در حالی که پرچمدارانی مانند گلکسی اس 8 و گوگل پیکسل گوشی های عالی می باشند اما گوشی های ارزان تر برای حفظ اکوسیستم اندروید حیاتی هستند . چیپست های اسنپدراگون 630 و 660 در واقع نسخه های بروز رسانی شده اسنپدراگون های میان رده سال گذشته یعنی 625 و 652 می باشند که قدرت و ویژگی های بیشتری را همراه با اتصال سریع تر و مهم تر از همه طول عمر بیشتر باتری ارائه می دهند .
این چیپست ها دارای مودم X12 LTE می باشند که می توانند با سرعت 600 مگابیت در ثانیه اطلاعات همانند اسنپدراگون 820 را دریافت نمایند . علاوه بر این بر روی این دو تراشه جدید بلوتوث نسخه 5 به صورت پیش فرض قرار داده شده است و نسخه 660 MIMO وای فای پشتیبانی می کند .
از دیگر ویژگی های این دو چیپست می توان به پشتیبانی از شارژ سریع نسخه 4 و تراشه تخصصی یادگیری ماشین و بهبود پردازش دوربین اشاره کرد . البته سرعت پردازنده و GPU افزایش یافته است و بر اساس گفته کوالکام اسنپدراگون 660 و 630 نسبت به سال گذشته به ترتیب 20 و 10 درصد سریع تر شده اند .
با این حال ، طول عمر باتری احتمالا بزرگترین بهبود این دو تراشه بوده است . بنا بر اعلام کوالکام مصرف باتری این دو تراشه نسبت به مدل های قبلی خود 50 تا 75 درصد کاهش یافته است که این می تواند زمان کارکرد گوشی را به همین میزان افزایش دهد .
هر دو تراشه با استفاده از معماری 14 نانومتری تولید شده و می توانند تا 8 گیگابایت حافظه رم را پشتیبانی نمایند . اسنپدراگون 660 دارای هشت هسته پردازشی Kryo 260 و پردازنده گرافیکی Adreno 512 بوده در حالی که اسنپدراگون 630 از داری هشت هسته پردازشی Cortex A53 و پردازنده گرافیکی Adreno 508 می باشد .
بر اساس اعلام کوالکام عرضه تراشه 660 در حال حاضر آغاز شده است اما تراشه 630 در اواخر ماه مه میلادی عرضه خواهد شد . در حال حاضر مشخص نیست کدام دستگاه برای اولین بار از این دو تراشه جدید استفاده خواهند کرد اما احتمالا به زودی اخباری در این مورد منتشر خواهد شد .
دیدگاهتان را بنویسید