مدتها بود که می خواستیم چند کارت گرافیک را با هم بررسی کنیم اما جمع کردن تمام کارت ها با هم کار را برای ما دشوار کرده بود. در نهایت تصمیم گرفتیم کارت ها را از شرکت های مختلف در تعداد معلوم تحویل گرفته و نتایج این بررسی ها را در یک مطلب جمع آوری کنیم تا به درک بهتری از کارکرد کارت ها برسیم. بررسی تعداد 19 کارت گرافیک در طی سه ماه انجام شد اما در طول این مدت نرم افزارهای تست، مانیتورینگ و درایورها با یک نسخه ثابت فعالیت خود را ادامه می دادند و همچنین تمام تلاشمان بر این بود که دمای محیط تست را هم در طی این مدت ثابت نگه داریم تا تصمیم گیری در مورد سیستم خنک کننده کارت ها با دقت بیشتری انجام شود. هرچند ممکن است کارت محبوب شما در این میان نباشد اما همانطور که گفتیم جمع آوری تمام کارت ها با مشکلاتی همراه بود اما سعی کردیم انتخاب کارت ها در این بررسی را به بهترین شکل انجام دهیم. صحبت را کوتاه می کنیم و بررسی جذاب این قطعات دوست داشتنی را با تصویر و جدول آغاز می کنیم. امیدواریم این بررسی گروهی مورد توجه و رضایت شما کاربران عزیز وب سایت سخت افزار مگ قرار گیرد.
کارت های موجود در بررسی
سیستم تست
پردازنده Intel Core i7 6700k : یکی از بهترین گزینه ها برای انجام تست ها و بازی ها این پردازنده است. از ویژگی های این پردازنده می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، 4 هسته و 8 رشته موازی، فرکانس کاری 4 گیگاهرتز و مقدار 8 مگابایت برای کش اشاره کرد. عملکرد بی نظیر این پردازنده آدرنالین خون کاربر را به بالاترین حد خود می رساند.
مادربرد GIGABYTE Z170X-Gaming GT : مادربرد گیمینگ از گیگابایت با کیفیت ساخت بالا و امکانات مناسب برای راه اندازی یک سیستم قدرتمند. استفاده از سوکت 1151 و چیپ ست Z170 به همراه فرکانس حافظه 3866 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سینک های حرارتی کارآمد، مولتی گرافیک SLI و CrossFire، وجود USB 3.1Type-A و USB 3.1 Type-C، خروجی ها و ورودی های کامل، نرم افزارهای جانبی کامل برای مدیریت بهتر سیستم، نظارت کامل بروی قطعات و بسیاری از موارد دیگر که ممکن است بروی عملکرد قطعات تاثیری نداشته باشد اما کاربر را از وجودشان خرسند سازد.
حافظه G.SKILL Ripjaws V : این سری از حافظه های جی اسکیل برای چیپ ست Z170 بهینه شده است. از ویژگی های حافظه استفاده شده می توان به 2 ماژول 4 گیگابایتی از نوع DDR4، فرکانس پایه 2133 مگاهرتز و نهایت فرکانس 2666 مگاهرتز، پشتیبانی از پروفایل XMP 2.0 و زمان تاخیر 15 اشاره کرد.
منبع تغذیه GREEN GP1350B-OC: محصولی با استاندارد 80PLUS SILVER و عملکردی مناسب. منبع تغذیه مورد نظر از زیر مجمو عه های کمپانی نام آشنای CWT است. از ویژگی های این منبع تغذیه می توان به 2 مدار مجزا 750 وات، مصرف بهینه انرژی در حالت آماده به کار، استفاده از خازن های جامد ژاپنی در مدار DC-DC، استفاده از خازن های الکترولیت ژاپنی Nippon Chemi Con با تحمل حرارت 105 درجه سانتی گراد، استفاده از قطعات صنعتی برای افزایش طول عمر، فن خنک کننده با عملکرد بهینه و نویز کم و بسیاری از موارد دیگر که می تواند برای کاربران سخت گیر انتخاب خوبی را به همراه داشته باشد.
منبع ذخیره سازی ADATA XPG SX900: مدل مورد استفاده با ظرفیت 128 گیگابایت است که برای استفاده 119 گیگابایت را در اختیار کاربر قرار می دهد. این حافظه سالید دارای سرعت نوشتن 520 مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن 550 مگابایت در ثانیه است.
خنک کننده GREEN GLACIER 240 : واتر کولری با ساختار و قیمت مناسب. از جمله ویژگی های این خنک کننده می توان به استفاده از رادیاتور 240 میلی متری، استفاده از دو فن 12 میلی متری، واتر پمپ قدرتمند با 7000 دور در دقیقه و 100 هزار ساعت عمر مفید، واتر بلاک کاملا مسی و فن هایی با نویز کم و طول عمر بالا اشاره کرد.
تست ها
در این نمودار ها بهترین امتیاز در بالاترین جایگاه قرار گرفته است اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که امتیاز بالا با مبلغ پرداختی در ارتباط نیست (در یک گروه). شما می توانید مبلغ کمتری را برای یک کارت پرداخت کنید اما نتیجه منطقی تر را از آن دریافت کنید. به طور مثال کارت های 1080 با وجود امتیازات بهتر قیمت به مراتب بالاتری را نسبت به 1070 دارند اما این امتیاز بهتر در بعضی مواقع ارزش یک میلیون تومان اختلاف را ندارد.
در جدول های درج شده مشاهده کردید که ممکن است کارتی در یک تست بهتر از تستی دیگر ظاهر شود اما در این میان عملکرد کارت Inno3D iChill GTX 1070 X4 بسیار جالب بود زیرا این کارت با قیمتی کمتر تا حدودی پا به پای 1080 ها تست ها را با امتیازات قابل قبول پشت سر گذاشت. و در نهایت نمودار حرارت کارت ها را مشاهده می کنید. در این نمودار بهتر است کارتهای هم گروه را با هم بسنجید زیرا پردازنده قوی تر حرارت بیشتری را تولید می کند اما در این میان کارت هایی هستند که با وجود پردازنده قوی از سیستم خنک کننده بهتری سود می برند.
در این بررسی شما نظر دهید. کدام کارت ارزش خرید بالایی دارد؟
msi عالیه:xB-)
سلام. لطفا بهترین و قویترین کارت گرافیک amd rx470 رو بهم معرفی کنید.
سلام دوست عزیز
هر دو سری پردازنده ها جوابگوی استفاده شما هستند
سیستم برای گیم جمع می کنید?
برند msi . giga, zotac
سلام جناب مظفری بنده چند سوال دارم لطفا لطفا لطفا لطفا لطفارهنمایی کنید. توروخدا جواب بدید
1-بنده قصد خرید سیستم رو دارم اینتل بخرم یا amd رایزن ؟
2-در برندهای کارت گرافیک مدل 1070 کدوم برند بهتر هست ؟
3-نظر تخصصی شما درباره کارت گرافیک Inno3D iChill GTX 1070 X4 این کارت بهتره یا msi 1070 z
سلام دوست عزیز
Inno3D iChill GTX 1070 X4 انتخاب بهتری است
این کارت Inno3D iChill GTX 1070 X4 بهتره یا MSI 1070 Z توروخدا راهنمایی کنید ممنون
درود نظر شمارو درباره کارت گرافیک Inno3D iChill GTX 1070 X4 میخواستم بدونم ارزش خرید داره یا گیگا لطفا راهنمایی کنید باتشکر
سلام دوست عزیز
بین این دو rx 460 gigabyte اتنخاب بهتری است
درود برشما. سافایر در مدل نیترو کارت های خوبی را ارائه کرده است اما در بحث کیفیت اجرای بازی ها باید بگویم که این کارت ها تنها در رزولوشن 1080 پیکسل یا فول اچ دی می توانند عملکرد مناسبی داشته باشند. البته برخی از بازی ها حتی در این رزولوشن هم کارت را به شدت شکنجه می کند. و نکته آخر این که اگر در نتیجه تست ها دقت کرده باشید RX460 در بیشتر مواقع کمتر از 30 فریم را ارائه می کند و کمتر از این میزان هم روان بودن حرکت را در برندارد و به قول شما با لگ اجرا می شود.
سلام .rx 460 sapphire 4g بهتره یا rx 460 gigabyte 4g ?و ایا این دو میتونن بازی های جدید رو خوب و بودن لگ اجرا کنند ؟