توئیتر از سال 2006، زمانی که عرضه خدمات خود را شروع کرد، تعداد کاراکتر پست هایش (توئیت) را بر روی 140 تنظیم کرد. حالا بعد از گذشت 11 سال، این تعداد به 280 کاراکتر افزایش یافت.
توئیتر توضیح داده که اغلب کاربران انگلیسی زبان از محدودیت 140 کاراکتری رضایت ندارند و مجبور می شوند که توئیت های خود را به دو یا چند قسمت تقسیم کنند. این مشکل در بین کاربران آسیا مانند چین، ژاپن و کره چندان رایج تر نیست و درصد خیلی کمی از کابران شرق آسیا از قانون 140 کاراکتری توئیتر استفاده میکنند (کمتر از این ظرفیت توئیت میکنند). به همین دلیل توئیتر تصمیم گرفته است محدودیت 280 کارکتری را برای کاربران چینی، ژاپنی و کره ای اعمال نکند. اما باقی کاربران به زودی این تغییر را مشاهده خواهند کرد.
قانون محدودیت 140 کاراکتر توئیتر مربوط به زمانی میشد، که از طریق اسمس با محدودیت 160 کاراکتر امکان ارسال توئیت وجود داشت. برای آنکه تمام محتوای توئیت در یک اسمس جا شود، این محدودیت اعمال شد. اما حال با گذشت زمان دیگر دلیل منطقی برای این محدودیت وجود ندارد، به همین دلیل مسوولین این شبکه اجتماعی تصمیم گرفتند تا آن را به 280 کاراکتر افزایش دهند، تا کاربران بتوانند با خیال راحت تفکراتشان را در یک توئیت جای دهند.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که کاربران چگونه به این تغییر واکنش نشان میدهند، اما نظر سنجی در میان کاربران ایرانی نشان میدهد، که آنها به سبک قدیمی توئیتر عادت کرده اند و خیلی موافق با تغییرات اینچنینی نیستند. اما مدیر محصولات توئیتر باور دارد که این تغییر باعث می شود افراد بیشتر توئیت کنند و نتایج مثبتی در کار مشاهده خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید