لایحه عفاف و حجاب در مجلس به تصویب رسید. نمایندگان مجلس موافقت خود را برای اجرای آزمایشی این لایحه به مدت سه سال اعلام کردند.
همانطور که میدانید، در تاریخ هفتم مرداد ماه سال جاری، دولت لایحه عفاف و حجاب را به مجلس ارائه کرد. این لایحه امروز در مجلس شورای اسلامی با رای موافق نمایندگان تصویب شد. پس از تصویب این لایحه، این طرح به مدت سه سال به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد. همگام با اجرای بندهای مختلف این قانون، زین پس کاربران فضای مجازی و کسبوکارهای اینترنتی زیر ذرهبین لایحه عفاف و حجاب قرار میگیرند و فعالیتهای آنها بادقت بیشتری رصد میشود.
این لایحه 70 ماده دارد که در چند ماده آن بهطور مستقیم به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرده است. همچنین به نهادهای مربوطه، از جمله وزارت ارتباطات، وظایف و مسئولیتهای جدیدی واگذار کرده است.
برای مثال در ماده 22 لایحه عفاف و حجاب، وزارت ارتباطات کشور موظف شده است تا به پروسه راهاندازی شبکه ملی اطلاعات براساس مصوبات مجلس شورای اسلامی و مصوبات شورای عالی فضای مجازی زیر نظارت آن شورا سرعت ببخشد.
به علاوه، از دیگر تکالیف وزارت ارتباطات که در این لایحه عنوان شده است، میتوان به گسترش فضای امن، سالم، مفید و خانواده محور برای مردم بهخصوص کودکان و نوجوانان در فضای مجازی با رعایت فرهنگ عفاف و حجاب، اشاره کرد.
همچنین، حمایت از کسبوکارها، تولید بازیهای کامپیوتری و پلتفرمهایی برای ترویج عفاف و حجاب و محصولات و ملزومات حجاب منطبق بر شیوه زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب در فضای مجازی، از دیگری وظایف وزارت ارتباطات بوده که در ماده 22 این لایحه به آنها پرداخته شده است.
تاثیر تصویب لایحه عفاف و حجاب بر اینفلوئنسرها و سلبریتیها
اجرای این لایحه بر فعالیت اینفلوئنسرها و سلبریتیهای فضای مجازی تاثیر میگذارد. طبق ماده 41 لایحه عفاف و حجاب، اگر فردی از تاثیر گذاری در شبکههای اجتماعی یا شهرت برخوردار باشد و در فضای مجازی یا غیر از آن، هر کدام از جرائمی که در موارد مختلف این قانون و تبصرههای آن عنوان شده است را مرتکب شود، افزون بر اینکه به مجازات تعیین شده در رابطه با آن جرم محکوم میشود، باید حداکثر جریمه نقدی درجه دو یا درجه یک، یعنی تا 5 درصد از تمام داراییهایی خود به جز مستثنيات دين -هر کدام که بیشتر باشد- را بپردازد. همچنین از فعالیت شغلی یا حرفهای یا تبلیغاتی خود برای مدت شش ماه محروم میشود. به علاوه ممکن است در مواردی با تشخیص قاضی از فعالیت در فضای مجازی به مدت دو سال محروم شده یا ممنوعالخروج شوند. مشخص است که درصورت تکرار فعالیت غیر مجاز توسط افراد خاطی در دفعات بعدی، مجازاتها و محرومیتهای سنگینتری برای آنان درنظر گرفته خواهد شد.
مجازات پلتفرمهای کاربرمحور و غیر کاربرمحور
برای پلتفرمهای کاربرمحور نیز مجازاتهایی درنظر گرفته شده، که ماده 42 لایحه عفاف و حجاب به این موضوع پرداخته است. بر اساس این ماده پلتفرمها باید فعالیتی انسانی و هوشمند تعديل محتوا را برحسب مورد مطابق مصوبات شورای عالی فضای مجازی و يا سازمان تنظيم مقررات صدا و تصويرفراگير در فضای مجازی (ساترا)، پيادهسازی و اجرا کنند. با این کار پلتفرمها میتوانند از انتشار محتواهایی که موجب ترویج فرهنگ برهنگی، بیعفتی، بی حجابی یا بدحجابی میشوند یا این موارد را تبلیغ میکنند، جلوگیری کنند. در این حالت قادر هستند تا این محتواهای مجرمانه را حداکثر طی 24 ساعت حذف کنند.
از طرفی اگر پلتفرمهایی که کاربرمحور نیستند خلاف قانون عمل کنند، میبایست علاوهبر حذف تمام محتواهای مشابه، جریمهای به ارزش، 7 تا 15 درصد از سود حاصل از درامد سالیانه خود بپردازند که این جریمه در صورت تکرار عمل خلاف قانون بین 15 تا 25 درصد افزایش میابد.
فراجا در حوزه فضای مجازی چه وظایفی دارد؟
این لایحه وظایفی در رابطه یا فضای مجازی به فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) محول کرده که در اینجا به آنها میپردازیم.
- بهوجود آوردن و تقویت پایگاههای هوشمند و شناسایی کردن افرادی که مرتکب اعمال خلاف قوانین میشوند با بهره گرفتن از ابزارهایی مانند دوربینهای ثابت و متحرک هوش مصنوعی.
- نیروهای قابل اعتماد را آموزش دهند و از ماموران و دیگر افراد موثق برای انجام ماموریتها و وظایف تعیین شده در این لایحه، در محلهای عبورومرور، مکانها و واحدهای صنفی، وسایل نقلیه و فضای مجازی استفاده کنند
- برپا کردن پایگاههایی برای دریافت گزارشها از مردم و اعتراض افراد در رابطه با جریمههای اعلام شده و فراهم کردن امکان پیگیری سامانهای برای گزارشدهندگان و معترضان
- دنبال کردن قانونشکنیها و عادی جلوه دادن رفتارهای خلاف عفت در فضای مجازی و معرفی آنها به قوه قضائيه
هماکنون این لایحه تصویب شده است و نمایندگان مجلس با اجرای آزمایشی آن موافقت کردهاند. با این حال شروع اجرای این طرح به تصمیم و تأیید شورای نگهبان بستگی دارد.
هر چقدر بحث کنیم اینجا فایده نداره
بین ۱۰۰تا حرف ۱حرف راست ام گفته بشه گم و گور میشه
تا وقتی که در هر طرف و قوم و فکری رسانه ای وجود داشته باشه البته رسانه به معنای سکو های سوشال مدیا موجود
هیچ وقت هیچ وقت آزادی وجود نداره
رسانه ها به طبق خواسته ها علاقه ها سد های زبانی
سد فرهنگی که نتیجه اش میشود فیلتر حبابی که توسط خود ما ایجاد میشه اخبار بازنشر میکنن
پس حتی فیلترینگ هم وجود نداشته باشه چه باشه تغییر خاصی ایجاد نمیشه این فیلتر حبابی عامل اصلیش خود خودمونیم که عادیه
معلومه که من ویدئویی رو دوس نداشته باشم بازنشر نمیدم و فقط اونی که دوس دارم بازنشر میدم اونی ام که بازنشر میدم کی میبینه؟ ۹۵درصد همفکرای خودم هم فرهنگ های خودم هم زبون های خودم چیزی که مخالف فرهنگ من باشه که بازنشرش نمیدم ولو درست باشه بازنشر نمیدم
این میشه که حرف راست و درست شما به ما نمیرسه و بالعکس
و فقط بدی شما به ما میرسه و بالعکس
ولی ما همه مردمیم ما چندین هزار سال کنار هم بودیم
و فقط محل بحث چگونگی رویارویی با تمدن غربه
مشکل ما دین و غیر دین نیست
حالا بحث خیلی گستردس
دقیقا. بحث فایده نداره. اینا تو رو نمیفهمن. بنظرم شما هم دیگه اینجا بحث نکن. انرژی رو بزار رو گام دوم انقلاب و این پیچ تاریخی و این گردنه ی حساس رو رد کن و ب گردنه ی حساس بعدی برو با اندیشه های استاد مطهری و استاد رائفی پور ک برگرفته از اندیشه های امام و مقام معظم رهبری هستن(63% امام 37% مقام معظم رهبری) تمدن غرب رو نابود کن. البته اگه قبلش غربی ها از افسردگی، خودکشی و سایر رذائل اخلاقی تموم نشن.
حالا بحث خیلی گسترده ست ولی خب تو سعی کن بحث نکنی دیگه. من قول میدم اینجا هر کی بدون اجازه ی متخصصین این حوزه و علوم حدیث و سایر علوم حوزه، خواست با پای راست وارد دستشویی بشه یا بگه پیرزن نیاز نیست روسری سر کنه، باهاش برخورد کنم.
ما همه مردمیم و روبرومون هم غربه. حالا این وسط میزنیم چند هزار نفر رو بین خودمون می کشیم و تجاوز میکنیم و چشم کور میکنیم و غیره، مسائل درون خانوادگیه، ب خودمون ربط داره. بحث فقط رویارویی با تمدن غربه.
قانون حجاب همه مثل ممنوعیت ماهواره به تاریخ میپیونده قانونی که بیشتر شبیه دستوره و اکثریت جامعه با اون مخالفند تصویبش مثل تف سر بالا میمونه و اجراش حکم جنایت و تجاوز به حقوق شهروندی است .
اکثریت جامعه اونی نیست که توی مجازی میبینیم و منطقشون در مواجه با حجاب جز فحاشی و تمسخر نیست
اکثر افراد حتی اون بدحجاب هم بالاخره یک عقیده ای به پوشش و حفاظت از حریم خانواده داره
اعتراض و دغدغه اصلی مردم واقعا حجاب نیست، معیشت و ازدواج هست که رذالت رسانه ای سعی بر منحرف کردنش به سمت حجاب داره
باوجود 6تا 8 میلیون ایرانی خارج از کشور و علیرغم هیچ معذوریت و محدودیتی حتی هزار نفر هم در زمان ورود هیئت ایران به سازمان ملل تجمع نمیکنن!!
یا نمونه دیگه افتضاح کمپین وکالت رضا پلویی که 500 هزار هم نشد (همونم 90 درصدش ربات بوده خخخ)
موضوع حجاب الان بیشتر از یک بحث صرفا دینی ، دستاویز و پلی هست به تجزیه ایران
دغدغه اصلی مردم حجاب نیست دغدغه شماست. وقتی حکومت راه میوفته گشت بذاره که کی روسریش کجه و روی زمین بکشونشون که روسریت کج بود مانتوت باز بود چند نفر هم کشته و زخمی بشن برای حجاب و مردم مجبور باشن هر روز این چیزهارو ببینن معلومه که این هم میشه اعتراض و دغدغه مردم.
با دلیل روشن گفتم که دغدغه نیست ، میخان منحرف کنن به این سمت
حالا یک عده هنوزم خودشون رو خسته میکنن تا دانسته یا مغرضانه اینو به مردم بچسبونن که همه دنبال ولنگاری و بدحجابی هستن
شما متاسفانه درکی از جامعه نداری، حتی اون اپوزیسیون فهمید که دیگه نمیشه سر مردم رو با مطالبه باطل حجاب، کلاه گذاشت ولی شما هنوز متوجه نشدی
اون خط اول رو دوباره میگم :
اکثریت جامعه اونی نیست که توی مجازی میبینم حتی اون بدحجاب هم عقیده به پوشش و حفظ حریم خانواده داره (ولی میخان طور دیگه القا و وانمود بشه)
معیشت و ازدواج که انشالله کم کم حل بشه جولانی برای این حرفها ….. هم باقی نمیمونه
هیشکی درکی از جامعه نداره جز این کاربر. آمار و اطلاعات و آنالیز جامعه در یک فایل پاورپوینت روی تبلت ایشونه.
معیشت حل بشه و ازدواج، دیگه طرف میگه اه اه آزادی چیز کثیفیه تف بهش، حق انتخاب سگ کیه دیگه. مگه یه آدم غیر از خوردن و خوابیدن و زاییدن و داشتن باجناق چی میخواد. درود بر شکم و زیر شکم، مثل گوسفند و سایر حیوانات.
اتفاقا شما هستید که انگار تو این اجتماع زندگی نمی کنید. اون زمان که مانتو تنگ و کوتا بود و میگفتن یه روز مانتو باز میشه ما فکر میکیردیم 50 سال دیگه اتفاق بیفته 10 سال هم طول نکشید. وقتی شرایط اجازه بده یه عده می خوان حجاب بذارن میذارن یه عده هم نخوان نذارن نمیذارن.
اختیار در انسان یعنی همین که در شان “درود بر شکم و زیر شکم، مثل گوسفند و سایر حیوانات” زندگی رو گذران کنه یا اینکه ارزش خودش رو پیدا کنه و در شان انسان زندگی کنه. هر دو انتخاب هست ولی زندگی و جامعه سالم نیاز به انتخاب درست داره
بله ما هم میدونیم که تعبیر و اعتراف یک عده از ازادی دقیقا بر همین محور زندگی حیوانی میچرخه
اخیرا 1000 نفر که خودشون رو سگ میدونن تو برلین جمع شده بودن و با صدای پارس و زوزه کشی اعلام کردن که میخایم ازادی زندگی کردن مثل سگ رو داشته باشیم !! اشکال نداره انسان هر جور که میخاد میتونه زندگی کنه
ولی کمی دقت کنید که اروپا که داره به این سمت میره جرقه اش از کجا خورده ، این نتیجه تعبیر شما از ازادی هست
معیشت و ازدواج وقتی حل میشه که حداقل این مسائل پیش و پا افتاده در این مملکت اول از همه حل بشه مثل آزادی نوع پوشش چرا که کدام سرمایه گذار راضی هست در مملکتی سرمایه گذاری کنه که برای کوچکترین مسائل بحران سازی میکنند این قدر دوگماتیسم واقعا نوبرشه جلوی 80 ملیون نفر می ایستند میگویند راه نداره ما مملکت اسلامی هستیم عاقبتشم باید با شورش و مهاجرت و فرار مغزها جمع بکنند یعنی پیش نیازهای توسعه و پیشرفت از بین میره حالا شما بگو معیشت حل بشه درست میشه .
اینها همه اقلیت هستن مهمان جان. اکثریت مردم ایران همونایی هستن که 400 میلیون پیامک برای سلامتی مقام معظم رهبری فرستادن.
اون هشت میلیون خارج نشین هم تو دهنی خوردن. بین خودشون گفتن که نیاز نیست تجمع، روی غلط های املایی و کلامی آقای رئیس جمهور حساب باز کرده بودن. که خدا رو شکر ایشون تونستن از رو بدون غلط بخونن و همه ی دسیسه ها و برنامه ها نقش بر آب شد.
طبق نظرسنجی و پاورپوینت های دانشگاه مریلند امسال بهترین رئیس جمهور سازمان ملل شدن و البته خاکی ترین رئیس جمهور، چون این دوره ظاهرا تمام رفت آمد های ایشون از در پشتی مکان ها بوده نه مسیر های اصلی.
شما هم که مشکل .. مبتلا شدی یعنی چی اونی نیست که در شبکه مجازی میبنی اتفاقا شبکه های اجتماعی آینه تمام نمای جامعه هست منتهی باورت نمیشه چون در یک عمر در یک درووغ بزرگ زندگی کردی ترکیه هم قبل از آمدن اردوغان اسلام گرا مثل ایران یک دوران سکولار و لائیک در دوره آتاتورک داشت منتهی وقتی به قدرت رسید نرفت با پاک کن اون را پاکش کنه چون مقدور نبودش توی ایران که مشروطه و به بعد را قبول ندارند اما همین شده پاشنه آشیل اونها جلوی مدرنیسم نمیشه ایستاد از روت رد میشه بالاخره .
عالی عالی عالی.
این بهترین خبر این روزها بود. خیلی کار رو جلو میندازه. امیدوارم سفت و سخت و به همین کیفیتی ک میگن اجراش کنن.
هر گونه قدمی که باعث ناامیدی مطلق ملت بشه، عالیه.
همیشه امید داشته باش، 40 ساله که مسولان (از دست فلاسفه ابدوخیاری که مردم رو دسته بندی کردن) پاسپورت امده کردن برای فرار به ونزوئلا
شاید باورت نشه، من روی آدمایی مثل تو هم حساب باز کردم. اگه رئیست کسی باشه ک نشسته پشت فرمون و اتوبوس رو میبره ته دره، شما هم آدمایی هستید که از پشت دارید هل میدید ماشین رو. و این خیلی قشنگه.
خوبی دار و دسته … اینه ک ضریب هوشی راس هرم با کنار هرم خیلی فرقی نداره. این 50 هست و اون 51.
با ضریب هوشی 50 و اتکا به پشتوانه مردم و توان داخلی میشه پولهای بلوکه شده رو از طریق سوئیف منتقل کرد
اما با ضریب 1000 باید 8 سال با دهان باز انتظار گلابی برجام رو کشید
روز به روز باهوش تر میشن اما اخرش مثل جریان معاند (که یک عده کورکورانه دنبال میکنند!!) به جون هم میوفتند
بجای ضایع کردن خوتون با متلک پرانی پشت سرتون رو نکاه کنید که با پای خودتون نرید تو دره
فقط با ضریب هوشی 50 و اتکا به پشتوانه مردم و توان داخلی نبود. با اتکا به یک جریان فکری دموکرات در قدرت بود و شرایط متفاوت جهانی از جمله جنگ اوکراین و تنظیم بازار نفت. کشوری که اقتصادش الان باید حدود 20 برابر بود و در رقابت با چین و آمریکا حالا باید خوشحال باشه 6 میلیارد دلار پول خودشو از طریق سوئیفت پس گرفته.
بله به پشتوانه داخلی دیگه این همون پشتوانه ای نیست که دارید گله گله از خودتان طرد میکنید با پافشاری بر اجرای قوانین قرون وسطی ای … .
حیف از جوونی ما که به دست اینا حروم شد
البته این قوانین فقط برای مردم داخل مملکت هست
توله های خودشون که بیرون لخت میچرخن و کسی حق نداره بگه بالای چشم ابرو هست
عجب گیری کردیم تو این خراب شده
مثل این که تصمیم گرفتن مشت آهنین هم امتحان کنن ببینن چی میشه.
دو تا آیه حجاب یادم هست.
یکی اینکه زنان مومن خطاب قرار میده که حجاب داشته باشید. مومن و مسلمان با هم فرق داره. مومن یه سطح بالاتر هستش.
دوم یه آیه هستش برای زنانی که شوهر ندارن و به سنی رسیدن که امید به ازدواج ندارن. میگن زنان که یائسه شدن جزوشون میشه. خدا کتبا به اینها گفته اگه خودشون آراسته نکنن میتونن حجاب بردارن. یعنی اصلا گناهی نوشته نمیشه براشون. خب… چرا این آیه حجاب برای زنان بالای 50 تا 60 سال نباید اجرا بشه؟ چرا حلال خدا باید حرام بشه و مردم بابتش جریمه بشن؟
ما که تو این کشور به دنیا اومدیم و هر سال داریم میبینیم تغییرات. این هم یک تیری هستش در تاریکی. اون مردمی که انقلاب کردن همشون دارن پیر میشن و از دنیا میرن. این نسل می مونه و فرزندانی که قرار پدر و مادرشون باشن. اینها بچه تربیت نمیکنن که نظام سیاسی بهشون بگه احسنتم. آخرش کفر جامعه رو در میارن و جامعه رو به کفر واقعی میکشونن.
به به
متخصص حجاب در اسلام
دکتر عزیز آقا کامبیز
از کی تاحالا شما فقیه شدین؟
این همه گهر علم داره از این کامنت میریزه
یادمه توی یه جمع دکترای جامعه شناسی و روانشناس و این حول داشتن بحث میکردن یه دندانپزشک هم سعی میکرد به بحثشون وارد بشه
حالا باز این یه سری عمومیات گذرونده و یه سنی هم داره
ولی فکر کنین یه بچه ۱۰ساله بیاد حرف بزنه
آخه بی سواد )به علم مربوطه ( فکر کن یه مهندس عمران بیاد با یه جمله تو کتب دندونپزشکی یه نظریه بده محل سگ بش داده میشه؟
بعد اگوس کنت چند صد متخصص اومدن راشو ادامه دادن مقالات دادن کتاب دادن نظر دادن؟
به همین سادگی؟
همونطور که ۴تا بچه اسلام شناس میان در مقابل تمدن غرب بی سوادانه نظر میدن شمام بیا حرفتو بزن و نتیجه اش رو بگیر. رو برو
منبع؟
چقدر کار تحقیقاتی؟
چقدر علم به کار مریوطه؟
چقدر جامعیت
چقدر اشراف بر زوایا مطالب
دا۶ من همینو بچسب بزن به بقیه دوستان
من نگفتم حجاب و یا لایحه درسته یا غلط …
فاما الذین فی قلوبهم ذیغ فیتبعون ما تشابها منه ابتغاء الفتنه و ابتغاء تاویله
امام صادق علیهالسلام فرمود: زنان سالخورده میتوانند چادر و روسری خود را بردارند.
کامبیز جان، عجیبه که تو زمین بازی این موجودات بازی میکنی.
شما از امام صادق جمله میاری، ماشالا اینقدر کتاب هست، نمیدونم ابن فلانی که افسار شتر ابن فلانی یکی از همسایه های یکی از شاگردانِ نوه ی دوازدهمِ امام هفتم رو میگرفته، برداشته کتاب خاطرات نوشته، میرن از همونا 20 تا جمله میارن ک طبق اونها میشه زنها رو سوزوند، اسید ریخت روشون، پاهاشون رو بست ب طناب و پشت ماشین کشید، بهشون تجاوز کرد و … .
….
واییی دلبررر شدم خخخخخخخخخ۷خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
رسانه عجب قدرتی داره
ببین اسلام که ارزش رو زن به والاترین مقام رسوند چجور جلوش میدن
عالیه بارک الله
آقا توحید, من از امام صادق یک مثال آوردم که یکی باشه که خودشون قبول داشته باشن. این امام هم مطمئنا در سخنرانی کنفرانس اسلامی برای دانشمندان نمیدون چی چی این صحبتو نکرده. نهایت آدمهایی که می رفتن پیشش سوادشون خوندن نوشتن بوده باشه. میگن امام علی قرآن ناطق هستش. خب حدیث به این مختصری از امام که تفسیر نمی خواد. امام میاد یه آیه رو به صورت ساده توضیح بده که معنیش چیه و چی کار کنید. برای مردم عادی. یعنی دیگه اما و اگر چی میارن؟
گفته: “زنان سالخورده میتوانند چادر و روسری خود را بردارند.” دیگه فرمول ریاضی ننوشته که باید اثبات بشه. ساده ترین حالتش اینه که یک خانمی تو این عالم هستی وجود داره که می تونه حجاب نداشته باشه. من میگم تو کجای این قانونی که الان اجرا میشه تو این کشور کدوم زنه که بتونه حجاب نداشته باشه؟ یک چیز خیلی ساده هست.
توی فتاوا هست عزیز من که خانمی با شرایطی حجاب شرعی نداشته باشه اشکالی بهش نیست
اولا اینکه کی گفته مردم عادی پای سخنای اما صادق میشستن؟ شما دو کلام تاریخ بخون دادا۶ من
چرا از خودتون در میارین؟
امام صادق هزاران شاگرد داشتن کرسی درس داشتن
اصلا علم حدیث بلد نیستیم چرا باید بیایم اینجا حرف بزنیم؟
بله حدیث خوانی خوبه خیلی هم بش امر شده همینطور که قرآن گفته شده افلایتدبرون القرآن ولو کان من عند غیرالله لوجدوا فیه اختلافا کثیرا
و قرآن مبین و ده ها ایه که گفته شده به قران مراجعه کنین
شما تاریخ ائمه رو اصلا میدونین؟ زمان امام صادق چطور بود زمان امام سجاد چطور بود که
این همه روایات ما چرا ۷۰ ۸۰ درصدش از امام صادقه چرا بقیه مگه امام نبودن؟
شما نمیتونی بدون هیچ علمی استدلال کنی
اگه مرد میدانی برو از یکی که سرش به تنش توی فقه میارزه سوال کن
دیگه ما از این سوالای بی مورد گذشتیم
ان شا… بزودی زود مکتب شهید مطهری که برآورده از علامه طباطبایی و امام هست رو یک قدم دیگه جلو میبریم و همینطور اندیشه های رهبری
ماهم کم کم اندیشه های انسان شناسی مون سر و شکل میگیره و ماییم که پرسش گر میشیم ماییم که شبهه میتدازیم شما باید جواب بدین
همونطور که در پوچ گرایی و نظام خانواده در غرب و خود کشی ها و افسردگی ها و هزاران چیز دیگه در غرب باید جواب بدین
اینها تازه چیز هایی هست که خودشون لو دادن
بزودی به لطف خدا که در عرصه اقتصادی سلامت بیرون بیایم در عرصه تمدنی فرهنگی هم خوبی هاشوی غرب رو گرفته و نگه داشته و آشغال هاشون در مدرنیته و پسامدرنیته رو بالا میاریم
1400 سال گذشت چرا با این همه دانشمند و این همه پول خمسی که می گرفتید تازه می خواد اندیشه های انسان شناسیتون شکل بگیره؟ تا حالا به انسان و انسانیت زیاد فکر نکرده بودن علما؟ غیر از مطهری که خود پسرش از منتقدین سرسخت هست کسی دیگه ایی نیست بین این همه اندیشمندان و صاحب فکران که قرار باشه بنیاد های فکری غرب و جهانو به لرزه در بیاره؟
تو فتوا هست چرا تو قانون نیست پس؟ چون بحث دین نیست بحث قدرت و سیاست هست. مردم هم مجبور نیستن زندگیشون فدای قدرت و سیاست دیگران بکنن.
چرا آسمون ریسمون می بافی؟
همچین سواد سواد هم نکن سواد چی؟
این همه حوزه های علمیه کشورهای اسلامی از خمس و زکات بودجه دریافت کردن چه علم و چه دانشمندی به جامعه تحویل دادن که خودشونو علامه می دونن و حرف از علم میزنن. دانشگاه های غربی که صدها سال پیش به وجود اومدن چه قدر بودجه داشتن که این همه علم و دانشمنده مختلف به جامعه بشری تحویل دادن و هوزه های علمیه ما چقدر بودجه دریافت کردن از راه خمس و چی تحویل دادن؟؟؟ ریاضی دادن بیرون؟ فیزیک دادن بیرون؟ شیمی دادن بیرون؟ یه دانشمند دادن بیرون؟ یه فرمول دادن بیرون؟ این همه پول گرفتن یه قرص سرما خوردگی دادن بیرون؟ این همه کتاب مثلا خوندن یک عینک مطالعه به فکرشون رسید درست کنن؟ یک خودکار درست کردن بشه باهاش نوشت؟
سواد سواد نکن.
رک و پوست کنده خدا اومده یک جمله گفته به این واضحی دیگه دبه چیو میکنی تو و امثال تو؟!
ناامیدی از زناشویی، نشان سالخوردگی زنان و جواز فرو نهادن پوشش ظاهری آنها می باشد: «و القوعد من النساء التی لایرجون نکاحا فلیس علیهن جناح ان یضعن ثیابهن غیر متبرجـت بزینة وان یستعففن خیر لهن والله سمیع علیم»و زنان از کار افتادهای که امید به ازدواج ندارند گناهی بر آنها نیست که لباسهای (روئین) خود را بر زمین بگذارند به شرط اینکه در برابر مردم خود آرائی نکنند و اگر خود را بپوشانند برای آنها بهتر است و خداوند شنوا و دانا است.
خلاصه تو این آیه میگه یه عده میتونن حجاب نذارن. دیگه این که یه چیز ساده هستش سواد خاصی نمی خواد. تو این کشور کدوم زنی هست که اجازه داشته باشه حجاب نذاره؟! این تناقض دلیلش چیه؟
عرف شناسی شما میدونی چیه
جمع ادله میدونی چیه
راجح مرجح میدونی چیه
حاکم محکوم میدونی چیه
ورود میدونین چیه
من چند ده تا ناقض این برات میارم میخوای چه کنی
لوسلمنا
دقیقا کی سالخوردست
تشخیصش چطوریه
با کیه
روایته چطوره در چه شرایطیه
فکر کردی همه چی کشکه؟
این گوشه ای بود که میتونین سرچ بزنین
بعد جهت اطلاع همچین چیزی هست اما نه به سادگی شما میفرمایین بسیار تحقیق و ریز موضوعاتش مشخص شده فروعاتش مشخصه موضوع جدید ام نیس که کم کار شده باشه فلذا حرف بی پشتوانه بزنین خریداری نداره الا در رسانه
کار علمی دقیق و مراحل پروژه علمی خودتون بهتر میدونین
دیگه ۴واحد منطق ام پاس کرده باشیم روش مغالطه رو که بلدیم 🙂 نیاز نیست کاری کنیم ۴تا چیز رسانه پسند میندازیم وسط همه هم اخذ میکنین و بازنشرش میکنن و میپسندن
همین بس که بگم دروس در ۳۰۰ ۴۰۰سال اخیر تخصصی شده و الا خیام روحانی بوده خواجه نصیر روحانی بوده حافظ سعدی ابن سینا مولوی و کلا تک تک بزرگان علمی روحانی بودن
دروس و مدارس جدید برای دوره پیاده شدن رنسانسه
و الا هرکه با سواد میشد اول درس دین می آموخت
چهارما چرا یومن ببعض و یکفر ببعض میکنی؟ شما که از قرآن مثال میاری آیه نفر قرآن پس چیه؟
شهید آوینی برای ما بس هست در نیچه شرح فضای موجود و ساکن در ایران و غرب
بحث بیشتر جای دیگه میخواد
اصل این مشکلا برمیگرده به جنگ رسانه ای چه شما هرچقدر داد بزنین صداتون به خیلی از قشر های ایران نمیرسه و بالعکس چرا؟
چراییش در نوع و سبک گردش خبر در فضای مجازی برمیگرده که سیستمش چطوره ولو سیاستمدار ورود نکنه خود مردم باعث میشن خبر ها در جای خود فقط بازنشر بشن و لا عکس
تشخیص اینکه طرف سالخورده است با کیست؟ قطعا مجتهد واجد شرایط. چون بقیه گاون و نمیتونن بفهمن سالخورده کیه.
مثلا من خودم دیروز یک زن 79 ساله دیدم با عصا، نتونستم تشخیص بدم که سالخورده هست یا نه. به این نتیجه رسیدم که دولت باید 800 میلیارد بودجه بده به حوزه و آدم هایی مثل شما، ک بگید سالخورده کیه. الکی نیست که.
حالا اگه از اون 800 تا چیزی موند، در مورد اینکه کدام پا باید اول در دستشویی گذاشته شود هم تحقیقات بکنید. متشکرم.
داداشم
هر بخشی تو محدوده خودش دانشمند میده بیرون ، از دانشکده ادبیات که پروفسور مغز و اعصاب بیرون نمیاد، دکترای ادبیات بیرون میاد، حوزه هم جای خوندن علوم دینی هست نه ریاضیات با این وجود تا چند وقت پیش اکثر دانشمندهای کشور تو همین مکتب و حوزه درس میخوندن ابن سینا ، ملاصدرا، خواجه نصیر و …
در مورد آیه هم خیلی کردید به همین سادگی یه دونه آیه میاد و یه ترجمه دم دستی و تموم؟ کلی آیه و روایت مرتبط تو هر زمینه ای هست، کار هر کسی نیست. باز اینم بگذریم
خود همین آیه معنی رو دقت کن، نوشته زنانی که اینقدر از کار افتادن شدن که دیگه امیدی به ازدواج هم حتی ندارن، یعنی اینقدر پیر و از کار افتادن شده که دیگه کسی بهش نگاه نمیکنه، شما حساب کن ۸۰-۹۰ سالش شده باشه دیگه حتی پیرمرد هم نیاد بگیردش با این وجود گفته شده به شرطی میتونن روسری و شال رو بندازن که نخوان خودنمایی کنن، حالا شما پیرزن ۸۰-۹۰ ساله شدی یا تو اقوام داشتین روسری سر نکنین کسی هم کاری بهتون نداره
سوال، در حوزه چه نوعی از علم خوانده و آموزش داده میشود؟ اصولا چرا بهش میگید علم؟ یا بزارید یه سوال ساده تر بکنم. علم چیست؟
پاسخ: علم تخطئه علم و منطق!
اگه منظورت از علم صرف science هست که کلا علوم انسانی و حقوق و اقتصاد و … رو هم باید ببوسی بذاری کنار
شما خودت مگه فقیهی؟ سایبری ثابت اینجایی دیگه فقیه نیستی که! نهایت خروجیت هم مغلطه و سفسطه هست!
من عرض کردم عزیزم که مراجعه کنیم به متخصص همون علم
ببینین چه ترجمه ای از سایبری دارین چه ذهنیتی دارین که به من میگین خخخ من دنبال کننده و دوستدار اخبار تکنولوژی زیر شاخه کامپیوتر و لپتاپ ام
دیگه شما هرچی میخواین بفرمایین از لطفتونه خخخ