گوشی های هوشمند و بازار آن مکان چالش برانگیزی است. هر شرکتی که می خواهد سهم خوبی را از کیک سود این بازار ببرد هر روز وارد نبردی نفس گیر با دیگر رقبا می شود و تنها زمانی می تواند جایگاه خود را حفظ نموده یا ارتقا دهد که از پس حل معادله پیچیده ای برآید که زاده نیازهای ضروری و غیر ضروری کاربران است؛ نیازهایی که برخی شکل گرفته اند و برخی قرار است شکل بگیرند. شرکت سونی به عنوان نامی مطرح در این بازار برای خود برنامه ریزی فشرده ای دارد و سعی می کند هر شش-هفت ماه یکبار محصول رده بالایی را عرضه کند که به عنوان یک پرچمدار هم فروش بالایی داشته باشد و هم به حفظ ارزش برند و فروش دیگر محصولات مشابه کمک کند. گوشی +Z3 به فاصله تقریبا هفت ماه پس از Z3 از راه رسیده و بر خلاف گذشته نه به نام Z4، که با یک بعلاوه در جلوی نام نسل قبل معرفی می شود (در ژاپن این گوشی به اکسپریا Z4 شناخته می شود).
طراحی و ساخت
اگر گوشی اکسپریا +Z3 را در کنار Z3 بگذارید، هر دو را تقریبا یکسان خواهید یافت. علامت + در نامگذاری محصول نیز سعی دارد همین را بگوید و به ما خاطر نشان سازد که نسخه ای به روز شده از همان گوشی قبلی را پیش روی داریم. شعار تبلیغاتی سونی برای +Z3 “باریک تر، سبک تر، سریعتر” است. بر همین اساس، ضخامت بدنه از 7.3 میلی متر به 6.3 میلی متر کاهش یافته، وزن 152 گرمی به 144 گرم رسیده و چیپ ست Snapdragon 801 با مدل 810 جایگزین شده است.
همچون گذشته هر دو سوی دستگاه با شیشه محافظ پوشانده شده و فریم فلزی با سبک طراحی آشنای Omni-Balance مابقی گوشی را در بر می گیرد. شیشه محافظ با لایه ای ضدچربی یا Oleophobic پوشانده شده، اما باز هم چون بیشتر بدنه از جنس شیشه است، ناچارید گوشی را مرتب تمیز کنید. فریم فلزی Z3 بافت ماتی داشت که در Z3+ جای خود را به فلز براق داده است. مکان دکمه های تغییر حجم صدا، پاور و شاتر دوربین تفاوتی نکرده و ورودی سیم کارت و microSD از سمت راست به کناره چپ منتقل شده است. کناره بالا محل پورت 3.5 میلی متری صوتی و میکروفون حذف نویز مکالمه بوده و پورت microUSB در کناره پایین قرار دارد. سابقا محل این پورت در Z3 کناره چپ بود و با درپوشی پوشانده می شد تا در برابر نفوذ آب عایق گردد. این درپوش پس از مدتی شل می شد و کارایی خود را از دست می داد. خوشبختانه و به مانند برخی گوشی های بازار همچون HTC Desire Eye، می بینیم که سونی روند قبل را تغییر داده و دیگر از آن درپوش مشکل ساز بر پورت microUSB خبری نیست. دو بلندگوی استریو نیز در باریکه ای مجاور لبه های بالایی و پایینی قرار گرفته اند. پشت دستگاه برند نقره ای و براق سونی جلب نظر می کند و گوشه بالا سمت چپ همچون گذشته میزبان دوربین 20.7 مگاپیکسلی است که خوشبختانه از بدنه بیرون نزده (برخی این بیرون زدگی را دوست دارند) و توسط فلش LED در پایین خود همراهی می شود. به روال قبل و به لطف بهره مندی از استاندارد IP68، عضو تازه سری P کاملا در برابر نفوذ گرد و غبار مقاوم سازی شده و صحت کارکرد آن در برابر نفوذ آب نیز تا عمق 1.5 متری و به مدت 30 دقیقه تست و تضمین شده است.
صوت و تصویر
سونی همیشه صفحه نمایش های بسیار خوب و با کیفیتی را برای محصولات پرچمدار خود در نظر گرفته و این مورد هم مستثنا نیست. صفحه نمایش 5.2 اینچی +Z3 از نوع IPS LCD بوده و با وضوح تصویر 1080p از تراکم 424 پیکسل بر اینچ بهره می برد. اگر درگیر مسابقه وضوح تصویر سازندگان نشویم، چنین تراکمی برای هر کاربردی کافی خواهد بود و بیش از آن ضرورتی ندارد.
کنتراست رنگ ها و زاویه دید بالا است اما طبق روال نسل های قبل، دمای رنگ ها بالا بوده و به سردی گرایش بسیار دارند. البته این مورد را می توان تا حد قابل قبولی با تنظیم تراز سفیدی در زیر مجموعه Display از بخش تنظیمات مرتفع نمود. میزان روشنایی صفحه نمایش در حداکثر و حداقل خود عالی است و چه در نور روز و زیر آفتاب باشد، چه در شب و در تاریکی به چت و وب گردی بپردازید، از گوشی خود بسیار راضی خواهید بود. موتور X-Reality نیز با تغییراتی که در رنگ، کنتراست و Sharpness عکس و ویدیوی به نمایش در آمده اعمال می کند، تصاویری واضح تر، زیباتر و با نویز کمتر ارائه می دهد. در آخر حساسیت لایه خازنی صفحه نمایش به اندازه کافی بالا هست که بتوانید با دستکش و در زمستان به سهولت از گوشی خود استفاده نمایید. هنگام شنیدن نام و یا برخورد به برند سونی نخستی چیزی که به یادمان می آید سیستم های صوتی-تصویری رده بالا و با کیفیتی است که این شرکت در ساخت آنها تبحری خاص دارد. در سطرهای قبل از کیفیت بالای صفحه نمایش +Z3 گفتیم و در اینجا همین را کمی ملایم تر برای سیستم صوتی می گوییم. دو بلندگوی استریو در بالا و پایین صفحه نمایش کیفیت خروجی و حجم صدای خوبی دارند، اگر چه آنقدر قدرتمند نیستند که بتوانند با رقبایی چون HTC One M8 در افتند. با اتصال یک هدفون مناسب به دستگاه همه چیز بهتر می شود (هندزفری همراه گوشی چندان تعریفی ندارد). رابط کاربری اپلیکیشن Music طراحی خوبی دارد و یکی از مواردی که در آن دوست داریم امکان جستجوی آهنگ ها برحسب پوشه آنهاست. کیفیت خروجی 3.5 میلی متری در حد نام سونی است و علاوه بر آن به کمک ویژگی +Clear Audio و یا DSEE HX در بخش تنظیمات می توانید تجربه شنیداری خود را غنا بخشید. DSEE HX کوتاه شده Digital Sound Enhancement Engine بوده و موتوری پردازشی است که سعی دارد جزییات حذف شده از فایل MP3 و AAC را در فرآیند فشرده سازی بازسازی کند و کیفیت شنیداری نزدیک به فایل ها Lossless همچون FLAC ارائه دهد. اگر عادت به شنیدن موسیقی با صدای بسیار بلند دارید، +Z3 خیلی کمکی به حالتان نمی کند و حداکثر حجم صدای خروجی در حد استاندارد گوشی های موبایل باقی می ماند (این برای گوش هایتان هم بهتر است!).
رابط کاربری و اپلیکیشن ها
اکسپریا +Z3 اندروید Lollipop نسخه 5.0.2 را اجرا می کند و سونی برای آن رابط کاربری اختصاصی خود را در نظر گرفته که در بسیاری بخش ها به رابط اندروید خالص شباهت دارد؛ با این وجود تغییراتی به آن وارد شده که تجربه کاربری را غنا می بخشد و لذت بخش تر می سازد. صفحه خانگی و لاک اسکرین همان طراحی کلی اندروید خالص را دارند و برخی موارد همچون ترکیب بندی ساعت و شکل دکمه Home تغییر یافته است. تاریخچه اپلیکیشن های اجرا شده نیز به شکل پشته ای بوده و در پایین آن نوار باریکی به نام Favorites bar امکان دسترسی به مرورگر وب، صندوق پستی، موسیقی و برخی موارد کاربردی دیگر را فراهم می کند. منوی اپلیکیشن ها از صفحه خانگی جدا بوده و امکان مدیریت و شخصی سازی دارد و می توانید با کشیدن انگشت خود از حاشیه چپ به راست نوار مدیریتی آن را ظاهر نموده و تغییرات دلخواه را اعمال کنید. اقلام نوار میانبرها هم قابل تغییر بوده و می توانید مواردی را به دلخواه خود افزوده و یا حذف کنید.سونی به روال دیگر رقبا برخی اپلیکیشن های اختصاصی خود را به همراه گوشی ارائه می دهد و سیستم مسیر یابی GARMIN Navigation، برنامه حفاظتی AVG Protection، اپلیکیشن های طراحی Sketch و شناسایی موسیقی در حال پخش TrackID از آن جمله اند.
سخت افزار و کارایی
چیپ ست پر حرارت Snapdragon 810 قدرتمند ترین SoC موبایلی است که می توانید پس از Exynos 7420 به کار رفته در گلکسی S6 بیابید. از لحظه عرضه، شایعات مختلفی پیرامون این چیپ ست برای گرمای بالا شکل گرفته که هنوز هم ادامه دارد. هنگام عرضه +Z3 عنوان شد که مدل 810 به کار رفته در گوشی گونه ای اصلاح شده بوده که مشکلات حرارتی ندارد. پس از آن گرمای بالا گلایه برخی از کاربران را بر انگیخت و منتهی به تایید رسمی سونی بر وجود این مورد شد و قول رفع آن را در یک بروزرسانی به کاربرانش داد. زمانی که این گوشی به دستمان رسید، سونی بروزرسانی تازه ای به حجم تقریبا 70 مگابایت و با شماره ساخت 28.0.A.7.24 را ارائه داده بود که گفته می شد برای رفع حرارت بالای گوشی است. ما این بروزرسانی را پیش از شروع بررسی نصب کردیم و متاسفانه باید بگوییم که +Z3 همچنان به شدت داغ می شود و اپلیکیشن ها با نمایش پیامی ناخواسته بسته می شوند.
پردازش گرافیکی بر عهده Adreno 430 نهاده شده و این پردازنده برای علاقه مندان به بازی های موبایل با گرافیک سنگین حکم آب حیات را دارد و در این ابعاد توان محاسباتی بسیار خوبی را ارئه می دهد. میزان RAM به مانند Z3 برابر با 3 گیگابایت بوده که در وضوح تصویر 1080p برای هر کاربردی کافی و بعضا بیش از حد نیاز است. فضای ذخیره سازی داخلی 32 گیگابایت (9.5 گیگابایت اشغال شده توسط سیستم عامل) بوده و تا 128 گیگابایت با microSD قابل توسعه می باشد. مشخصات سخت افزاری کامل را می توانید در این لینک بیابید. انرژی گوشی توسط باتری لیتیوم-یون 2930 میلی آمپر ساعتی تامین می شود که 70 میلی آمپر ساعت کمتر از نسل قبل بوده و با توجه به بدنه یکپارچه دستگاه قابلیت تعویض ندارد. برای اجرای بنچمارک ها گوشی در حالت شارژ کامل قرار گرفته، به برق متصل شده و تمامی مدهای ذخیره انرژی غیر فعال شدند.
بنچمارک | امتیاز |
3D Mark | Ice Storm: 15,324 Ice Storm Extreme: 12,900 |
AnTuTu Benchmark | Main Test 32 Bit: 49,167 Main Test 64 Bit: 51,176 HTML5 Test: 18,972 |
AndroBench | Sequential Read: 308 MB/s Sequential Write: 65.24 MB/s |
CPU Prime | Score: 16,916 |
GeekBench 3 | Single-Core: 1,226 Multi-Core: 4,046 |
Basemark GUI | Native: 60 fps 720p: 558 fps |
Basemark OS II | Overall: 1,500 System: 2,500 Memory: 865 Graphics: 3,300 Web: 712 |
Basemark X | Medium Quality: 33,961 High Quality: 21,283 |
CF-Bench | Native Score: 57,413 Java Score: 55,618 Overall Score: 56,336 |
دوربین
نخستین سنسور 20.7 مگاپیکسلی از سری IMX سپتامبر 2013 توسط گوشی اکسپریا Z1 وارد بازار شد. پس از آن هر شش ماه یکبار و با معرفی عضوی تازه از سری Z، این سنسور با کمی بهبود و بهینه سازی با پرچمدار جدید عرضه می شود. به همین روال، +Z3 نیز یک سنسور 20.7 مگاپیکسلی از جنس CMOS و به ابعاد 1/2.3 اینچ را در پشت لنز دوربین اصلی خود داشته و برای دوربین جلو نیز سنسور 5.1 مگاپیکسلی را به کار می گیرد. متاسفانه به مانند گذشته خبری از لرزشگیر نوری یا OIS نیست و علاوه بر آن از یک فلش LED برای روشن سازی صحنه های کم نور استفاده می شود. فلش دوم با تونالیته رنگی مایل به نارنجی می توانست سردی رنگ ها را که ناشی از نور فلش سفید است کم کند. اپلیکیشن دوربین امکانات زیادی را در اختیارتان می گذارد و می توانید حالت Superior auto را برای انتخاب خودکار تنظیمات صحنه برگزینید؛ از مد دستی یا Manual برای کنترل بیشتر بر پارامترها استفاده کنید؛ با قابلیت های بامزه ای چون AR mask، AR fun و AR Effect کمی تفریح کنید و یا صحنه دلخواهتان را با ویدیوی حرکت آهسته (Timeshift video) و یا 4K ثبت نمایید. در مد Manual می توانید تراز سفیدی و میزان نوردهی را به تشخیص خود تغییر دهید و یا به سراغ لیست بلند بالای تنظیمات پیشفرض (Preset) بروید و با انتخاب گزینه مناسب، صحنه را به دوربین بشناسانید تا خودش تراز سفیدی و مابقی موارد را تنظیم کند. البته به یاد داشته باشید که امکان تعیین Preset تنها زمانی ممکن است که وضوح عکس 8 مگاپیکسل باشد و در دو وضوح بالاتر (15.5 و 20.7 مگاپیکسل) قابلیت انتخاب صحنه غیر فعال شده و تنها می توانید تراز سفیدی و نوردهی را تغییر دهید. امکان تنظیم ISO و قابلیت HDR نیز از منوی اصلی در هر وضوحی ممکن است. فقط دوست داشتیم سونی راهی هم برای تنظیم سرعت شاتر در اختیار می گذاشت تا لذت کار با دوربین تکمیل شود.
دوربین اصلی به هنگام روز و در محیط بیرونی عکس ها را با رنگ های واقعی، کنتراست مناسب، بدون نویز(طبیعتا!) و بسته به وضوح انتخابی با جزییات متوسط تا خیلی خوب ثبت می کند. اگر اندکی تحرک در صحنه دارید و فرضا شاخه های درختان در اثر باد جا به جا می شوند، می توانید با فعال کردن گزینه Image Stabilizer در بخش Manual و یا انتخاب Anti motion blur از قسمت Preset ها کمی از تار شدگی حرکتی بکاهید. با این وجود همچنان کمبود لرزشگیر نوری حس می شود.
در محیط داخلی کم نور و یا شب هنگام کیفیت رنگ ها همچنان خوب است و نویز تصاویر در رده گوشی های موبایل اندک بوده و سیستم حذف نویز کار خودش را خیلی خوب انجام می دهد. در واقع +Z3 یکی از بهترین گوشی هایی است که برای عکاسی در شب یا نور کم می توانید بیابید.
دوربین جلو 5.1 مگاپیکسلی است و مشخصا هدف از چنین وضوحی جلب نظر سلفی دوستان بوده، و گرنه یک سنسور 2 مگاپیکسلی برای فیلمبرداری Full HD کافی است. به مانند دوربین اصلی در اینجا دیگر از آن تنظیمات دستی و Preset خبری نیست. البته می توانید گزینه HDR را برای عکاسی به هنگامی که منبع نوری پشت سرتان است فعال کنید و یا از Image Stabilizer و صاف کننده صورت(!) برای چهره ای تر و تمیز تر کمک بگیرید. اگر بخواهیم کیفیت رنگ و میزان نویز دوربین جلو را با دوربین اصلی مقایسه کنیم، کار آن ساخته است؛ اما در قامت یک دوربین 5 مگاپیکسلی با سنسوری کوچک هم نویز تصاویر پذیرفتنی است و هم تصویر نهایی کیفیت خوبی دارد. تا یادمان نرفته، مشکلات حرارتی Snapdragon 810 در تجربه ای که با دوربین داشتیم به خوبی خود را نشان داد. کافی است کمی با بخش های مختلف دوربین ور بروید تا گوشی حسابی داغ کند و سپس با نمایش پیامی از محیط به بیرون هدایت شوید. جای خوشوقتی است که +Z3 ضد آب بوده و می توانید با گرفتن آن زیر شیر آب روند خنک سازی را تسریع کنید!
نتیجه گیری
علامت بعلاوه یا پلاس در نام +Z3 به درستی ماهیت این گوشی را تعریف می کند. آنچه سونی انجام داده نه عرضه یک محصول تازه، که یک بروزرسانی بر گوشی Z3 است؛ اقدامی که با توجه به نامگذاری هوشمندانه صورت گرفته نمی توان خرده ای بر آن گرفت، جز اینکه باعث نا امیدی هوادارانش شده است! البته سونی کمی هم بدشانسی آورد که دردسرهای حرارتی Snapdragon 810 گریبانش را گرفته است. همانطور که گفتیم این شرکت رسما وجود مشکل را پذیرفته و فعلا یک بروزرسانی هم برای رفع آن منتشر نموده؛ هر چند که دستکم و برای گوشی تستی که در اختیارمان قرار گرفت، نتوانست اثر مثبتی داشته باشد. در هر صورت راه حل هر چه که باشد، امیدواریم به مانند راهکار HTC برای گوشی One M9 منتهی به کاهش حداکثر فرکانس کاری و توان پردازشی نشود.
سلام دوست عزیز. از این لینک میتونید راهنمای خرید گوشی های کمتر از 1 میلیون تومن رو مشاهده کنید که بروزرسانی شده:
راهنمای خرید گوشی با بودجه بین 500 هزار تا 1 میلیون تومان ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87/19817/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-500-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-1-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86″[/url])
سلام بودجه ام در حد 940 تومن هست چه گوشی پبشنهاد می کنید ؟
:-))=))
:-))=))
سلام
گوشی های هواوی P8 و ایسوس Zenfone 2 Deluxe و سامسونگ A7 2016 رو پیشنهاد میدم.
سلام دوستان من میخواستم گوشی تا آخر یک میلیون و صد تومان بخرم بهم چی چیزی پیشنهاد میکنید؟؟اگربگید ممنون میشم
سلام
گوشی های سامسونگ J7 و هواوی Honor 7 رو پیشنهاد میکنم.
گوشی در حد1 تومن چی پیشنهادمیدید؟میخام باتریش زود تموم نشه چون زیاد باهاش صحبت میکنم
لطفاراهنماییم کنید
چیزی نبود بهش گیر بدین رفتین زدین طراحی تکراری بدنه !!!! هر چند تکراری تکراری تر از سامسونگ و اپل گوشی توی دنیا نیست !!!! . متاسفم برای این سایت فن بوی ! =))
سلام دوست عزیزخسته نباشی ببخشید من میخوام زد۳پلاس بگیرم شنیدم داغ میکنه و برنامه ها بیرون میزنه ارور میده .شما که داریواقعا همینطوره یا ن الان بروزرسانیش کردی برطرف شده لطفا رهنمایی کن ممنون میشم مرسی داداش عزیز
سلام
در این قیمت گوشی های سامسونگ S6 و هواوی P9 رو پیشنهاد میکنم.
سلام دوستان من میخوام تا یک میلیون و پانصد هزینه کنم . گوشی میخوام هنگ نکنه سرعت وب بالا تصویر خوب دوربین خوب اجرای بازی اسفالت 8 و صفحه بین 5 تا 5/5 لطفا راهنمایی کنید چه برندی . س.نی سامسونگ .هواوی. یا اچ تی سی
دوستانی ک دنبال کیفیت صدا هستن z3 واقعا فوق العادس کیفیت صداش من دوماهیه دارمش صداش حرف نداره
آقا من گوشی سونی +z3 را گرفتم به روز رسانی کردم به آندروید 6.0.1مشکل داغی اش برطرف شده و در کل گوشی خوبی من راضی هستم
سلام
محمد عزیز Z3 plus مجموعا گوشی خوبی هست ولی اگر سفق بودجتون رو بفرمایید بهتر میتونم راهنماییتون کنم. ممکنه بتونید گوشی با باتری قوی تر و مناسب تر برای بازی سنگین تهیه کنید.
سلام من یه گوشی میخوام برا بازی های سنگین و با دیتا و تلگرام و اینستگرام این چیزا:=smile:lبه نظرتون گوشی سونی زد3پلاس خوبه یانه لطفاذکمکم کنید و بگید چی بخرم باتشکر:x
سلام
دوست عزیز این گوشی هم دوربین و هم کیفیت صدای خوبی داره و انتخاب خوبی هست.
:smiley2:smiley2 سلام میخواستم این گوشی رو بخرم.صداش خوب هست؟دوربینش اندازه s5 هست؟ برام دوربین وصداش خیلی مهمه.میخوام وقتی زنگ میخوره متوجه شم وعکاسی هم تصاویره خوبی بگیره یعنی درحده s5.میشه راهنمایی کنید دوستان؟؟؟
اینو بخرم یا جی4 دارم از وسط دو تیکه میشم…:-((
وای موندم چی بخرم….:smiley5یکی راهنمایی کنه
وای موندم چی بخرم…:smiley5
دوست عزیز نرم افزار روی سخت افزار اثر مستقیم داره همون جوری ک ی بد افزار سیستم شما رو ب هندل زدن میندازه.با استفاده از اپدیتی ک سونی داده جلوی ب کار گیری 100درصد توان snapdragon810رو گرفته و گرمای اون رو کم تر کرده:smiley1:smiley1:smiley1
سلام دوست عزیز شما هر دو گوشی رو از توی سایت ها مقایسه میکنید که به هیچ وجه معتبر نیستند شما سعی کنید یک نسخه ی اصل سونی زد تری رو تهیه کنید البته در ایران به سختی گیر می اید
و یک نسخه ی اصل سامسونگ اس سیکس رو تهیه کنید در عمل مقایسه کنید متوجه میشوید کدام بهتر هست
شرگکت لامبور گینی داره ماشین های تاژی توی دنیا تولید میکنه اما همه لامبور گینی نمیخرند
توجه داشته باشین آن چیز که اکثریت مردم قبول دارند الزاما صیحیح نیست
سلام
دوست عزیز اگر کیفیت عالی و تفکیک صدای قوی مد نظرتونه باید جداگانه هدفون تهیه کنید.
اما هدفون خودش خوب و راضی کننده هست.
سلام می خاستم بدونم از نظر وضوح و تفکیک صدا و کیفیت پخش از هدفون چقدر مناسب هست؟ برای موسیقی دوستان مناسب هست یا نه؟
فقط دوربین z3سونی از s6 یه کمی بهتره وگرنه s6رو دست سونیه
ای کاش این محصول در اختیار ما هم قرار بگیرد.(آقا رضا پناهی =D)
والله دیجی کالا برسی تصویری انجام داد به گرمای دستگاه هیچ اشاره ای نکرد شما گوشیرو خراب نکنید صفحه نمایشش خیلی از صفحه نمایش صورتی سامسونگ بهتره;)
قابل توجه آقا محمود. GALAXY S6 توانست رکورد بالا ترین تراکم پیکسلی را بزند شما چگونه می گویید که صفحه ی آن بهتر است؟؟! در ضمن GALAXY S6 دارای صفحه نمایشی با رزولوشن QuadHD می باشد که دو برابر Z3+ با رزولوشن Full HD است. در نتیجه صفحه نمایشGALAXY S6 از Z3+ خیلی بهتر است!!!
سلام دوست عزیز
محصول در اختیار ما قرار بگیرد حتما این کار را می کنیم.
لطفا (Asus Zen fone2 ZE551ML (4G ram رو هم برسی کنید
بعد از فروش خوب Xperia Z تصمیم گرفت این نوع طراحی رو تکرار کنه دقیقا مثل HTC بعد ار HTC One x
گویا امروز یه آپدیت دیگه به تایید رسید. سونی انقدر غوله در الکترونیک که این مشکلو بطور کامل حل میکنه. واقعا وقتی مقایسه صفحه نمایش با فیلمبرداری در شب z3+ با s6 و g4 رو دیدم تازه پی بردم سونی چقدر جلوتره از بقیه که مدل بهینه شده نسل قبلش با پرچمدارای روز رقایت میکنه و شکستشون هم میده. ببین چه شود z5 فقط.
با هیچ روشی نمیشه این مشکل رو حل کرد چون سخت افزاریه نه نرم افزاری.
بزرگترین اشتباه سونی در این گوشی استفاده از اسنپدراگون 810 بود.این مسئله رو به سختی میشه قبول کرد که با یک آپدیت بشه مشکل حرارتی پردازنده رو حلش کرد.
سونی که باز نتونست مشکل گرمای گوشیش را حل کنه برای چی این مدل را به بازار فرستاد .
گوشی های سونی همشون شبیه هم هستن.
سونی گوشی خوب و عالی به بازار ارایه داده است و یاید یک عدد واتر کولینگ هم به عنوان اشانتیون به کاربرها هدیه بدهد و بلایی که سر خم شدن گوشیهای اپل به سرش آمد حالا با داغ کردن چیپست سر سونی می آید !!!!! 😀 😀 😀
عالی بود بررسیتون. کیفیت صفحه نمایش و دوربین از s6 بیشتره. سایت همسایه بررسی کرده بود لذت بردیم. این گوشی جزو بهترینهای حال حاضر هست.
اگر درگیر مسابقه وضوح تصویر سازندگان نشویم، چنین تراکمی برای هر کاربردی کافی خواهد بود و بیش از آن ضرورتی ندارد.
این یکی رو شدیدا موافقم;)
بابت نقد و بررسی ممنوووون.
سونی باید ی فکری ب حال این کوالکام بکنه خداییش:(