دوستان عزیز سخت افزاری سلام
مدتی بود در فکر راه اندازی بخش اندروید برای وب سایت بودیم اما به علت حجم زیاد کار نمیتوانستیم این کار را انجام دهیم. خوشبختانه با تلاش دوستان عزیز و گرامی این بخش را به صورت اولیه راهاندازی کردیم و تا در صورت مطلوب بودن نتیجه بتوانیم این بخش را بیش از پیش توسعه دهیم. نرم افزارهای ارائه شده در این بخش کاملا به روز بوده و از google Play دریافت شده است و به همین علت میتوانید بدون هیچ دغدغهای آن را دانلود و نصب کنید. برای شروع این داستان با ما باشید تا به سراغ اولین نرم افزار این بخش برویم. دوستان عزیز این شروع ماجرا است و توسعه این بخش به همت شما عزیزان بستگی دارد پس اگر نظری در این مورد توسعه این بخش دارید با ما در میان بگذارید.
————————————————————————————
MX Player
سازنده: J2 Interactive
ویرایش: 1.7.15a
تاریخ انتشار: June 19, 2013
حجم: ۷ مگابایت
امتیاز در گوگل پلی: ۴.۷
قابل اجرا در: سیستم عامل اندروید ۲.۱ و بالاتر
پردازنده مورد نیاز: Intel x86 ، MIPS32 rev.2 ، ARM v5TE and higher
توضیحات:
نه به سن و سال ارتباط دارد نه به مدرک تحصیلی و نه به شغل و کسب و کار! همین که شما یک دستگاه تبلت یا گوشی هوشمند دارید کافیست و منطقیترین دلیل برای آنکه پیش از هر اپلیکیشنی ابتدا به دنبال یک مدیاپلیر کارآمد و همه فن حریف با بهترین ویژگیها و خصوصیات باشید.
در حال حاضر بی تردید MX Player بهترین و لایق ترین گزینه موجود است. این پخش کننده علاوه بر پشتیبانی از فرمت های مختلف مالتی مدیا و انواع فرمت های فایلی رایج زیرنویس، امکانات ،تنظیمات و کلیدهای کنترلی متنوعی را نیز در نظر گرفته است.
MX Player اولین پخش کننده ویدیو در دنیای اندروید است که موفق شد خود را به ویژگی multi-core decoding مجهز نماید این ویژگی در تستها و آزمون های رسمی در عمل ثابت کرد که روی دستگاههای مجهز به پردازنده دوهسته ای در قیاس با تک هستهای ها تا ۷۰ درصد عملکرد بهتری دارد. پس از نصب اپلیکیشن MX Player باید بسته نرم افزاری کدکهای مورد نیاز برای پخش فرمتهای مختلف صدا و تصویر را نیز نصب کنید. توجه داشته باشید که متناسب با هر یک از پلتفرمهای سخت افزاری موبایل Codec اختصاصی جداگانهای برای MX Player پیش بینی شده است. بنابراین به خاطر داشته باشید که از بین کدکهای مختلف موجود باید تنها و تنها همانی را که با پردازنده دستگاه شما منطبق است نصب کنید و بس.
ARMv5 Codec 1.7.15a: برای پردازنده های مبتنی بر معماری ARMv5
ARMv6 Codec 1.7.15a : برای پردازنده های مبتنی بر معماری ARMv6
ARMv6+VFP Codec 1.7.15a : برای پردازندههای خانواده ARMv6+VFP (دستگاه هایی مانند Samsung Galaxy A ، HTC Legend و …)
ARMv7 (Tegra2) Codec 1.7.15a : برای پردازنده های مبتنی بر معماری ARMv7 (دستگاه هایی مانند Motolora Atrix ، Galaxy Tab 10.1، LG Optimus 2X، Motorola XOOM، ASUS Transformer TF101، Acer Iconia Tab A500و …)
ARMv7+NEON Codec 1.7.15a: برای پردازنده های خانواده ARMv7+NEON
MIPS Codec 1.7.15a: برای پردازنده های خانواده MIPS32 rev.2
Intel x86 Codec 1.7.15a: برای پردازنده های مبتنی بر معماری x86 اینتل
تصاویر
————————————————————————————
Kingsoft Office for Android
توسعه دهنده: Kingsoft Office Software Corporation Limited
Kingsoft Office 5.6.1 Free
ویرایش: 5.6.1 (Free)
تاریخ انتشار: July 23, 2013
حجم: ۱۴.۲ مگابایت
امتیاز در گوگل پلی: ۴.۶
صفحه اصلی: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng
———————————————————————–
Kingsoft Office Multi-Lan
ویرایش: 5.5 (Free)
تاریخ انتشار: June 17, 2013
حجم: ۱۷.۴ مگابایت
امتیاز در گوگل پلی: ۴.۵
صفحه اصلی: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_i18n&hl=en
قابل اجرا در: سیستم عامل اندروید ۲.۱ و بالاتر
Kingsoft Office نه فقط به ادعای سازنده که به تایید گوگل پلی در حال حاضر تنها اپلیکیشن آفیس جامع و کامل موجود برای موبایل است که تمام امکانات ابزارها و توانمندی هایش را به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
Kingsoft Office رابط گرافیکی زیبا و کاربرپسندی دارد و امکان ایجاد، مشاهده، ویرایش و ذخیره تمام فرمتهای مختلف Document که توسط Microsoft Word ، Excel Microsoft و PowerPoint Microsoft پشتیبانی میشوند، را برای کاربران مهیا کرده است و در مجموع از ۲۳ فرمت فایلی رایج و پرکاربرد Document از جمله DOC/DOCX/TXT/XLS/XLSX/PPT/PPTX/PDF پشتیبانی میکند. پشتیبانی از سرویس های ابری ذخیرهسازی اطلاعات مانند Google Drive ،Dropbox ،Box.net و دیگر سرویسهای مبتنی بر پروتکل WebDAV نیز امکانی کاملا بجا و منطقی است که در Kingsoft Office پیشبینی شده است اینکه دستگاه اندرویدی شما یک گوشی با صفحه نمایش کوچک است یا تبلتی با صفحهنمایش بزرگ اهمیتی ندارد چرا که Kingsoft Office کاملا فارغ از اندازه صفحهنمایش دستگاه، روی تمام دستگاههای مجهز به اندروید ۲.۱ و بالاتر با عملکردی فوق العاده قابل اجرا است و این مزیتی بزرگ و خصوصیتی ارزشمند برای Kingsoft Office محسوب می شود.
Kingsoft Office برای پلتفرم اندروید دو نسخه جداگانه دارد یکی با عنوان Kingsoft Office Free و دیگری با نام Kingsoft Office Multi-Lan در گوگل پلی و دیگر سرویسهای مشابه و جایگزین گوگل پلی و همچنین سایتهای مختلف وب شناخته می شود به نظر اصلی ترین تفاوت میان این دو نسخه همانگونه که از عنوان آنها مشخص است پشتیبانی نسخه (Multi-Lan) از دیگر زبانهای رایج دنیا علاوه بر زبان انگلیسی است بنابر اطلاعات مندرج در وب سایت توسعه دهنده، ویرایش (Multi-Lan) بیش از ۴۰ زبان زنده دنیا از جمله زبان فارسی را پشتیبانی می کند.
————————————————————————————
Dolphin Browser
موضوع: ارتباطات
توسعهدهنده: Dolphin Browser
ویرایش: 10.0.1
تاریخ انتشار: August 5, 2013
حجم: ۵ مگابایت
امتیاز در گوگل پلی: ۴.۷
قابل اجرا در: سیستم عامل اندروید ۲ و بالاتر
صفحه اصلی: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser
اکنون که با تجهیز گوشی و تبلت اندرویدی به مالتی مدیا پلیر پرقدرت MX Player و اپلیکیشن آفیس جامع و کارآمد Kingsoft خیالمان از پوشش نیازهای این دو حوزه مهم آسوده شد وقت آن رسیده که کیفیت و کارآیی وب گردیمان را ارتقا دهیم. در واقع مرورگر پیش فرض اندروید چه در نسخههای پیش از اندروید ۴ (Ice Cream Sandwich) و چه پس از آن که به ویرایش موبایل مرورگر گوگل کروم ارتقا پیدا کرد و حتی اکنون که اندروید 3/4 رسما منتشر شده است، همچنان کیفیت و کارآیی مورد انتظار برای تعامل متناسب با امکانات و سرویسهای دنیای مجازی امروز و آنچه از توانایی چند لمسی دستگاههای امروزی انتظار میرود در مرورگر پیش فرض اندروید در حد مطلوب وجود ندارد. اما مرورگرهای وب دیگری توسط دیگر توسعهدهندهای پلتفرمهای موبایل از جمله اندروید تدارک دیده شده اند که به طور خاص و ویژه متناسب با مختصات سخت افزاری گوشیهای هوشمند و تبلتها و جنس نیازها، تعاملات و نوع کاربری کاملاً متفاوت کاربران تجهیزات همراه امروزی طراحی و توسعه داده شدهاند یکی از نخستین و موفقترین این مرورگرها مرورگر وب دلفین است. مرورگری سبک ، سریع با رابط گرافیکی بسیار ساده اما کاربرپسند و تنوع بی نظیری از امکانات که تنها در این مرورگر وب موبایل میتوان یافت. پشتیبانی عالی از ویژگی Gesture و ایجاد امکانات برای سهولت کار بر مبنای این ویژگی و قابلیت Voice Search با عملکردی مطلوب از ویژگیهای جالب این مروگر است.
طراحان رابط گرافیکی دلفین با استفاده از ویژگی Sidebar به بهترین شکل بر محدودیتهای ناشی از صفحه نمایش کوچک تجهیزات موبایل غلبه کردهاند به این ترتیب تمام امکانات و ابزارهای مورد نیاز کاربر بجای صفحه اصلی در دو سایدبار مخفی در چپ و راست رابط تعبیه شدهاند و با یک اشاره انگشت کاربر (Swipe) در صفحه ظاهر میشوند.
پشتیبانی مرورگر دلفین از محتوای فلش و توانایی در نمایش آن مزیت بزرگ دیگری است که اکثر مرورگرهای اندرویدی از آن بی بهره هستند در حالیکه بخش عمدهای از محتوای سایتهای امروزی از جنس فلش هستند و ناتوانی یک مرورگر در نمایش بخشهای گرافیکی طراحی شده با فلش، تصویر گرافیکی ناقص و نازیبایی از چهره یک سایت وب به کاربر ارائه می دهد که غیر واقعی و ناخوشایند است.
دلفین برای تکمیل لذت وبگردی موبایل برای کارابرانش بیش از ۶۰ افزودنی (Add-on) اختصاصی بسیار مفید را نیز تدارک دیده است این افزودنیها بخش عمدهای از نیازهای شما را به سادهترین شکل و به بهترین نحو پوشش میدهند در ادامه اسامی برخی ازAdd-onهای مرورگر دلفین را مشاهده میکنید:
• Dolphin QRCode Share
• Web to PDF
•Dolphin Translate
• Dolphin Alexa Rank
• Bookmark to SD
• Dolphin Password Manager Lite
• Password Manager Pro
• Lastpass for Dolphin Browser
• Dolphin Reader
• Dolphin Screen Cut
• Bookmarks Widget
گفتنیها درباره Dolphin Browser بسیار است و پرداختن و شکافتن بطن تمام قابلیتها امکانات و توانمندیهای آن مقاله ای جداگانه مشروح و مفصل را میطلبد و در این مجال کوتاه نمیگنجد. در پایان تجربه متفاوت و لذت شیرین غواصی در اعماق دنیای مجازی همراه با این دلفین دوست داشتنی را به همه دوستان و همراهان سخت افزار توصیه می کنم.
دوستان بزودی نرم افزارهای جدیدی در این بخش قرار خواهد گرفت.
به نظرم اقای پناهی درست میگن بررسی و معرفی نرم افزارهای کاربردی و بخصوص جدید البته با اموزش اون نرم افزار و ترفندهاش میتونه بهتر راه رفته دیگران رو تکرار نکنه
با تشکر
سلام
آیا امکانش هست براتون که از گوگل پلی نرم افزار های شرکت بوفالو رو هم برای دانلود بگذارید؟
ministation
AOSS
WebAccess A
SmartPhone NAS Navigator
به نظر بنده اینکه فقط وفقط در بخش سخت افزار تمرکز شود خیلی ایده آل نخواهد بود و قسمت های کاربردی همانند این بخش مورد نیاز
است که خوشبختانه به وقوع پیوست.جا دارد از دوستانی که زحمت تقبل می کنند تشکر به عمل آورد.
فقط همانند بخش خبرهای هفتگی بازار کنار گذاشته نشود بهتر است.
دوستان عزیز سخت افزاری سلام
همین ابتدا از اینکه نظرات موافق و مخالفتون را به ما منعکس می کنید تشکر و سپاس ویژه دارم و از تمام دوستان تقاضا دارم تا حد امکان نظرات و پیشنهاداتشون را در مورد این بخش جدید به ما اطلاع بدهند تا بتونیم سریعتر و دقیقتر مسایل و موضاعات مهم مرتبط با این سیستم عامل جنجالی و پرمخاطب را متناسب با سلایق و نیازهای شما مخاطبان عزیز پوشش داده و خدمتتان تقدیم کنیم
با توجه به نظرات دوستان و جهت شفاف سازی برخی ابهامات موجود لازم دیدم مواردی را در مورد این بخش جدید با دوستان مطرح کنم:
۱. هدف از راه اندازی این بخش به هیچ وجه تکرار راههای رفته دیگران و ارائه خدمات و محتوای مشابه با دیگر سایت ها و سرویس های فارسی زبان فعال در این حوزه نیست پس لطفا کمی حوصله کرده و اینقدر زود قضاوت نکنید.
۲. بازار تبلت و گوشی های هوشمند و بسیاری از دیگر ابزارها و گجت های پرتابل اگر نگوییم داغترین یقینا یکی از داغترین و پرمخاطب ترین غرفه ها در بازار فناوری دیجیتال امروز است و اندروید بنابر گزارش های ارائه شده رسمی و کاملا معتبر بیشترین سهم بازار جهانی را با اختلافی قابل توجه با دیگر رقبا به خود اختصاص داده و روز به روز هم کاربران بیشتری را جذب می کند بنابراین نه تنها با حوزه سخت افزار بی ربط نیست که کاملا مرتبط و حائز اهمیت بسیار ویژه است.
۳. به تمام عزیزانی که با پرداختن به موضوعات پرشمار مربوط به سیستم عامل اندروید مخالف هستند و یا آن را بی ربط یا کم اهمیت می دانند پیشنهاد می کنم مقاله “دو روی سکه اندروید” در شماره ۵۲ ماهنامه سخت افزار را حتما مطالعه کنند.
خیلی هم خوبه بنده به شخصه اگه صلاح بدونید فعالیت میکنم آخه خودم چند وقتی وبلاگ داشتم که توی زمینه اندروید فعالیت میکردم.
اگه قابل بدونید البته
[-_-] !! اندروید؟ !!
ممنون از زحمات دوستان ولی واقعا اندروید ارزشش رو داره؟ 🙁
بهترین پلیر اندرویده ولی نمیدونم چرا آپدیت جدید نمیده چون 4.3 رو ساپورت نمیکنه تا این ورژن آخرش
به نظر من این بخش نباشه بهتره
از نظر من بهتره ک ساست سخت افزار در ضمینه سخت افزار فعالیت داشته باشه ن چیز دیگه !
امیدواریم این بخش بتواند کمک هر چند کوچکی به دوستان عزیز در استفاده هر چه بهتر از گوشی و تبلت خودشان بکند.