وقتی بخت و اقبال به شما روی می آورد باید به بهترین شکل از آن استفاده کرد. ال جی پس از موفقیتی که در سری جدید محصولات خود یعنی سری V به دست آورد، به دنبال کسب موفقیتی دوباره بود تا این بار نه تنها مشکلات نسل قبل را برطرف سازد بلکه کم توجهی به G5 را هم به نوعی جبران کند. با متوقف شدن تولید نوت 7، بزرگترین مانع فروش ال جی از پیش رویش کنار رفته بود و بازار مانده بود و V20. آمار فروش این محصول در 5 قاره رشد خوبی را نشان می دهد که این را باید به خوش اقبال بودن ال جی نسبت داد زیرا در صورت مشکل نداشتن نوت 7 داستان کمی متفاوت رقم می خورد و کار برای V20 مشکل می شد.
معرفی
در سال 1958 شرکتی با نام گلدستار تاسیس شد که امروزه آن را با نام ال جی می شناسیم. گلداستار در سال 1959 اولین محصول خود را روانه بازار کرد و پس از آن هر ساله محصولات جدیدی را به عنوان اولین ها در کره تولید کرد. در سال 1968 بود که گلداستار به بیرون از مرز های کره رفت تا بازار بین المللی را تجربه کند. این تجربه طولی نکشید تا گلداستار در مدت زمان محدودی به اولین شرکت در زمینه الکترونیک تبدیل شود. سال 1997 سالی بود که گلداستار نام ال جی الکترونیک را برای خود انتخاب کرد تا با نامی مخفف و آسان برای تمام زبان ها و گویش ها، راهش را بیش از پیش در بازار بین المللی باز کند. امروزه ال جی با تولید محصولات انبوهی که در سبد خود دارد جزء بزرگترین تولید کنندگان الکترونیک در دنیا محسوب می شود. دفتر مرکزی ال جی واقع در سئول کره جنوبی و از نوع سهانی عام است و نماینده فروش و خدمات پس از فروش آن در ایران شرکت نام آشنا گلدیران است.
نمای بیرونی و بسته بندی
ال جی تمایل زیادی به محافظه کاری در طراحی جعبه محصولات خود دارد. در V20 همچون گذشته شاهد جعبه سفید رنگی هستیم که در نمای روبرو آن تنها نشان V20 نقش بسته است. این محافظه کاری در طراحی جعبه تا جایی پیش رفته است که حتی کوچکترین ویژگی محصول بروی جعبه به نمایش در نیامده است (مطمئناً افرادی هستند که ترجیح می دهند امکانات و ویژگی های محصولی که قصد خرید آن را دارند بروی جعبه درج شده باشد). پشت جعبه کمی شلوغ تر از نمای روبرو آن است اما نه خیلی. در این نما می توانید نشان ال جی، نام محصول و نشان شرکت کوآلکام را مشاهده کنید.
پوشش بیرونی جعبه که در مورد آن صحبت کردیم را می توان به روش کشویی جدا ساخت. با جدا ساختن پوش بیرونی، جعبه اصلی محصول خود را به ما نشان می دهد. در این نما نوشته Play More که ال جی آن را در V20 به کار برده است، خود نمایی می کند.
هر چه ال جی در نمای بیرونی جعبه محافظه کار پیش رفته است، در نوع باز شدن جعبه اصلی و چیدمان لوازم داخل آن عالی عمل کرده است. نوع باز کردن جعبه بسیار کاربردی و عالی است (البته به سرعت ما را یاد اتاق عمل و لوازم جراحی انداخت) به طوری که تمام موارد داخل جعبه به صورت دسته بندی چیده شده اند و نیازی نیست که برای خارج کردن کابل شارژ کل محتویات داخل جعبه را خارج کنید. لوازم داخل جعبه شامل دفترچه راهنما به 4 زبان از جمله فارسی، کارت طلایی گارانتی 2 ساله، شارژر با قابلیت شارژ سریع، کابل شارژ و هدفون مجموعه است.
طراحی و ساختار
طراحی و ساختار محصولات ال جی از زمان G3 با زبان جدیدی روبرو بود. ال جی پرچمداران خود را همیشه با نوآوری هایی در طراحی همراه می سازد که گاه این نوآوری ها بسیار مورد توجه واقع می شود (مانند چرمی بودن قاب پشت G4) و گاه هم با کم توجی کاربران روبرو می شود (طراحی نچندان جذاب G5). ریسک پذیری ال جی برای طرح های خاص بسیار ستودنی است هرچند این نوآوری ها زمانی اتفاق می افتد که شرکتی در تلاش برای زبان جدید طراحی باشد و بخواهد طرحی را به عنوان طرح مرجع خود انتخاب کند (طراحی V20 تکامل یافته این نوآوری ها است). اما با توجه به پرچمدار بودن سری G ، ال جی طراحی سری V را به گونه ای انجام داده است که کمتر بازخورد منفی از آن گرفته است. نسل اول این سری یعنی V10 با ساختاری مستحکم و بسیار خوش دست، چهره ای متفاوت از محصولات ال جی را جلوه کرده بود که همچنان آن را می توان یکی از خاص ترین محصولات بازار دانست. بعد از آن ال جی G5 را با بدنه فلزی روانه بازار کرد تا کمی چاشنی لوکس بودن را اضافه کرده باشد. اما V20 نه V10 است و نه G5 به نوعی این محصول جدید را باید ترکیبی از خوبی های دو گوشی یاد شده دانست. ال جی در پرچمدار جدید خود برای دستیابی به ظاهری لوکس و مستحکم، از آلومینیوم AL6013 استفاده کرده است که مورد استفاده آن را می توان در هواپیما و برخی از محصولاتی که اهداف سبک بودن در کنار مقاومت را در سر دارند، مشاهده کرد.
ابعاد این محصول برابر با 78.1×7.6×159.7 میلی متر است که نسبت به نسل قبل خود یعنی V10 با ابعاد 79.3×8.6×159.6 میلی متر، تغییر چندانی نداشته است و تنها کمی باریک تر شده است. اگر تجربه در دست گرفتن V10 و G5 را داشته باشید، هنگام در دست گرفتن V20 به این نتیجه میرسید که این محصول نسبت به G5 در دست ثبات بیشتری دارد اما نسبت به V10 با بدنه سیلیکونی، حس ناپایداری را بیشتر به مخاطب می رساند. هرچند نباید به این موضوع خرده گرفت زیرا زبان طراحی ال جی تغییر کرده است و اگر بخواهیم با این طراحی جدید مقایسه ای داشته باشیم باید بگوییم که این محصول بهتر از گذشته در دست کاربر جای میگیرد که البته ساختار و لبه های گوشی را هم باید در این موضوع دخیل دانست. در کنار این موارد وزن کمتر V20 نسبت به V10 از دیگر مزایای این محصول به حساب می آید اما همچنان با وجود وزن 174 گرم، سنگین به نظر می رسد.
در نمای روبرو ال جی برای V20 یک طراحی با کنتراست جالب را در نظر گرفته است. در این نما دو پنل در بالا و پایین به رنگ بدنه در آمده اند و در وسط صفحه نمایش به همراه قاب مشکی دور آن، نمای زیبایی را به این بخش داده است. قاب دور صفحه نمایش به گوشه ها هم امتداد پیدا کرده است که همین موضوع به جذابیت بصری یا بهتر است بگوییم مخفی کاری ابعاد صفحه نمایش منجر شده است. در زمان خاموش بودن صفحه نمایش گویی از حاشیه اطراف در این محصول خبری نیست، البته موردی دیگری که ال جی را به این نوع طراحی کشانده است استفاده از دو صفحه نمایش است. در این قاب مشکی رنگ، جدا از جا دادن دو صفحه نمایش می توان نشان ال جی را در پایین و دوربین ثانویه به همراه سنسور نور را در بالا مشاهده کرد. مورد دیگری که در این نما به چشم می خورد اسپیکر مکالمه است که با پوشش فلزی خود طول عمر بالایی را نسبت به دیگر محصولات با پوشش پلاستیکی ایجاد کرده است. یکی دیگر از مواردی که باعث بهبود ارگونومیک V20 نسبت به V10 شده است نسبت نمایشگر به بدنه است که در محصول جدید این میزان برابر با 72.4 درصد است اما در نسل قبل با 70.8 درصد روبرو بودیم.
ال جی در V10 تمام دکمه ها را به پشت گوشی انتقال داده بود اما در V20 دکمه های کنترل حجم صدا به لبه گوشی منتقل شده است. چیدمان دکمه ها در V10 باعث کندی در عملکرد کاربر شده بود به طوری که کاربر می بایست برای هر عملکردی زاویه مچ دست خود را تغییر می داد تا دستورات را به گوشی اعمال کند. اما طراحی بهینه این بار به دکمه ها هم رسیده است و در V20 دیگر نمی خواهد برای هر عملکردی خود را به زحمت بیاندازید. در لبه سمت چپ گوشی دکمه های کنترل حجم صدا قرار گرفته اند که می توان آن را هم برای چپ دست ها مناسب دانست و هم برای راست دست ها.
در لبه پایینی گوشی اسپیکر، پورت USB Type-C، میکروفون اصلی و جک 3.5 میلی متری صدا دیده می شود.
در لبه بالایی سنسور IR یا مادون قرمز برای کنترل از راه دور تجهیزات دیجیتالی و میکروفون دوم دیده می شود.
در لبه سمت راست دکمه ای فنری قرار داده شده است که برای باز کردن قاب پشت گوشی کاربرد دارد. زمانی که این دکمه را فشار می دهید تعداد 4 قفل فنری برای آزاد ساختن قفل قاب پشت به کار می رود (ال جی این دکمه را بیشتر برای کاربرانی در نظر گرفته است که به ناخن های خود اهمیت زیادی می دهند).
می رسیم به نمای پشت گوشی، قسمتی که بسیاری از ویژگی های گوشی را در دل خود جای داده است. در این نما همانطور که گفته شد ال جی از آلومینیوم AL6012 استفاده کرده است. قاب پشت به صورت یکپارچه با لبه ها در نظر گرفته شده است که با طراحی منحنی خود ارگونومیک بودن خود را دوباره یادآورد می شود. در این نما همچون روبروی V20 شاهد دو پنل در بالا و پایین هستیم که ال جی داخل آن را با سیلیکون پلیکربنات برای کاهش ضربات پوشانده است. این نوع ساختار توانسته است آزمایش سقوط MIL-STD 810G را با موفقیت پشت سر گذاشته و تاییدیه استاندارهای نظامی را دریافت کند.
اما مهمترین بخش قسمت پشتی گوشی مربوط به این دو پنل نمی شود بلکه در این نما، پنلی برجسته را مشاهده می کنیم که درون خود 2 دوربین را به همراه فلاش و فوکوس لیزری جای داده است. البته باید بگوییم طراحان ال جی قاب دوربین را بیش از حد برجسته در نظر گرفته اند که ممکن است در دراز مدت به آسیب رساندن این قاب برجسته منجر شود اما به شخصه ترجیح میدهم قاب دوربین در وسط گوشی برجسته باشد تا مانند آیفون 7 پلاس تنها در یک گوشه تعادل گوشی را بر هم بزند (عدم تعادل بروی سطوح صاف از معایب برجسته بودن دوربین آیفون 7 پلاس است). در بالای این قاب، خطی عمودی دیده می شود که مربوط به آنتن NFC گوشی است. مورد مهم دیگر سنسور اثر انگشت است که ال جی آن را فعال در نظر گرفته است. این فعال بودن به این منظور است که تنها با لمس دکمه قفل گوشی باز می شود و دیگر نیاز به فشردن دکمه و لمس کردن آن نیست. گرد بودن این سنسور و گود بودن آن راحتی کار را برای کاربر دو چندان کرده است. تمام این مزیت ها در کنار سرعت عمل و حساسیت بسیار بالای این سنسور، دیگر جای گله و شکایتی را باقی نمی گذارد.
و در آخر این نشان V20 است که تکمیل کننده نمای پشتی محصول جدید ال جی است.
با باز کردن قاب پشتی می توان باتری 3200 میلی آمپری گوشی که نوشته Play More بروی آن نقش بسته است را به همراه دو اسلات سیم کارت نانو و کارت حافظه را مشاهده کرد. خوشبختانه در این بخش دو مورد کاملا مثبت ارزیابی می شود. اول: باتری گوشی است که می توان آن را جدا کرد و دوم: وجود دو اسلات جدا برای سیم کات و یک اسلات دیگر برای کارت حافظه است که امروزه در کمتر پرچمداری می توان این مورد را دید.
سخت افزار
ال جی در هر دو نسل از سری V، پردازنده های شرکت کوالکام را به کار گرفته است. در V10 پردازنده اسنپدراگون 808 مورد استفاده بود که نمونه آن را در G4 هم دیده بودیم اما اینبار ال جی پردازنده اسنپدراگون 820 را به خدمت گرفته است که در G5 هم حظور داشت. این پردازنده 64 بیتی دارای 4 هسته پردازشی است که در بازه فرکانسی بین307.2 مگاهرتز تا 2150.4 مگاهرتز فعالیت دارد. این پردازنده از نظر عملکرد قدرت بالایی را به V20 بخشیده است و می توان با خیال راحت بازی های سه بعدی سنگین را تا چند سال آینده هم پشتیبانی کند. از دیگر ویژگی های این پردازنده قدرتمند می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، پشتیبانی بهتر از شبکه های مخابراتی پرسرعت، وجود تکنولوژی بسیار کاربردی Quick Charge 3.0 و استفاده از پردازنده گرافیکی Adreno 530 اشاره کرد. پردازنده گرافیکی Adreno 530 کار خود را به خوبی انجام می دهد و نشان داده است که می تواند از پس سنگین ترین برنامه های گرافیکی به راحتی برآید. از ویژگی های این پردازنده گرافیکی می توان به حداکثر فرکانس کاری 624 مگاهرتز، DirectX 11.1، OpenGL ES 3.1 و 40 درصد قدرت بیشتر نسبت به Adreno 420 اشاره کرد. استفاده از 4 گیگابایت رم از نوع LPDDR4 با فرکانس کاری 1866 مگاهرتز، عملکرد روانی را به این محصول هدیه داده است (البته غیر از این میزان هم انتظار نبود). حافظه داخلی در V20 برابر با 64 گیگابایت است ولی درگاه کارت حافظه این میزان را جبران کرده است به طوری که کاربر می تواند تا حداکثر ظرفیت 256 گیگابایت (از منبعی دیگر پشتیبانی از 2 ترابایت کارت حافظه هم به گوش رسیده است) به این میزان اضافه کند. از دیگر ویژگی های سخت افزاری این محصول می توان به شبکه بیسیم dual-band با استاندارد 802.11 (a/b/g/n/ac) ، بلوتوث نسخه 4.2، GPS، NFC، سنسور مادون قرمز،رادیو و پورت USB نسخه 2.0 از نوع Type-C اشاره کرد. باتری 3200 میلی آمپری این محصول نشان داد که بهتر از محصولات گذشته این شرکت جوابگو نیاز کاربران خود است. در تست هایی که انجام شد باتری این محصول توانست در به مدت ۶ ساعت و ۳۰ دقیقه در وب گردی، نزدیک ۳ روز استفاده بدون سیم کارت و شبکه های مخابراتی و یک روز در استفاده روزمره با شبکه های مخابراتی دوام آورد. این باتری نسبت به G5 عملکرد بهتری دارد با اینکه صفحه نمایش V20 بزرگتر است اما همین ویژگی صفحه نمایش دوم کمی مصرف باتری را بیشتر کرده است (برخی از رقبا عملکرد بهتری را در زمینه باتری دارند از جمله S7).
صفحه نمایش
صفحه نمایش V20 یکی از ویژگی های بارز این محصول است. ال جی برای اولین بار در V10 از دو نمایشگر استفاده کرد که می توان آن را دستیار همیشگی کاربر خطاب کرد. این نمایشگر با استقبال خوبی روبرو شد که باعث شد ال جی برای استفاده از دو نمایشگر در نسل جدید سری V هم مشتاق باشد. فعلا از نمایشگر دوم دور می شویم و سری میزنیم به نمایشگر اصلی V20. مشکلی که ال جی با نمایشگرهای خود در G4 و V10 داشت این بود که در کنار کالیبراسیون نچندان مناسب کارخانه، از حداکثر روشنایی کمی برخوردار بود که کاربر را خصوصا در محیط های روشن با مشکل مواجه می ساخت. اما بعد از آن G5 پا به میدان گذاشت که به مراتب از دو گوشی یاد شده نمایشگر بهتری داشت. ال جی حداکثر روشنایی و کنتراست نمایشگر را بالا برده بود و رنگ ها به صورت دقیق تری به نمایش در می آمدند. اما این بهبودی همچنان ادامه دارد. در V20 ما با نمایشگری طرف هستیم که با ابعاد 5.7 اینچ و رزولوشن 1440 در 2560 پیکسل ممکن است بروی برگه تفاوت زیادی با نسل قبل خود نداشته باشد. نمایشگری از نوع IPS LCD که می تواند در هر اینچ تعداد 513 پیکسل را به نمایش در آورد (رزولوشن با V10 برابر است اما تعداد پیکسل قابل نمایش در V10 برابر با 515 پیکسل است). ممکن است با خود بگویید پس چه شد این تغییرات. در نمایشگر V20 رنگ ها بسیار بهتر از V10 به نمایش در می آیند، حداکثر روشنایی به طور محسوسی افزایش پیدا کرده است و خوانایی در زیر نور خورشید به مراتب بهتر از V10 است. برای محافظت از نمایشگر هم ال جی از پوشش گوریلا گلاس 4 استفاده کرده است تا از بروز خط و خش جلوگیری شود.
و اما نمایشگر دوم که V20 از V10 به ارث برده است از مواردی است که کاملا به درد کاربر می خورد. صفحه نمایش دوم در هر دو مدل برابر با 2.1 اینچ و رزولوشن 160 در 1040 پیکسل است. این نمایشگر در V20 با بهبود عملکرد روبرو شده است به طوری که حداکثر روشنایی کم و مشکلات موجود در نسل قبل مانند نشت نور و فونت ریز را در این مدل شاهد نیستیم. اگر یادتان باشد G5 هم با نمایشگر همیشه روشن معرفی شد اما کاربرد صفحه نمایش دوم در V20 بسیار بهتر از آن است. شما در هنگام خاموش بودن صفحه G5 نمی توانید فعالیت هایی را دنبال کنید اما در V20 چنین نیست و می توانید در کنار نمایش ساعت و تاریخ، ابزارهای دیگری را در کنار خود داشته باشید. این نمایشگر در هر برنامه ای با نوعی از ابزار ها شما را همراهی می کند. به طور مثال در هنگام باز بودن قفل گوشی می توان امضاء شخصی، تنظیمات، دسترسی به پوشه ها، دفترچه یادداشت و خواندن اعلانات را داشته باشید، در نرم افزار ضبط صدا تنظیمات مربوط به این بخش و در رابط کاربری دوربین تنظیمات دستی و خودکار را در این نمایشگر داشته باشید.
دوربین
قطعاً در V20 باید عکس برداری و فیلم برداری را جدا بررسی کرد زیرا این محصول را به نوعی باید یک دوربین فیلم برداری جیبی دانست. ال جی در V10 از 2 دوربین ثانویه استفاده کرد که نتیجه آن ثبت عکس های سلفی با زاویه باز بود و در G5 از 2 دوربین پشت استقاده کرد که نتیجه آن هم مانند V10، زاویه باز در عکاسی و فیلم برداری بود. اما اینک در V20 هم در دوربین اصلی و هم ثانویه شاهد عکس برداری و فیلم برداری با زاویه باز هستیم. در پشت گوشی 2 دوربین قرار گرفته است که یکی از آنها با لنز 16 مگاپیکسلی و زاویه 75 درجه کار می کند و دیگری با لنز 8 مگاپیکسل و زاویه 135 درجه ای خود شما را شگفت زده می کند. دوربین اصلی با 16 مگاپیکسل تراکم و فاصله یا F/1.8 کیفیت و روشنایی بیشتری را نسبت به لنز دیگر به ارمغان می آورد. رنگ ها،کنتراست و شارپ بودن تصاویر ثبت شده با دوربین 16 مگاپیکسل بسیار مناسب است، خصوصاً اگر دوستدار عکاسی باشد و از تنظیمات دستی هم سر رشته ای داشته باشید. لنز دوم با کیفیت 8 مگاپیکسل و زاویه 135 درجه ای خود، هرآنچه که در نمای روبروی خود دارد را ثبت می کند اما فوکوس در این لنز ثابت است. این لنز روشنایی کمتری را از محیط جذب می کند و البته نویز بیشتری هم در عکس های ثبت شده دارید. در هنگام فعالیت این دوربین چنان زاویه تصویر برداری آن باز است که ممکن است انگشت شما که با آن گوشی را گرفته اید هم در تصاویر دیده شود.
در بخش دوربین اصلی ال جی از قابلیت هایی مانند فوکوس لیزری، تشخیص فاز و تشخیص کنتراست، قابلیت HDR، پانوراما، تشخیص لبخند و تشخیص چهره استفاده کرده است. ویژگی فوکوس خودکار هیبریدی گوشی V20 گرفتن تصویر واضح را در هر زمان تضمین می کند. فوکوس خودکار سریع و ثابت که با دارا بودن سه قابلیت مختلف AF شامل فوکوس لیزری، تشخیص فاز و تشخیص کنتراست در هر محیطی کار خود را به خوبی انجام می دهد. این ویژگی چه برای عکس برداری و چه ضبط ویدئو کارایی دارد. V20 خود ابتدا تصمیم می گیرد که کدام نوع فوکوس LDAF (لیزری) و یا Phase Detection (تشخیص فاز) برای تصاویر خاص مناسب است و بعد تنظیمات فوکوس نهایی را بر اساس تشخیص کنتراست انجام می دهد. قابلیت Focus Peaking با نقطه رأس فوکوس یکی دیگر از قابلیت های جذاب این گوشی است. با کمک این ویژگی، فضاهایی که بیشتر در فوکوس هستند به رنگ سبز علامت گذاری می شوند. در نتیجه، کاربران به سرعت تشخیص می دهند که کجاها در فوکوس است و کجاها نیست و حتی زمانی که در حال ضبط فیلم هستند می توانند فوکوس را مشاهده و تنظیم کنند. برای فعال کردن قابلیت Focus Peaking باید تنظیمات عکس یا فیلم را در حالت دستی انتخاب کنید. سپس، روی فوکوس MFیا حالت دستی فوکوس ضربه بزنید.
فیلم بردای با V20 بسیار لذت بخش است. حالت دستی در فیلم برداری می تواند شما را به یک کارگردان حرفه ای تبدیل کند. در این حالت شما تمام گزینه ها از جمله دریچه لنز، ایزو، فوکوس و میکروفون ها را در کنترل خود دارید. قابلیت Tracking Focus یک دستیار قدرتمند برای شما است تا فوکوس را روی سوژه در حال حرکت قفل کنید و در حال حرکت آن را دنبال کنید. این ویژگی برای سوژه های متحرک بسیار مناسب است و می توانید با خیال راحت بروی این اهداف فوکوس کتید تا تصویری واضح تر را در اختیار داشته باشید. البته این نکته را هم باید خاطر نشان شویم که اگر موضوع بیش از حد کوچک باشد، حرکت آن بسیار سریع باشد و مدام در حال تغییر رنگ باشد ممکن است این ویژگی از دسترس خارج شود و کار خود را به خوبی انجام ندهد. همچنین برای زوم کردن ال جی نواری را در نظر گرفته است تا بتوانید با کمترین لرزش و به آرامی تصاویر مورد نظر خود را زوم کنید که البته این قابلیت برای فیلم برداری بیشتر نمود پیدا خواهد کرد.
دوربین ثانویه در V20 با لنز 5 مگاپیکسل و F/1.9 در نظر گرفته شده است. این دوربین در اصل لنزی زاویه باز است که می تواند در حالت بسته هم عکسبرداری کند اما زاویه باز این دوربین مانند دوربین پشت نیست و نهایتاً با زاویه 125 درجه توانایی گرفتن تصاویر و فیلمبرداری را دارد.
HDR روشن- حالت خودکار
HDR خاموش-حالت خودکار
HDR روشن- حالت خودکار
HDR خاموش- حالت خودکار
حالت خودکار- فوکوس بروی D7200
حالت خودکار- زاویه 75 درجه
حالت خودکار – زاویه 135 درجه
تنظیمات دستی- ایزو حداقل- دریچه 3 ثانیه
تنظیمات دستی- ایزو 100- دریچه با سرعت متوسط
دوربین ثانویه با زاویه باز و بسته
رابط کاربری دوربین
رابط کاربری دوربین در V20 بسیار کامل است. در این رابط کاربری در سمت راست گزینه هایی مانند تماشای عکس های گرفته شده، فیلم برداری، عکس برداری و خروج از محیط دوربین را دارید (البته در حالت دستی یکی از گزینه های فیلم برداری یا عکسبرداری حذف می شود). در بالا دو نماد که با یکی با تک درخت و دیگری با سه درخت نمایش داده می شود برای زاویه 75 درجه یا 135 درجه کاربرد دارد. در سمت چپ می توانید گزینه هایی مانند عملکرد فلاش، تعویض جهت دوربین، افکت های پیش فرض، مود هایی مانند استفاده از دو دوربین، سه دوربین یا پانوراما و تنظیمات اصلی را مشاهده کنید.
در این محیط صفحه نمایش دوم نقش دستیار شما را بازی می کند و می توانید در آن بین حالت های خودکار، عکسبرداری حرفه ای و فیلم برداری حرفه ای یکی را انتخاب کنید.
با انتخاب حالت عکسبرداری دستی تغییراتی در رابط کاربری دیده می شود. در کنار حذف شدن قابلیت مودها، مواردی همچون دریچه دیافراگم، مقدار ایزو، درجه سفیدی، فوکوس دستی یا خودکار و میزان گرمای رنگ اضافه می شوند که نتیجه کار را می تواند برای شما لذت بخش کند.
و اما حالت فیلم برداری دستی بجز مواردی که در حالت عکسبرداری دستی به محیط دوربین اضافه می شود، تنظیمات ضبط صدا هم برای دریافت بالاترین کیفیت صوتی در دسترس شما قرار خواهد گرفت. ویژگی هایی مثل LCF که صداهای مزاحم را کم می کند و ویژگیLimiter که صداهای با فاصله بیشتر از محدوده را به صفر می رساند از جمله تغییرات صورت گرفته در محیط فیلم برداری دستی است.
صدا
در بخش صدا ال جی واقعاً سنگ تمام گذاشته است. چیپ ست صدایی 4 هسته ای با قابلیت ضبط صدا با کیفیت Hi-Fi به صورت 32 بیتی تنها بخشی از این ویژگی ها است. از دیگر ویژگی های این سیستم صوتی می توان به ضبط صدا به صورت HD، کم کردن اختلالات و نویزهای موجود در صدا، افزایش کیفیت صدا برای تجربه بهتر صوتی، افزایش میزان صدای دریافتی به بیش از 130 دسیبل و وجود میکروفون های قدرت مند برای ضبط سه بعدی صدا اشاره کرد. با استفاده از حالت استودیویی میتوان بصورت دستی صدا را کنترل کرد که تنها این موارد را در یک رکوردر حرفه ای می توان مشاهده کرد. قدرت صدای خروجی از اسپیکرها بسیار مناسب است به طوری که توانستیم در پخش موسیقی به 89 دسیبل و در ملودی زنگ به 92 دسیبل دست یابیم. هدفون مجموعه با ساختاری مناسب و صدایی شفاف و قدرتمند آمده است تا دوستداران موسیقی را خوشنود سازد.
رابط کاربری
اندروید 7 برای اولین بار در این گوشی به بازار راه یافت. ال جی رابط کاربری این محصول را با اندروید 7 کاملا هماهنگ و بهینه کرده است. در این محیط آیکون ها جذاب و محیط کاملا کاربر پسند است.
محیط تماسها و صفحه کلید مجازی را می توان به سلیقه خود شخصی سازی کنید و یا ابعاد آن و جای آن را تغییر دهید.
نرم افزار ضبط صدا را باید یکی از حرفه ای ترین بخش های نرم افزاری V20 دانست
تغییر پوسته و قسمت اعلانات در این نما مشخص هستند. در بخش اعلانات در دسترس بودن اکثر ویژگی ها یکی از مزیت های این رابط کاربری است.
رقبا
سامسونگ گلکسی نوت 7 را باید جدی ترین رقیب محصول ال جی دانست هرچند که این محصول با مشکلاتی که برایش پیش آمد دیگر شانسی در بازار پیدا نکرد
آیفون 7 پلاس یکی دیگر از فبلت های رقیب است که کیفیت ساخت بالا- دوربین خوب و سیستم عامل عالی را باید از مزیت های آن دانشت و باتری ضعیف و قیمت بالا را از معایب آن
9.5امتیاز9.7راندمان9.5امکانات9.1طراحی9.5ارزش
سلام. V20 گوشی بسیار خوبیه، به هیچ عنوان هنگ نمیکنه، بدنه مقاومی داره و البته با یک قاب میتونه تا چندین سال به راحتی کار کنه. این گوشی فعلا نسخه 7 اندروید رو داره ولی ال جی اون رو تو لیست بروزرسانی به اندروید 8 قرار داده و احتمالا طی ماه های آینده براش عرضه میشه
سلام خوبین خسته نباشین من میخام گوشی بخرم که بلاخره بعد از مدت ها اینو انتخاب کردم ملاک های مد نظرم اینه که بدون هنگ باشه خیلی روان و پرسرعت باشه باهاش خیلی کار میکنم مثلا روزی 16 ساعت اندوریدش 8 باشه و بدنه محکم داشته باشه بتونه برای دو سال پاسخگو باشه ایا انتخاب خوبی هست
یا برند دیگری پیشنهاد میدین
گوشی مد نظرم هست که دوربین جلو و عقب خوبی داشته باشه .بیشتر دوست دارم بالا رده باشه ولی چون نمیخوام زیاد هزینه کنم حدود 1500 .پرچمدارهایرو که مدل جدیدشون اومده یا قراره بیاد و قیمتشون افت میکنه رو میخوام تهیه کنم خوشحال میشم راهنماییم کنین نظرتون در مورد وان پلاس 3 و 5 رو هم بگین ممنون میشم گوشی های قبلی هم که گفتم مد نظر داشته باشین
سلام دوست عزیز
ملاک و معیار شما برای انتخاب گوشی چی بوده؟
سلام وقت بخیر .من بین htc10و v20 .موندم پیشنهاد شما ؟کدوم بهتره.نظرتون درمورد ال جی Q8 که در راهه چیه ؟ممنون میشم رهنمایی کنین.
سلام بنده این گوشی وی20 رو یک ماه بیشتر میشه خریداری کردم قبلا سامسونگ استفاده میکردم از وقتی الجی رو شناختم درصحفه نمایش سامسونگ مدام چشمام رو اذیت میکرد ولی وقتی وی 20 رو خریداری کردم ازهر نظر عالیه یک گوشی به تمام معنا فوقلعاده ضبط فیلم وصدا وعکس از هر نظر عالیه ومصرف باطری خیلی خوبه اینترنت که نگو خارج از شهر انتن دهیش عالی واینترنت اچ دریاف میکنه بازبگم کم گفتم دودل نباشید بگیرید میفهمید چی خریدید با همین قیمت حیف نیست ادم بره مدل پایین سامسونگ بخره واونم ال سی دیش گرون وقتی بشکنه گوشی به هیچ دردی نمیخوره پیشنهاد میکنم دودل نشید دوستان ایمیلم هست هرکس راهنمایی خواست درخدمتم saeedlove30@gmail.com قربان همه شما موفق باشید
ممنون. از بین دو مدلی که عرض کردم چطور(الجی و آیفون) ؟
بعد اینکه آیفون محدودیت نداره ؟( انتقالات راحت فیلمها به کامپیوتر و بطور کلی محدودیت هایی که میگن داره سیستم عاملش)
سلام دوست عزیز
اگر برای اینکار قصد دارید از موبایل استفاده کنید
ایفون 7 – galaxy s7 انتخاب های مناسبی هستند
سلام.
برای کاربرد فیلمبرداری حرفه ای و ساخت کلیپ بصورت سینماتیک با گوشی؛ v20 تصاویر بهتری میگیره یا آیفون 7 پلاس ؟ چقدر اختلاف ؟ و گوشی دیگری که در این حدود باشه چیه ؟
اولویت برام فیلمبرداریه بعد عکاسی. گرفتن تصویر واقعی بدون لرزش و قابلیت های اسلو موشن
سلام دوست عزیز
هر سه مدل گوشی های بسیار خوبی هستن و انتخاب مناسبی است
ملاک و معیارتون برای انتخاب گوشی چی بوده؟
بین گوگل پیکسل و v20 و galaxy s8 کدام گوشی بهتری می باشد؟!
جناب مظفری بین این گوشی و گلکسی a7 2017
کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟
سلام. از بین مواردی که اشاره کردید V20 بهترین گزینه هست
سلام من بین این گوشی و اچ تی سی 10 و سامسونگ اس 7 فلت شک دارم میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره
مشکل بوت لوپ بر اساس توضیحات خود ال جی به خاطر استفاده از کابل های USB-C غیر استاندارد پیش میاد که در نتیجه میشه گفت مواردی که گزارش شده مربوط به دستگاه های بدون گارانتیه. گارانتی ال جی در ایران معمولا پشتیبانی خوبی داره و میتونید بهشون مراجعه کنید تا مشکلتون رو حل کنن
سلام
وقت بخیر
بررسی کامل و مفیدی بود
جواب های با حوصله به کاربران هم یکی دیگه از خصوصیات خوب شماست.
من چند روز پیش وی 20 خریدم و امشب بهبوت لوپ برخورد کردم.می تونید یک گزارش کامل تهیه کنید؟
کا آیا این حرف اصلا درسته؟
این مشکل در گوشی های بدون گارانتی بوده یا نه؟
چند درصد این مشکلرو داشتن
گارانتی چطور برخورد کرده
ممنون از شما
هیچ برنامه ای نیست که تا بحال بتونه ایکون هارو مخفی کنه فقط باید روت بشه گوشی تابتونی ولی در گوشی اس5 این امکانات وجود داره
سلام
دوست عزیز این امکانات نرم افزاری است و اگر گوشی ای نداشته باشه با نصب نرم افزار میتونید بهره مند بشید
سلام ببخشید وی 20 آیا امکاناتی داره برا مخفی کردن آیکون ها یا قابلیت مخفی کردن عکس فیلم داره ماننده سامسونگ یا نه
درود بر شما. ممنون از لطفتون. قطعاً کمتر از 17 نخواهد گرفت و آن 3 نمره هم مربوط به باتری، ضد آب نبودن و برجسته بودن بیش از حد دوربین است.
سلام استاد واقعا عالی بررسی کردید.من نظرم برای خرید روی v20هستش.شما از ۲۰چه نمره ایی به این گوشی میدید با توجه به خوبی ها ضعف هایی که ممکنه داشته باشه
به این محصول هم توجهی داشته باشید: Xiaomi Mi 5
ممنونم از توضیحاتتون
برای من باتری و صفحه نمایش و سرعت پردازنده مهمه
من درحال حاضر میت 7 دارم
حتی در حین مکالمه با سیم کارت اولم،سیم کارت دومم غیر فعال نمیشه
لطفا گوشیی که از نظر شما برای من مناسب است وشرایطش از این گوشیم بهتر است رو معرفی کنید
بعله دوست عزیز اما مهمترین رقبا را مطرح کردیم. مواردی مانند سخت افزار-دوربین-صفحه نمایش و موارد مشابه در انتخاب شرط هستند.
درود بر شما. گوشی با کیفیت ساخت بالا-رابط کاربری جذاب و مناسب کاربرانی که انتظار بالایی از نظر سخت افزار ندارند! و اما در مورد دوربین با وجود تبلیغات گسترده، نبود لرزشگیر اپتیک باعث شده که در اکثر موارد عکس ثبت شده باب میل کاربر نباشد. اما قبل از هرچیزی اهداف را برای خرید یک گوشی مطرح کنید تا نتیجه بهتری بدست آورید.
سلام اقای مظفری
میدونم تو این صفحه سوال بی ربطی هستش
اما دیدم به خوبی تو این صفحه جواب کامنت هارو میدید مطرح میکنم
نظرتون راجب پی 9 جی هست
نمیخوام بیشتر از 1500 هزینه کنم
ممنون میشم جواب کاملی بهم بدید
هواوی میت ۹ هم رقیب سر سختی هستش وارد بازار ایران هم که شده
هواوی میت ۹ هم رقیب سر سختی هستش وارد بازار ایران هم که شده
درسته جناب مظفری حواسم نبود:emoji1
خواهش میکنم پیمان عزیز
درود بر شما. متاسفانه برخی از اصلاحیه ها به صورت کامل آپلود نشده بودند که این موضوع برطرف شد. باتری هم جزئی از این موارد است.
درود بر شما. در نوشته های بنده به هیچ عنوان پیش نیامده است که در مورد ضعف ها صحبتی به میان نیاید و در این بررسی هم معایب چه به صراحت و چه با بیانی نرم ذکر شده است. مطلب یک ساعت بعد از انتشار اصلاح شده است لطفا کش مرورگر را پاک کنید. باتری و ضربه پذیری از موارد یاد شده در مطلب هست
در بررسی که شما انجام دادید هیچ گونه از ضعفها گوشی را نگفتید.از اسپیکر های متوسط و باطری نسبتا ضعیف نگفتید.واینکه دوربین گوشی در مقابل ضربه ضعیف هستند.و سوال داشتم اینکه آیا نسخه های مختلف این گوشی از لحاظ کیفیت صدا با هم فرق دارند و دوما ابا تاریکی کامل چشمم انسان موقع مطالعه اذیت میشه یا نه .با تشکر
آقای مظفری خیلی ممنون
واقعا کارآمد بود فقط یه کاستی وجود داره اگه تکمیلش کنید عالی تر از عالی میشه
عملکرد باتری (که خیلی از افراد به باتری توجه بیشتری دارن)
نحوه شارژ دهی نسبت به همه رده های خود
عالی بود جواد جان
ممنون از شما =smileاحتمالا منظورتان V10 بوده
ممنون از شما
درود بر شما.
در V20 با امکانات بیشتری روبرو هستید
سلام وقتتون بخیر
میشه یه راهنمایی کنید بین سونی XZ و ال جیV20 کدوم گوشی بهتر و کارآمد تره
من حقیقتا بین این دو کوشی موندم
جعبش چقدر جالب بود !!! آقای مظفری یاد اتاق عمل و لوازمش افتاد ، من یاد ست کامل آچار رینگ مکانیکی ها =))
هنوزم میگم ، طراحی پشتش :-q
ممنون بابت بررسی ، کامل و جامع
فوقالعادس:x هرچند من طراحی V20 رو بیشتر دوست دارم ولی امکانات این بیشتره ممنون از بررسی:-bd
بسيار حرفه اي و كامل بررسي شده بود و جاي هيچگونه سوالي باقي نذاشته بودين :-bd
زاويه عكس ها نيز خيلي عالي بود و با نگاه كردن ميشد نقاط ضعف و قدرت و احساس كرد
خسته نباشين، استفاده لازمو كافي و بردم:smiley6