اپل واچ سری 4 از محصولاتی بود که همزمان با رونمایی آیفون های جدید اپل معرفی شد. این محصول نسبت به نسل قبل تغییرات مهم و چشمگیری را به خود دیده و اپل در طراحی آن بازنگری کرده است. اپل واچ از محبوب ترین گجت های پوشیدنی محسوب میشود و فروش بالایی دارد. به همین دلیل اپل تمرکز ویژه ای بر روی آن دارد و اقداماتی هم که روی نسل جدید انجام داد، نشان از آینده نگری اپل در مورد گجت های پوشیدنی و ساعت های هوشمند داشت. در حالی که به تازگی موسسه iFixit اقدام به کالبدشکافی تخصصی آیفون های جدید اپل کرد، حالا به سراغ اپل واچ سری 4 رفته و این محصول را کالبدشکافی کرده است و میتوانیم سفری به داخل این ساعت هوشمند داشته باشیم و برخی از حقایقی که اپل از گفتن آنها به ما اجتناب کرده دریابیم. همچنین طبیعتا خواهیم فهمید که این محصول تا چه اندازه تعمیرپذیر است و اگر اتفاقی برای آن بیفتد، تا چه اندازه میتوانیم به درست شدن آن امیدوار باشیم. همراه سخت افزار مگ باشید.
ساعتی که iFixit آن را کالبد شکافی کرده، نسخه 44 میلی متری اپل واچ سری 4 است. متخصصین نمایشگر LTPO OLED رتینا این ساعت را با استفاده از ابزاری مخصوص جدا کرده اند. این بدین معناست تعویض صفحه نمایش اپل واچ سری 4 عملی سخت اما قابل انجام است هر چند انجام این کار نیازمند ابزار بخصوص و داشتن مهارت و تجربه بالا است. صفحه نمایش این ساعت مانند نسل قبل توسط یک کابل سه تایی به بدنه متصل شده است و بر خلاف آنچه که تصور میشود، با حذف این کابل ها، دسترسی به باتری اپل واچ سری 4 چندان ساده نیست. در اطراف این محل پر است از پیچ های فوق العاده کوچک که کار تعمیر را بسیار سخت کرده است و نیازمند حوصله، زمان و دقت بسیار بالاست.
یکی از نکات مثبتی که از کالبدشکافی اپل واچ سری 4 میتوان فهمید این است که اپل موفق به استفاده از باتری پرظرفیت تری در این مدل که بدنه باریک تری هم نسبت به گذشته دارد شده است. در مجموع باتری این مدل نسبت به اپل واچ سری 3 حدودا 4 درصد افزایش پیدا کرده است. بدین ترتیب در این ساعت از یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 291.8 میلی آمپر ساعت در 3.81 ولت استفاده شده است. به طور عادی، این باتری با یک بار شارژ میتوان انرژی اپل واچ سری 4 را تا 18 ساعت تامین کند که تا اینجا هیچ تفاوتی با اپل واچ سری 3 ندارد.
اما اپل در نسل جدید ساعت های خود از پردازنده دو هسته ای S4 استفاده کرد که چیزی حدود دوبرابر نسبت به پردازنده S3 سال گذشته سریعتر است. خبرهای خوب از کالبدشکافی اپل واچ سری 4 همین جا به پایان نمیرسد چرا که مجموع چیپست ساعت به سادگی و با استفاده از یک پیچ گوشتی و البته اندکی صبر جدا میشود و خبری از چسب کاری های زیاد که کار را بسیار سخت میکنند نیست. iFixit به تعمیرپذیری اپل واچ سری 4 امتیاز 6 از 10 را داده است که نشان میدهد این محصول تعمیرپذیری چندان خوبی ندارد اما برای یک محصول ساخت اپل، انتظار بیشتری هم از این نظر نمیرود. در واقع سطح امتیازپذیری این ساعت همانند آیفون های جدید اپل است.
دیدگاهتان را بنویسید