شرکت انویدیا نیز مانند دیگر شرکتها گزارش مای سه ماه خود را منتشر کرده است. بر اساس این گزارش انویدیا توانسته به رکورد درآمد 7.1 میلیارد دلاری در سه ماهه سوم منتهی به 31 اکتبر 2021 دست پیدا کند. این رقم نشان دهنده افزایش 50 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است و رشد 9 درصدی شرکت انویدیا نسبت به سه ماهه قبل است. حتی بسیار بالاتر بالاتر از پیشبینی 6.81 میلیارد دلاری والاستریت در تحلیلهای انجام شده توسط تحلیلگران بورس، در حالی که سود هر سهم این شرکت 1.11 دلار پیشبینی شده بود، این سود به 1.17 دلار رسیده است.
همچنان گیم پرسودترین بخش انویدیا
انویدیا اعلام کرده است که رکورد درآمد آنها از بخش بازی، دیتا سنترها و بخش تجسم حرفهای در این سهماهه بسیار چشمگیر بوده است. بخش گیم 3.22 میلیارد دلار از این درآمد را به خود اختصاص داده است، که به تنهایی نسبت به دوره مشابه سال گذشته 42 درصد افزایش داشته است. در کنار آن، کسب و کار انویدیا در حوزه دیتا سنتر نیز نیز 2.94 میلیارد دلار درآمد به دست آورده است، که این بخش از انویدیا نیز نسبت به دوره سه ماهه سال گذشته به رشد چشم گیر 55 درصدی دست پیدا کرده است.
عبور از مرز 800 میلیارد دلار!
به طور کلی سهم انویدیا در این بازارها بیش از 9 درصد افزایش یافته است و ارزش بازار این شرکت برای اولین بار از مرز 800 میلیارد دلار گذشته است. با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات سال نوی میلادی و ادامهی روند رو به رشد انویدیا، این شرکت پیشبینی کرده است که درآمد سه ماهه آخر به حدود 7.4 میلیارد دلار برسد.
کمبود، احتکار و روزهای سیاه بازار کارت گرافیک
همه در جریان کمبودهای بازار هستند. مشخص نیست اگر این کمبودها وجود نداشت اعداد و ارقام امروز به چه شکلی بودند. احتکار کنندگان همچنان به خرید انبوه و انبار سختافزارها ادامه میدهند. در این میان اقلامی مانند کارتهای گرافیک و کنسولهای بازی با حاشیه سود بسیار بالایی توسط آنها فروخته میشود. وجود خردهفروشان رسمی و بزرگ هم در این میان هیچ فایدهای ندارد. آنها نیز همچنان به فروش اینترنتی خود ادامه میدهند و احتکار کنندگان نیز به راحتی با استفاده از اکانتهای روباتی اقدام به خرید گسترده این سخت افزارها میکنند. در نهایت کمبودها در چرخه تولید نیز اوضاع را خرابتر میکند.
شرایط بد پابرجا، رشد انویدیا پابرجا
هنوز مشخص نیست که دقیقا در چه زمانی این بحران در بازار برطرف خواهد شد. البته تمامی شرکتهای بزرگ از جمله مدیرعامل انویدیا به صراحت اشاره کردهاند که این شرایط حداقل تا پایان سال 2022 ادامه خواهد داشت. اما انویدیا نیز مانند بسیاری از شرکتهای حوزه فناوری، توانسته حداکثر سود را از این شرایط به دست بیاورد و تقریبا تمام تولیداتش قبل از خارج شدن از خط تولید دهها مشتری دست به نقد و منتظر برای خود دارند.
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید