگر قرار گرفته است. ژستهای حرکتی کاربردیای هم در این رابط کاربری تعریف شده است؛ به عنوان مثال با یک بار پایین کشیدن نوار اعلانات، نوتیفیکیشن برنامهها برای شما به نمایش درخواهد آمد و تعداد محدودی از گزینههای کنترل تنظیمات نیز در بالای آنها ظاهر میشود. اما اگر دوباره این نوار را به پایین بکشید، گزینههای تنظیم بیشتری در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
علاوهبراین میتوانید از قسمت تنظیمات گوشی، کلیدهای ناوبری مجازی را غیرفعال کرده و از ژستهای حرکتی قسمت پایین صفحهنمایش (محل قرارگیری حسگر اثر انگشت) استفاده کنید. این ژستها بدین ترتیب است که با یک بار لمس حسگر اثر انگشت عملکرد کلید بازگشت، نگه داشتن آن رفتن به صفحه اصلی و با کشیدن از سمت راست یا چپ برنامههایی که اخیراً از آنها استفاده کردید به نمایش گذاشته خواهد شد.
یکی از قابلیتهای خوب رابط کاربری EMUI در صفحه لاکاسکرین، تغییر تصویر پسزمینه این صفحه با هر بار باز و بسته کردن قفل گوشی است. علاوهبراین، امکان شخصی سازی زیادی هم در این رابط کاربری وجود دارد. امکاناتی مانند Face Unlock، چرخش صفحه هوشمند، باز کردن گوشی با بلند کردن آن از جمله قابلیتهای مفید دیگر EMUI 8.1 در آنر 10 میباشد.
اما همچنان تعداد اپلیکیشنهای از پیش نصب شده، همراه با رابط کاربری EMUI آزاردهنده است. به عنوان مثال؛ برنامه پخش موسیقی، برنامه سلامتی، برنامه نوت و غیره برنامههایی هستند که میتوان نمونههای مشابه آنها را حتی با کیفیت و عملکرد بهتر در پلیاستور نیز پیدا کرد. اما برنامههایی نظیر Game Suite، Phone Manager و Smart Control وجودشان در گوشی کاربردی و مفید به نظر میرسد. برای مالتی تسکینگ در این گوشی نیز آنر امکان استفاده 2 اپلیکیشن در یک صفحه را فراهم کرده است. این قابلیت را میتوان در صفحه مربوط به برنامههای اخیراً استفاده شده، آن هم فقط برای برنامههایی که از این ویژگی پشتیبانی میکنند، فعال کرد.
در مجموع نرمافزار آنر 10 رنگ و بوی آشنای رابط کاربری EMUI را با بهروزرسانیهای مفید و کاربردی در کنار اندروید نسخه 8.1 اوریو به کاربران ارائه میکند. این مجموعه باوجود اینکه ممکن است طرفداران خاصی نداشته باشد، اما تنوع کم نظیری از قابلیتها و امکانات شخصی سازی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
سختافزار و عملکرد فنی
مغز متفکر گوشی آنر 10 چیپست Kirin 970 ساخت هواوی است که این شرکت پیشتر در پرچمداران خود نیز از آن بهره برده بود. این چیپست به 4 هسته پردازشی Cortex-A73 با بیشینه فرکانس 2.4 گیگاهرتز و 4 هسته پردازشی Cortex-A53 با بیشینه فرکانس 1.8 گیگاهرتز مجهز میباشد. پردازشگر گرافیکی این تراشه نیز Mali-G72 MP12 با 12 هسته پردازشی میباشد. آنر در کنار ظرفیتهای ذخیرهسازی مختلف، امکان انتخاب حافظه رم در دو نسخه 4 و 6 گیگابایتی را نیز در اختیار کاربران قرار داده است. البته متاسفانه آنر 10 امکان ارتقاء حافظه ذخیرهسازی از طریق کارت حافظه را ندارد، اما تا سقف 128 گیگابایت فضای ذخیرهسازی برای خریداران در نظر گرفته است.
جای تعجب نیست که امتیاز بنچمارک آنر 10 با دیگر گوشیهایی که مجهز به چیپست کرین 970 هستند، تفاوت چندانی ندارد. عملکرد تک هستهای این گوشی در نرمافزار GeekBench بسیار نزدیک به امتیاز چیپست اسنپدراگون 835 میباشد. این موضوع در مورد امتیاز چند هستهای نیز مشابه است. نباید فراموش کنیم که آنر 10 تقریباً نسبت به همه گوشیهایی که در این رده امتیازی دارند، قیمت پایینتری دارد و نباید از آن انتظار امتیازی رکوردشکن داشته باشیم. اما در عین حال میبینیم که امتیاز پردازنده این گوشی بسیار نزدیک به پرچمداران سال 2018 است. در بنچمارکهای AnTuTu و Basemark هم میبینیم که آنر 10 توانسته به خوبی پابهپای رقبای همرده پرچمدار سال 2018 خود جلو آمده و در رتبه نسبتاً خوبی قرار بگیرد.
آنر 10 شاید سریعترین گوشی موجود در بازار نباشد، اما هیچ انسان واقع بینی هم چنین انتظاری از یک گوشی 400 یورویی ندارد. این گوشی حتی در این بازه قیمتی توانسته پابهپای گوشیهایی که با جدیدترین چیپست اسنپدراگون عرضه شدهاند از نظر عملکرد فنی به رقابت بپردازد. حتی در هنگام انجام عملیات سنگین نرمافزاری مانند بنچمارکها یا بازیهای جدید با گرافیک بالا مانند PUBG نه تنها شاهد هیچگونه لگ و کندی قابل توجهی نبودیم، بلکه گرم شدن گوشی نیز در آن حدی نبود که باعث شود اجرای برنامه دچار مشکل شود و یا برای خنک شدن نیاز به throttling پیدا کند.
دوربین
برای بررسی دوربین Honor 10 هم باید از پردازنده Kirin 970 صحبت کنیم. چرا که تأثیر این سختافزار در دوربین گوشی بسیار محسوس است. آنر هم از قابلیت هوش مصنوعی این چیپست در دوربین گوشی جدید خود بهره میبرد، کاری که اکثر تولیدکنندگان این روزها در گوشیهای پرچمدار خود انجام میدهند. دوربین اصلی آنر 10 قادر است تا در بیش از 500 صحنه، 22 حالت عکاسی مختلف، متناسب با آن صحنهها را تشخیص داده و به حالت عکاسی اعمال کند. این موضوع را زمانیکه در کنار دو حسگر 16 و 24 مگاپیکسلی در نظر بگیریم، روی کاغذ ترکیبی رویایی برای عکاسی موبایل خواهیم داشت. اما عملکرد گوشیها در دانیای واقعی همیشه متفاوت با آن چیزی است که با توجه به مشخصات تئوری انتظار داریم.
به عنوان مثال حتی اگر دانش اندکی از عکاسی داشته باشید، عکسهایی که دوربین آنر 10 با هوش مصنوعی ثبت میکند، برایتان غیرقابل تحمل خواهد بود و ترجیح میدهید با استفاده از حالت عکاسی Pro و تنظیمات دستی عکس را با تنظیماتی که خودتان میپسندید به ثبت برسانید. اما اکثر افرادی که به عکاسی علاقه دارند، ترجیح میدهند ثبت لحظات خود را بر عهده دوربینهای حرفهای بگذارند تا دوربین گوشیهای هوشمند. با این حال، کاربران عادی نتیجه بدست آمده از عکاسی با دوربین گوشی آنر 10 را بسیار میپسندند، چرا که عکسها با جزئیات بیشتر و رنگهای اشباعشدهتری ثبت میشوند. هوش مصنوعی بیشتر از همه در حالت عکاسی پرتره قدرت خود را به نمایش میگذارد. در این حالت با تشخیص چهره مورد نظر فاصله وی با محیط اطراف را شناسایی کرده و با تار کردن پسزمینه جلوه زیبایی به عکس میبخشد.
حالتهای دیگر عکاسی در آنر 10 نیز مشابه گوشیهای قبلی این برند است. اما رابط کاربری جدید این دوربین جای آنها را تا حدی تغییر داده است. البته لازم است این موضوع را اضافه کنیم که امکان انتخاب استفاده ازقابلیت هوش مصنوعی یا خاموش کردن آن در صفحه دوربین وجود دارد. تنها آیکون رنگی در رابط کاربری دوربین مربوط به روشن بودن حالت “AI” یا همان هوش مصنوعی است، که خاموش کردن آن کار سختی نخواهد بود. در طول روز و با نور کافی تصاویر ثبت شده با آنر 10 در همه حالات کیفیت مناسب و قابل قبولی دارند، با توجه به قیمت این گوشی میتوان آن را در میان همردههایش بیرقیب توصیف کرد. شارپ بودن بیش از حد تصاویر در بعضی موارد به راحتی قابل تشخیص است، اما در حدی نیست که زیبایی عکس را تحت الشعاع خود قرار دهد. حتی تصاویر ثبت شده بدون استفاده از قابلیت هوش مصنوعی نیز از کیفیت کاملاً خوبی برخوردار هستند و جزئیات، کنتراست مناسب و نبود نویز در آنها قابل توجه است.
از ویژگیهای خوب دوربین آنر به زوم هایبریدی دو برابر آن اشاره کرد، زیرا همیشه در زمان عکاسی سوژهها کاملاً نزدیک به شما نیستند و برای انتخاب کادر مناسب، به قابلیت زوم نیاز پیدا خواهید کرد. عکاسی در محیطهای تاریک نیز با دوربین آنر 10 نتایجی قابل قبول و مناسب به همراه خواهد داشت. در حالت معمول و بدون کمک هوش مصنوعی عکسهایی با کنتراست مناسب و رنگهایی نزدیک به واقعیت خواهیم داشت. اگر نور کمتر از حد مطلوب باشد، ممکن است مقداری نویز نیز در تصاویر ظاهر شود و جزئیات آنچنان وضوحی نخواهند داشت. با کمک هوش مصنوعی میزان کنتراست تصاویر و شفافیت رنگها بهبود بیشتری دارد، در صورت وجود نویز نیز هوش مصنوعی با کم کردن میزان جزئیات آنها (نویز) را از بین خواهد برد. در مجموع همانطور که اشاره شد تصاویر گرفته شده با آنر 10 در محیطهای تاریک کیفیت قابل قبولی دارند. البته نمیتوان آنها را با نمونه تصاویر قدرتمندترین دوربینها در گوشیهای هوشمند مقایسه کرد، اما در میان گوشیهای همرده با آنر 10، همچنان با اختلاف بهترین تصاویر را میتوانید با این گوشی به ثبت برسانید.
در قسمت فیلمبرداری داستان کمی متفاوت است. از یک سو هیچکدام از دوربینها به لرزشگیر تصویر اپتیکال یا دیجیتال مجهز نشدهاند، اما از سوی دیگر با هدف اشغال فضای کمتر در گوشی، امکان ذخیره فیلمهای ضبط شده با کدک h.265 نیز وجود دارد. کیفیتهای 4K و FHD با نرخ 30 فریم بر ثانیه، جزئیاتی خوب، رنگهایی طبیعی و کنتراست بالایی دارند. رنج دینامیکی (HDR) خوبی هم در هنگام فیلمبرداری با این گوشی مشاهده میشود. این موضوع را میتوان در جزئیات رنگ صحنههای مختلف به وضوح دید. اما متأسفانه در فیلمبرداری با نرخ 60 فریمبرثانیه به دلیل نبود لرزشگیر، فیلمها بسیار تار و نامطلوب هستند.
آنر 10 برای دوربین سلفی خود حسگری 24 مگاپیکسلی در نظر گرفته است که از این حیث هم در میان رقبا دست نیافتنی به نظر میرسد. ترکیب این حسگر با هوش مصنوعی باعث شده تا بتوانیم جزئیات خوبی در عکسهای سلفی خود به ثبت برسانیم. علاوهبر جزئیات، کیفیت رنگها نیز مناسب و طبیعی هستند.
قابلیت زیباسازی چهره هم در این دوربین وجود دارد، اما برخلاف پرچمداران جدید شرکت اپل نه تنها میتوانید این قابلیت را به طور کل خاموش کنید، بلکه در 10 سطح مختلف نیز قابل تنظیم میباشد. عکسهایی که با دوربین سلفی این گوشی ثبت میشود، حتی اگر به صورت درست فوکس نشده باشند، به دلیل ابعاد بزرگ جزئیات مناسب و کافی خواهند داشت تا تارشدگی خاصی در آن مشاهده نشود. استیکرهای سه بعدی مخصوص دوربین سلفی نیز با نام AR Stickers در نرمافزار دوربین سلفی آنر 10 هم وجود دارد که میتواند قابلیت بسیار سرگرم کنندهای باشد.
نمونه تصاویر گرفته شده با Honor 10:
عکس بالا در حالت معمولی و عکس پایین در حالت AI
عکس بالا در حالت AI و عکس پایین در حالت معمولی
عکس در حالت AI
عکس در حالت AI
عکس در حالت AI
عکاسی در شب با حالت AI
عکاسی در شب با حالت معمولی
عکاسی با قابلیت استیکر AR
عکاسی با دوربین سلفی در روز و شب
صدا
متاسفانه آنر 10 به بلندگوهای استریو مجهز نیست، اما تنها بلندگوی اصلی این گوشی که در لبه پایینی و کنار پورت USB-C قرار دارد از بلندی صدای بسیار خوب برخوردار است و صدای شفاف با جزئیات دقیقی پخش میکند. بلندگوی مکالمه این گوشی نیز کیفیت کاملاً خوب و قابل قبولی ارائه میدهد و باتوجه به کیفیت تماسهایی که در انواع شبکههای مخابراتی کشور دردسترس میباشد، فراتر از حد نیاز عمل میکند. آنر 10 به پورت 3.5 میلیمتری جهت استفاده از هدفون مجهز شده است، اما متاسفانه همانطور که ویدئوی جعبه گشایی این گوشی دیدیم، خبری از هدفون در داخل جعبه آن نبود. بنابراین در انتخاب کیفیت صدای خروجی هدفون خود آزادی عمل بیاندازهای خواهید داشت.
باتری
آنر 10 باتری 3400 میلیآمپرساعتی غیرقابل تعویض دارد که با توجه به پشتیبانی این گوشی از قابلیت SuperCharge که شارژر و کابل مخصوص نیاز دارد، میتواند در مدت زمان کمی (0 تا 65 درصد شارژ در مدت 30 دقیقه) شارژ شود. البته باز هم برخلاف گوشیهای پرچم دار اپل، برای استفاده از این شارژر و کابلش نیاز به پرداخت هزینهای اضافه نیست، چرا که هر دوی آنها در داخل جعبه آنر 10 قرار دارد. لازم به ذکر است که با وجود بدنه شیشهای که قاب پشتی آنر 10 را تشکیل میدهد، متاسفانه قابلیت شارژ بیسیم در این گوشی تعبیه نشده است. در بنچمارک تست مخصوص باتری که سنگینترین شرایط استفاده از باتری گوشی را شبیه سازی میکند، آنر 10 توانست نزدیک به 6 ساعت شارژدهی داشته باشد، اما این تنها در صورتی است که به بدترین نحو و بی وقفه از گوشی خود استفاده کنید. اما در شرایط عادی و استفاده معمول این گوشی میتواند به راحتی یک روز کامل برای استفاده شارژ داشته باشد. این موضوع را میتوان به چیپست پیشرفته آنر 10 نیز ربط داد، چراکه تنها در موارد نیاز هستههای پردازشی پرقدرت آن به فعالیت خواهند پرداخت و در باقی موارد، زمانیکه نیاز به قدرت پردازشی بالا نیست، پردازنده آن با ذخیره انرژی از هستههای کم مصرف خود بهره میبرد.
جمعبندی
آنر با ارائه این گوشی بدون شک برگی دیگر به دفتر موفقیتهای خود خواهد افزود، چرا که آنر 10 در کنار زیبایی خیرهکننده خود از قدرت سختافزاری بالایی نیز بهرهمند است. ترکیب هوش مصنوعی در دوربینهای این گوشی نتایج رضایتبخشی از خود نشان میدهد و نمایشگر تمام صفحه آن تجربهای از آیندهی نمایشگرهای گوشیهای هوشمند (متاسفانه با وجود ناچ) را به کاربر ارائه میدهد. باتری قدرتمند و شارژ سریع نیز اطمینان کافی برای استفاده از این گوشی در یک روز کامل را میسر میکنند. اما در هر صورت ایراداتی مانند عدم پشتیبانی از کارت حافظه، نبود شارژ بیسیم، نبود لرزشگیر در دوربینها نیز به این گوشی وارد است. خوشبختانه این نواقص آنچنان اساسی و تأثیرگذار نیستند و زمانیکه همه نکات مثبت و منفی این گوشی را با توجه به قیمت 400 یورویی آن در نظر بگیریم، در مییابیم که با یکی از مناسبترین گزینههای خرید گوشی در بازار روبهرو هستیم.
9امتیاز9.2سخت افزار8.9صفحه نمایش8.9دوربین8.7صدا9.5طراحی8.8باتری9.1ارزش خرید
عالی بود ممنونم
سلام
ممنون از توجهتون
ازونجاییکه این گوشی هنوز به طور رسمی وارد کشور نشده، به تومان هم قیمتگذاری نشده
ممنون خانوم نوربخش از بررسیتون.فقط اینکه قیمتش معلوم نیست؟
گوشی خوبی به نظر میاد . ولی نمیدونم هیچ جوره با ناچ کنار نمیام .
تو ایران که نیست . لااقل من ندیدم
سلام
بازی بالایی PUBG Mobile- بازی پایین سمت راست Asphalt 9- Legends و بازی پایین سمت چپ Darkness Rises هست
با تشکر
سلام با تشکر از بررسی عالی تون .
فقط یک سوالی دارم خواهش میکنم پاسخ بدین . اون 3 بازی رو که تست کردین میشه اسمش رو بگین . همون که تو تصویر هست .