آیفون با وجود ظرفیت باتری کم خود، بهینه سازیهای خاص نرم افزاری خود را دارد که به این دستگاه امکان این را میدهد حتی با وجود داشتن باتری با ظرفیت بسیار پایینتر از دستگاههای اندرویدی، عملکرد یکسانی با آنها در این زمینه داشته باشد. عملکرد باتری گلکسی اس 21 اولترا با توجه به باتری پنج هزار میلی آمپر ساعتی این دستگاه در مقابل باتری 3687 میلی آمپر ساعتی آیفون 12 پرو مکس باید حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد اما نتیجه نهایی ممکن است همه را شوکه کند.
اپل همیشه سادگی را انتخاب کرده است و این مورد در خصوص سری آیفون 12 نیز صدق میکند. در این سری خبری از زوم 10 برابر اپتیکال نیست، نمایشگر آن دارای سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر نیست و هیچگونه عملکرد هیجان انگیزی را نمیتوانیم به غیر از سرعت عملکرد پردازشی بالاتر از این دستگاه و دوربین بهتر آن نسبت به آیفون 12 پرو مکس بدانیم. در کنار تمام این موارد، اپل هنوز هم از نرخ بروزرسانی 60 هرتز برای دستگاههای این سری استفاده کرده است. از این جهت استفاده از یک باتری با ظرفیت 3687 میلی آمپر ساعتی با توجه به سادگی کار در آیفون 12 پرو مکس، میتواند توجیح منطقی باشد. با این حال گلکسی اس 21 اولترا از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی خود برای انرژی رساندن به نمایشگر QHD با نرخ بروزرسانی 120 هرتز استفاده میکند که خود هیولای مصرف انرژی است.
هر دو دستگاه از پردازندههایی با معماری 5 نانومتر استفاده کردهاند با این تفاوت که اپل از پردازنده اختصاصی خود با نام A14 Bionic و سامسونگ از پردازنده اسنپدراگون 888 استفاده کرده است. اگرچه سامسونگ هر سال دستگاههای پرچمدار خود را با دو پردازنده اسنپدراگون و اگزینوس بسته به بازار مصرفی و محدودیتها معرفی میکند. با این وجود طبق تجربههای قبلی مشخص شده است که پردازنده اسنپدراگون توان پردازشی و همچنین مصرف انرژی کمتری نسبت به پردازنده اگزینوس دارد. از این رو ویدیو تست امروز نیز بر پایه پردازنده اسنپدراگون میباشد.
هر دو دستگاه در ویدیو امروز بر حالت Light Mode تنظیم شدهاند تا انرژی مصرفی آنها در نهاییترین حالت ممکن از نظر پیکسل روشن باشد. در انتها باید باز هم به این مورد اشاره کنیم که گلکسی اس 21 اولترا با وجود استفاده از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی، از تمام انرژی آن برای پایدار نگه داشتن بخشهای مختلف از جمله نمایشگر استفاده میکند. اما اپل با توجه به استفاده از استانداردهای عادی، مثل نمایشگر با نرخ 60 هرتز، نیازی به استفاده از باتری با ظرفیت بالا ندارد. از این رو باید دید اپل سال آینده در صورت رونمایی از گوشیهای آیفون با نرخ بروزرسانی 120 هرتز برای نمایشگر، چه واکنشی نسبت به باتری این دستگاهها خواهد داشت. آیا برای اولین بار شاهد حضور باتری 4000 میلی آمپر ساعتی برای آیفون خواهیم بود؟
نظر شما درباره عملکرد باتری گلکسی اس 21 اولترا با پرچمدار کنونی اپل چیست؟
بیشتر بخوانید: مقایسه باتری گوگل پیکسل 5 و آیفون 12: کدام یک برنده خواهد بود؟
دیدگاهتان را بنویسید