Tom’s Hardware گزارش داده که انویدیا اکنون با مشکلاتی در مسیر معرفی معماری منتشر نشدهی NVIDIA Hopper خود مواجه است. البته این مشکلات، فنی و مهندسی نیستند، بلکه این شرکت اکنون در حال مبارزه قانونی بر سر یک نشان تجاری در نظر گرفته شده برای محصول خود است است.
دو شرکت با زمینهی کاری متفاوت
بر اساس آنچه دفتر ثبت اختراعات ایالات متحده آمریکا اعلام کرده است، شرکت انویدیا و Dish Network LCC از تاریخ 23 آوریل 2021 با یکدیگر بر سر علامت تجاری Hopper اختلاف دارند. Dish Network یک شرکت تامین کننده خدمات ماهوارهای و DVR مستقر در کشور آمریکا است که ادعا میکند برند NVIDIA Hopper نقص کننده نشانهای ثبت شدهی آنها با عناوین Hooper، Hopper Go/Dou/Plus است.
نام گذاری به یادبود خانم ملکه برنامهنویسی
هرچند که این موضوع به صورت کاملا رسمی اعلام نشده است، اما به نظر میرسد که انویدیا قصد دارد معماری HPC نسل بعدی خود را به نام Grace Hopper، دانشمند کامپیوتری که زبان برنامه نویسی COBOL را توسعه داده است، نامگذاری کند. بر اساس اطلاعاتی که تا به الان فاش شده، معماری NVIDIA Hopper اولین طراحی ماژول چند تراشه (MCM) این شرکت خواهد بود که با سری AMD Instinct MI200 و همچنین پردازندههای گرافیکی آینده اینتل Ponte Vecchio رقابت میکند.
البته پرونده مربوط به نشان تجاری هاپر فعلا در حال تعلیق است، که در واقع پنجمین تعلیق از زمان ورود هر دو شرکت به این دعوای حقوقی است. انویدیا و Dish Network فعلا در حال انجام مذاکرات خود در این مورد هستند و این در حالی است که پرونده در تاریخ 22 فوریه 2022 (3 اسفند 1400) به صورت خودکار دوباره به جریان خواهد افتاد.
تکلیف معماری Hopper چه خواهد شد؟
بر اساس آنچه که شایعه شده است، انویدیا قصد دارد معماری Hopper خود را در ماه مارس (اسفند ماه) در جریان رویداد GTC 2022 معرفی کند. اگر این شایعه صحت داشته باشد و پروندهی نشان تجاری تا پیش از آن به نتیجه نرسد، انویدیا چارهای جز تغییر دادن نام پروژهی خود یا به تاخیر انداختن زمان معرفی آن نخواهد داشت. جالب اینجاست که این شرکت پیش از این معماری پردازنده Grace خود را معرفی کرده است که باید در سال 2023 در دسترس قرار بگیرد.
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید