عمر کم باتری گوشی های هوشمند همواره چالشی جدی هم برای کاربران و هم برای تولید کنندگان محسوب میشده است. با وجود برخی فناوری های کارآمد، سازندگان به دلیل هزینه ی بالا نتوانستند از آنها در محصولات خود استفاده کنند و همین باعث شده است تا بخش باتری این دستگاه ها، نسبت به دیگر اجزا مانند پردازنده ها یا دوربین ها هیچ پیشرفتی نداشته باشد. در واقع سخت افزار ها روز به روز قدرتمند تر شدند در حالی که باتری ها ساکن ماندند و همین باعث بروز یک معضل جدی در گجت های قابل حمل شده است. با این حال تولید کنندگان اقداماتی را انجام دادند تا تحمل این مشکل آسان تر شود. بدین ترتیب فناوری های شارژ سریع به وجود آمدند تا گوشی های در مدت زمان نسبتا کمتری مقدار قابل توجهی شارژ شوند. تقریبا میتوان گفت اکثر پرچمداران امروزی میتوانند در طول مدت یک ساعت یا کمی بیشتر به طور کامل شارژ شوند.
اما شاید به لطف تحقیقات دانشمندان دانشگاه مرکزی فلوریدا، این نقطه ضعف بزرگ گوشی های هوشمند به زودی حل شود. محققین این دانشگاه توانستند نمونه ای آزمایشگاهی از یک باتری ابر خازنی را بسازنند که میتواند انرژی بیشتری را در خود ذخیره کند و در عین حال بسیار سریع تر شارژ شود. بر اساس گفته های آقای ، Nitin Choudhary، فوق دکترای دانشگاه مرکزی فلوریدا، این فناوری جدید میتواند به شما این اجازه را دهد که باتری گوشی هوشمند خود را تنها در چند ثانیه شارژ کنید و حداقل یک هفته از گوشی خود استفاده کنید. علاوه بر این، این باتری میتواند بیش از 30 هزار بار شود بدون اینکه از عمر آن کاسته شود.
پیش از اینکه از شنیدن این خبر به وجد بیایید باید به این نکته اشاره کرد که این فناوری در مراحل اولیه ی توسعه است و هنوز برای تجاری سازی آماده نیست و احتمالا به این زودی ها این فناوری را در بازار نخواهیم دید. اما این میتواند امیدی را در دل کاربران زنده کند تا اینکه یکی از مشکلات آزار دهنده ی گوشی های هوشمند، که بسیاری از مواقع لذت استفادده از آنها را کاهش میدهد، حل شود و نیازی نباشد که گوشی خود را در طول روز یا در حالت ایده آل پس از تنها یک روز شارژ کنیم. فناوری جدیدی که توسط دانشگاه مرکزی فلوریدا توسعه داده شده، میتواند در صنایع مختلفی استفاده شود. گوشی های هوشمند، تبلت ها و ساعت های هوشمند اولین دستگاه هایی هستند که به ذهن کاربران خطور میکنند اما این فناوری میتواند تاثیر چشمگیری بر روی صنعت خودروهای برقی نیز بگذارد. بدین ترتیب خودروهای برقی میتوانند در تنها چند دقیقه شارژ شوند و مسافت های طولانی تری را بپیمانند. نظر شما در مورد این فناوری چیست؟
ایول.
عالیه کاش زودتر توی گوشی ها ازش استفاده بشه:-bd
کور از خدا چی می خواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دو چشم بینا !!!!
حق با شماست دوست گرامی. اصلاح شد.
داداچ ظعف اشتباهه ضعف درسته??
:-bd