جامعه سخت افزار و تکنولوژی در غرب کره زمین، به شدت از رویهای که اینتل برای عرضه کارت گرافیکهای Arc Alchemist پیش گرفته ناامید شدهاند. عرضه این کارت گرافیکها نه تنها با تأخیر زیادی مواجه شد، بلکه محدود و منحصر به کشور چین بود. البته بررسی کنندگان غربی همچنان تلاش خود را کردند که بتوانند به کارت گرافیک Arc A380 دسترسی پیدا کنند. حتی برخی بررسی کنندگان تصمیم گرفتند به صورت تجمیعی، باهم از چین کارت گرافیک سفارش بدهند تا هزینههای ارسال از کشور چین بین همه تقسیم شود. حتی بررسی کنندگان باهم توافق کردند که بررسیهایشان را به صورت همزمان منتشر کنند.
بررسی کارت گرافیک Intel Arc A380
علاوه بر بررسیهای متعدد چینی که از کارت گرافیک Arc A380 منتشر شده، طی چند روز گذشته رسانههای غیر چینی هم بررسی خود از این کارت گرافیک را منتشر نمودهاند: رسانه روسی PRO Hi-Tech، رسانه اسپانیایی Professional Review و سه رسانه آلمانی: Golem و Computer Base و Igor’sLAB. بگذارید به خلاصه دیدگاه بررسی کنندگان در مورد کارت گرافیک Arc A380 بپردازیم:
ComputerBase: رها شده وسط میدان مین، در حالت مستی
سایت ComputerBase در بررسی کارت گرافیک Arc A380 تأکید کرده که این کارت گرافیک «به هیچ وجه یک شکست کامل نیست». اما این کارت گرافیک، جایگاه خود را پیدا نکرده و نمیتواند در کنار ضعیفترین کارت گرافیک RDNA 2 یعنی RX 6400 و حتی کارت گرافیک 3 ساله GeForce GTX 1650 قرار بگیرد. اما عملکرد این کارت گرافیک، تنها مشکل آن نیست. اینطور که بررسی کننده میگوید، درایور این کارت گرافیک مثل یک «سایت ساختمانی» است. تجربه گیمینگ با این کارت گرافیک به خاطر بهینه نبودن درایور اصلاً دلچسب نیست و کاربر مجبور میشود سیستم خود را مدام ریستارت کند.
حتی با جدیدترین درایور اینتل، بازی کردن با کارت گرافیک Arc A380 مثل قدم زدن در یک میدان مین در حال مستی است. هیچ راه بهتری برای تشریح چند روزی که با کارت گرافیک Arc A380 درگیر بودیم وجود ندارد. حتی نمیدانید از کجا باید شروع کنید. در حال حاضر، به هیچ وجه قابل درک نیست که چگونه یک شرکت بزرگ و صاحب نام مثل «اینتل» میتواند همچین محصولی را حتی به یک مشتری بفروشد.
Wolfgang Andermahr، بررسی کننده سایت ComputerBase
Igor’sLAB: نشان «NOT APPROVED» برای کارت Arc A380
سایت Igor’sLAB ادعاهای ComputerBase را در بررسی خود تأیید میکند و عقیده دارد که کارت گرافیک Arc A380 بدون یک اورهال اساسی اصلاً قابل استفاده نیست. طراحی کارت گرافیک ساخت شرکت GUNNIR قویاً نشان میدهد که در برخی بخشهای کارت – نظیر مدارات انرژی – در هزینهها صرفه جویی شده. حتی اسمبل این کارت گرافیک نیز به شدت شلخته بوده و در آن، از پدهای حرارتی بیش از حد ضخیم و مقدار نامتعارف خمیر سیلیکون استفاده شده است. این کارت گرافیک به حدی بد بوده که سایت Igor’sLAB نشان NOT APPROVED را به آن اهدا کرده است. این، دومین باری است که این نشان توسط این سایت به یک محصول اعطا شده.
خبری از پشتیبانی ماینینگ نیست
یک خبر خوب در مورد کارت گرافیک Arc A380 وجود دارد: این کارت گرافیک در حال حاضر از هیچ نرم افزار ماینینگی پشتیبانی نمیکند. البته که با ریزشهای اخیر بازار کریپتو، تب ماینینگ نیز فروکش کرده و استخراج رمزارزها با کارت گرافیک دیگر سودآوری چندانی ندارد. اما باز با این وجود، عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از نرم افزارهای ماینینگ خبر خوبی برای گیمرها به حساب میآید.
کارت گرافیک Intel Arc A380 در حال حاضر تنها در کشور چین عرضه شده و در هیچ کشور دیگری به صورت مستقیم قابل خرید نیست. این شرکت هیچ اطلاعاتی از زمان عرضه کارت گرافیکهای Arc Alchemist به دیگر بازارهای دنیا منتشر نکرده است و همچنان باید منتظر بمانیم.
دیدگاهتان را بنویسید