یکی از گوشی های مورد انتظاری که احتمالا در ماه های آتی معرفی خواهد شد، نوکیا 9 است که به عنوان پرچمدار نوکیا شناخته میشود هر چند اسم این پرچمدار هنوز به تائید HDM Global نرسیده است. گزارشات تا امروز در مورد نوکیا 9 بسیار زیاد و البته بعضا متناقض بوده اند به همین دلیل فعلا نمیتوان در مورد مشخصات فنی این دستگاه با قاطعیت سخن گفت. چند روز پیش بود که یک رسانه ی فرانسوی تصاویر نسخه ی آزمایشگاهی پرچمدار نوکیا را منتشر کرد که در آن شاهد دوربین دوگانه ی این دستگاه بودیم. همچنین دکمه ی هوم زیر نمایشگر دستگاه نیز در تصاویر منتشر شده قابل رویت بود. با توجه به اینکه دستگاه درون یک باکس مخصوص قرار گرفته بود، ظاهر آن مخفی مانده بود. ضمن اینکه در یکی از تصاویر همان مطلب، اسکرین شاتی با محتوای مشخصات فنی نوکیا 9 درج شده بود که نشان میداد این دستگاه به چیپست اسنپدارگون و 4 گیگابایت رم مجهز است. اسم رمز نوکیا 9 نیز Unknown Heart عنوان شده بود.
سپس این دستگاه در لیست بنچمارک معروف گیک بنچ با اسم HMD Global TA-1004 ظاهر شد و این تست بنچمارک حاکی از این داشت که دستگاه مورد آزمایش قرار گرفته به اسنپدراگون 835 کوالکام، 4 گیگابایت رم و اندروید 7.1.1 تجهیز بوده است. نکته ی جالبی که در این تست دیده شد، امتیاز ثبت شده توسط پرچمدار نوکیا است که امتیازی بهتر از گلکسی اس 8، پرچمدار فعلی سامسونگ بود. در حالی که همین تست برای نمایش قدرت پرچمدار معرفی نشده ی نوکیا کافی به نظر میرسد، اما ممکن است HMD نسخه ای قدرتمند تر از این دستگاه را نیز معرفی کند که دارای هشت گیگابایت رم باشد. تست جدیدی که از این دستگاه در گیک بنچ منتشر شده نشان میدهد که Unknown Heart دارای 8 گیگابایت حافظه ی رم بوده است. اما جالب است امتیازی که این نسخه از نوکیا 9 به دست آورده، به طور محسوسی کمتر از امتیاز کسب شده توسط نسخه ی 4 گیگابایتی بوده است. این موضوع ممکن است به فرکانس هسته های پردازنده هنگام تست مرتبط باشد.
به عقیده ی بسیاری از کاربران، 8 گیگابایت رم در یک گوشی هوشمند ویژگی ناکارآمدی است و کاربران نیازی به این مقدار حافظه ی رم ندارند. این نیز شاید یکی دیگری از بازی های اعداد از سوی سازندگان باشد اما چیزی که واضح است، کاربران زیادی تشنه ی سرعت و قدرت بیشتر هستند و داشتن این مقدار رم در یک گوشی بسیار هیجان انگیز است. اما چیزی که باعث میشود، در نهایت به ناکارآمد بودن این مقدار رم در گوشی های هوشمند ایمان بیآوریم این است که کارایی گوشی های هوشمند با سیستم عامل های فعلی در حدی نیست که استفاده ی مفیدی از این میزان قدرت پردازش داشته باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید