پردازنده های سری U از شرکت اینتل به معنی پردازنده های سری Ultra Low Voltage هستند؛ پردازنده های فوق کم مصرف که برای لپ تاپ و الترابوک ها، مینی کامپیوترها، کامپیوترهای AIO و مواردی از این دست کاربرد دارند. اما به تازگی نام یک پردازنده تازه وارد به اسم Intel Core i5-8265UC در رسانه های سخت افزاری حسابی سر و صدا به راه انداخته است.
منتظر یک پردازنده سریع و غافلگیر کننده باشید
این پردازنده که با پسوند UC معرفی شده است، یک نمونه عجیب و مرموز است که توانسته است در چند بنچمارک از سد پردازنده تازه وارد AMD Ryzen 5 2500U و حتی Ryzen 5 3500U عبور کند. این به معنی آن است که در صورتی که مدل Core i7- آن معرفی گردد، هیچ یک از مدل های فعلی AMD از سری کم مصرف به آن نخواهند رسید.
Core i5-8265UC پردازنده مشکوکی است که دارای 4 هسته فیزیکی و 8 رشته منطقی است. آزمون های این پردازنده در بنچمارکهای PassMark، UserBenchmark و Geekbench منتشر شده و به دلیل دریافت امتیازهای بالا، به سرعت خبر ساز شده است. پردازنده های Intel Core UC چه هستند؟ هنوز اطلاعات خاصی در مورد آنها وجود ندارد؛ تنها می دانیم که پسوند افزوده شده C به معنی یک پارامتر با هدف افزایش توان است که یک Core i5 نسل هشتمی موفق به شکست رقبای تازه وارد خود از AMD Ryzen 3000 شده است.
مسلما جالب ترین معیار برای مقایسه تست PassMark است. همگامی که Core i5-8265UC در کنار AMD Ryzen 5 2500U و Ryzen 5 3500U قرار می گیرد، می توانید ببینید که با فرکانس پایه (Base) پایین تر، دارای فرکانس افزایشی (Boost) بیشتر است. فرکانس افزایش 3.9 گیگاهرتز را به همراه دارد. امتیاز کسب شده توسط این پردازنده در این بنچمارک 10117 است که از هر دو رقیب خود با اختلاف بالاتر است.
جایگاه بعدی که Core i5-8265UC دیده شده است، پایگاه UserBenchmark است؛ از آنجایی که Ryzen 5 2500U و Ryzen 5 3500U در این پایگاه حضور ندارند، مقایسه آن با یک پردازنده سطح دسکتاپ با نام Ryzen 5 2500X صورت گرفته است. جالب است بدانید که Core i5-8265UC جایگاه 64 از بین 1159 پردازنده را به خود اختصاص داده و این در حالی است که Ryzen 5 2500X جایگاه 90 را در اختیار دارد؛ یک پردازنده 65 واتی کلاس دسکتاپ با یک مدل 15 تا 20 واتی کلاس لپ تاپ؛ قطعا امتیاز Core i5-8265UC در این جایگاه ستودنی است!
در نهایت، Geekbench حداقل سه رکورد دارد که دارای پردازنده Intel Core i5-8265UC هستند. بالاترین رکورد آن با رقم 4670 در تک هسته و 15998 در تمام هسته به ثبت رسیده است که مربوط به یک لپ تاپ لنوو خواهد بود.
در پایان باید بگوییم که پردازنده Intel Core i5-8265UC یک پردازشگر مشکوک اما به صورت عجیبی سریع و قدرتمند است که به زودی راهی بازار خواهد شد؛ این توان از 4 هسته بعید به نظر می رسد پس احتمالا Intel در معماری خود تغییراتی را به وجود آورده است تا دوباره توانایی های خود در بخش لپ تاپ های کم مصرف را به اثبات برساند.
توسط Ryzen 5 3500U له شد=))=))=))=))=))=))=))
این بنده خداها بخوان توربو بزنن TDPشون از ۵۰وات تجاوز میکنه.کلا TDP هایی که اینتل ارائه میده برای Base Clock هست نه توربو!!!
از نظر من تنها بنچمارک قابل اعتماد CineBench هستش.بقیه بنچ ها یکجانبه و بی پایه و اساس هستن.
البته قیمتش هم مهمه!
واقعا فوق العادست. ارائه این سطح از قدرت در کنار چنین مصرف پایینی بدون داشتن یک پایگاه علم و فناوری فعال واقعا غیرممکن هست. کاری که اینتل داره در جهت کاهش انرژی و در عین حال افزایش محسوس قدرت پردازنده های سری لپ تاپش انجام میده واقعا ستودنیه.
من خودم شخصا دوست دارم به همراه نسل دهم پردازنده هاش از نسل جدید گرافیک های آنبوردش هم رونمایی کنه اینتل و به طور مستقیم وارد گوی رقابت با APU های AMD و همچنین گرافیک های سری لپ تاپ Nvidia بشه.