سری گوشی های هواوی Mate را به صفحه نمایش بزرگ و 6 اینچی آنها می شناسیم و تصویری که با شنیدن محصولی تازه از این سری در ذهن شکل می گیرد، یک فبلت رده بالا و مجهز به باتری حجیم است که قیمت مناسبی دارد. اما گوشی تازه وارد Mate S اعتنایی به این تصور ندارد و شاید آن S در مقابل نامش کوتاه شده “Small” و در تاکید بر کوچک تر بودن این همراه (Mate) باشد.
طراحی و ساخت
کیفیت ساخت و طراحی یکی از بخش هایی است که هواوی برای Mate S روی آن مانور بسیار می دهد و برای این اقدام هم دلیل خوب و قابل قبولی دارد؛ ظرافت چشمگیر در طراحی و کیفیت ساخت بالا چیزی است که Mate S را به راحتی وارد قلب هر کاربر بدون تعصبی می کند! بدنه یکپارچه فلزی از جنس آلومینیوم تمامی بخش ها به غیر از سطح رویی دستگاه را در بر گرفته است. این آلومینیوم بافت ماتی دارد که مانع از لیز خوردن اتفاقی گوشی شده و لکه های چربی و اثر انگشت را هم به نمایش نمی گذارد! البته لبه های دوره قاب در بالا و پایین برش الماسه خورده و سطحی براق دارد و از این رو بر زیبایی و ظرافت دستگاه می افزاید. قاب در پشت یک انحنای ملایم به خود می گیرد که از یک طرف کمک می کند گوشی بهتر در دست بنشیند و از طرف دیگر مقاومت بیشتری در برابر خمش به آن می دهد (قضایای خمش مربوط به آیفون 6 پلاس را که به خاطر دارید!).
روی دستگاه را شیشه محافظ گوریلا گلس 4 به طور کامل پوشانده و صرفا شکاف باریکی را برای بلندگوی مکالمه باقی گذاشته است. شیشه محافظ در حاشیه خود تخت نمانده و با یک انحنا به لبه ها می رسد. چنین فرمی به شیشه 2.5D شناخته می شود که در اپل واچ و آیفون 6s هم شاهد آن بوده ایم. سمت راست بلندگوی مکالمه دو سنسور مجاورت و سنجش نور محیط قرار دارند و در سمت چپ فلاش (زیر لایه نیمه شفافی به رنگ بدنه پنهان شده) و نشانگر LED جای گرفته اند. صفحه نمایش حاشیه اندکی دارد و به طور کلی Mate S با وجود استفاده از پنل 5.5 اینچی، به مانند گوشی ال جی G4 برای استفاده یک دستی مناسب بوده و هر دو دست را مشغول نمی کند.
دکمه یکپارچه تغییر حجم صدا و دکمه پاور در نیمه بالایی کناره راست و به فاصله کمی از یکدیگر قرار دارند و در سوی مقابل آن (کناره چپ)، سینی یکپارچه سیم کارت و کارت حافظه microSD در شکاف خود مستقر شده است. محل قرارگیری microSD به گونه ای طراحی شده که می توانید یک سیم کارت دوم را هم جای آن گذاشته و گوشی را دو سیم کارته نمایید، منتها بایستی با حافظه جانبی هم خداحافظی کنید!
کناره بالا محلی برای جک صوتی 3.5 میلی متری و میکروفون حذف نویز محیطی (و در عین حال ضبط صدا) بوده و کناره پایینی پورت microUSB و بلندگوهای اصلی دیده می شوند. دو میکروفون نیز در محل بلندگوها کار گذاشته شده که هم برای مکالمه بوده و هم برای ضبط صدا کاربرد دارند.
دوربین اصلی در پشت با یک قاب برجسته و نقره ای کم ارتفاع (نسبت به برخی گوشی ها که دوربین آنها بیرون زدگی آزار دهنده ای دارد) خودنمایی می کند. دوربین را یک جفت فلاش LED با پس زمینه رنگی متفاوت همراهی می کنند. کمی پایین تر از دوربین و در موقعیتی که انگشت به سادگی آن را پیدا می کند،سنسور اثر انگشت حضور دارد که به شکل یک فرو رفتگی مربعی بوده و دوره براقی دارد. همانطور که می دانید آلومینیوم سیگنال های مخابراتی را فیلتر می کند، برای همین استفاده از نوار پلاستیکی آنتن در بالا و پایین قاب (تا زمانی که مشکل سیگنال دهی با آلیاژی جدید حل نشود) غیر قابل اجتناب است.
یک موردی که دوست داریم به آن اشاره کنیم، سبک هواوی برای طراحی بسته بندی محصول است. اگر تا به امروز یکی از تولیدات اپل را صاحب شده باشید، حتما می دانید که این شرکت به مقوله طراحی از لحظه ای که کاربر یکی از محصولاتش را در دست می گیرد اهمیت می دهد و با ظاهر و جنس جعبه، چینش اجزای داخلی و دقت به جزییات طراحی، از همان ابتدا کاربر را به درون دنیای خود می کشد. پیشتر و در بررسی گوشی P8 اقدام مشابهی را از هواوی دیده بودیم و اینبار برای Mate S نیز همان سبک طراحی را می بینم.
جعبه به شکل مکعب مستطیلی کم ارتفاع ساخته شده و درب آن به مانند جلد کتاب باز می شود. گوشی در ابتدا و زیر آن هندزفری، شارژر، کابل USB و یک کاور کلاسوری به رنگ بدنه گوشی حضور دارند. جعبه هندزفری و خود آن به EarPod اپل می ماند و همین در عین حال که باعث تعجب می شود، ما را بیشتر به این باور می رساند که هواوی با کپی برداری از اپل سعی در رقابت با آن دارد. کاور کلاسوری یک بافت چرمی داشته و در نیمه بالایی آن یک کادر برای نمایش ساعت، وضع هوا و دیگر اعلان ها باز گذاشته شده است. درب کاور با خاصیت مغناطیسی به بدنه می چسبد و با برداشتن آن گوشی از حالت Sleep خارج می شود. Mate S در چهار رنگ طلایی،نقره ای، رز گلد و خاکستری عرضه می گردد.
صوت و تصویر
هواوی در گذشته چندان علاقه ای به استفاده از پنل های AMOLED در محصولات رده بالای خود نشان نداده، با این حال برای Mate S یک صفحه نمایش 5.5 اینچی AMOLED را در نظر گرفته است. وضوح این صفحه نمایش 1080×1920 پیکسل بوده که به تراکم بسیار خوب و کافی 401 پیکسل بر اینچ ترجمه می شود. کنتراست رنگ ها، میزان اشباع و زاویه دید خیلی خوب بوده و تنها تمایل رنگ ها به سردی از دقت و نمایش واقعی آنها می کاهد. در بخش تنظیمات گزینه ای به منظور تغییر دمای رنگ قرار داده شده که تا حدودی می تواند کمک کند، اما خیلی روی آن حساب نکنید! البته این تمایل به سردی معمولا عکس ها را خوشایند تر می کند و به ویژه صحنه های خارجی با آسمان آبی و محیط سبز را جذاب تر به چشم می آورد. پنل صفحه نمایش در Mate S به قابلیت تازه و جالبی مجهز شده، به این صورت که به میزان فشار وارده توسط انگشت کاربر حساس بوده و پاسخ های متفاوتی بر حسب آن می دهد (مشابه 3D Touch در آیفون 6s و 6s Plus). متاسفانه نمونه ای که برای بررسی در اختیار ما نهاده شد، چنین قابلیتی نداشت و در نتیجه درباره عملکرد آن هم نمی توانیم نظر بدهیم (تنها مدل های ویژه یا Special version این قابلیت را دارند). اگر اهل مطالعه شبانه و یا بازی و وب گردی به هنگام شب و در تاریکی باشید، می توانید با آسودگی و برای زمانی طولانی به کار خود بپردازید، چرا که نور صفحه نمایش تا جایی کم می شود که هرگز باعث آزار و خستگی چشم نشود. حداکثر نور نیز که در محیط های خارجی و به هنگام روز به کار می آید، از شدت خوبی برخوردار بوده و صفحه نمایش را خوانا نگه می دارد.
در بخش صوت هواوی چیزی کم نگذاشته است. دو بلندگوی اصلی در کناره پایین اصوات را با صدایی واضح و بلند (برای یک گوشی موبایل رده بالا) پخش می کنند، در عین حال که تفکیک آنها خوب بوده و بم نیستند. یک پروفایل صوتی DTS برای بهبود کیفیت صدا و تجربه شنیداری تعبیه شده که تنها به هنگام اتصال هدفون (یا هندزفری) فعال می شود. همانطور که گفته شد، همراه با گوشی یک هندزفری با ظاهری مانند EarPod عرضه می شود که کیفیت ساخت بالایی داشته و همچنین کیفیت صوتی قابل ستایشی به عنوان یک لوازم جانبی همراه ارائه می دهد، با این وجود اگر عاشق موسیقی هستید، دل به آن نبندید و حتما با یک هدفون رده بالا جایگزین کنید تا به میزان بیس و حجم صدای مطلوب خود برسید. جک 3.5 میلی متری شدت صدای خروجی خیلی خوبی دارد و اگر گوش سپردن به موسیقی با صدای بلند را دوست دارید، راضی می شوید! محیط اپلیکیشن موسیقی را در تصویر پایین می بینید.
رابط کاربری و اپلیکیشن ها
شرکت های سازنده گوشی های موبایل چون سامسونگ، ال جی، سونی و هواوی دوست دارند رابط کاربری خاص خود را بر سراسر اندروید بکشند تا به این ترتیب تمایز و برتری محصول خود را نشان دهند. واقعیت اینکه رابط پیش فرض اندروید که به لانچر Google Now شناخته می شود، خیلی تر و تمیز و خوب طراحی شده و شاید امکاناتی که شرکت های یاد شده با لانچر اختصاصی خود به این سیستم عامل می افزایند، در برخی موارد پاسخی به یک نیاز واقعی نبوده و صرفا زرق و برق باشد. با این وجود هر رابطی ظاهر متفاوت، امکانات و جذابیت خاص خود را دارد.
لانچر اختصاصی هواوی برای محصولات موبایلش Emotion UI یا به اختصار EMUI نامیده می شود و نسخه 3.1 آن سطح اندروید 5.1.1 را در Mate S پوشانده است. اگر دوست داشته باشید لیست اپلیکیشن ها از صفحات دسکتاپ و صفحه خانگی جدا باشد، متاسفانه EMUI چنین تمایلی نداشته(!) و همه چیز را در صفحات مختلف ریخته است. البته امکان دسته بندی و پوشه سازی وجود دارد و می توانید نظم دلخواه را به محیط بدهید. دکمه های ناوبری سه گانه در پایین صفحه نمایش هستند.
ظاهر لیست تاریخچه اپلیکیشن ها هنوز در اندروید کیت کت مانده و به شکل موزاییکی است، در عین حال که نوار اعلان (Notifications) به روال لالی پاپ در منوی میانبر تنظیمات ادغام نشده و از آن جداست. نتیجه اینکه اگر می خواهید به میانبر تنظیمات دست یابید، بایستی حتما از دل اعلان ها بگذرید، مگر اینکه اعلانی برای نمایش نباشد. از اینها که بگذریم، لیست میانبرها با 21 گزینه مختلف، تقریبا شامل هر مورد ضروری می شوند. یک مورد جالب این لیست Screen recording است که امکان ثبت ویدیو همراه با صوت از آنچه با گوشی انجام می دهید را فراهم می کند.
منوی تنظیمات چینش آشنایی دارد و برخی موارد خاص و بعضا تازه به بخش های آن افزده شده که لذت کاربری را بیشتر می کند. اگر به هر دلیل یک رابط کاربری ساده شده می خواهید، کافی است سری به قسمت Home screen style بزنید.
بخش Smart assistance یک سری قابلیت جالب را ارائه می دهد که پرداختن به آنها خالی از لطف نیست. Voice wakeup مناسب زمانی است که گوشی را گم کرده اید یا می خواهید آن را با فرمانی از حالت Sleep خارج نموده تا کاری را برایتان انجام دهد. می توانید با یک عبارت کلیدی (همچون Okay Emy) آن را صدا بزنید تا پاسخ دهد! ژست های حرکتی بند انگشتی (Knuckle gestures) قابلیت جالبی است که در زیرمجموعه Motion Control قرار دارد. فرض کنید صفحه نمایش خاموش (یا روشن) است و می خواهید فورا عکس بگیرید، با بند انگشت یک c می کشید و وارد اپلیکیشن دوربین می شوید؛ یا با کشیدن e و m به ترتیب مرورگر وب و اپلیکیشن موزیک باز می شوند. همچنین می توانید با بند انگشت یک طرح در هر محیطی که هستید بکشید تا آن محیط در درون یک کادر به شکل طرح کشیده شده به انتخاب در آمده و پس از آن بتوانید به ذخیره سازی یا اشتراک آن بخش در قالب تصویر بپردازید. برای بهتر روشن شدن موضوع فیلم ادامه مطلب را ببینید.
قابلیت Knuckle gesture در گوشی Mate S
به بخش آخر می رسیم. Mate S یک سنسور اثر انگشت دارد که پایین دوربین اصلی در پشت مستقر شده است. برای فعال سازی سنسور ابتدا بایستی یک پین یا کلمه عبور تعریف نمایید و پس از آن می توانید چند انگشت خود را که مناسب می بینید اسکن کنید. عمل اسکن راحت و سریع انجام می شود و هر انگشت شش بار از جهات و زوایای مختلف اسکن می گردد. سنسوری که هواوی استفاده نموده دقت و سرعت خیلی خوبی دارد و در کسری از ثانیه قفل دستگاه را گشوده و صفحه نمایش را روشن می کند. فقط اینکه برای استفاده ازآن نبایستی انگشت مرطوب یا کثیف باشد، چرا که سنسور جواب نمی دهد.
سخت افزار و عملکرد
در بررسی های گذشته ای که از محصولات هواوی انجام دادیم، اشاره کردیم که هواوی تجهیزات و زیرمجموعه ساخت چیپ ست خود را دارد و هسته های پردازشی آماده Cortex از شرکت ARM را با ترکیبی که می خواهد در چیپ ست های Kirin به کار می برد. در مرکز پردازش Mate S یکی از همین SoC ها به نام HiSilicon Kirin 935 نشسته که در گوشی Honor 7 هم آن را دیده بودیم، اما تاکنون فرصتی برای تست آن نداشتیم. Kirin 935 به مانند Kirin 930 (درون هواوی P8) بوده، با این تفاوت که حداکثر فرکانس کاری آن اندکی افزایش یافته است. چهار هسته پردازشی کم مصرف Cortex-A53 از فرکانس معمول خود فراتر رفته و تا حداکثر 2.2 گیگاهرتز اورکلاک شده اند (هواوی آنها را Cortex-A53e می نامد) و در پیکربندی big.LITTLE در کنار چهار هسته دیگر Cortex-A53 در حداکثر فرکانس 1.5 گیگاهرتز قرار گرفته اند. این چیپ ست به دلیل استفاده از چنین ترکیبی (پرهیز از Cortex-A57 قدرتمند و پر حرارت) انرژی مصرفی کمی داشته و آنقدر تولید گرما نمی کند که بتوانید گوشی را داغ نامید. RAM برابر با 3 گیگابایت بوده و فضای ذخیره سازی داخلی بسته به مدل میان 32 تا 128 گیگابایت متغیر است. باتری 2700 میلی آمپر ساعتی نیز طول عمر قابل قبولی دارد. مشخصات سخت افزاری را می توانید در ادامه ببینید.
مشخصات سخت افزاری | |
چیپ ست | HiSilicon Kirin 935، چهار هسته 2.2 و چهار هسته 1.5 گیگاهرتزی پردازنده گرافیکی Mali-T628 MP4 |
صفحه نمایش | 5.5 اینچ AMOLED، وضوح 1080×1920 پیکسل، تراکم 401 پیکسل بر اینچ، قابلیت Force Touch شیشه 2.5D محافظ Corning Gorilla Glass 4 |
حافظه | 3 گیگابایت RAM و 32، 64 یا 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی قابل افزایش با microSD تا 128 گیگابایت |
دوربین | پشت 13 مگاپیکسل، فلاش LED دوگانه، OIS، فوکوس خودکار و لمسی، ثبت موقعیت مکانی، تشخیص چهره و لبخند، عکاسی پانوراما و HDR جلو 8 مگاپیکسل، فلاش LED |
سنسورها | شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب نما، مجاورت، سنجش نور محیط، سنسور اثر انگشت |
امکانات ارتباطی | اتصال Wi-Fi 802.11 b/g/n دو بانده با پشتیبانی از Wi-Fi hotspot، بلوتوث 4.0، رادیو FM، GPS |
باتری | لیتیوم-یون با ظرفیت 2700 میلی آمپر ساعت |
ابعاد و وزن | 149.8×75.3×7.2 میلی متر 156 گرم |
سیستم عامل | اندروید 5.1.1 |
به بنچمارک ها و نتایج آن می رسیم. همیشه نتایج با اندکی نوسان همراه بوده و برای همین هر تست را چند بار تکرار می کنیم تا به ارقام منطقی تر و صحیح تری برسیم، با این حال همیشه میان چیپ ست های یکسان در دستگاه های مختلف مقادیری اختلاف وجود دارد که طبیعی است. Kirin 935 اندکی قدرتمند تر از Kirin 930 شده و برای همین انتظار داریم نتایج آن در مقایسه بهتر یا برابر باشد (به بررسی گوشی هواوی P8 مراجعه کنید). با کمی چشم پوشی می توان قدرت هسته های پردازشی Mate S را پذیرفت، اما نتایج بنچمارک های گرافیکی واقعا ناامید کننده است. به لیست مشخصات که نگاه می کنیم، پردازنده گرافیکی Mali-T628 MP4 را برای هر دو چیپ ست می بینیم و بنابراین نباید اختلاف تا این حد باشد. سپس که به سراغ اپلیکیشن های تست و نمایش مشخصات چون AIDA64، CPU Z و AnTuTu می رویم، به Mali-T624 بر می خوریم! T624 پردازنده پایه از سری T600 بوده و نسبت به دیگر مدل ها در فرکانس کمتری کار می کند. نمی دانیم آنچه می بینیم درست است یا نه، اما نتایج عجیب تست ها را توجیه می کند. شاید هم این مورد به مدلی که برای بررسی در اختیار ما قرار گرفت محدود باشد.
از نقاط ابهام گفتیم. بی انصافی است اگر یادی از عملکرد بسیار خوب حافظه داخلی به ویژه در بخش نوشتن (Write) نداشته باشیم؛ عملکردی که پرچمداران بسیاری را به راحتی پشت سر می گذارد. برای انجام بنچمارک ها حالت مدیریت انرژی روی گزینه Performance قرار گرفت و در حالی که دستگاه کاملا شارژ و به برق متصل بود، تست ها اجرا شدند.
نتایج بنچمارک ها | |
3D Mark | Ice Storm: 11,250 Ice Storm Extreme: 6,825 |
AnTuTu Benchmark | Main Test 64 Bit: 47,000 Main Test 32 Bit: 44,290 HTML5 Test: 18,235 |
AndroBench | Sequential Read: 146 MB/s Sequential Write: 116.3 MB/s |
CPU Prime | Score: 14,864 |
GeekBench 3 | Single-Core: 934 Multi-Core: 3,928 |
Basemark GUI | Native: 60 fps 720p: 224 fps |
Basemark OS II | Overall: 954 System: 2,125 Memory: 970 Graphics: 593 Web: 688 |
CF-Bench | Native: 84,220 Java: 27,698 Overall: 50,300 |
Basemark X | Medium Quality: 13,953 High Quality: 5,483 |
GFXBench 3 | Manhattan: 9.2 fps Manhattan Offscreen 1080p: 7.6 fps T-Rex: 13 fps T-Rex Offscreen 1080p: 11.7 fps |
Vellamo | Chrome Browser: 2,770 Metal: 1316.5 Multicore: 2,005 |
Quadrant | Score: 16,454 |
دوربین
و اما دوربین! یک سنسور 13 مگاپیکسلی از نوع BSI RGBW وظیفه دریافت نور و تبدیل آن به سیگنال های دیجیتال را برای دوربین اصلی در پشت بر عهده دارد. حرف W در کنار RGB به وجود پیکسل سفید برای دریافت طیف کامل نور در کنار سه پیکسل قرمز، آبی و سبز اشاره دارد. هواوی از سنسور RGBW برای نخستین بار در گوشی P8 استفاده نمود و همانجا در مراسم رونمایی اشاره کرد که این سنسور تا 32 درصد عکس های روشن تری را در صحنه های با کنتراست بالا ثبت می کند و میزان نویز را تا 78 درصد برای محیط های کم نور کاهش می دهد. ماژول دوربین به لرزشگیر نوری یا OIS مجهز شده که برای افزایش وضوح تصاویر به هنگام لرزش دست به خوبی به کار می آید، اما شاید بهترین وقت برای درک ارزش وجودش هنگام ثبت تصاویر در محیط های کم نور و یا شب هنگام باشد؛ آن زمان که سرعت شاتر کاهش می یابد تا نور بیشتری از دیافراگم بگذرد. یک جفت فلاش LED با پس زمینه رنگی متفاوت برای نوردهی محیط در کنار دوربین اصلی قرار دارند. فلاش پایینی نورهای گرم را به صحنه تزریق می کند تا عکس واقعی تر و بهتر جلوه کند. دوربین جلو یک سنسور 8 مگاپیکسلی دارد. جالب اینکه چند سانتی متر آن طرف تر یک فلاش LED زیر لایه نیمه شفافی به رنگ بدنه پنهان شده و اگر ندانید آنجا به فلاش تعلق دارد، شاید هرگز متوجه وجودش نشوید، مگر وقتی که به کار می افتد!
اپلیکیشن دوربین خوب طراحی شده و آنچه را که لازم است به سرعت در دسترس می گذارد. مد پیشفرض Photo بوده و تمامی تنظیمات شامل ISO، تراز سفیدی، سرعت شاتر و مانند آن به طور خودکار انجام می شود، مگر آنکه سراغ منو بروید و گزینه های دیگر را انتخاب کنید.
در این منو گزینه هایی چون واترمارک، پانوراما و HDR آشنا هستند و برخی موارد (احتمالا) کمتر آشنا چون All-focus (برای ثبت تصاویر با قابلیت تغییر نقطه فوکوس) و Audio note (برای ضبط صوت به همراه تصویر) جذابیت خود را دارند. اما شاید هیچ یک (از نگاه ما!) جذاب تر از مد Super night و Pro camera نباشد. Super night قابلیت بسیار جالبی است و همانطور که از نامش پیداست، برای عکاسی در شب کاربرد دارد. در این مد دوربین به طور خودکار وضعیت نوردهی صحنه را تشخیص داده و بسته به آن چند ثانیه ای را با سرعت های شاتر مختلف، به ثبت پیاپی تصاویر می پردازد. پس از آن و با آنالیز و ترکیب آنچه دریافت شده، تصویری بسیار کم نویز، روشن و با نوردهی متعادل تحویل می دهد. برای درک بهتر، ویدیوی پایین را ببینید. مسلما استفاده از سه پایه یا قرار دادن گوشی در مکانی ثابت الزامی است!
قابلیت اختصاصی Super Night هواوی
یکی از ایراداتی که به هواوی در بخش دوربین و برای محصولات رده بالایش وارد می شود، نبود امکان تنظیم دستی یا Manual برای عکاسی حرفه ای است. خیلی خوب است که این امکان را اکنون می توانیم در قالب مد Pro camera ببینیم و کنترل بیشتری بر جزییات داشته باشیم. در اینجا می توانیم میزان ISO را از 100 تا 1600 تغییر دهیم، سرعت شاتر را میان 8 تا 1/4000 ثانیه جا به جا کنیم، به حالت فوکوس دستی برویم و تراز سفیدی را از میان گزینه های پیشفرض برگزیده یا دمای مناسب را خودمان به رنگ ها بدهیم. قابلیت های دوربین به همین ها محدود نشده و امکان بسیار جالب Light painting (برای آشنایی با آن به بخش دوربین در بررسی گوشی P8 مراجعه نمایید) و Time-lapse از مواردی هستند که بر جذابیت بخش دوربین در Mate S می افزایند. تا فراموش نشده، مد Document readjustment مناسب حال کسانی است که به طور مرتب با تصویر برداری از مستندات سر و کار دارند. در این مد خود دوربین سند متنی و محدوده آن را تشخیص داده و به طور خودکار عکس می گیرد. جالب اینکه اگر دوربین را با زاویه نسبت به سند نگه دارید، پرسپکتیو ایجاد شده تصحیح شده و سند از رو به رو نشان داده می شود. دوربین جلو 8 مگاپیکسلی است و می دانید که وضوح بالای 5 مگاپیکسل برای این دوربین عمدتا به برخی گوشی های رده بالا محدود می شود. کیفیت سلفی ها به دلیل بهره مندی سنسور با کیفیت کاملا رضایت بخش بوده و رضایت بخش تر(!) وجود یک فلاش LED است که لذت سلفی در شب و در نور کم را بیش از پیش می کند. جالب اینکه شدت نور این فلاش قابل تنظیم بوده و می توانید در صورتی که باعث آزار چشم می شود، آن را تغییر دهید. مواردی چون قابلیت بهبود یافته Beauty برای روتوش بی وقفه چهره و امکان عکاسی پانوراما از ویژگی های خوب نرم افزاری دوربین جلو هستند. دوربین اصلی در عمل و در نور روز، عکس ها را با رنگ های طبیعی و واقعی ثبت می کند و اگر همه چیز را به مد پیشفرض واگذار کنید، معمولا از نتیجه پشیمان نمی شوید. البته توجه داشته باشید که صفحه نمایش AMOLED رنگ ها را با میل به سردی و با اشباع بیشتری نمایش می دهد. اما آنچه ثبت می شود کاملا به واقعیت نزدیک است.
نویز عکس های گرفته شده در شب زیاد نیست، اما کم هم نیست! به هر حال با یک دوربین رده موبایل سر و کار داریم.
واقعیت اینکه سنسور 13 مگاپیکسلی Mate S نسبت به سایر رقبا کار خود را خوب انجام می دهد، با این حال اگر به مد تنظیمات دستی بروید، حتما نتایج بهتری می گیرید.
اگر هم بهترین نتیجه ممکن را برای عکاسی شبانه می خواهید، از مد Super night غافل نشوید!
نتیجه گیری
در مجموع و با در نظر گرفتن تمامی جوانب، فبلت 5.5 اینچی Mate S بهترین گوشی موبایلی است که هواوی تاکنون تولید نموده و اگر چه گوشی تست ما از صفحه نمایش حساس به فشار هوشمند (به تعبیر خود سازنده) بهره نمی برد، اما همین ویژگی به تنهایی و در صورت کارا بودن وجه تمایز این محصول از رقبای بسیاری در بازار است که فاقد این قابلیت هستند؛ قابلیتی که در صورت توسعه صحیح، رابط کاربری موبایل را به سطح تازه ای می برد.
سلام
در بین این سه گوشی پیشنهادم گوشی هواوی Mate 8 هست. دو گوشی دیگر هم در جایگاه یکسانی هستند.
دوست عزیز نمیشه بطور کلی در مورد کمپانی ها و گوشی های تولیدیشون نظر داد.
سلام و خسته نباشید و ممنون از مطالبتون یه سوال داشتم که ممنون میشم هر چه سریع تر جوابمو بگیرم سوالم این بود که من میخوام گوشی بگیرم ولی موندم توش که چی بگیرم یکی میگه سامسونگ بگیر یکی میگه هواوی بگیر خلاصه گیج شدم هر چقدرم به مطالب رجوع میکنم بازم تصمیم نمیتونم بگیر خواهش میکنم کمکم کنین از بین گوشی های j7primeو mate sوmate8کدوم بهتره و یه سوال دیگه اینکه کدوم شرکت گوشی هاش خوبه سامسونگ یا هواوی ممنون میشم اگه به سوالاتم به دقت پاسخ بدین بازم ممنون منتظر پیامتون هستم دوستدار شما محمد
سلام
دوست عزیز درمورد بازی باید به پردازنده و باتری توجه کنید که بنظرم در هر دو مورد نوت 4 انتخاب بهتری هست. چون باتری بسیار قوی دارد و قدرت پردازش این گوشی هم بالا هست.
ایول دادا.لایک:-bd:-bd
سلام
ممنون بابت نقد و بررسی عالیتون میخواستم یه سوال ازتون پبرسم و اون اینه که بین سه گوشیه huawei mate sو گوشی LG G4و گوشی galaxy note 4 کدوم برای بازی های سنگین مناسب تره؟
یه ببرسی کامل و جامع مرسی:-bd
نمیخوام ساز مخالف بزنم و بگم ک خیلی ب درد نخوره ولی باتوجه ب قیمتش خیلی قابل قبول نیست ب خصوص این ک از برند هو اوی هست ک خب جزو 3 تولید کننده ی برتر دنیا هم نیست گوشی های باکیفیت تر و بهتری از این رنج قیمت هم میشه انتخاب کرد.
باعث خوشحالیه مسعود جان.
بررسی عالی و جامعی بود، اونقدر که من رو مجبور کرد تا باهاش کار کنم، یکی از شگفتیهای هووای هست این محصول
خیلی خوشکله اما قیمتش اونو در کنار گوشی مثل سری نوت گذاشته که کمی انتخابش رو سخت می کنه
دوست عزیز مشکل نبود همین قابلیت دو انگشتی است که وجود ندارد. اگر بود که خیلی خوب بود! فرقی نمی کند که یک انگشت در نیمه راست باشد یا دو انگشتی، نتیجه همانی است که گفته شد.
نقدر خیلی خوبی فقط اون قسمتش که با نرم افزار نشون دادین قدرت و سرعت گوشی رو یه کم مشکوکم کرد خیلی بعید هست که همچین ئدازنده هایی این سرعت و قدرت پایین رو داشته باشن می خاستم بدونم کی میاد؟و حدود قیمتش چقدره ممنون از نقد جالبتون البته اگه از نگاه دوربین بود درکش خیلی راحت تر بود
یه نکته
شما گفتید ” اگر می خواهید به میانبر تنظیمات دست یابید، بایستی حتما از دل اعلان ها بگذرید، مگر اینکه اعلانی برای نمایش نباشد. ” در صورتی که اینطور نیست.
شما می تونید از دو انگشت و یا کشیدن یک انگشت از نیمه ی راست بالای صفحه ی نمایش برای نمایش نوار اعلان (Notifications) استفاده کنید.
رضا جان کلیت ماجرا همانی بود که عرض شد. از جزییات فعلا چیزی نمی دانیم و با مشخص شدن آن همینجا به اشتراک می گذاریم.
فقط یه سوال پردازنده گرافیکی را 628 اعلام کردن و داخل دستگاه 24 گذاشتن؟
من درست متوجه نشدم چرا میگید 624 داخل گوشیه؟
یعنی بسته ب رنگ و ظرفیت حافظه یا مدل گوشی پردازنده گرافیکی تغییر میکنه؟
کدوم مدلش 628 داره ادم در جریان باشه
چون یکی از مهمترین فاکتورهاس از نظر من قدرت گرافیکی
لیاقت شما همون سونی در پیته! حرف زدنم بلد نیستین فقط یه مشت متعصب خشک مغز:emoji4
عالی بود
ممنووووون =smile
یک بررسی کامل و خواندنی از هواوی mate S. مرسی سعید جان.
خیاری دیگر از هوآوی
قاب پشت کپی از اچ تی سی
ظاهر کپی از اپل
جلو شبیه سامسونگ
رابط کاربری شبیه طاق دسشویی