دیپ کول اخیراً از سری خنک کننده های اقتصادی پردازنده با نام DeepCool AG همراه با سری دیگر یعنی DeepCool LE که خنک کننده مایع محسوب میشود رونمایی کرد. این خنککننده ها اقتصادی هستند و علاوه بر ارائه عملکرد قابل قبول، احتمالا ارزش خرید بالایی نیز برای پردازنده های میان رده و حتی بعضاً بالا رده خواهند داشت. هر دو سری این محصولات قابلیتهای کاهش نویز دارند و آن را از سری پریمیوم DeepCool AK به ارث بردهاند.
سری جدید خنک کنندههای دیپ کول LE و AG با آخرین پلتفرمهای عمده پردازشی اینتل و AMD از جمله LGA 1700 و AMD AM4/AM5 سازگار خواهند بود و عملکرد خنک کنندگی کارآمد و قابل اعتماد همراه با نورپردازی 6 رنگ LED از قابلیتهای این محصولات به شمار میرود.
مشخصات سری خنک کننده مایع DeepCool LE
طراحی آنها برای TDP های پردازشی 180 تا 220 وات صورت گرفته و از تکنولوژی ضد نشست مایع خنک کنندهی دیپ کول نیز پشتیبانی میکنند. فن های این سری نیز جریان هوای بالایی دارند (85.85CFM)، نویز آنها 32.9 دسی بل است و فشار استاتیکی آنها نیز 3.24mmAq عنوان شده و این ویژگی در زمان مسدودی جریان هوا به کار خواهد آمد.
سری خنک کنندههای CPU دیپ کول DeepCool LE در سه مدل LE500 (TDP 220ولت)، LE300 (TDP 180) و ادیشن MARRS LE500/LE300 عرضه میشوند و آخری با LED سبز رنگ به بازار خواهد آمد. قیمت این سه مدل خنک کننده مایع، بین 50 تا 60 دلار خواهد بود.
مشخصات سری خنک کننده DeepCool AG
سری DeepCool AG نیز که تنها از فن و هیت سینک برخوردار است محصولات مناسبی به نظر میرسد و مدل دو برجه AG620 آن که دو فن نیز دارد از 6 لوله حرارتی با عملکرد بالا با پشتیبانی از فناوری لوله حرارتی دوطرفه عرضه میشود و عملکرد مناسبی را برای پراکندگی گرما ارائه خواهد داد. TDP این خنک کننده 260 وات است که واقعا قابل توجه است و نصب آن در 5 مرحله آسان انجام میشود. برچسب قیمتی این مدل 49.99 دلار اعلام شده است.
مدل دیگر از این سری DeepCool AG400 LED نام دارد که با 4 لوله حرارتی و TDP 220 وات عرضه میشود و راندمان بالا و قیمت ارزان 25 دلاری از ویژگیهای آن خواهد بود. این مدل همراه با LED با رنگپردازی 6 تایی عرضه میشود.
سری خنک کننده های جدید DeepCool LE و AG به زودی از طریق شبکه توزیع جهانی این شرکت عرضه خواهند شد و دیپ کول سری خنک کنندههای مایع LE را با گارانتی 3 ساله عرضه میکند در حالی که سری AG نیز با گارانتی یک ساله خود شرکت سازنده ارائه میشود.
سلام. فرق خنک کننده های مایع مثلا سه فنه (۳۶۰) غیر از ظاهر و کیفیت rgb ها و کیفیت نمایشکر بلاک در چیست؟ چرا خنک کننده روجین۲ ایسوس بالای ۱۴ میلیون درایران بفروش می رسد و خنک کننده معادل از سیلوراستون را با ۵تومان هم می شود خرید؟ واقعا اختلاف قیمت ها بسیار زیاد و توضیحات شرکت ها ناکافی است و انتخاب منطقی هم سخت.
آقا سعید بحث اینکه سازنده چه کسی باشه، روی قیمت تاثیر داره. مثلا واتر ایسوس رو Asetek می سازه که بهترینه.
اینکه کیفیت قطعه چطوری باشه روی قیمت تاثیر داره.
اینکه برندش چی باشه روی قیمت تاثیر داره.
اینکه فنهاش برای چه کسی باشه روی قیمت تاثیر داره. مثلا ایسوس فنهاشو از Noctua می خره که بهترین سازنده فن در دنیاست.
اینکه نمایشگر داشته باشه یا نداشته باشه روی قیمت تاثیر داره.
پرفورمنس محصول هم در قیمت تاثیر داره.
و در بازار ایران، اینکه در کلاس محصول چند تا رقیب داشته باشی توی قیمت تاثیر داره، مثلا اگر بی رقیب باشی قیمت خیلی بالا میره.
سلام آرمین جان.الان به نکات جالبی اشاره کردی که شگفت انگیز هم بودند(!!)؛ لیکن درمقاله بررسی واترکولر گرین که عالی بود و درپاسخ به سوالات، اشاره کردی که برای پردازنده ای مثل ۱۲۹۰۰k اختلاف چندانی بین خنک کننده ها نمی تواند ظاهر شود و بیشتر، سعی بر خنک نگاه داشتن بهترپردازنده است تا اورکلاک.(اگر نوشته های آنجایت را درست درک کرده باشم.)
درسته ولی در مورد 12900K
مشکل از خودشه، نه از خنک کننده. یعنی خنک کننده های متداول بازار کارشون رو درست انجام میدن. اما 12900K طوری ساخته نشده که مناسب خنک کننده متداول باشه. مقصر اینتله.