وبسایت اسپیدتست با رسیدن به اواسط ماه اپریل، گزارشی از وضعیت اینترنت جهان در ماه گذشته ارائه کرده است. در این مطلب با هم نگاهی خواهیم داشت به لیست کشورهای دارای پرسرعت ترین و کندترین اینترنت در جهان در مارچ 2022 و بررسی جایگاه ایران در این رتبهبندی. با ما همراه باشید.
براساس گزارش ارائه شده توسط وبسایت Speedtest میانگین سرعت دانلود اینترنت همراه در جهان در ماه گذشته 29.96 مگابیت بر ثانیه بود. میانگین سرعت آپلود 8.70 مگابیت و میزان تأخیر 29 میلی ثانیه ثبت شده است. در بخش اینترنت ثابت میانگین سرعت دانلود و آپلود به ترتیب 62.52 و 26.98 مگابیت بر ثانیه بوده و تأخیر آن 10 میلی ثانیه به ثبت رسیده است.
پرسرعت ترین اینترنت های جهان در ماه مارچ 2022
مانند ماه گذشته امارات متحده عربی پرسرعتترین اینترنت همراه را دارد. متوسط سرعت اینترنت موبایل در این کشور 135.35 مگابیت بر ثانیه است. پس از امارات کشورهای نروژ، قطر، کره جنوبی، هلند، دانمارک، عربستان سعودی، کویت، بلغارستان و کرواسی رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
در بخش اینترنت ثابت سنگاپور با یک پله صعود نسبت به ماه قبل، ما متوسط سرعت 197.97 مگابیت بر ثانیه رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. شیلی، تایلند، دانمارک، هنگ کنگ، موناکو، ماکائو، ایالات متحده، چین و اسپانیا پس از سنگاپور در رتبههای پایینتر قرار گرفتهاند.
فلسطین با میانگین سرعت دانلود 4.98 مگابیت بر ثانیه، با 4 پله سقوط در رتبه آخر در بخش اینترنت همراه قرار گرفته است. افغانستان، ونزوئلا، تاجیکستان، سومالی، غنا، کوبا، سودان، ساحل عاج،بلاروس و زامبیا در رتبههای بالاتر نسبت به فلسطین جای دارند.
در بخش اینترنت ثابت کشور افغانستان با میانگین سرعت 1.83 مگابیت بر ثانیه کندترین سرویس را در میان کشورهای جهان دارد. کوبا، ترکمنستان، یمن، سوریه، نیجر، گینه استوایی، گینه، سودان و اتیوپی در رتبههای بالاتر نیست به افغانستان قرار گرفتهاند.
جایگاه ایران در رتبهبندی اینترنت (مارچ 2022)
در بخش اینترنت همراه متوسط سرعت اینترنت در ایران 24.90 مگابیت بر ثانیه (3.11 مگابایت بر ثانیه) بوده است و با این سرعت ایران با 6 پله صعود نسبت به ماه گذشته در رتبه 74 از 142 کشور قرار گرفته است.
متوسط سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران ماه گذشته 9.95 مگابیت بر ثانیه (معادل 1.24 مگابایت بر ثانیه) بوده است. ایران با این وضعیت بدون تغییر نسبت به ماه گذشته در رتبه 145 از 182 کشور جهان قرار دارد.
- پرسرعتترین اینترنت جهان در فوریه 2022 + جایگاه ایران
- پرسرعتترین اینترنت ماه مارچ 2021 متعلق به کدام کشور است + جایگاه ایران
بد نیست بدانید که ماه گذشته میانگین سرعت اینترنت همراه در ایران 22.42 مگابایت بر ثانیه و میانگین سرعت اینترنت ثابت 9.78 مگابایت بر ثانیه بوده است. اما سال گذشته در ماه مارچ میانگین سرعت دانلود موبایل در ایران 26.38 مگابیت برثانیه و اینترنت ثابت 19.13 مگابیت برثانیه بوده است. این موضوع نشان میدهد با وجود پیشرفت نسبت به ماه گذشته، تا چه اندازه وضعیت اینترنت نسبت به سال قبل اسفناک شده است.
وضعیت اینترنت ثابت و همراه برای شما به چه صورت است؟ آیا سرعت دانلود برای شما بالاتر از متوسط اعلام شده است یا پایینتر از آن؟
به نظرمن ایران تو هیچی خوب نیس ..
زدی تو خال ایران تو هیچی خوب نیست ✋
سلام دوستان من اینترنت خونه و محل کارم از مخابرات گرفتم هم قیمت اینترنت چند برار شده هم این که تعرفه ها چند برار شده و کیفیت اینترنت مخابرات افتضاح شده متاسفانه مسئولین کشور فقط بلدن داد بزنن عملی متاسفانه ندیدم از فقط داد و داد یکی نیست که بگه آخه تو که سواد کافی نداری چرا جای یک جواب رو توی کشور گفتی چرا الکی داری داد میزنی خودتو جر میدی وقتی کاری ازت بر نمیاد. گند زدی به زندکی و اقتصاد مردم
چند هفته پیش هلند بودم و تو چند شهر بزرگی که بودم تقریبا هرجایی که رفتم 5جی با سیگنال بالا داشت.
تو محل ما هم 5جی داره گسترده تر میشه و خود 4جی با سرعت سرعت دانلود بالای 100 مگابیت دانلود و اگه آنتن دهی مناسب باشه چند ده مگابیت آپلود در دسترس هست.
در حال حاضر هم با پرداخت کمتر از 0.5 درصد درآمد متوسط بسته تماس و پیام نامحدود به همراه حدود 50 گیگ اینترنت با سرعت اشاره شده رو گرفت. با دوبرابر قیمت یعنی حدود 1 درصد درآمد ماهانه میشه دیتا نامحدود همراه هم به دست آورد. جالب اینکه برای خرید همین بسته های اینترنت و تماس اپراتورها باهم رقابت میکنند و گاها هدایایی رو هم در نظر میگیرند. مثلا بنده فقط با 6 ماه قرارداد با یه اپراتور، حدود 350 یورو تخفیف در خرید اس22 الترا گرفتم بدون هیچ قفل اپراتوری رو گوشی. یا مثلا الان یه اپراتور برای سرویس همه چی نامحدود خودش هدایایی مثل ایرپادز اپل به رایگان میده.
در مورد اینترنت خانگی هم با حدود 1.5 درصد درآمد متوسط ماهانه میشه سرعت بین 500 تا 1000 مگابیت (هم دان و هم آپ) و نامحدود و پینگ در حد چند میلی ثانیه به دست آورد.
با یه مقدار بالا پایین تو بسیاری از کشورهای اروپای غربی و آمریکا شمالی اینترنت با سرعت و کیفیت بالا واقعا مثل یه قهوه خوردن روزانه مردم تو کافی شاپ ارزان و در دسترس هست و هیچ دغدغه ای وجود نداره.
البته تو کشورهای حاشیه خلیج فارس و بسیاری از کشورهای شرق دور منهای کشورهای کمونیستی دوست، اینترنت همین وضع مشابه غرب رو داره. یه جورایی وضعیت اینترنت در هر کشور بستگی به نگاه ایدولوژیک در قوانین اون کشور داره. بنابراین من امیدی ندارم اینترنت در ایران بهبود پیدا کنه و حتی بدتر هم خواهد شد.
سرعت اینترنت من :
دانلود : 6.7 مگابیت
آپلود : 0.6 مگابیت
از شرکت مخابرات ، و سرعت سرویس خریداری شده : ۱۶ مگابیت هست !
متاسفانه تقریبا ۵ ماه پیش به قبل سرعتی که داشتم ۱۲ مگابیت بود … ولی حالا … نمی دونم واقعا چی بگم .
جالب اینجاست که من فکر میکردم شاید برای سیم کشی یا مودمم مشکلی پیش اومده ولی از هر کسی که میپرسم که اینترنت ثابت داره ، اکثرا همینو میگن … فرقی ام نمی کنه که اینترنت ثابتش ADSL هست یا TD LTE
من علاوه بر مخابرات ، TD LTE هم دارم که قبلا سرعتش ۳۸ تا ۴۰ مگابیت بود ، ولی الان اونم تقریبا سرعتش شده ۵ مگابیت …
ولی مخابرات شبا کاملا قطع میشه اما TD LTE نه فقط سرعت میاد پایین …
پشتیبانیاشونم که هیچی ، … از آدم طلب دارن .
تو این چند وقته که به پشتیبانی مخابرات زنگ میزنم فقط با لحن طلبکارانه و بشدت تند صحبت می کنن … حتی یه بار یکشون قشنگ داشت سرم داد میزد و باهام دعوا میکرد …
شاید اینا همه فیک نیوز هستند 😒😂
با این وضع ۰مذخرف موندم چرا اصلا میخرین
باز اینترنت همراه بگیری قابل تحمل باشه
گرچه گرون باشه ولی اینترنت ثابت مضحکه
من به عنوان یه فریلنسر ، قطعا به اینترنتی با حجم بالا نیاز دارم ، همونطور که گفتم هم TDLTE دارم و هم ADSL ,,, اما متاسفانه بله اینترنت همراه بهتره ولی اصلا قیمت و مقدار حجمی که میفروشن منطقی نیست !!!!!
سلام برو از اپراتور شات موبیل ( فکر کنم دقیق حضور ذهن ندارم ) مثلا ۲۰ گیگ نیخری ۱۰ گیگ هم رایگان میده
استفاده دو برابر شده و زیر ساخت ها تکون نخورده و ضعیفترم شده
نتیجه درسته
جمع کنید این بساطو یه روز همه برزید بیرون نیست و نابود کنید همه چی یا اینوری یا اونوری و اینترنت و لپتاپ و گوشی و رمز ارز فقط چسب زخمه برا مردم ایران و اتفاقا این چیزها حذف بشن خیلیها به خودشون میان