حدودا دو هفته از معرفی جدیدترین محصول کمپانی و پرچمدار وان پلاس میگذرد و پس از معرفی وان پلاس 3 ، شاهد این بوده ایم که این گوشی تقریبا هر روز در اخبار دنیای گوشی های هوشمند جای داشته است. شاید وان پلاس 3 را بتوان پر حاشیه ترین محصول کمپانی وان پلاس 3 خطاب کرد. ابتدا حافظه ی رم 6 گیگابایتی ، این گوشی را بیش از پیش مطرح کرد اما در ادامه همین مشخصه ی بارز تبدیل به یکی از حواشی منفی این پرچمدار شد. سپس صفحه نمایش سفارشی امولد این پرچمدار سوژه ی منتقدین شد و تا جای ممکن وان پلاس 3 در این مورد نیز اسباب دست رسانه ها شد. اما با تمام مشکلات و حواشی، وان پلاس 3 همچنان از ارزش خرید بالایی برخوردار است. در ادامه ی مطلب سفری به زیر بدنه ی این گوشی خواهیم داشت. همراه ما باشید.
پیش از هر چیزی، با باز کردن پیچ های درب پشت وان پلاس 3 و کمک گرفتن از ابزار های دیگر، کاور پشتی این گوشی کنار میرود و شاهد اولین تصویر از داخل وان پلاس 3 هستیم. هر چند مانند گوشی های پیشین کمپانی، قطعات به واسطه ی یک بلاک فلزی منحنی پوشیده شده اند.
در پنل پشتی، قطعاتی از جمله موتور ویبره و اتصالات آنتن قرار گرفته اند و در قسمت پائینی که اجزای بلندگو و درگاه یو اس بی نوع C جای گرفته اند.
سپس بعد از کنار زدن بلاک فلزی پشت گوشی، نواری که در تصویر مشاهده میکنید نمایان میشود. این نوار وظیفه ی اتصال درگاه یو اس بی نوع C، اسپیکر و میکروفون را به مادربرد گوشی بر عهده دارد.
پس از باز کردن پیچهای قسمت USB و جداسازی آن، دو نوار دیگر مشاهده میشود که این دو نوار، سنسور اثر انگشت و قسمت USB را به یکدیگر متصل کرده است.
قسمت USB وظیفه ی نگهداری یو اس بی نوع C را دارد که این درگاه از فناوری شارژ فوق سریع Dash Charge پشتیبانی میکند. لازم به ذکر است که این فناوری، همان VOOC کمپانی اوپو است که در اینجا تغییر نام داده شده است.
حال در این مرحله دو ماژول دوربین جلو و عقب گوشی نمایان میشود. ماژول دوربین اصلی وان پلاس 3 متشکل از یک لنز 16 مگاپیکسلی با سنسور IMX 298 ساخت سونی است، در حالی که ماژول دوربین جلو از یک لنز 8 مگاپیکسلی با سنسور سونی IMX 179 تشکیل شده است. عملکرد دوربین وان پلاس 3 با توجه به بررسی های صورت گرفته بسیار خوب است.
سنسور مجاورت نور و سنسور تشخیص نور محیط به خوبی بر روی برد گوشی تعبیه شده اند. در ادامه تصاویر دیگر قطعات وان پلاس 3 را مشاهده میکنید که عبارتند از: آمپلی فایر صدا NXP، 6 گیگابایت رم ساخت سامسونگ، چیپ کوالکام PM8996 و کوالکام RF360 و همچنین خشاب دوگانه ی سیم کارت نانو.
در ادامه نیز تصویر حافظه ی داخلی 64 گیگابایتی، آملی فایر Skyworks، فلاش LED و سنسور اثر انگشت مشخص شده اند. طبق گزارش متخصصینی که وان پلاس 3 را کالبد شکافی کرده اند، تعمیر پذیری این گوشی چندان مشکل نیست و نسبتا به راحتی قابل تعمیر است. نظر شما درباره ی درون پرچمدار کمپانی وان پلاس چیست؟
اینکه راحت میشه تعمیرش کرد عالیه بعلاوه اینکه مشخصات سخت افزاری خوبی داره
کلا عالیه این گوشی هیچی کم نداره، مخصوصا شارژ سریع رو خیلی دوست دارم