این هفته شاهد اولین حضور گوشیهای پرچمدار سری 15 شیائومی در بازار جهانی بودیم. عرضه این دستگاه در هند برای سه روز دیگر برنامهریزی شده است. با این اوصاف، هنوز خیلی زود است که در مورد سری 16 شیائومی صحبت کنیم، اما ظاهراً شایعهها عجله دارند. براساس یک افشای جدید، این احتمال وجود دارد که گوشی شیائومی 16 پرو میزبان فریمهایی با چاپ سه بعدی باشد.
مینگ چی کو، تحلیلگر TF Securities International، این اطلاعات را در X (توئیتر سابق) به اشتراک گذاشت. او ادعا میکند که گوشی شیائومی 16 پرو دارای یک قاب میانی فلزی است که با فناوری چاپ سه بعدی از تامینکننده چینی Bright Laser Technologies تولید میشود. او خاطرنشان میکند که طراحی توخالی ساختار پرینت سهبعدی میتواند به کاهش وزن گوشی کمک کند و در عین حال عملکرد حرارتی را بهبود بخشد. همه این موارد بدون بهخطرانداختن استحکام ساختاری اتفاق میافتد.
مینگ چی کو در این زمینه گفت: آخرین نظرسنجی من نشان میدهد که پرچمدار آتی شیائومی، شیائومی 16 پرو که قرار است در اواخر سال 2025 عرضه شود، از یک قاب میانی فلزی استفاده میکند که با فناوری چاپ سه بعدی Bright Laser Technologies (BLT) تولید شده است.
فناوری سهبعدی محدودیتهایی دارد

پرینت سهبعدی کارآمدترین فرآیند تولید نیست، زیرا اشیاء را لایه به لایه میسازد و سرعت تولید را کاهش میدهد. همچنین مسئله هزینه وجود دارد که احتمالاً بالاتر از روشهای تولید معمولی است.
سازندگان گوشیهای هوشمند میتوانند به طور فزایندهای از چاپ سهبعدی استفاده کنند؛ اما در صورتی که مزایای آن بیشتر از جنبههای منفی باشد و در برنامههایی که کارایی دغدغه اصلی نیست.
این خبر تا حدودی یادآور چیزی است که Sharp در اوایل دهه 2000 با mova SH251iS، اولین گوشی با نمایشگر سهبعدی بدون عینک، به نمایش گذاشت. این مفهوم جلوتر از زمان خود بود، اما فناوری محدودیتهای خود را داشت و فقط از زوایای خاصی کار میکرد. چند دهه به جلو رفتیم و اکنون دستگاههایی مانند ZTE Nubia Pad 3D داریم که صفحهنمایشهای سهبعدی بدون عینک بسیار بهبودیافتهای را ارائه میکنند.
فریمهای گوشیهای هوشمند چاپشده با چاپ سهبعدی نباید به اندازه ساخت نمایشگرهای سهبعدی واقعی پیچیده باشند، اما پذیرش گسترده آن زمان میبرد.
دیدگاهتان را بنویسید