موارد بسیاری پیش آمده (و خواهد آمد) که فیلم های علمی-تخیلی الهام بخش اختراعات و گجت های مختلف دنیای فناوری بوده اند. یکی از این گجت های خاص و پر سر و صدا که چند سال پیش متولد شد، گوگل گلس بود که با ورود خود در قالب نمونه های آزمایشی و نسخه های محدود، موجی از هیجان و انتقاد را میان کاربران به راه انداخت. ورود با گوگل گلس به مکان های عمومی بسیاری چون رستوران ها و سینما به دلیل نقض حریم خصوصی و قانون کپی رایت ممنوع شد و افرادی که این ابزار را بر چشم داشتند “Glasshole” نامیده می شدند! به نظر می رسید گوگل پروژه گلس خود را رها کرده باشد و حتی نیروهای آن به بخش دیگری منتقل شدند؛ تا به امروز که خبر تایید پتنتی تازه برای گجتی با عنوان “ابزار پوشیدنی با ساختار ورودی و خروجی” منتشر شد.
شاید بتوان اسم این ابزار را گوگل گلس 2 نهاد. بر خلاف نمونه اصلی، اینبار دیگر از عینکی که سراسر صورت را می پوشاند خبری نیست و یکی از چشم ها (شاید صرفا چشم چپ) در معرض پروژکتور بسیار کوچکی قرار گرفته و مابقی بدنه روی گوش عبور نموده و تا پشت سر ادامه دارد. البته گفته شده که چشم دیگر هم به کمک یک منشور می تواند دریافت کننده تصویر باشد. جالب اینکه زمان درخواست پتنت به سپتامبر 2012 باز می گردد؛ هنگامی که هنوز آن موج منفی علیه گوگل گلس به راه نیافتاده بود. شاید اینبار گوگل با احتیاط بیشتری صرفا ادارات و سازمان ها را بازار هدف قرار داده و دیگر آن بلند پروازی پیشین را نداشته باشد.
در رای گیری فینال انتخاب بهترین گوشی سال از دید کاربران وب سایت سخت افزار شرکت کنید! رای شما، برترین تلفن هوشمند سال 2015 را تعیین می کند.
برای با خبر شدن از آخرین اطلاعات در زمینه تجهیزات الکترونیک، بازی ها و مطالب مختلف در زمینه تکنولوژی، کانال وب سایت سخت افزار در تلگرام را فراموش نکنید. اگر آخرین نسخه از این برنامه را روی موبایل یا رایانه نصب کرده اید تنها با کلیک کردن (یا تپ کردن) روی آدرسhttps://telegram.me/sakhtafzarmag می توانید در کانال ما عضو شوید. همچنین برای اطلاع از دقیق ترین مشخصات و قیمت های گوشی های هوشمند در بازار ایران می توانید به وب سایت کالای ما به نشانی https://kalamag.com مراجعه کنید.
اینجور چیزا فقط به درد جاسوسی میخوره . البته باهاش تقلب هم میشه کرد مثلا سر جلسه امتحان یا تو مسابقه شطرنج.