هواوی در نیمه ابتدایی سال 2017 از پرچمدار سری آنر، با نام آنر 9 رونمایی کرد. آنر با وجود سخت افزار قدرتمند از نظر قیمت یک گوشی میان رده به حساب میاید، از این رو می تواند یک انتخاب خود برای افرادی باشد که به دنبال یک گوشی با امکانات روز اما نه با قیمت خیلی بالا هستند. آنر 9 به لطف رابط کاربری روانی که با چیپ ست کرین 960 هایسیلیکون، 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است، به شما تجربه استفاده از یک گوشی هوشمند در سریعترین حالت ممکن را القا خواهد کرد.
آنر 9 با سیستم عامل اندروید، نسخه 7.0 نوگا و رابط کاربری Emotion UI 5.1 در درون جعبه عرضه می شود. رابط کاربری EMUI 5.1 تا قبل از معرفی گوشی های میت، آخرین نسخه از رابط های کاربری هواوی به حساب می آمد بر پایه اندروید 7.0 توسعه داده شده است. این رابط که تعداد زیادی از ویژگی های کاربردی را در اختیار کاربران میگذارند، مانند همیشه دارای ظاهری آشنا و ساده برای کاربران اندرویدی است. EMUI 5.1 از قابلیت های مانند ماشین یادگیری بهره میبرد و شاید بتوان بهترین ویژگی آن را امکان دسترسی آسان به قابلیت هایش دانست.
App Drawer
رابط کاربری EMUI در آنر 9 به نسخه 5.1 به روزرسانی شده است، از همین رو شاهد تغییرات زیادی بوده در این رابط کاربری بوده ایم. از جملهی این تغییرات میتوان به قابلیت انتخاب نوع قرارگیری برنامهها در گوشی اشاره کرد. برنامه هم میتوانند به صورت استاندارد و انتخابی در هر صفحه ای از گوشی قرار بگیرند و یا در منوی App Drawer جای بگیرند.
شخصی سازی کلیدهای ناوبری
تغییر دیگر نیز با توجه به تغییر جای سنسور اثر انگشت در آنر 9 و جای گرفتن آن در کلید هوم صورت گرفته است. بدین ترتیب حالا نه تنها دکمههای ناوبری در پایین صفحه قابل جابجایی هستند، بلکه کلید هوم میتواند به تنهایی جایگزین آنها شود و با حرکت انگشت خود در جهتهای مختلف بر روی آن، از این دکمه به جای دکمههای Back و Recent Apps و غیره استفاده کنید.
Floating Dock
یکی دیگر قابلیتهای گوشی آنر 9، قابلیت Floating Dock است. این قابلیت حلقهی کوچکی در گوشهی صفحه نمایش ظاهر میکند، که با ضربه زدن بر روی آن منوی دایرهای شکلی ظاهر خواهد شد که درون آن کلیدهای دستوری Back، Home، Recent Apps و غیره قرار دارند. این ویژگی در زمانی که دسترسی به کلیدهایی پایین گوشی، آسان نیست، بسیار کاربردی میباشد.
در رابط کاربری EMUI 5.1 یک تغییر مثبت دیگر رخ داده است امکان شخصی سازی محیط گوشی مطابق با سلیقه کاربر می باشد که در لیست تنظیمات با جزئیات زیادی فراهم شده است. در همین راستا نوار اعلانات بالای صفحهی گوشی نیز طیف گستردهای از تنظیمات را در خود جای داده است که تعداد و ترتیب آنها توسط کاربر قابل تغییر خواهد بود.
Eye Comfort
یکی از تنظیماتی که در نوار اعلانات جای گرفته است، حالت Eye Comfort می باشد که با روشن کردن آن میزان نور آبی رنگ صفحه نمایش کاهش پیدا می کند و در نتیجه آن تجربه استفاده از گوشی برای چشم های کاربر کمتر آزاردهنده خواهد بود. در دسترس بودن این قابلیت یکی از نکات مثبت رابط کاربری EMUI 5.1 میباشد.
Knuckle Commands
قابلیت Knuckle Commands در رابط کاربری 5.1 که در آنر 9 تعبیه شده است، به کاربر این امکان را میدهد که با استفاده از برآمدگی بند انگشت با ضربه زدن یا رسم یک الگوی خاص، دستورالعمل مورد نظر خود را که پیش از این برای گوشی تعریف کرده است، اجرا کند. به عنوان مثال میتوان تنها با دوبار ضربه زدن به صفحه نمایش از صفحهای که در حال مشاهده آن هستید، اسکرین شات تهیه کنید.
Smart Headset Control
این قابلیت برای کنترل گوشی توسط هدست است. به عنوان مثال با نگه داشتن دکمه کم کردن صدا حالت تکرار آهنگ را فعال کنید و با دکمه زیاد کردن صدا تنظیمات دیگری تعریف کنید.
Twin App
یکی از قابلیتهای بسیار کاربردی این رابطکاربری، امکان داشتن دو نسخه از یک نرم افزار میباشد. به عنوان مثال شما میتوانید در گوشی آنر 9 خود، با استفاده از قابلیت Twin App دو نخسه مجزا از برنامههایی مانند فیسبوک، واتساپ و… را داشته باشد. همچنین میتوانید برای نرمافزارهای خود به صورت جداگانه قفل امنیتی تعبیه کنید، به این صورت اگر گوشی شما در دست افراد ناشناس قرار گیرد، امکان دسترسی به برنامهها به آسانی برای آنها وجود نخواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید