در همین گذشته خیلی نزدیک بود که باز کردن یک وسیله الکترونیکی کاری بسیار فنی و مختص تعمیرکاران دوره دیده و حرفه ای به حساب می آمد. کمتر کسی جرات میکرد یک وسیله حتی خراب و مشکل دار الکترونیکی را باز کند و به کنجکاوی در قطعات داخلی آن بپردازد. البته همان موقع هم بودند افرادی که از داد و فریادهای دیگران نمی ترسیدند و به محض اینکه موقعیتی به دست می آوردند با یک پیچ گوشتی به جان رادیو و تلویزیون می افتادند! اما در سال های اخیر این قضیه به موضوعی ساده تبدیل شده و با کمک راهنمایی های وب سایت هایی مانند iFixit دیگر هر کسی می تواند با داشتن امکانات لازم، حتی پیچیده ترین دستگاه ها را هم کالبدشکافی کند. حالا با توجه به اینکه کالبد شکافی ابزارهای الکترونیکی یکی از مطالب مورد علاقه طیف گسترده ای از کاربران است و اینکه این روزها نام سرفیس های مایکروسافت را بیش از هر وقت دیگری می شنویم، از شما دعوت می کنیم تا در ادامه، با کالبد شکافی جدیدترین تبلت مایکروسافت یعنی Surface Pro 4 با ما همراه باشید.
این کار توسط متخصصان وب سایت iFixit انجام شده. به همین دلیل توصیه می کنیم به جز در شرایطی که همه جوانب را در نظر گرفته اید و تمام ابزارهای لازم را در اختیار دارید و مهم تر از همه، ریسک خراب کردن یک تبلت گران قیمت را هر در نظر گرفته اید هرگز چنین کاری را در خانه انجام ندهید. البته Surface Pro 4 هنوز در بازار موجود نیست اما ممکن است دوستانی باشند که با دیدن این تصاویر برای باز کردن دل و روده یک سرفیس پرو 3 از همه جا بی خبر وسوسه شوند! به عنوان آخرین نکته قبل از شروع هم بد نیست اشاره کنیم iFixit به سرفیس پرو 4 نمره تعمیرپذیری 2 داده است که نشان می دهد تعمیرکاران محترم کار سختی را در برابر این دستگاه در پیش دارند.
هیت سینک و ساختار به کار رفته برای خنک سازی مایع که مایکروسافت از آن صحبت می کند به وضوح در این تصویر قابل مشاهده است. نکته جالب در این تصویر، فضای خالی بین سینک و مادربرد است که مشخص نیست چرا برای افزایش ظرفیت باتری از آن استفاده نشده.
SSD مورد استفاده که توسط سامسونگ ساخته شده است. این جا هم پای سامسونگ در میان است!
دوربین ها و سنسورهای به کار رفته در سرفیس پرو 4 که شامل سنسور IR، دوربین جلو، دوربین IR، میکروفون و مجاورت سنج
دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی، دوربین عقب 8 مگاپیکسلی و دوربینی که مسئولیت تشخیص چهره و باز کردن قفل دستگاه را بر عهده دارد.
اسپیکرهای استریو که در دو گوشه سرفیس پرو 4 قرار گرفته اند.
و باتری که به گفته متخصصان iFixit با صرف مقادیر زیادی وقت و مکافات فراوان جدا شده است
اطلاعات موجود ظرفیت 5087mAh را نشان می دهند که با توجه به بهینه سازی های طراحی و همچنین بهبود عملکرد پردازنده های اینتل، 9 درصد ظرفیت کمتری نسبت به نسل قبلی سرفیس دارد.
و در نهایت همه قطعات به صورت مجزا و جدا از هم
در نظرسنجی بهترین تلفن هوشمند سال 2015 به انتخاب کاربران وب سایت سخت افزار شرکت کنید! برای ثبت رای و آگاهی از روند اجرای مسابقه می توانید از صفحه ویژه این مسابقات دیدن کنید.
عجب آدمای خنده داری پیدا میشن دوست عزیز سواد نداری ، نمیتونی متن رو کامل بخونی اتهام دزدی نزن!!!!!!!
واقعا دوستان یکم کم لطفی می کنند
تمام مطالبی که ترجمه از سایت دیگه باشه منبع داره. خبری که منبع نداره یعنی نوشته شده توسط نویسندگان وب سایته. اتهام بی مورد نزنید
نکته جالب در این تصویر، فضای خالی بین سینک و مادربرد است که مشخص نیست چرا برای افزایش ظرفیت باتری از آن استفاده نشده.
شما تو عکسی که گذاشتی دور فن دایره قرمز کشیده و مخاطب فکر میکنه شما منظورت اون قسمته.
عزیزم، قصد توهین نداشتم ولی فقط این مطلبتون نیست. یقیه خبراییم که میذارید منبع ندارن
لطف میکنید هیت سینک رو برای ما معنی کنید؟ ضمنا، خط اول عکسی که به کامنت پیوست کردم رو بخونید ببینید هیت سینکه یا تهویه هوا
واقعا بعضی از کامنتها آدم رو نا امید میکنه. سرور گرامی که اتهام دزدی به ما میزنی، تو متن ۴ بار به وب سایت ifixit اشاره شده، زیر هر عکس هم لوگوی ifixit هست. متاسفم
دوست گرامی در متن نوشته شده “این کار توسط متخصصان وب سایت iFixit انجام شده” شما متن را نخواندی و اتهام میزنی
مایکروسافت گوشی سرفیس بسازه غوغا می کنه البته نه با زبان طراحی لومیا 950
“هیت سینک و ساختار به کار رفته برای خنک سازی مایع که مایکروسافت از آن صحبت می کند به وضوح در این تصویر قابل مشاهده است. نکته جالب در این تصویر، فضای خالی بین سینک و مادربرد است که مشخص نیست چرا برای افزایش ظرفیت باتری از آن استفاده نشده.”
توی خود ifixit نوشته اون قسمت برای چیه. برای تهویه هواست نه هیت سینک!!!
Presumably, this is for the fan that drives the hybrid cooling system, absent from our 4.5-watt Core m3 model
خواهش میکنم برای مطالبتون منبع بذارین. اینطوری دزدیه