محمد جواد آذری جهرمی یکشنبه گذشته به عنوان جوان ترین وزیر جمهوری اسلامی ایران از مجلس رای اعتماد گرفت. وی در فاصله چند ساعت پس از انتخاب خود به عنوان وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات دولت دوازدهم تغییراتی را در سازمان های زیر نظر خود از جمله ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایجاد کرد. همچنین دیگر فعالیت جهرمی در این مدت، اظهار نظر درباره شبکه های اجتماعی و به خصوص توییتر است.
وی با بیان اینکه خود او نیز در این شبکه اجتماعی فعالیت دارد اعلام کرد توییتر بستری مناسب برای دیپلماسی عمومی است و در نتیجه وزارت ارتباطات تلاش خود را برای رفع فیلتر از این شبکه اجتماعی انجام خواهد داد. با این حال و در شرایطی که به نظر می رسد رویکرد جدید این وزارتخانه با دولت قبل دارای تفاوت چشمگیری در حوزه رفع فیلتر از شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و توییتر باشد، آذری جهرمی در بخش دیگر سخنان خود از ارتباط فیلترینگ توییتر به حوزه امنیت ملی گفت و در نتیجه کلاف سر درگم رفع فیلتر توییتر را بیش از پیش پیچیده کرد. به گفته آذری جهرمی “دولت” ایران در سال 88 اعتقاد داشت توییتر در حال دخالت و تاثیرگذاری منفی بر امور داخلی ایران است و در نتیجه تصمیم به فیلتر کردن آن گرفته است. اما آنچه بیش از پیش می تواند باعث نا امیدی از برداشته شدن فیلتر توییتر شود، جمله بعدی وزیر ارتباطات است. او شرط اقدام برای رفع فیلتر توییتر را اعتماد سازی از سوی مدیران این شبکه اجتماعی عنوان کرد.
بدون شک وزیر ارتباطات بیش از هر شخص دیگری در این حوزه از نحوه عملکرد شبکه های اجتماعی آگاه است و نیازی به توضیح واضحات در این زمینه وجود ندارد. شبکه های اجتماعی بزرگی مانند فیسبوک و توییتر حداقل در ظاهر تلاش می کنند حریم خصوصی کاربران را حفظ کرده و مگر در مواردی مانند گروه های تروریستی، گروه های فروش مواد مخدر و گروه های بهره برداری های جنسی غیر مجاز از مسدود کردن حساب ها و در اختیار قرار دادن اطلاعات به سازمان های دولتی و امنیتی خودداری کنند. در نتیجه به نظر می رسد این گفته که “رفع فیلتر توییتر در درجه اول نیازمند اعتمادسازی از سوی مدیران آن است” مانند سنگ بزرگی به نظر می رسد که در دومین روز فعالیت وزیر جدید ارتباطات برداشته شده و نشانه نزدن (عدم رفع فیلتر) است.
دوست عزیز چرا چرا همیشه دوست داریم بقیه برامون تصمیم بگیرن که چی برامون خوبه و چی بد؟ این چه حرفیه اخه!
دوست عزیز میدونم نیتتون خیره ولی ببینین این راه درستش نیست که شما میگین ولی راه سریعش همین هست.
اگر درست فرهنگ سازی بشه برای استفاده از شبکه های اجتماعی خیلی خیلی مفید هست و ازش نمیشه فرار کرد.
البته اینکه از اطلاعات مردم استفاده میکنم بحثش جداست و باید یک سری قوانین با شرکت اون شبکه مجازی داشته باشند. و البته حمایت از نمونه های داخلی خوب که باعث پیشرفت کشور و مردم خوبمون هم میشه.
آقای کامبیز چقدر دفاع مشکوک می کنید… .مثل این که شا مخالف افزایش سرعت اینترنت برای مردم عزیز ایران هستید…pacolida درست میگه …مسئولین عزیز وزارت ارتباطات به جای این که سرعت اینترنت رو زیاد کنند و ارزون که حق هر ایرانی هستش …..حق همه ما ایرانی ها داشتن بهترین سرعت اینترنت هستش…مگه از دنیا کمتر هستیم…به خدا از همه دنیا بهتریم باید همدیگه رو دوست داشته باشیم ما ایرانی ها و عاشق هم باشیم….
والا خیلی چرتوپرت میبافی
چشموگوشت کلا بستس
ابله هم ک تابلوئه جنابعالی هستی شر میگی:smiley0:smiley0:smiley0
تو رو چه به توئیتر آخه تو برو مکتب خونه اکابرتو بخون ….!!! آخ آخ مکتب خونه رو که جمع کردن جاش میزو نیمکت آوردن؟؟؟
وااا اسفااااا، واااا مصیبتاااا
بنده خدا انقدر جوش نزن ابلهان باز کار خودشونو میکنن مثل همون موقع که درب مکتب خونه بسته شد مدرسه و میز و نیمکتو از بلاد کفر آوردن، توئیتر و فیسبوک و بعدیش و بعدیش هم میارن.
فقط اگر فرهنگ استفادش هم امثال شما یاد بگیرن نرن سراغ بخش های مستهجن و زشتش مثل میز و نیمکت مشکلی پیش نمیاد.
جواب شما رو تو کامنت پایین قبل از اینکه نظر بدین دادم .(ابلهان بسیارند)
کلا فقط نظرات مزخرف میذاری شما، مثل همین!
اینجا سایت اخبار سخت افزاره نه سیاست برو جای دیگه عقدهای سیاسیتو به نمایش بذار.
مثل اینه که وکیل پدرت به جای دادن ارث پدریت که حقته ، یه دونه شکلات میده دستت و میگه افرین حالا اینو بگیری تا ببینم چی میشه .
البته در ایران ارگان های فوق العاد قدرتمندی هستند که برای کارهای بی فایده و پوچ دولت یازدهم و دوازدهم چشم پوشی می کنن و با اصطلاح دارن حوصله می کنن ، ولی اگه کار ها به خطوط قرمز برسه جوری این دولت ها رو نیست می کنند که انگار از اول وجود نداشته اند .:):):)
عجب سیاستی دارن ، به جای افزایش سرعت اینترنت و ارزون کردن اون دارن از راه هایی استفاده می کنند تا ذهن مردم رو اشفته و از واقعیت دور نگه دارن . فضای توییتر بسیار زشت و مستهجن هستش و نباید تو کشور اسلامی و مردمی که مسلمان هستند ، همچینی فضایی بازو مهیا باشه و حتی باید کاری کنن تا با فیلترشکن هم نشه به این فضای زشت رفت .
البته ابلهان بسیارند.