اپل را نمیتوان تنها کمپانی بسیار پردرآمد دنیا خواند اما کوپرتینویی ها اکثر اوقات در لیست بالایی جدول پردرآمد ترین شرکت های دنیای فناوری حضور داشته اند. اپل تولیدکننده محصولات متنوع و گجت های مختلفی، از ساعت هوشمند گرفته تا کامپیوترهای رومیزی است و بسیاری از این محصولات در دسته بندی خود جز پرفروش ترین و محبوب ترین ها به حساب میآیند و طبیعتا درآمد قابل توجهی را برای این کمپانی به دنبال دارند. طبیعتا با این اوصاف تصور بسیاری از کاربران این است که رکوردشکنی های مالی اپل صرفا به خاطر محصولات سخت افزاری این شرکت است که تا حدودی درست است.
آیفون ها بیشترین درآمد را از کل محصولات اپل برای این کمپانی به ارمغان میاورند و باعث شده اند تا اپل به عنوان سومین سازنده بزرگ گوشی های هوشمند در جهان، بعد از سامسونگ و هواوی شناخته شود. بعد از آیفون ها اینگونه تصور میشود که آیپد یا لپ تاپ های مک بوک بیشترین درآمد زدایی برای کمپانی اپل به دنبال داشته باشند اما این چنین نیست. سرویس های نرم افزاری اکوسیستم اپل که متشکل است از سرویس هایی همچون آیتونز، اپل موزیک، اپ استور و بسیاری از دیگر سرویس ها، بعد از آیفون ها بیشتر از هر محصول دیگری از اپل برای کوپرتینویی ها پول میسازند.
بنا به گزارشی که از تحقیقات و بررسی های Philip Elmer Dwitt، تحلیلگری که با جدیت مسائل پیرامون اپل را دنبال میکند، به دست آمده است، درآمد اپل از سرویس های این شرکت را در سه ماهه مالی پایانی سال 2018، مبلغی در حدود 10 میلیارد و 300 میلیون دلار تخمین زده که در مقایسه با همین مدت از سال گذشته، اپل رشد درآمد 21 درصدی را تجربه کرده است. افزایش اهمیت بخش سرویس های نرم افزاری اپل و به دنبال آن افزایش در آمد شرکت از این شرکت چندان غافل گیر کننده است. دلیل این موضوع، اشباع شدن دستگاه های اپل در بازار است و از آنجایی که دستگاه های این شرکت عملکرد قابل قبولی را برای مدت زمانی طولانی ارائه میدهند، طبیعتا کاربران درآمد بیشتری را به واسطه استفاده از سرویس های نرم افزاری این شرکت برای اپل ایجاد میکنند. اپل هم با آگاهی از این موضوع همواره در تلاش بوده که سرویس های نرم افزاری خود را بهبود بخشد. اکوسیستم نرم افزاری، یکی از مهم ترین فاکتورها برای اپل به منظور حفظ کاربران خود و جلوگیری از آنها برای مهاجرت به اکوسیستم رقبا است و اپل با ادامه پیشرفت این اکوسیستم، اجازه ترک آن را به کاربران نمیدهد. تا چند روز آینده و در اول نوامبر اپل گزارش مالی خود را به طور رسمی منتشر خواهد کرد و باید دید بخش نرم افزاری این شرکت چقدر درآمد برای اپل به دنبال داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید