چیزی تا به پایان رسیدن 2019 باقی نمانده و کمپانیهای بزرگ سازنده قطعات سخت افزاری در حال آماده سازی خود برای سال جدید و همچنین تدارک دیدن محصولات جدید هستند. اینتل در سال 2019 سال دشوار و میتوان گفت نامناسبی را پشت سر گذاشت و با اینکه این تراشه ساز توانست لقب بزرگترین تامین کننده تراشه در جهان را بار دیگر از سامسونگ پس گرفته و از آن خود کند، اما خبری از روند رو به رشد نبود در حالی که AMD بر خلاف اینتل پیشرفت چشمگیری را تجربه کرد.
حال اینتل امیدوار است تا در سال 2020 بتواند از وخیمتر شدن اوضاع جلوگیری کند. پردازندههای نسل دهمی Comet Lake-S این کمپانی از روزنههای امید اینتل هستند که انتظار میرود در آوریل 2020 روانه بازار شوند. اینتل چیپست Z490 را برای مادربردهای سازگار با این پردازندهها تدارک دیده که در بازه زمانی مشابه معرفی خواهند شد. این اطلاعات توسط HKPEC منتشر شده است که جزئیات را از منابع متصل به کمپانی دریافت کرده و وعده بروزرسانی بزرگی را برای چیپست جدید اینتل داده است. به عنوان بخشی از پلتفرم سری Z400، چیپست Z490 شامل مادربردهای رده بالا خواهد شد.
دیگر چیپستهای اینتل برای پردازندههای Comet Lake-S عبارتند از W480 برای ایستگاههای کاری، B460 برای کسب و کار و H410 برای سطح پائین رده. اما Z490 چیپستی است که اینتل تمرکز خود را بر روی آن برای پردازندههای نسل دهم که با اسم رمز Comet Lake-S می باشد خواهد گذاشت. چند روز پیش نیز اطلاعاتی راجع به مادربردهای Z490 چند کمپانی همکار اینتل منتشر شد و انتظار میرفت که به همین زودی جزئیات بیشتری را در این مورد شاهد باشیم. از جمله ویژگیهای کلیدی پردازندههای Comet Lake-S میتوان به برخورداری از حداکثر 10 هسته پردازشی برای عملکرد قدرتمند، 30 مسیر پرسرعت PCH-H، ویژگی های شاخص نمایشگر و مدیا برای پشتیبانی از محتوای 4K، پشتیبانی یکپارچه از Intel Wireless-AC و وای فای 6 و غیره اشاره کرد.
نسل دهم پردازندههای اینتل ابتدا در 9 مدل معرفی و عرضه خواهند شد در حالی که مدلهای بیشتر بعدا اضافه خواهند شد. این پردازندهها شامل مدلهای Xeon W، Core i9، Core i7، Core i5، Core i3، Pentium و Celeron میشوند. در اقدامی غافل گیر کننده، اینتل برای خانواده Comet Lake دو نسخه مختلف از پردازندهها با 8 و 10 هسته پردازشی تدارک دیده است. تمامی مدلهای احتمالی این سری در جدول پائین آمدهاند:
حال تائید شده است که اینتل در سال آینده با مادربردهای سری 400 به سوکت جدیدی مهاجرت خواهد کرد که سال آینده معرفی میشود. از نظر ابعاد، سوکت LGA 1200 تفاوتی با LGA 1151 نخواهد داشت و ضامن سوکت به سمت چپ تغییر مکان داده بنابراین سری Comet Lake دیگر چه از لحاظ الکتریکی و چه از لحاظ مکانیکی با مادربردهای Coffee Lake سازگار نخواهد بود. نکته امیدوار کننده سازگاری کولر پردازنده های فعلی با سوکت LGA 1200 است بنابراین برای تعویض این قطعه جای نگرانی نیست.
از نظر حافظه رم، خانواده Comet Lake-S قادر به پشتیبانی از ماژول UDIMM فرکانس DDR4-2666 مگاهرتز و حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت به ازای هر اسلات DIMM می باشد. اینتل در نظر دارد پلتفرم سری 400 را در چند چیپست مختلف ارائه دهد که مطمئنا Z490 را برای رده حرفهای و برای پردازندههای ضریب باز سری K طراحی کرده است. در میان چیپستهای این سری، W480 پر امکاناتترین آن خواهد بود. در عوض Z490 بالاترین پتانسیل را در اختیار کاربران حرفهای و گیمرها قرار میدهد. چیپست W480 جمعا 46 مسیر پرسرعت IO را به همراه 40 مسیر PCIe 3.0 ارائه میدهد. پردازندهها همچنان 16 مسیره باقی خواهند ماند در حالی که چیپست تا سقف 24 مسیر PCIe 3.0 را فراهم می سازد.
پشتیبانی از حداکثر 8 پورت ساتا 3، هشت پورت USB 3.2 نسل دوم یا 10 پورت USB 3.2 نسل اول و فناوری Intel RST نیز برای این پلتفرم در نظر گرفته شده است. هیچ یک از سه چیپست (ایستگاه کاری، بیزینس و پائین رده) قابلیت خاصی برای اورکلاک ندارند چرا که این قابلیت در انحصار چیپست Z490 خواهد بود. انتظار میرود اینتل اطلاعات بیشتری را از مادربردهای Z490 و پردازندههای دسکتاپ Comet Lake-S در نمایشگاه CES 2020 به اشتراک بگذارد.
درسته این دو تعریف. صادر کننده و واردکنند نفت یه تجارت برد برد رو دارند. اما بخش عمده ای از نفت وارداتی توسط کشورهای وارد کننده به صورت مصرف داخلی اونها چه به صورت سوخت چه مواد دیگه از جمله مواد پلیمری یا مشتقات نفتی تو صنایع داخلی خودشون استفاده میشه و بخشی هم البته صادر میشه. بنابراین وقتی از اقتصاد نفتی صحبت میشه منظور مستقیمش همون اقتصاد بر پایه صادرات نفته و استفاده از منابع اون توسط دولتها برای چرحاندن امور جاری کشور.
خب ارزش نفت در همینه که اقتصاد کشورهای واردکننده هم بهش وابسته هست وگرنه اینهمه ارزش نداشت. یعنی شما نمیتونی نفت رو از معادله اقتصادی هیچ کشوری حذف کنی.
ممنون از توضیح شما هم. امیدواریم که روزی برسه که وقتی به گذشته نگاه میکنیم بگیم که ازش عبور کردیم و فردای بهتری در انتظارمونه
“اقتصاد آمریکا نفتی نیست. اقتصاد نفتی یعنی اقتصادی که نفت رو دولت به صورت خام یا فراورده های ساده اونو صادر کنه و از پول اون رو به طور مستقیم در بودجه عمومی و عمرانی کشور استفاده کنه. آمریکا چنین اقتصادی نداره.”
اقتصاد بر پایه نفت با اقتصاد بر پایه صادرات نفت فرق داره! در اقتصاد بر پایه نفت یعنی اینکه علاوه بر کشور صادر کننده کشور وارد کننده هم وابسته به نفت هست و اگر نفت نباشه اقتصاد هردو آسیب میبینه! شما فرض کن ما یه کشوری داریم که وارد کننده نفت هست و از نفت مواد اولیه پلیمر های مختلف رو تولید و صادر میکنه این کشور اقتصادش به نفت وابسته نیست؟!
اقتصاد بر پایه صادرات نفت خودش در دل اقتصاد بر پایه نفت هست و به ظاهر شبیه هم هستن ولی فرق دارن!
ممنون بابت توضیح اون موارد.:smiley2
اقتصاد آمریکا نفتی نیست. اقتصاد نفتی یعنی اقتصادی که نفت رو دولت به صورت خام یا فراورده های ساده اونو صادر کنه و از پول اون رو به طور مستقیم در بودجه عمومی و عمرانی کشور استفاده کنه. آمریکا چنین اقتصادی نداره. بخش اعظم نفت تولیدی آمریکا در داخل آمریکا صرف مصرف داخلی و صنعتیش میشه، امریکا همچنان وارد کننده نفته.
اقتصاد نفتی کشورهایی مثل ایران و عربستان و ونزویلا و نظایر اینها هستند. اگه برنامه ریزی در مورد درآمدهای نفتی درست نباشه مشکلات عدیده اقتصادی میتونه به وجود بیاد. اما دنیا به نفت نیاز داره و این مشکلات حتی در چند ده سال آینده هم برای کشورهای عمده تولید کننده نفت اتفاق نخواهد افتاد.
حتی سعودی هم با اینهمه وابستگی به صادرات نفت خام، به فکر راههای جایگزین درآمدی برای آینده میان مدتش هست.
مشکل ما این نیست. ایران حتی اگه کشور وابسته به نفت باقی میموند اما حداقلی از تکنوکراسی و خرد اقتصادی و سیاسی رو پیش میگرفت الان میتونست بسیار بهتر از ترکیه باشه. اگه من بخوام مهمترین مشکلات رو بشمرم اینها هستند:
1- سیستم اقتصادی و اداری کاملا غیرشفاف و رانتی. انحصار و بازار غیررقابتی. همین یه مورد باعث میشه هر کس اندک قدرتی به دست میاره با زد وبند ها به پول های کلان میرسه.
2- گیر کردن بین اقتصاد کمونیستی و لیبرالی. یعنی از یه طرف بر خصوصی سازی تاکید میشه از طرف دیگه اقتصاد دستوری با کلی قوانین دست و پا گیر مواجهه. بازم انحصار و بازار غیررقابتی. صنایع غیر رقابتی.
3- عدم توجه به بهره وری و نبود مدیریت کلان کاردان
4- نهادهای موازی و قدرتمند
5- قطع ارتباط مالی، علمی و تجاری با دنیا به خصوص غرب که صاحب تکنولوژی هستند.
6- تحریم های اقتصادی طولانی مدت و در مقاطعی زمین گیر کننده.
7- رابطه بسیار ضعیف دانشگاه با صنعت و کشاورزی. بسیاری از طرحهای تو این زمینه هم غیرکارشناسی و هدر دادن پول هست.
8.- برنامه ریزی های کوتاه مدت. هیچ فلسفه اقتصادی بلند مدتی تو ایران وجود نداره.
این لیست رو میشه ادامه داد. ببینید ما نیاز به حرکت عظیم اقتصادی داریم. بدون تغییر سیاست های کلان اقتصادی هم نمیشه به این امر رسید وگرنه دولتها عوض میشن و حالا اگه تحریم نباشه یکم وضعیت بهتر از این میشه و اگه تحریم باشه چنین فلاکتی به وجود میاد.
ما نیاز داریم به رابطه با دنیا. وگرنه باید چرخ رو دوباره اختراع کنیم. ما کشور دانش بنیانی نیستیم. بنیان صنعتی ما ضعیفه. باید از ظرفیت های دیگران به درستی استفاده کنیم. باید این تنش های سیاسی رفع بشه. چین با این همه اختلاف ایدولوژیک با آمریکا، روابط تجاری بسیاری باهم دارند.
درسته فرزاد فرض من کاملا درست نیست ولی همچین هم بی ربط نیست! اقصاد نفتی آمریکا اسمش نفتی هست ولی در عمل همه چیز هست.
منظور من در واقع رشد تک بعدی ما توی قضیه استخراج و صادرات نفت هست همونطور که شوروی سابق یا جمهوری خلق کره فقط تو بحث جنگی رشد تک بعدی داشتن! و نتیجه اولی منزوی شدن و فروپاشی بود و نتیجه دوم هم منزوی شدن!
اقتصاد نفتی شاید برای آمریکا جواب بده ولی برای خلق ما نه! درسته نفت به تنهایی عامل این وضعیت نیست و تحریم ها و خیلی عوامل دیگه نقش داره! ولی باز به نفت ربط داره. منظور دقیق من نظام کم بازده نفتی بود که به طور کلی بیانش کردم.
الان نظر شما چیه؟! مشکل الان ما چیه؟!
من به این میگم شما کلاف بحث رو کلا گم کردی. شما یه فرض مطرح کردی که و منم مثال و دلیل آوردم که اون فرض شما برای توجیه مشکل الان ما درست نیست. برای اثبات هم مثال از عربستان اوردم و شرایط اقتصادی و معیشتی رو با سال 55 که ما به شدت وابسته به نفت بودیم مقایسه کردم. اینجا هدف این نیست که بگیم عربستان خوبه یا عربستان رو ملاک مقایسه قرار بدیم. منم به خوبی آگاه هستم که موقعیت ایران بهتر از عربستان هست و اگه ما میتونستیم با همین وابستگی به نفت هم اقتصاد رو پیش ببریم، شرایط به مراتب بهتری از عربستان داشتیم.
ما نمیتونستیم نروژ یا آمریکا بشیم که اتفاقا تولید کنندگان بزرگ نفتی هستند اما میتونستیم خیلی بهتر از این باشیم که هستیم.
ببین عزیز همونطور که دوستمون گفت عربستان جمعیتش کمه و فروش نفتش بالا! درنتیجه هر چه قدر هم بخورن تمومی نداره! عربستان از لحاظ آب و هوایی نگاه کن چیزی جز کویر توش و آب هواش شرجی هم هست نیست ولی همین ایران خودمون پتانسیل عالی برای کشاورزی و صادرات محصولات داره! اگر عربستان نفت نداشت مردمش الان باید سوسمار سر سفره هاشون میخوردن!
اگر از اول سیاست هامون رو درست و تنظیم میکردیم به مردم فشار نمیومد. همونطور که خودت میدونی تو ایران افراد پولدار پولدارتر و افراد ضعیف جامعه ضعیفتر میشن و دلیلش اینه که بودجه مملکت که حقوق کارمندان دولت رو هم تشکیل میده بر اساس نفت هست و چیزی به عنوان مالیات برای پولدار ها وجود نداره! همون کشور اروپایی که شما تشریف داری اگر بهش مالیات ندی چیکارت میکنن؟! اداره مالیات میاد جنابعالی رو دادگاهی میکنه و… ولی اینجا همونطور که میدونی هر کی شغل آزاد داره و کارمند نیست مالیات نمیده! ما اگر از ابتدا بودجه رو بر اساس مالیات تنظیم میکردیم و پول نفت رو صرف خرید تجهیزات و وسایل صنعتی میکردیم پیشرفت میکردیم.
هیچ وقت کشور های عربی رو با ایران مقایسه نکن مردم اونا ۱۰۰سال دیگه میفهمن نفت چه بلایی سرشون آورد زمانی که نفتی برای فروش نداشته باشن.
اون قضیه عربستان هم اگر ۲۰ دلار نفروشه بالاخره پول سرباز های آمریکایی که تو خاکش هستن رو میده! تازه اون تجهیزات جنگی هم که میخرن در واقعیت باز برای آمریکا هستن چون خود اعراب عرضه استفاده از اون رو ندارن و تا زمانی نتونی از چیزی استفاده کنی در واقعیت اون چیز برای تو نیست! منظور کلی من این بود فروش نفت سبب فلج شدن و رشد تک بعدی کشور ما شد و نتیجش هم با تحریم های آمریکا مشخص شد!
ببخشید که پر حرفی کردم.
بحث اینجا در مورد میزان فروش نفت کشورهاس مگه؟ شما بخون من پاسخ چی رو دادم. چه ربطی داره به اینکه عربستان چقدر نفت میفروشه؟!
ضمنا این اطلاعات شما غلط هست. تولید نفت عربستان معمولا 10 میلیون بشکه نفت اونم در روز هست نه در ماه. در مقاطعی به 11 تا 12 میلیون هم رسیده. صادرات نفت عربستان بین 6 تا 7 میلیون بشکه در روزه. مابقی در داخل کشور مصرف یا ذخیره میشه.
در ایران تولید نفت در روز در بهترین حالت بعد از انقلاب به 4 میلیون بشکه در روز رسیده. بهترین رکورد صادرات نفت هم حدود 2.5 میلیون بشکه در روز بوده.
جمعیت عربستان 20 میلیون نیست و حدود 35 میلیون نفره.
شما اصلا میدونی اقتصاد نفتی یعنی چی؟ ضمنا کسی اینجا نگفت آمریکا اقتصادش نفتیه!!! جل الخالق. دلیل نداره با اینهمه اشتباه در اطلاعات وارد بحث بشی! شما اومدی اینجا فقط با من مخالفت کنی و اصلا کاری نداری که من چی نوشتم!
عربستان 10 میلیون نفت میفروشه با 20 میلیون جمعیت
ایران با 80 میلیون نهابتا 2 میلیون بفروشه
چرت نگو باووو قیمت نفتم تعیین میکنی=))=))
فعلا که امریکا داره موشکاشو به عربستان میده
خدا یه نعمت بزرگ به مسلمان ها اعطا کرده که اونم نفت بیش 90 درصد نفت جهان تو خاورمیانس حالا ببینید عربا چجوری از نفت استفاده میکنن ما و مسیولین ایران از نفت چجور استفاده میکنیم (در ضمن ایران دارای دومین منابع گازی در جهانه که عربستان نیست) بهتون بیشنهاد میکنم یه بار به دبی به عنوان توریست سفر کنید اون وقت برکت نعمت خدا که نفت باشه رو به چشم خواهید دید اون وقت این وضعیت مملکته که باید ش ا ش ی د ت و ش
عزیز
رو هوا که نمیشه ادعا کرد. شما سند بیار عربستان نفت رو 20 دلار میفروشه.
اصلا من کاری ندارم عربستان چجوریه و چجوری میخواد بشه. من آدرس اشتباهی که شما میدید رو با دلایل و مستندات نشون دادم که درست نیست. دوستمون در مورد اینکه سیستم گرونه و از توان خرید اکثریت خارجه داشت گله میکرد. شما گفتی عاملش نفته منم عرض کردم خیر عاملش نفت نیست.
اقتصاد نفتی مشکلات خاص خودشو داره ولی عاملی برای این مورد نیست. منشا مشکلاتمون هم نفت نیست. براتون مثال آوردم از زمانی که اتفاقا پول های نفتی در اقتصاد ما بیشتر نقش داشت که سطح زندگی عمومی چجوری بود.
منشا مشکلات اقتصادی ما یه لیست بلند بالایی از مشکلات خرد و کلان از سیاست های دخیل در اقتصاد بگیرید تا نبود شفافیت و اقتصاد به شدت دولتی و … .
عهد دقیانوس نیست که تاریخ رو فاتحان بنویسین. الان انقدر data و fact وجود داره که تاریخ آینده رو تو زمان حال مینویسن و نیازی نیست منتظر آینده بود. ولی در آینده به صورت مکتوب اشاره خواهد شد.
اگه ما تولید بشکه ای 6 میلیون نفت سال 57 رو داشتیم، الان چیزی نزدیک 2 تریلیون دلار بیشتر از محل صادرات نفت (به جز مصرف داخلیمون) درآمد داشتیم. چنین پولی در ایران هرچقدر هم خورده میشد بالاخره خیلی بهتر از حال حاضر بود که برای فروختن نیم میلیون بشکه نفت داریم التماس میکنیم. اگه این نفت نبود الان ایران در بهترین حالت چیزی شبیه مصر بود. مگه ما علم داشتیم که با ظرفیتهای علمیون درآمد زایی کنیم! کشوری بودیم که بعد از جنگ جهانی هنوز تو اشغال بودیم و منابعمون رو روس و انگلیس خورده بودن. چند صد سال هم گرفتار بیسوادی مردم و بی کفایتی قاجار بویم.
شما سری به قدمت دانشگاههای اروپا بزن میبینی دانشگاههای معروف بعضا بیش از 500 ساله تاسیس شدن. دانشگاه تازه تو ایران 90 سال نشده قدمت داره. آموزش عمومی ما هنوز 100 سال قدمت نداره. 80 سال گیش ما حتی شناسنامه هم نداشتیم. انگار ما کجای علم و اقتصاد دنیا بودیم که این نفت اومده و نزاشته ما پیشرفت کنیم. همین مصر قدمت دانشگاههاش از ما بیشتره. ما یه نوبلیست علمی نداشتیم و هنوز نداریم.
همین صنعت دست و پا شکسته الان هم مدیون 4 قرون پول نفتیه که تونسته 4 تا خط مونتاژ از خارج بخره و به مرور زمان دستی به سرو صورتش کشیده شده. انگار ما آلمان بودیم که نفت باعث شده پیشرفت نکنیم.
نفت موهبتی بوده که نصیب ما شده. میتونستیم ازش استفاده بهینه تر کنیم که نکردیم. کاری که امارات و قطر و کویت و حتی سعودی هم بهتر از ما انجام دادن.
آدرس اشتباه نرید.
“نرخ برابری ریال عربستان به دلار آمریکا الان 50 ساله عملا ثابته.”
همین عربستانی که شما میگی آمریکا نفت رو ازش شاید بشکهای ۲۰دلار بگیره! همین عربستان بعد پایان نفتش میشه هدف تمیرینی برای موشک های آمریکایی!
درسته مشکلات ما همش از نفت نیست ولی منشا اون نفت هست! نفت نبود ممکن بود خیلی وضعیتمون بهتر باشه!
“در کتابهای تاریخ خواهند نوشت که چه بلایی سر این مملکت اومده.”
به قول Cpt.Price تاریخ رو فاتحان مینویسند!
عربستان ماهانه 10 میلیون میفروشه با 20 میلیون جمعیت
ایران نهایتا 4 میلیون در یک دوره بازه زمانی مشخص فروخته با 80 میلیون جمعیت
الان نهایت 1 تا 2 میلیون بفروشیم
اقتصاد امریکا نفتی نیست مثال نزن
واقعا چیزی نمیشه گفت
متاسفم واقعا برای خودم که تو این مملکت دنیا اومدم
این نتیجه اقتصاد وابسته به نفت نیست.
عربستان به عنوان بزرکترین صادر کننده نفت:
https://www.poundsterlinglive.com/bank-of-england-spot/historical-spot-exchange-rates/usd/USD-to-SAR
نرخ برابری ریال عربستان به دلار آمریکا الان 50 ساله عملا ثابته. در حالیکه در ایران تو 43 سال گذشته از حدود 70 ریال به الان 130000 ریال تغییر کرده یعنی ارزش پول ما 2000 برابر افت کرده. این نتیجه مستقیم سیاست های داخلی و خارجی اثرگذار بر اقتصاده.
دستمزد کارگر ایرانی در سال 55 چیزی حدود 456 تومان ماهانه بوده یعنی 65 دلار در سال 1355.
http://iranaccnews.com/1395/01/05/%d8%ad%d8%af%d8%a7%d9%82%d9%84-%d9%88-%d8%ad%d8%af%d8%a7%da%a9%d8%ab%d8%b1-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d9%85%d8%b4%d9%85%d9%88%d9%84-%d8%a8%db%8c%d9%85%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d8%b3%d8%a7%d9%84-53-%d8%a7/
اگه معادل سازی بشه با سال 1398 که باید تورم در اقتصاد آمریکا رو تو 43 سال اخیر حساب کنیم به طور تخمینی رقم تورم 4.5 برابر رو در اقتصاد آمریکا تو این 43 سال در نظر بگیریم، دستمزد کارگر ایرانی چیزی حدود 300 دلار امروز میشه. 65 دلار سال 55 قدرت خریدش معادل 300 دلار امروزه.
https://www.in2013dollars.com/1960-dollars-in-2016?amount=1
دستمزد کارگر ایرانی الان 1.5 میلیون تومانه که با نرخ دلار امروز حدود 115 دلاره. تازه اگه همین پول رو بدن و سر موقع هم باشه. یعنی در خوشبینانه ترین حالت، قدرت خرید یه کارگر ایرانی سال 98، 40% قدرت خرید کارگر ایرانی سال 55 هست. در حالیکه اگر اقتصاد ایران حتی با تکیه بر نفت میتونست رشد اقتصادی بسیار نرمالی داشته باشه، الان باید قدرت خرید کارگر ایرانی نه تنها کمتر نمیشد بلکه باید حداقل 2 تا 3 برابر قدرت خرید سال 55 بود.
در کتابهای تاریخ خواهند نوشت که چه بلایی سر این مملکت اومده.
این نتیجه اقتصاد وابسته به نفت هست! کاریش هم نمیشه کرد!
بدبختی واقعا دیگه نمیشه یه سیستم خرید یه سیستمی که بهش بتونی بگی سیستم فرقی هم نداره amd باشه یا اینتل … حدود 22 میلیون آب میخوره بدون گرافیک و مانیتور :l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l
سی پی یو 6 میلیون ——————————— 6
مادربرد 5 میلیون ———————————–5
رم 3 میلیون 32 گیگ——— ———————-3
اس اس دی یک میلیون و دویست ——————1.2
اچ دی دی 4ترابایت بلک 4 میلیون ——————-4
کیس 1 میلیون————————————–1
پاور یک میلیونو پانصد ——————————-1.5
سر جمع ——————————————-21.7 میلیون :l:l:l:l:l:l:l
تازه این در صورتیه که مانیتور داشته باشی میتونی……………
این سیستم رو بیای رو کیس قدیمیت ببندی که 1 میلیون پول کیس هم ندی البته ادم دلش نمیاد ولی خب مجبوریم سر شکن کنیم دیگه ……باز میتوی قید اچ دی دی رو هم بزنی و با همون هارد سیستم فعلیت سر کنی که در این صورت سرجمع 5 میلیون کم میشه و قیمت سر جمعش میشه 16.7 میلیون تومان …….بازم میشه سر شکن کرد مثلا رم 16 ببندی این وسط 1.5 میلیون باز کم میشه قیمت فاینال میشه 15.2 میلیون …دیگه بیشتر از این نمیرزه کم کنی ……….دیگه تهشم مادربرد رو هم کم کنی یه 2.5 میلیونی بخری جای 5 میلیونی ……………..
…فاینال کار میشه 12.7 میلیون بدون کارت گرافیک ……………………….یه 8 میلیونم گرافیک بزاریم میشه 21 میلیون تومن ناقابل :l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l:l ….دیگه این تهشه به نظر من بیشتر نمیشه چلوندش با برجی 2 میلیون تومن اگه بتونی بزاری کنار ….11 ماهه دیگه میتونی بخری این سیستم رو :l:l:l:l:l:l:l:l
سپاس از توجهتون، اصلاح شد =smile
“پردازنده های فعلی با سوکت LGA 2100 است”
شاهین جان اصلاحش کن به 1200.